50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence doğru düşünmüşsünüz. evlenirken çok telaşeniz olur, sık sık izin alman gerekebilir.
öyle olunca da istemiyor tabi işveren. iyice dinlen, içine sine sine işlerini yap şimdi. evlendikten sonra çalışırsın. ben de 4,5 ay işsiz kaldım, sıkılıyor bir süre sonra insan biliyorum ama, işe başlar başlamaz da dinlendiğin günleri özlemeye başlıyorsun. insanoğlu işte, hiç birşeyden memnun olmuyoruz kiaklinialirimsmile

Yine bakabilirsin bence neden kafana uyan bir iş olduktan sonra başlamayasın??

Bu ihracak ithalat işi bana çok cazip geliyor kuzum yapmayı düşünüyoruz bakalım prosedürler önemli tabi ...

Ben de böyle bir departmanda çalışmak isterdim ... Somut bişiyler yapıyorsun en azından..

evet sensem çok zevkli bi iş işimden memnundum ama iş arkadaşlarımdan değil..

herşey batıodu onlara onlardan küçük olup daha iyi maaş almam, daha iyi konumda olmam, yurtdışına çıkmam bile olay oluodu sonunda dayanamadım..

çekememezlik diz boyu hem çalışmazlar kendilerini geliştirmezler hem de geliştireni çalışanı kıskanır kötülerler...

Prim verme tatlım böylelerine yıldırmak için uğraşırlar hep hadsizler lmaz:

ben de çok seviyorum bu işi yapmayı. allah kısmet ederse en buyuk arzum en kısa zamanda kendi lojistik firmamı kurmak. küçük de olsa bir yerden başlamak istiyorum.

evet canım orası öyle. ben önceki çalıştıgım yerde neler çektim bilsen..tuvalete kaçıp kaçıp ağlardım sinirden. ispiyoncu, ikiyüzlü, dedikoducu her çeşit insan mevcuttu...

hele bugünlerde geçmişte yaşadığım mutsuzlar şunlar bunlar gece yatarken kalkerken o kadar çok kafama takılıyorr ki

sizdede olurmu hiç

öyle canım.. ozaman tecrübesizdim ilk işimdi..
ama artık asla prim vermem..

günaydın kızlar uykulardan rüyalardan açılmış.
ben her sabah mutsuz depresyonlu uyananlardanım malesef

hele bugünlerde geçmişte yaşadığım mutsuzlar şunlar bunlar gece yatarken kalkerken o kadar çok kafama takılıyorr ki

sizdede olurmu hiç

Olmaz mı hep onlarla yaşayan bir insandım . Hala var kalıntılar...

Kendinin farkında olan her insanda olur canımmm...

Zaten bunun olması demek senin yaşadıklarından ders çıkardığın anlamına gelir ki geriye kalan sadece yoluna bakmaktır...

Hatalarımızla yaşamayı öğrenmek lazım bizi biz yapan onlar diye düşünüyorum olumunekankayizsmile

seni bu konuda güçlü görüyorum zaten sensem bi ara dertleşelim senle:)

sizdede olurmu hiç

insan olgunlaştıkça geçmişte yaşadığı şeylerde o zaman toylukla göremediği şeyleri görüyor. ama geçmişi orda bırakmak lazım.

spatzz kardeşinin sınavı nasıl geçmiş.
hangi bölümleri istiyor

canım mat. pek iyi değildi diyor, fen'i iyi geçmiş baya.
endustri muh. istiyor. iyi öğrencidir kardeşim o yüzden beklentileri yuksek.o yüzden de stresliydi çok.bakalım hayırlısı...

öyle canım.. ozaman tecrübesizdim ilk işimdi..
ama artık asla prim vermem..

tecrübe çok değerli gerçekten kuzucum.işyerinde iş öğrenmekle kalmıyorsun, karakter analisti de oluyorsun ister istemez.

seni bu konuda güçlü görüyorum zaten sensem bi ara dertleşelim senle:)

Özele gel kuzummmm benimmmm :)

Dibe çakılınca gidecek başka yer olmadığından üste çıkmak benimki...

Küllerimden doğdum 2010 benim senem ...

SPATZ & KUZU canlar ya uluslararası ticaret ihracat & ithalat için önerebileceğiniz bir forum ya da site var mı?

Mevzuatı indiricem bir de kısaltmlaar var okuldan hatırladığım FOB CIF gibi ...

Bilgi edinebileceğim iyi bir paylaşım yapan takip ettiğiniz bi site var mı? ya da yararlanabileceğim etkili bi kaynak kitap?

mevzuatlar sık sık değişri canım..
devamlı güncellemen lazım bilgilerini..
FOB CIF v.s bunlar teslim şekilleridir..
nete ihracatta teslim ve ödeme şekilleri yazarsan bilglere ulaşabilrisin canım..
ordan faydalanamazsanda söyle kitaplarımdan notlarımdan göndereyim sana..

bi ara yazıcam canım .
etrafta salak çok ( biri gelmiş başıma aynı soruyu bin defa soruyor)konsantre olamıyorum :)))

yuru be sense kim tutar seniiiii

canım kuzu'nun da söylediği gibi mevzuatı öğrenmene gerek yok. genel kavramları bilmen yeterli, onu da netten herhangi bir yerden bulabilirsin.

bi ara yazıcam canım .
etrafta salak çok ( biri gelmiş başıma aynı soruyu bin defa soruyor)konsantre olamıyorum :)))

nilufert sen tickerini guncellemedin mi kilo mu aldın yoksa ?52'li bişey olmuştun sen ???

oyyy sağol canım benim ...

dtm.gov.tr den bakıyorum mevzuatlara

ödeme ve teslim şekilleri olarak aratıyim ...

aslında 1 kere işin içinde bulunabilsem bakalım o da olur inşallah...

çok sağol kuzummmmm :)

bi ara yazıcam canım .

sempatiksalakcinni beynimi yedin de yok olsun :) :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…