mesleğime uygun başlık bulamadığım için onu yazdım..
dış ticaretçiyim ben..
ayrılmadan bir firmanın ihracat bölümündeydim.. Fitne fesat aşşağılık insanlar yüzünden dayanamayıp ayrıldım.. maaşım iyiydi ama huzurum yoktu benim içinde en önemlisi çalıştığım yerde huzur olması..
sonra iş bakarken hep niaşnlı olmamı problem yaptılar iş görüşmelerinde..
sonra biyerde başladım ordada paramı alamadım maalesef..
düğünede 6-7 ay kalınca sevgilile konuştuk 6-7 ay için girdi çıktı yapma evlendikten sonra
başlarsın dedi başlarda güzeldi dinleniyodum falan ama sıkmaya başladı artık..
mesleğime uygun başlık bulamadığım için onu yazdım..
dış ticaretçiyim ben..
ayrılmadan bir firmanın ihracat bölümündeydim.. Fitne fesat aşşağılık insanlar yüzünden dayanamayıp ayrıldım.. maaşım iyiydi ama huzurum yoktu benim içinde en önemlisi çalıştığım yerde huzur olması..
sonra iş bakarken hep niaşnlı olmamı problem yaptılar iş görüşmelerinde..
sonra biyerde başladım ordada paramı alamadım maalesef..
düğünede 6-7 ay kalınca sevgilile konuştuk 6-7 ay için girdi çıktı yapma evlendikten sonra
başlarsın dedi başlarda güzeldi dinleniyodum falan ama sıkmaya başladı artık..
ayy ne iyi anlaşırdım ben onlarla..
dhl de falanmısın?
Yine bakabilirsin bence neden kafana uyan bir iş olduktan sonra başlamayasın??
Bu ihracak ithalat işi bana çok cazip geliyor kuzum yapmayı düşünüyoruz bakalım prosedürler önemli tabi ...
Ben de böyle bir departmanda çalışmak isterdim ... Somut bişiyler yapıyorsun en azından..
evet sensem çok zevkli bi iş işimden memnundum ama iş arkadaşlarımdan değil..
herşey batıodu onlara onlardan küçük olup daha iyi maaş almam, daha iyi konumda olmam, yurtdışına çıkmam bile olay oluodu sonunda dayanamadım..
Yine bakabilirsin bence neden kafana uyan bir iş olduktan sonra başlamayasın??
Bu ihracak ithalat işi bana çok cazip geliyor kuzum yapmayı düşünüyoruz bakalım prosedürler önemli tabi ...
Ben de böyle bir departmanda çalışmak isterdim ... Somut bişiyler yapıyorsun en azından..
evet sensem çok zevkli bi iş işimden memnundum ama iş arkadaşlarımdan değil..
herşey batıodu onlara onlardan küçük olup daha iyi maaş almam, daha iyi konumda olmam, yurtdışına çıkmam bile olay oluodu sonunda dayanamadım..
çekememezlik diz boyu hem çalışmazlar kendilerini geliştirmezler hem de geliştireni çalışanı kıskanır kötülerler...
Prim verme tatlım böylelerine yıldırmak için uğraşırlar hep hadsizlerlmaz:
ben de çok seviyorum bu işi yapmayı. allah kısmet ederse en buyuk arzum en kısa zamanda kendi lojistik firmamı kurmak. küçük de olsa bir yerden başlamak istiyorum.
evet canım orası öyle. ben önceki çalıştıgım yerde neler çektim bilsen..tuvalete kaçıp kaçıp ağlardım sinirden. ispiyoncu, ikiyüzlü, dedikoducu her çeşit insan mevcuttu...
günaydın kızlar uykulardan rüyalardan açılmış.
ben her sabah mutsuz depresyonlu uyananlardanım malesef
hele bugünlerde geçmişte yaşadığım mutsuzlar şunlar bunlar gece yatarken kalkerken o kadar çok kafama takılıyorr ki
sizdede olurmu hiç
Olmaz mı hep onlarla yaşayan bir insandım . Hala var kalıntılar...
Kendinin farkında olan her insanda olur canımmm...
Zaten bunun olması demek senin yaşadıklarından ders çıkardığın anlamına gelir ki geriye kalan sadece yoluna bakmaktır...
Hatalarımızla yaşamayı öğrenmek lazım bizi biz yapan onlar diye düşünüyorum olumunekankayizsmile
hele bugünlerde geçmişte yaşadığım mutsuzlar şunlar bunlar gece yatarken kalkerken o kadar çok kafama takılıyorr ki
sizdede olurmu hiç
spatzz kardeşinin sınavı nasıl geçmiş.
hangi bölümleri istiyor
öyle canım.. ozaman tecrübesizdim ilk işimdi..
ama artık asla prim vermem..
seni bu konuda güçlü görüyorum zaten sensem bi ara dertleşelim senle:)
tecrübe çok değerli gerçekten kuzucum.işyerinde iş öğrenmekle kalmıyorsun, karakter analisti de oluyorsun ister istemez.
Özele gel kuzummmm benimmmm :)
Dibe çakılınca gidecek başka yer olmadığından üste çıkmak benimki...
Küllerimden doğdum 2010 benim senem ...
SPATZ & KUZU canlar ya uluslararası ticaret ihracat & ithalat için önerebileceğiniz bir forum ya da site var mı?
Mevzuatı indiricem bir de kısaltmlaar var okuldan hatırladığım FOB CIF gibi ...
Bilgi edinebileceğim iyi bir paylaşım yapan takip ettiğiniz bi site var mı? ya da yararlanabileceğim etkili bi kaynak kitap?
SPATZ & KUZU canlar ya uluslararası ticaret ihracat & ithalat için önerebileceğiniz bir forum ya da site var mı?
Bilgi edinebileceğim iyi bir paylaşım yapan takip ettiğiniz bi site var mı? ya da yararlanabileceğim etkili bi kaynak kitap?
bi ara yazıcam canım .
etrafta salak çok ( biri gelmiş başıma aynı soruyu bin defa soruyor)konsantre olamıyorum :)))
mevzuatlar sık sık değişri canım..
devamlı güncellemen lazım bilgilerini..
FOB CIF v.s bunlar teslim şekilleridir..
nete ihracatta teslim ve ödeme şekilleri yazarsan bilglere ulaşabilrisin canım..
ordan faydalanamazsanda söyle kitaplarımdan notlarımdan göndereyim sana..
bi ara yazıcam canım .
etrafta salak çok ( biri gelmiş başıma aynı soruyu bin defa soruyor)konsantre olamıyorum :)))
nilufert sen tickerini guncellemedin mi kilo mu aldın yoksa ?52'li bişey olmuştun sen ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?