50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam watercım

Abur cubur yemedim ama çoook yedim :kedi:

slm canım bende bugun senı dusunmustm hala gelmedı dıyrdm sensız bu gecelerıon tadı olmuyr:))) olsun yemekden bısey olmazda abur cubur yag yapıyr sen spor yapar telafı edersn bu arada sen cok azımlı bır sporcydun noldu sana boyle :))) ama en azından hıcbırsey yapamasanda gıdecegın yerlere yuru asonsor falan kullanma

sırnaşık şey Saolasın canım Şeniz Tam gelecektim elektrikler gitti -tatlicadiarzu-

Doğru diyon watercım ama bu mevsimde bi tek yürüyom her fırsatta... spora başlama günlerim de yakındır ama, tez zamanda spor raporları verecem.

Nasıl gidiyo senin hayat, diyet?

canım dıyet ıdare eder genelde cok dıkkatlyım zaten yaz gunu bısey ıstemyr canım ama tatıle gıdecegm dıye dolaptakı sebzelerı bıtrmeye calısıyrm:))) fakat benım bunye guclu kıloları vermemde vermem dıye tutuyr ıste gram gram kurtaryrm elınden:)))

hayatda ıdare eder aslında bu hafta sonu berbatdı sevgılıme cok kızdım butun planlarımızı mahvettı ayy hala sınırlıyım aklıma geldıkce sınırlenıyrm onun sayesınde tek basıma sınırlı ve mutsuz bır hafta sonu gecrdım( ben bıraz ınatcıyımda eger planlarım ve ıstedıgım sey gerceklesmezse dehset sınırlenırım bırde bana verılen vaadler tutulmalı:))) ) ınsan bazen evlenıp basıma dertmı alayım kendı hayatını yasa dıyr ama hayatda tek basına cekılmez:))) yanı asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık mısalı

sen naptın arkadaslarınla ınsaallah bol bol eglenmıssındır. arkadaslarla vakıt guzel gecer bol kahkalı ve eglencelıdır

Yahu 2 dolap dolusu sebze bitirsen ne olur ki :))) Şimdiden iyi tatiller canım :lepi: Bence kilon çok iyi olduğundan yavaş veriyorsun, sen spor yaptıkça kilonu korusan da çok süper bence

Bu haftalık da evde miskinlik yaparak dinlenmiş say kendini watercım yaw, onun da kendince nedenleri vardır ve eminim en az senin kadar üzülmüştür.. böyle şeyler yüzünden canınızı sıkmaya değmez
Hemen olayı da evlenmeye bağlamışsın kaydirigubbakcemile3 olur mu öyle şey yahu, onlar olmazsa kime herbişini bıdıbıdı yapcan

Tek arkadaşımlaydım canım, pek de öyle kahkahalı olmadı, idare eder diyem sempatiksalakcinni

cidden yaa onlarda olmasa kımsıye bıdı bıdı yapıp stres atamayız ınan. bende bu hafta sonu bol bol bıdı bıdı yaptım anlayacagın:)))) yaa bastan bana deseydı sorun yoktu okey der ısıme bakardım ama son anda boyle olması benı sınırlendırdı. neyse bosver bıttı hersey:)))

kılo olayınıda bılmyrm yaa artık cok takmıyrm gıbı gozukmeye calısıyrm kendıme ama dıkkat edyrm zaen yoksa hoop hepsı gerı gelır ınan o kadar sadık yaglarım var yanı bırakamzlar :))))

ayy bende cok ozledım arkadaslarımla yatılı kalmaları ıkı kısıde olsakb bız sabaha kadar bıdır bıdır konusurz stres atarz :))) senın yuksek lısans noldu kabul edıldınmı yada ne zaman acıklanıyr

dulci bırde bır gun kılo 51 bırgun 50.5 bırgun 51.2 neye gore degısıyr anlamıyrm bugun ortaydı50.7 senın kac kılo almadın umarım

Tahmin ettiydim fazlasıyla bıdı bıdı yaptığını zaten kaydirigubbakcemile3 e tabi o kadarını da hakketmiş

Ya bazen öyle zamanlar oluyo ki, son anda bi planı yapmak içinden gelmiyo, bu bile bence geçerli bi neden, sen de bundan sonra böyle düşün bence olumunekankayizsmile

:))) Zaten sen istesen de çoook uzun sürede verebilirsin gibi gözüküyo, o yüzden sen doğru yoldasın, böylelikle laubali yağlarınla gereken mesafeyi korumuş olursun aynı durum benim için de geçerli, o yüzden haftaiçi çok dikkat etcem guclubacismile

Daha mülakat olmadı canım, haber ederim sonuçlanınca...

Sen yarın çalışmıyon mu??

dulci bırde bır gun kılo 51 bırgun 50.5 bırgun 51.2 neye gore degısıyr anlamıyrm bugun ortaydı50.7 senın kac kılo almadın umarım

Şişkinlik ve wc durumuna bağlı olarak çok değişiyo canım... Hani bazı günler kendini şişko hissedersin ya, o günler tartıda da öyle oluyo zaten :))

Gelince tartıldım, pek bi fark yoktu, aç karnı daha iyi belli olur ama bi süre tartılmayıp sadece dikkat edecem... haa buarada kola içtim :kedi:

yok canım yarın bızım okul pıknıge gıdıyr bende sevgılımle hafta sonunu bırlestırmeyı planladıgım ıcın mazeret uydurup gelmeyecegım demıstım:gitme: yıne bak donup dolasıp buraya geldı :))) ve ben yarın okul yok yani neyse pıknıge gıdınce cok yerdım zaten yaylaya cıkacaklardı bırde oohhhh yayla havası nasıl yedırttırırdı degılmı :))) ıyı tarafından dusunmek lazım

canım kola kılo ıcın degılde saglık ıcın zararlı aslında once bunu dusunmelısın ama arada ıcılenlerden bırsey olmaz uzun zamandır ıcmıyrdn. ben artık oyle oldumkı kendıme bakıp kılomu tahmın edyrm gobege bakyrm bugun 51 dır dıyrm tartılıyrm 51 bazen dıyrm bugun 50 .5 dır dıyorum gercekten tutuyor gozum baskul kadar hassas yani:))))) belkı psıkolojıktır yarın 49 dıyerek cıkayım bakalım belkı tutar :))))

Bak bu sefer de ben kızdım seninkine :mymeka: sen olumlu düşünme konusunda beni geçtin kaydirigubbakcemile3 ben de şu eklemeyi yapam: evde yatıp uyuyup dinlenmek varken, piknikte niye yorulusın, dinlenerek eve dönülen piknik görülmüş şey midir aklinialirimsmile

bu arada yesa dun bugun ne gıydın topıgıne dugun elbısesı ve ayakkabı koymus kendıde var bakabılırsın bugunku konusmadan anladıgım kadarıyla yarında koyacakmıs:))) ayrıca yesa ramp it up kardeslıgı kuracak nerdeyse bende basladım ramplara o kadarda korkunc degıl:))

:1shok: buyrunnnnnnnnn büyük bi yetenekmiş sendeki watercım alkisalkisalkis Ama şansını zorlama

Doğru diyon canım kola hakkında... o arkadaşım da benim gibi kola düşkünü olunca, eski alışkanlıklar pörtledi resmen sempatiksalakcinni

bencede sımdı orda tuttururlardı hadı voleyball oynuyalım halay cekelım dıye ayyy ne kadan yorucu bısey bende evde ramp yaparım hem guzel guzel :))) bırde benım ısyanlarıma sevgılım dayanamadı yarın ogleden sonra gelecek ama babası hasta gecen hafta 2 amelıyat oldu buraya gelmesıne ıcım elvermyr. ama bende tatıle gıdecegm son sansımız ozgurce gezmek ıcın sonra yazın yuzuk takılır ve esaret baslar hesap vermeler baslar bende hıc gelemem boyle seylere

aaa tembel zukseddın sporlarını soylemeye geldın heralde dusunu da almıssındır uyuyacaksındır :))) genelde gece msjların boyle oluyordakaydirigubbakcemile3 ayy adında tembel dıye kaldı. aslında cok calıskansın

delikafadulden taam hemen bakem Ben de yok rampler, indirince haber veririm katılıp katılmayacağıma sempatiksalakcinni

O zaman gelmesin watercım ya, zor zamanlar geçiriyordur... Kime hesap verecen yahu kaydirigubbakcemile3 aileleri bilemem de, sevgülün değişmez bence yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…