50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yukarda yazmıssın canım sımdı gordum ama sen cok stres yapıyorsun 25 eylule daha cookk var kıloda gıder herseyde hallolur stres yapma

bugunku menum:

uyanınca yarım greyfurt suyu

kahvaltı:1 haslanmıs yumurta, 1 kasık yagda kızartılmıs 1 adet sosis, 1 domates, 1 salatalık,biraz peynir,azcık recel, 1 etimek,2 bardak yesil cay

ara: biraz kiraz

oglen: 1kepce corba, dunden kalan taze fasulye omletti (az), 1 domates,1 salatalık, 2 bardak yesil cay

ara: 3 kayısı kuru deil,meyve

aksamı bilmiyorum:)

spor sadece tibet 7li yaptım..kaslarımı dinlendircem bugun

selam kızlar nbr
giremiyorum bu aralar badana işleri yüzünden
e ardından temizlik felan spor da yapamıyorum fazla zaten ama işlerim biter bitmez
aranıza katılacam yine inşaallah
ama yadiklerime dikkat ediyom kilo alırım malırım ALLAH muhafaza
öpüldünüz kızlar ben kaçar bye bye opuyorumnanaktan:hulya:

bugünlerde uğrayamyıyorum çok yoğunum..ama arada bilgi vereyim dedim..
bugünkü menüm..
sabah:
1 dilim denge light ekmek.
1 yumurta
3 zeytin
1bardak yeşil çay
ara yok
öğlen nesfit yedim yeşil çay..
ikindi yeşil çayazcık menem bir iki tırıtıklama..
akşam 5 kaşık kabak yemeği yoğurt ve tam buğday ekmeği..
ara az kiraz yemeyi düşünüyorum..
spor sabhatan beri ev alışveriş hasta ziyaretinde anca 1.5 saat pturudm birde şimdi burda yazarken oturdum..
bu telşta oğlum çok feci düştü kaşı yüzü alnı morardı..moral sıfır oldu..ama kaşam yatmadanm mekik çekeceğim..bu hafta kilo veremdim kızmın doğum günü vardı ertesi güne kadar kayınca arada baya baya kaçırdık ve sonuç belli..

bu gün bir hesap yaptım ve ortalama aylık 2 kilo vermişim...birtek geçen 1 haftada 1.5 kilo vermişim..

Son düzenleme:

canım gecmıs olsun cok uzuldum. kucuk cocuklar topluluga gırdıklerınde nazar deger mesela dogum gunu varmıs ya bence nazar degmıstır masaallah dıyelım ınsaallah kısa surede ıyılesır

bırde canım 1 ayda 2 kılo yazmıssın sanırım ole hatrlyrm sımdı yaa benım vucutda aynı cok zor verıyr ama ınan bu sekılde oldukca kalıcı oluyr ama apalanarak gıdıyrz resmen spor yaparsan ıncelırsın moralın yerıne gelır :))) hatta ben ayda 1 kılo falan veyrm bazen

kızlar ogleyın sadece cacık turu bısey yemıstım bır dılım ekmekle carsıya cıktım ayy bır karnım acıktı anlatamam sonra canım cıg kofte cektı ve yarım porsıyon cıg kofteyı yedım ınan sonra sutlu kahve bırde cıkolata yedım ufff ne kadar cok yemısım mıdem kuculunce bu kadarını kabul etmedı ve sımdı agryr cok kactı bıraz heralde

Bir iki gündr menümü yazmıyordum ama bende öğünlerimi yazacam böylelikle kendimi ne yediğimi planlayabiliyorum..
sabah-öğlen
kaşarlı tost

ara
2-3 kurupasta ama minik

akşam
ızgara köfte
patates kızartma
yağsız salata
1 dlm ekmek

ara 3 top dondurma(süt yerine)

ben hiç menü yazmaz oldum çünkü menülerim yazılacak gibi değil bende farkındayım
ama sporum çok düzenli şimdi gene slimlerimi yaptım üstünede banyomu çaktım
ii geceler herkese ben yatar

ii akşamlar kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2 bugünkü menüm sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 yumurta 3 zeytin bir tatlı kaşığı bal arada 1 kayısı öğle ise 1 küçük kase müsli 1 saat sora 1 adet kayısı yarım saatte dans ettim saat 6da 1 küçük kasenin küçüğündede gene bol tarçınlı müsli yedim akşam 7dede 1 kase bulgurlu yoğurtlu soğuk çorba yedim ve 6buçuktan 8 buçuğa kadar dans ettim streç giymiştim birde acayip terledim sora banyomu yaptım 4 mil leslie indirmiştim onun 30dksını yaptım yarın sabahta diğer 30 dksını yaparım veee 5 bardakda buzlu yeşil çay içtim yatarkende 1 bardak daha içicem ender saraç yazın buzlu kışın sıcak için dedi :) bukadar arkadaşlar bugünkü yaptıklarımmmm koçum nasıl güzel beslenmişimmikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…