delikafadulden taam hemen bakemBen de yok rampler, indirince haber veririm katılıp katılmayacağıma sempatiksalakcinni
O zaman gelmesin watercım ya, zor zamanlar geçiriyordur... Kime hesap verecen yahu kaydirigubbakcemile3 aileleri bilemem de, sevgülün değişmez bence yerimseniben
Yesanın ne de güzel fiziği varmış öyle yahu kaydirigubbakcemile3 Bak o da senin gibi, hali hazırda fiziği güzel olduğundan kilo falan veremiyor, sizin vücut saatiniz pek bi güzel çalışıyo kaydirigubbakcemile3
Kötüymüş o zaman.. :sinifsinif: O zaman siz de düğünü çok ertelemeyeceksiniz di mi watercım? Bizde de tam tersi, annem daha rahat gidin gelin diye nişan yapalım diyo ama zaten gidip geliyozO bize gelmiyo ama hiç, bizim bura çok dedikoducu :sinifsinif:
Bende o videoların hiç biri yok, sınırsıza bu ay sonu geçiyoz ama
Sevgilim benimçok istikrarlı gidiyorsun, tebrikler kaydirigubbakcemile3
:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hıc gulecegım yoktu ınan vucut saati guzel calısıyorda denebılır heraldeama yesa hala iç bacak dıyor bacaklarımı bırde çıplak gör dıyor o yuzden sureklı ramp yapıyor
canım ben memleketde olsam sorun yok gelsın gıtsın babam bırsey demez hatta annemler burdayken bızde kaldı beraber gezdık ama ben su anda tek basıma kalıyrm o yuzden annemlerın ıcı rahat etmez karsı taraf endıselenır sankı nolacaksa yıllardır boyle gorusuyrz bılmıyrlar sankı kaydirigubbakcemile3 işte resmıyet olunca ısler karısıyr. dugun planımıza gore seneye yaz ben kıs dugununu sevmem bır yaz yuzuk dıger yaz dugun
ii geceler gece kuşlarıkaydirigubbakcemile3saolllll cnm bu hafta regl olcam inş istediğim gibi geçerde değerlendiririm regl durumunu zaten ilk gün detoxs yapmayı düşünüyorum zaten karnım şiş olur yiyerek hepten şişirmeyimkaydirigubbakcemile3 inş ellileri görürüm yakında okadar çok istiyorumkiii
sana da ıyı gecelr gece kusu kaydirigubbakcemile3 canım 50 ye ne kalmıskı ınsaallah en kısa zamanda verırsın
O herkesde var ki.. spor her zaman şart, o yüzden kişisel iletime öyle bişi yazdım ama bana o bile etki etmiyo sempatiksalakcinni
Doğru diyon canım, kafa gitmiş gece gece, yazmaya başlayınca senin mesajın bi kısmını unutmuşum resmen -tatlicadiarzu-
Sonbahar bence çok hoş :lepi: sizin hiçbi engeliniz de yoktur hem aklinialirimsmile
ii geceler gece kuşlarıkaydirigubbakcemile3saolllll cnm bu hafta regl olcam inş istediğim gibi geçerde değerlendiririm regl durumunu zaten ilk gün detoxs yapmayı düşünüyorum zaten karnım şiş olur yiyerek hepten şişirmeyimkaydirigubbakcemile3 inş ellileri görürüm yakında okadar çok istiyorumkiii
var canım yaa engeller benım degılde sevgılımın var onları bekledık uzun suredır zaten ama bıttı sayılır fakat sonbahar olamaz seneye temmuz yada agustos super olur.
İyi geceler canım, ayın 20 sine ne kaldı ki, kolaysa iyi değerlendirme aklinialirimsmile
Ben çok inanıyorum tez vakitte 50 lileri göreceğine.. tabi çok da kasma yerimseniben yavaş versen de geri almamak önemli... ayrıca sporla kilo vermekten daha da etkili bi sonuca erişebilirsin kaydirigubbakcemile5
sevgilim benim ve dulci canlarım ıkınızıde opuyorum opuyorumnanaktan benım uyku geldı ıyı geceler tatlı rüyalar water kaçar (bu da aşk-ı memnun finalınden kaldı)
Güzel açıklamışsın bilgileriopuyorumnanaktan. Evet, bence de yemek 6-7(belki 8) gibi yenmeli, sonra da acıkınca atıştırmalık bi şiler yenmeli. Ama tabi bu durum erken yatanlar için geçerli, Dulci gibi sabah dörtlere beşlere kadar oturuyorsanız bilgisayar başında, o zaman yemek yiyebilirsinizkaydirigubbakcemile3.gunaydin canlarim yazip hemen cikacagim:))
1- simdi canlar aksam yemegi bence en gec 6-7 gibi yenmeli
2-sonrasinda aciktigimizda 3 secenegimiz var sut ya da yogurt meyve digeri neydi yaw:))
3-nutcasecim saolasin canim limon kullaniyim ben bugun bakalim pek iyi degilim ama hadi hayirlisi operim herkesleri
4-kuralimiz neydi ac kalmadan zayiflamak ac kalinca ne oluyordu beyine sinyaller gidiyordu beyin de diyordu ki kitlik var vucut eldekileri yaga cevirin o yuzden 3+2 ya da 3+3 yapabiliriz 3 ana 2 ara demek istedim:))
Ben koçluğumda 4. zeytine de izin veriyorumsabah
1 yumurta
2 dılım peynır
1 dılım ekmek
3 zeytın:)) 4. dyu cok yemek ıstedım ama hep aklıma sız geldınız:))
1domates
sekersız acık cay
bırazdan sporumu yapacagm opuldunuz
Hayırlı tezkereler, ehe hekaydirigubbakcemile3.Askere gidiyorum kaydirigubbakcemile3
düğün var canım..önceden burdan çıkmazdım ama şu sıralar pek giremiyorum eve giden gelen çok..menülerimide yazmaya başlıycam tekrar coming soon..
Zaten fazla bir kilon yokmuş ki, o yüzden 1 haftada o kiloyu verebilmen çok zor. Ama dert etme düzenli bir şekilde verebilirsin. Bol bol yürüyüş yap, burayı takip et, bir bakmışsın aaa 5 kilo gitmişyerimseniben.1 hafta 10 gün gibi sürede 3-4 kilo verebilirmiyimki? ..:))
İyi iyi, kasların dinlenmesi lazım zaten. Duy Yesa duuuuyyyy..bugunku menum:
uyanınca yarım greyfurt suyu
kahvaltı:1 haslanmıs yumurta, 1 kasık yagda kızartılmıs 1 adet sosis, 1 domates, 1 salatalık,biraz peynir,azcık recel, 1 etimek,2 bardak yesil cay
ara: biraz kiraz
oglen: 1kepce corba, dunden kalan taze fasulye omletti (az), 1 domates,1 salatalık, 2 bardak yesil cay
ara: 3 kayısı kuru deil,meyve
aksamı bilmiyorum:)
spor sadece tibet 7li yaptım..kaslarımı dinlendircem bugun
Kahvaltıda peynir, domates, salatalık yenebilir. Nesfit tarzı şeyleri pek yararlı bulmuyorum bilmiyorum diğer arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor. Bunlardan başka menü güzel.bugünlerde uğrayamyıyorum çok yoğunum..ama arada bilgi vereyim dedim..
bugünkü menüm..
sabah:
1 dilim denge light ekmek.
1 yumurta
3 zeytin
1bardak yeşil çay
ara yok
öğlen nesfit yedim yeşil çay..
ikindi yeşil çayazcık menem bir iki tırıtıklama..
akşam 5 kaşık kabak yemeği yoğurt ve tam buğday ekmeği..
ara az kiraz yemeyi düşünüyorum..
spor sabhatan beri ev alışveriş hasta ziyaretinde anca 1.5 saat pturudm birde şimdi burda yazarken oturdum..
bu telşta oğlum çok feci düştü kaşı yüzü alnı morardı..moral sıfır oldu..ama kaşam yatmadanm mekik çekeceğim..bu hafta kilo veremdim kızmın doğum günü vardı ertesi güne kadar kayınca arada baya baya kaçırdık ve sonuç belli..
Sabah-öğlen sadece bir kaşarlı tost yenmişse çok az olmuş, normal bir kahvaltı yapılabilir. Ara olarak kurupasta da biraz gereksiz olmuş, en azından yanına başka birşeyler yeseydiniz. Akşamı beğendim, en azından "yemek" varBir iki gündr menümü yazmıyordum ama bende öğünlerimi yazacam böylelikle kendimi ne yediğimi planlayabiliyorum..
sabah-öğlen
kaşarlı tost
ara
2-3 kurupasta ama minik
akşam
ızgara köfte
patates kızartma
yağsız salata
1 dlm ekmek
ara 3 top dondurma(süt yerine)
İşte klasik bir zukseddin raporu:lepi:. Düzenli spor yaptığın için seni tebrik ediyorumvereliniortak. Menülerini yine de yaz bence, bir zararı yok ki. Yesa biraz çıldırabilir o kadar. Hem ne güzel, "o kadar zararlı yediğim halde spor yaptığım için kilomu koruyorum" falan dersin, aç gezenlere örnek olur.ben hiç menü yazmaz oldum çünkü menülerim yazılacak gibi değil bende farkındayım
ama sporum çok düzenli şimdi gene slimlerimi yaptım üstünede banyomu çaktım
ii geceler herkese ben yatar
Geldim hemen başlayayım övmeye-eleştirmeye, öhöm:1closedeyes::ii akşamlar kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2 bugünkü menüm sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 yumurta 3 zeytin bir tatlı kaşığı bal arada 1 kayısı öğle ise 1 küçük kase müsli 1 saat sora 1 adet kayısı yarım saatte dans ettim saat 6da 1 küçük kasenin küçüğündede gene bol tarçınlı müsli yedim akşam 7dede 1 kase bulgurlu yoğurtlu soğuk çorba yedim ve 6buçuktan 8 buçuğa kadar dans ettim streç giymiştim birde acayip terledim sora banyomu yaptım 4 mil leslie indirmiştim onun 30dksını yaptım yarın sabahta diğer 30 dksını yaparım veee 5 bardakda buzlu yeşil çay içtim yatarkende 1 bardak daha içicem ender saraç yazın buzlu kışın sıcak için dedi :) bukadar arkadaşlar bugünkü yaptıklarımmmm koçum nasıl güzel beslenmişimmikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2
Evet. Ama biz ona tembel demeye devam edelim. Hani tatlı, sevimli küçük çocukları severken "çirkin" derler ya, niye bilmiyorum herhalde nazar değmesin diye, biz de zukseddine tembel diyelim çok çalışkan olduğu için.aaa tembel zukseddın sporlarını soylemeye geldın heralde dusunu da almıssındır uyuyacaksındır :))) genelde gece msjların boyle oluyordakaydirigubbakcemile3 ayy adında tembel dıye kaldı. aslında cok calıskansın
günaydın sense :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?