Ananm kuzum burdaymışşşşşş :)) olumunekankayizsmile
ben de geçmişe baktım azcık waterla dalsinin muhabbetleri hoşuma gitti okudukça okudumm daha kimse gelmemiştir diye...
Napıyosunnn???
Nasıl gidiyo?
iyidir canım.. seni gördüm daha iyi oldumŞeniz
erkenden hortladım..
kabus gibi bi rüya gördümde :sinifsinif:
sen nabıosun canım..
anam ne gördün yaaa??? :1shok:
Ben napıyim canım son KPSS kıvranışlarını yaşıyorum
Bitsin gitsin artık valla sıkıldım, çalışmasam bile aklım takık kalıyo Çok üzgünüm çoook
İnan ders çalışmıyim diye okumadığım kitap kalmadı son 1-2 haftada :)))) sempatiksalakcinni
dayan canım çok az kaldı..Kitap çok okuyosan uçurtma avcısını tavsiye ederim canım ben çok beğendim.
ya hep aynı rüylar bugünde düğünümde bir sürü aksilik çıkıodu düğünü falan bırakıp gidiyodum hemde nasıl ağlıyodum..kalkınca bile boğazım ağrıodu vallasempatiksalakcinni
sebebide giriş müziği olarak benim istediğim şarkıyı çalmadılar sempatiksalakcinni
Stressten başka da bişiy değil sempatiksalakcinni Allah korusun olmasın öyle şeylmaz:
Ay onu kaç kişiden duydum nette de yorumlar çok güzel... Okunacak kitap listesine aldım fakat henüz sıra gelmedi :)
Ben Grange i severim 1-2 kitabını atlamış okumamıştım şimdi onları okuyorum taş meclisi var şimdi elimde... Bi de e-book olarak şimdinin gücünü okuyorum Eckhart Tole nin güzel bir kitap kendini bulmayla ilgili... Ders aralarında bunalımca okuyorum azcık 3-5 dk. meditasyon yapmaya çalışıyorum yoksa çok panik ve kötümser bi insanım kendi içimde ... Bu şekilde çözmeye çalışıyorum içimdeki düğümleri
Çok felsefi konuştum canımmmm sempatiksalakcinni
ayyy aynen bende öyle kurtulmaya çalışıyorum bu huyumdan..
sanırım rüyalrımda bu yüzden böyle..
Evet canım yaa eskiden beri kendi kendimi alıştırmışım kötü olucak diye düşünmeye şimdi de çıkmışlar olumlu düşünün olumlama yapın diyolar kolay mı değiştirmek zorlanıyo tabi insan ama yapmamaız lazım kuzumm hayatı zindan etmiyelim kaygılarımızla
"Herşey zaten güzel... Güzel de devam edecek" diyorum seni adına sen de kendine söyle bunları yüksek sesle... (ben söyledim ofiste yalnızım:)))
Bak o zaman rüyalarından kurtulabilirsin... Şeniz
gunaydin kızlarrrrrrkaydirigubbakcemile3
sense & kuzu harikasınız, sabah sabah motive ettiniz beni...
gunaydin kızlarrrrrrkaydirigubbakcemile3
sense & kuzu harikasınız, sabah sabah motive ettiniz beni...
kaydirigubbakcemile3
yani bugünde yine anladıkki sadece zayıflamak için burda değilizhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3
yani bugünde yine anladıkki sadece zayıflamak için burda değilizhihoyyyt
Oyyy günaydın Spatz'ımm gel can-ı kuşum her zaman motive ederiZZzzzzz
Nasıl geçti haftasonu?? Dinlenebildin mi?
KUZUMMM istersen herşey olur davranışlarının ve beyninin seni yönetmesine izin verme onları sen yönetmelisin (Bunu aşabilmiş değilim sana söylerken kendime de söylüyorum aynı zamanda sempatiksalakcinni)
geldim hassas kelebeğim geldimmmopuyorumnanaktan
haftasonu hiç dinlenemedim canım. kardeşim öss'ye girdi bu sene. her dersten ayrı sınav oluyor artık biliyor musunuz bilmiyorum. hem cmt hem pazar sınav vardı ben de sabah erkenden kalktım 2 gün birden. biz kardeşimle yaşıyoruz ist.da, ailem memlekette. onlar da gelmişti sınav nedeniyle. 2 haftadır burdaydı annem. dün akşam gittiler. sıkıyönetimden çıkmış gibi oldum vallakaydirigubbakcemile3
babam da haftasonu tutturdu sen kendine eziyet ediyorsun çok zayıfladın eridin bittin diye.kızım 1-2 kilo al dedi.baba dedim ben o 1-2 kiloyu verene kadar neler çektim alır mıyım hiç dedim ben dekaydirigubbakcemile3
Heheeee babanla telefon bağlantısı yapalım durumu açıklayalım :) O zaman desteklerini esirgemezler senden eminim sempatiksalakcinni
Çok yemeyi tatlı tuzlu seçmeden mideye indirmeyi sağlık olarak algılıyor herkes malesef oysa biz vücudumuzu düşünüyoruz di mi amaaa???
O sınav olayını biliyorum erkek arkadaşım gireceğinden kılavuzu okumuştum neyse ki o sadece ygs ye girdi kurtuldu açıköğretim olacak zaten ...
Bugün eve gidince yat hemen bari dinlen iyicene...:hulya:
kızzlaaar ne güzel çalışıyosunuz yaa..
bende işime geri dönmek istiyorum artık..:sinifsinif:
kızzlaaar ne güzel çalışıyosunuz yaa..
bende işime geri dönmek istiyorum artık..:sinifsinif:
ben babam yüzünden kilomu taktım zaten kafama. geçen yaz deniz kenarında anneme demiş ki "bu kızın göbeği çıkmış iyice, bu yaşta böyleyse çocuk doğurunca nasıl olur kimbilir". depresyona soktu beni, şimdi de kalkmış kilo al diyo. yok öyle :umursamaz:
sevgilim de bugunlerde verme artık kilo kuş kadar kaldın demeye başladı. ya bana hiç öyle gelmiyo ama...hala koskocaman bi göbeğim var...
canım sen ne iş yapıyordun? neden ayrılmıştın?
ya daha önce anlattıysan kusura bakma, unutmuş olabilirim balık hafıza oldum tam:kedi:
canım sen ne iş yapıyordun? neden ayrılmıştın?
ya daha önce anlattıysan kusura bakma, unutmuş olabilirim balık hafıza oldum tam:kedi:
Canım iç denetçi yazıyo nasıl bir iç denetçi?? Bankacılıkla mı ilgili yoksa kalite ile mi??
Nerde çalışıyodun tatlım?
mesleğime uygun başlık bulamadığım için onu yazdım..
dış ticaretçiyim ben..
ayrılmadan bir firmanın ihracat bölümündeydim.. Fitne fesat aşşağılık insanlar yüzünden dayanamayıp ayrıldım.. maaşım iyiydi ama huzurum yoktu benim içinde en önemlisi çalıştığım yerde huzur olması..
sonra iş bakarken hep niaşnlı olmamı problem yaptılar iş görüşmelerinde..
sonra biyerde başladım ordada paramı alamadım maalesef..
düğünede 6-7 ay kalınca sevgilile konuştuk 6-7 ay için girdi çıktı yapma evlendikten sonra
başlarsın dedi başlarda güzeldi dinleniyodum falan ama sıkmaya başladı artık..
aa meslektaş sayılırızzemuszemus yani tam olarak değil de yakın sayılır. lojistikçiyim ben de, ithalat ihracat deniz lojistigi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?