Selam watercım
Abur cubur yemedim ama çoook yedim :kedi:
sırnaşık şey Saolasın canım Şeniz Tam gelecektim elektrikler gitti -tatlicadiarzu-
Doğru diyon watercım ama bu mevsimde bi tek yürüyom her fırsatta... spora başlama günlerim de yakındır ama, tez zamanda spor raporları verecem.
Nasıl gidiyo senin hayat, diyet?
dulci bu ıkı mısafır kımkı acaba ????
Yahu 2 dolap dolusu sebze bitirsen ne olur ki :))) Şimdiden iyi tatiller canım :lepi: Bence kilon çok iyi olduğundan yavaş veriyorsun, sen spor yaptıkça kilonu korusan da çok süper bence
Bu haftalık da evde miskinlik yaparak dinlenmiş say kendini watercım yaw, onun da kendince nedenleri vardır ve eminim en az senin kadar üzülmüştür.. böyle şeyler yüzünden canınızı sıkmaya değmez
Hemen olayı da evlenmeye bağlamışsın kaydirigubbakcemile3 olur mu öyle şey yahu, onlar olmazsa kime herbişini bıdıbıdı yapcan
Tek arkadaşımlaydım canım, pek de öyle kahkahalı olmadı, idare eder diyem sempatiksalakcinni
Sen öyle yazınca 1 e inmiş
Ve az evvel 0 landıDD
dulci bırde bır gun kılo 51 bırgun 50.5 bırgun 51.2 neye gore degısıyr anlamıyrm bugun ortaydı50.7 senın kac kılo almadın umarım
Tahmin ettiydim fazlasıyla bıdı bıdı yaptığını zaten kaydirigubbakcemile3 e tabi o kadarını da hakketmiş
Ya bazen öyle zamanlar oluyo ki, son anda bi planı yapmak içinden gelmiyo, bu bile bence geçerli bi neden, sen de bundan sonra böyle düşün bence olumunekankayizsmile
:))) Zaten sen istesen de çoook uzun sürede verebilirsin gibi gözüküyo, o yüzden sen doğru yoldasın, böylelikle laubali yağlarınla gereken mesafeyi korumuş olursunaynı durum benim için de geçerli, o yüzden haftaiçi çok dikkat etcem guclubacismile
Daha mülakat olmadı canım, haber ederim sonuçlanınca...
Sen yarın çalışmıyon mu??
Şişkinlik ve wc durumuna bağlı olarak çok değişiyo canım... Hani bazı günler kendini şişko hissedersin ya, o günler tartıda da öyle oluyo zaten :))
Gelince tartıldım, pek bi fark yoktu, aç karnı daha iyi belli olur ama bi süre tartılmayıp sadece dikkat edecem... haa buarada kola içtim :kedi:
yok canım yarın bızım okul pıknıge gıdıyr bende sevgılımle hafta sonunu bırlestırmeyı planladıgım ıcın mazeret uydurup gelmeyecegım demıstım:gitme: yıne bak donup dolasıp buraya geldı :))) ve ben yarın okul yok yani neyse pıknıge gıdınce cok yerdım zaten yaylaya cıkacaklardı bırde oohhhh yayla havası nasıl yedırttırırdı degılmı :))) ıyı tarafından dusunmek lazım
canım kola kılo ıcın degılde saglık ıcın zararlı aslında once bunu dusunmelısın ama arada ıcılenlerden bırsey olmaz uzun zamandır ıcmıyrdn. ben artık oyle oldumkı kendıme bakıp kılomu tahmın edyrm gobege bakyrm bugun 51 dır dıyrm tartılıyrm 51 bazen dıyrm bugun 50 .5 dır dıyorum gercekten tutuyor gozum baskul kadar hassas yani:))))) belkı psıkolojıktır yarın 49 dıyerek cıkayım bakalım belkı tutar :))))
Bak bu sefer de ben kızdım seninkine :mymeka:sen olumlu düşünme konusunda beni geçtin kaydirigubbakcemile3 ben de şu eklemeyi yapam: evde yatıp uyuyup dinlenmek varken, piknikte niye yorulusın, dinlenerek eve dönülen piknik görülmüş şey midir aklinialirimsmile
delikafadulden taam hemen bakembu arada yesa dun bugun ne gıydın topıgıne dugun elbısesı ve ayakkabı koymus kendıde var bakabılırsın bugunku konusmadan anladıgım kadarıyla yarında koyacakmıs:))) ayrıca yesa ramp it up kardeslıgı kuracak nerdeyse bende basladım ramplara o kadarda korkunc degıl:))
bencede sımdı orda tuttururlardı hadı voleyball oynuyalım halay cekelım dıye ayyy ne kadan yorucu bısey bende evde ramp yaparım hem guzel guzel :))) bırde benım ısyanlarıma sevgılım dayanamadı yarın ogleden sonra gelecek ama babası hasta gecen hafta 2 amelıyat oldu buraya gelmesıne ıcım elvermyr. ama bende tatıle gıdecegm son sansımız ozgurce gezmek ıcın sonra yazın yuzuk takılır ve esaret baslar hesap vermeler baslar bende hıc gelemem boyle seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?