50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesanın ne de güzel fiziği varmış öyle yahu kaydirigubbakcemile3 Bak o da senin gibi, hali hazırda fiziği güzel olduğundan kilo falan veremiyor, sizin vücut saatiniz pek bi güzel çalışıyo kaydirigubbakcemile3

aileler canım yaa ben burda tek kaldıgım ıcın yanıma gelmesıne ıkı tarafta ızın vermez benı cagırırlar onun aılesıde dısıplınlıdır dısarı cıktıkmı arar dururlar. ne zaman gelıyorsunuz nerdesınız falan fılan. bende serbestlıge ozgurluge alıstıgım ıcın sıkıya gelemem.

canım slımı yaptıysan rampda cok farklı degıl hareketler bırazdaha hızlanıyor bır ıkı yanı hareket eklenıyor surede 47 falandı heralde ama once slim yap hareketlerı öğren vucudun alıssın

Kötüymüş o zaman.. :sinifsinif: O zaman siz de düğünü çok ertelemeyeceksiniz di mi watercım? Bizde de tam tersi, annem daha rahat gidin gelin diye nişan yapalım diyo ama zaten gidip geliyoz O bize gelmiyo ama hiç, bizim bura çok dedikoducu :sinifsinif:

Bende o videoların hiç biri yok, sınırsıza bu ay sonu geçiyoz ama

:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hıc gulecegım yoktu ınan vucut saati guzel calısıyorda denebılır heralde ama yesa hala iç bacak dıyor bacaklarımı bırde çıplak gör dıyor o yuzden sureklı ramp yapıyor

canım ben memleketde olsam sorun yok gelsın gıtsın babam bırsey demez hatta annemler burdayken bızde kaldı beraber gezdık ama ben su anda tek basıma kalıyrm o yuzden annemlerın ıcı rahat etmez karsı taraf endıselenır sankı ne olacaksa yıllardır boyle gorusuyrz bılmıyrlar sankı kaydirigubbakcemile3 işte resmıyet olunca ısler karısıyr. dugun planımıza gore seneye yaz ben kıs dugununu sevmem bır yaz yuzuk dıger yaz dugun

Sevgilim benim çok istikrarlı gidiyorsun, tebrikler kaydirigubbakcemile3

ii geceler gece kuşlarıkaydirigubbakcemile3saolllll cnm bu hafta regl olcam inş istediğim gibi geçerde değerlendiririm regl durumunu zaten ilk gün detoxs yapmayı düşünüyorum zaten karnım şiş olur yiyerek hepten şişirmeyimkaydirigubbakcemile3 inş ellileri görürüm yakında okadar çok istiyorumkiii

O herkesde var ki.. spor her zaman şart, o yüzden kişisel iletime öyle bişi yazdım ama bana o bile etki etmiyo sempatiksalakcinni

Doğru diyon canım, kafa gitmiş gece gece, yazmaya başlayınca senin mesajın bi kısmını unutmuşum resmen -tatlicadiarzu-

Sonbahar bence çok hoş :lepi: sizin hiçbi engeliniz de yoktur hem aklinialirimsmile

sana da ıyı gecelr gece kusu kaydirigubbakcemile3 canım 50 ye ne kalmıskı ınsaallah en kısa zamanda verırsın

var canım yaa engeller benım degılde sevgılımın var onları bekledık uzun suredır zaten ama bıttı sayılır fakat sonbahar olamaz seneye temmuz yada agustos super olur.

İyi geceler canım, ayın 20 sine ne kaldı ki, kolaysa iyi değerlendirme aklinialirimsmile
Ben çok inanıyorum tez vakitte 50 lileri göreceğine.. tabi çok da kasma yerimseniben yavaş versen de geri almamak önemli... ayrıca sporla kilo vermekten daha da etkili bi sonuca erişebilirsin kaydirigubbakcemile5

sevgilim benim ve dulci canlarım ıkınızıde opuyorum opuyorumnanaktan benım uyku geldı ıyı geceler tatlı rüyalar water kaçar (bu da aşk-ı memnun finalınden kaldı)

var canım yaa engeller benım degılde sevgılımın var onları bekledık uzun suredır zaten ama bıttı sayılır fakat sonbahar olamaz seneye temmuz yada agustos super olur.

Annadım canım.. gönlünüzce olsun her şey opuyorumnanaktan

Benim gözlerim ağrıyo watercım, o yüzden ben yavaştan kaçam

Tatlı rüyalar kızlar

evet cnm yok çok aşırı kasmıyorum kendimi karnımı doyurarak aç kalmayarak kilo vermeye çalışıorum canım dediğin gibi yavaş yavaş vermem lazım ama işte nişanlımı 1 sene 1 aydır canlı görmedim ona çok değişik gitmek istiorum çabam ondan accıkdakaydirigubbakcemile3

sevgilim benim ve dulci canlarım ıkınızıde opuyorum opuyorumnanaktan benım uyku geldı ıyı geceler tatlı rüyalar water kaçar (bu da aşk-ı memnun finalınden kaldı)

benimde çok geldi valla watercim erken kalktım bide bende kaçiorum inş yarın görüşürüzzzz canlarımmmmmmopuyorumnanaktan

Güzel açıklamışsın bilgileriopuyorumnanaktan. Evet, bence de yemek 6-7(belki 8) gibi yenmeli, sonra da acıkınca atıştırmalık bi şiler yenmeli. Ama tabi bu durum erken yatanlar için geçerli, Dulci gibi sabah dörtlere beşlere kadar oturuyorsanız bilgisayar başında, o zaman yemek yiyebilirsinizkaydirigubbakcemile3.
Yesa iyileştin mi bu arada?
sabah
1 yumurta
2 dılım peynır
1 dılım ekmek
3 zeytın:)) 4. dyu cok yemek ıstedım ama hep aklıma sız geldınız:))
1domates
sekersız acık cay
bırazdan sporumu yapacagm opuldunuz
Ben koçluğumda 4. zeytine de izin veriyorum . 1 hafta içinizde kalan zeytin aşkını serbest bırakın. Abartmayın tabi ki. Bu arada zeytinin renginin çok siyah olmaması gerekiyormuş, siyah olanların rengi yapaymış, hafif kahverengi olması gerekiyormuş gerçek zeytinin. Yani siz de çok siyah olan zeytinlerden yiyorsanız 4.yü yemeseniz de olur :) .
Askere gidiyorum kaydirigubbakcemile3

düğün var canım..önceden burdan çıkmazdım ama şu sıralar pek giremiyorum eve giden gelen çok..menülerimide yazmaya başlıycam tekrar coming soon..
Hayırlı tezkereler, ehe hekaydirigubbakcemile3.
Coming soon'u heyecanla bekliyoruz. Ama Water'ın dediği gibi Eylüle daha çok var, rahat ol. Düğününü de tebrik ederim. Böyle mi denir bilmiyorum ama idare ediver işte.
1 hafta 10 gün gibi sürede 3-4 kilo verebilirmiyimki? ..:))
Zaten fazla bir kilon yokmuş ki, o yüzden 1 haftada o kiloyu verebilmen çok zor. Ama dert etme düzenli bir şekilde verebilirsin. Bol bol yürüyüş yap, burayı takip et, bir bakmışsın aaa 5 kilo gitmişyerimseniben.
İyi iyi, kasların dinlenmesi lazım zaten. Duy Yesa duuuuyyyy..
Menüyü beğendim. Yani sosis olmasa daha iyi olabilirdi, reçel olmasa daha iyi olabilirdi ama her kahvaltıda yenmediği sürece sorun yok bence.

Kahvaltıda peynir, domates, salatalık yenebilir. Nesfit tarzı şeyleri pek yararlı bulmuyorum bilmiyorum diğer arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor. Bunlardan başka menü güzel.
Zaten moraliniz bozulmuş böyle zamanlarda hiç önemli değil ne yenilip içildiği, moraliniz böyle devam ederse birkaç gün diyeti miyeti kökten bırakın bencea.s.
Sabah-öğlen sadece bir kaşarlı tost yenmişse çok az olmuş, normal bir kahvaltı yapılabilir. Ara olarak kurupasta da biraz gereksiz olmuş, en azından yanına başka birşeyler yeseydiniz. Akşamı beğendim, en azından "yemek" var. 3 top dondurma da her gün olmazsa sorun olmaz herhalde. Haftada 2-3ü geçmeyin derim ben. Hergün bir bardak yeşil çay, ya da bir bardak limonlu su(şekersiz) içerseniz daha kolay kilo verirsiniz.
ben hiç menü yazmaz oldum çünkü menülerim yazılacak gibi değil bende farkındayım
ama sporum çok düzenli şimdi gene slimlerimi yaptım üstünede banyomu çaktım
ii geceler herkese ben yatar
İşte klasik bir zukseddin raporu:lepi:. Düzenli spor yaptığın için seni tebrik ediyorumvereliniortak. Menülerini yine de yaz bence, bir zararı yok ki. Yesa biraz çıldırabilir o kadar. Hem ne güzel, "o kadar zararlı yediğim halde spor yaptığım için kilomu koruyorum" falan dersin, aç gezenlere örnek olur.
Geldim hemen başlayayım övmeye-eleştirmeye, öhöm:1closedeyes::
Kahvaltı güzel. Sporlar güzel. Dans iyi. Yediğin şeyler güzel. Ama biraz az sanki. Birincisi "yemek" olarak bir şey göremedim. En azından akşam meyva yeseydin, meyvayı da biraz az buldum. Çok da fazla hareket etmişsin doğal olarak biraz daha fazla yemen gerekirdi. Mesaj saatlerine bakarak da akşam dokuzda yatmadığını anlıyoruz yani yemek için bayağı vaktin vardı. Ama İtalyada olduğun için belki de o mesajları gece değil daha erken bir saatte gönderdin. Kafam karıştı bu konuda, İtalyayla saat farkımız ne? Neyse, işte bir ara bu mesajımı görürsen açıklarsınyerimseniben. Az yemenden başka menün sporun gayet iyi.
Evet. Ama biz ona tembel demeye devam edelim. Hani tatlı, sevimli küçük çocukları severken "çirkin" derler ya, niye bilmiyorum herhalde nazar değmesin diye, biz de zukseddine tembel diyelim çok çalışkan olduğu için.

Ha bu arada, Yesaya da senin gibi olmak istiyorum falan diyoruz... yani... ehe he he:roflol::roflol::roflol: Bak şimdi bu yarın gelir bana saymadığını bırakmaz:roflol:.

selam kizlarr,

dun sabah,
1,5 dilim kepek ekmegi ile hafif kahvalti

ogle
biraz fazla kacirdim kayibvalidemdeydim.
(kofte-patetes benzeri bir yemek+pilav+salata yedim)
1 dilim pasta yedim

aksam
hellim peynirli salata

spor 40 dk. slim sculpt lastikli pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…