50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kuzu'nun da söylediği gibi mevzuatı öğrenmene gerek yok. genel kavramları bilmen yeterli, onu da netten herhangi bir yerden bulabilirsin.

Hımmm sözleşmeyi kim gönderiyo ne yapıyo bunlar biraz karışık geliyo bilmeyince tabi yani sözleşme dediğim konşimento oluyo sanırım :)

Bakalım bir şekilde kıvırıcaz inşallah :)

tamam canım bakıyorum hemen genek kavramlara...

çok sağol Şeniz

ni demek ni demek..olumunekankayizsmile

kızlarr haftasonu kaçırdığınızda pazatesi detoxla başlayın haftaya..

kilo olmuyor tecrübeyle sabittir..kaydirigubbakcemile5

canım konşimento taşıma belgesidir..

sözleşme için iki taraf karşılıklı anlaşır teslim ve ödeme şeklini belirler sonra sözleşme imzalanır..işin içine girince kaparsın hemen zaten..

canım aslında olmuştum hafta sonu dikkat etmedim sanırsan sabah 53,0 çıktım.
aslında bu hafta 51 olmam gerekiyordu aptallık ettim işte.h .sonu saçmaladım

olsun canım haftasonları öyle oluyor. Azıcık dikkat et toparlanırsın...

canım ne demek...kuzu çok doğru söylemiş.başta biraz karışık geliyor ama işin içine girince 1 haftayı bulmaz bunları öğrenmen.

ni demek ni demek..olumunekankayizsmile

kızlarr haftasonu kaçırdığınızda pazatesi detoxla başlayın haftaya..

kilo olmuyor tecrübeyle sabittir..kaydirigubbakcemile5

ben bugun detoksumsu bişi yapıyım o zaman. aslında ayran detoksu yapmak istiyorum yine ama yemiyor açıkçasıbilmiyorumkismile

yok canım ayran yapma çok halsiz düşürüyor..

sebze meyve yap..

saat başı ye bi sebze yada meyve aç kalma ben iki haftadır haftasonlarından sonra

yapıyorum..

bencede boşver ayran detoksunu.
bi ara birlikte yapalım kızlar meyve sebze detoksu bugün geçti benim. sabah çubuk kraker yedim

bana her zaman uyar..:lepi:

detox bizi güzelleştiriyo zemuszemus

ama bu sabah peynir yedim yarına benimki artık..

yok canım ayran yapma çok halsiz düşürüyor..

sebze meyve yap..

saat başı ye bi sebze yada meyve aç kalma ben iki haftadır haftasonlarından sonra

yapıyorum..

Ben o ayran detoksu günümü hiç unutmuyorum yamulmuştum resmen... sempatiksalakcinni

bencede boşver ayran detoksunu.
bi ara birlikte yapalım kızlar meyve sebze detoksu bugün geçti benim. sabah çubuk kraker yedim

oybirliğiyle ayran detoksundan vazgeçirdiniz beniolumunekankayizsmile
piki sebze meyve yapalım o zaman ben de varımkaydirigubbakcemile3

waterrr cicim napıyosunnnn

herkese gunaydınnnnn kızlaropuyorumnanaktan napayım nilufertcim kalktım ebruyla platesımı yaptım ama sanırım tatıle cıktılar eski programdı sonra kahvaltımı yaptım

sabah
marullu ve yumurtallı safranlı salata( ınan boyle gozuktugfune bakmayın cok guzel oluyor bende ılk once marul ve yumurta aaa olmustum ama lımonla falan super oluyor)

sonra sızlerın sohbetlerını okuyordum herkesde ayrı bır dert ayy ne guzel ama burda bırbırımıze destek oluyoruz ıyıkı varsınız bak sabah sabah duygulandım sımdı:gitme:

sızler naptınız nılufertcim nasıl gıdıyor hayat???

evet cnm yemek yemedim dün evde yanlızdım yemek felan yapasım gelmedi dün çok kurtlanmıştım kurtlarımı döktüm herhalde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 canım türkiyeyle burda 1 saat oynuo yani akşam orda 10 sa burda 9 bir saat erken burda olumunekankayizsmile

1 hafta sonra...

selaaaaaaaaaaaaaaaaaam

güzeller hepinizi nasıl özledim bilemezsiniz
1 haftalık ankara tatilinden sonra yine aranızdayım
ne almışım ne vermişim diyebilirm

hoşgeldin watercikkkkk:hulya:

Bende sabah 3 zeytin bir dilim kepekli ekmek bir yumurtadanda az yağsız omlet yedim 2 bardak yeşil çay içtim ve bir elma yedimm dünkü 4 milin yarısı kalmıştı onu yapam bari boş durmiyimkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2

1 hafta sonra...

selaaaaaaaaaaaaaaaaaam

trufffff hoşgeldin cicim!!!!

gözümüz yollarda kaldıkaydirigubbakcemile2

nası geçti tatilin?

1 hafta sonra...

selaaaaaaaaaaaaaaaaaam

hosgeldın trufcım oohhh mis gıbı tatılını yaptın dınlendın kıloda almamıssın ne mulu sana

sende hosgeldın canım herkesde 3 zeytın dıye belırtyr yesadan korkunca ama koc dedıkı ben bu hafta 4. yede ızın verıyrö:)))) hadı sabahtan yapta sonra tembellık coker uzerıne nisanlını duusun yaparken daha bır hızlı yaparsınkaydirigubbakcemile3 menunde gayet guzel canım

hoşbulduk canım benimmmm gerçektenmi ozaman yarın 4 tane yiyim barikaydirigubbakcemile2 eve cnm valla nie öle oluosa sabahtan sora helede hava sıcaksa hiç çekilmio dimi zaten nişanlımın fotosu tam karşımda duruo cnm düşünmemek elde deilkikaydirigubbakcemile3 ben yapım ozaman görüşürüz sora çıtırlarrrhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…