canım kuzu'nun da söylediği gibi mevzuatı öğrenmene gerek yok. genel kavramları bilmen yeterli, onu da netten herhangi bir yerden bulabilirsin.
oyyy sağol canım benim ...
dtm.gov.tr den bakıyorum mevzuatlara
ödeme ve teslim şekilleri olarak aratıyim ...
aslında 1 kere işin içinde bulunabilsem bakalım o da olur inşallah...
çok sağol kuzummmmm :)
sempatiksalakcinni beynimi yedin de yok olsun :) :teytey:
Hımmm sözleşmeyi kim gönderiyo ne yapıyo bunlar biraz karışık geliyo bilmeyince tabi yani sözleşme dediğim konşimento oluyo sanırım :)
Bakalım bir şekilde kıvırıcaz inşallah :)
tamam canım bakıyorum hemen genek kavramlara...
çok sağol Şeniz
canım konşimento taşıma belgesidir..
sözleşme için iki taraf karşılıklı anlaşır teslim ve ödeme şeklini belirler sonra sözleşme imzalanır..işin içine girince kaparsın hemen zaten..
canım aslında olmuştum hafta sonu dikkat etmedim sanırsan sabah 53,0 çıktım.
aslında bu hafta 51 olmam gerekiyordu aptallık ettim işte.h .sonu saçmaladım
Hımmm sözleşmeyi kim gönderiyo ne yapıyo bunlar biraz karışık geliyo bilmeyince tabi yani sözleşme dediğim konşimento oluyo sanırım :)
Bakalım bir şekilde kıvırıcaz inşallah :)
tamam canım bakıyorum hemen genek kavramlara...
çok sağol Şeniz
ni demek ni demek..olumunekankayizsmile
kızlarr haftasonu kaçırdığınızda pazatesi detoxla başlayın haftaya..
kilo olmuyor tecrübeyle sabittir..kaydirigubbakcemile5
olsun canım haftasonları öyle oluyor. Azıcık dikkat et toparlanırsın...
canım ne demek...kuzu çok doğru söylemiş.başta biraz karışık geliyor ama işin içine girince 1 haftayı bulmaz bunları öğrenmen.
ben bugun detoksumsu bişi yapıyım o zaman. aslında ayran detoksu yapmak istiyorum yine ama yemiyor açıkçasıbilmiyorumkismile
ben bugun detoksumsu bişi yapıyım o zaman. aslında ayran detoksu yapmak istiyorum yine ama yemiyor açıkçasıbilmiyorumkismile
bencede boşver ayran detoksunu.
bi ara birlikte yapalım kızlar meyve sebze detoksu bugün geçti benim. sabah çubuk kraker yedim
yok canım ayran yapma çok halsiz düşürüyor..
sebze meyve yap..
saat başı ye bi sebze yada meyve aç kalma ben iki haftadır haftasonlarından sonra
yapıyorum..
Ben o ayran detoksu günümü hiç unutmuyorum yamulmuştum resmen... sempatiksalakcinni
bencede boşver ayran detoksunu.
bi ara birlikte yapalım kızlar meyve sebze detoksu bugün geçti benim. sabah çubuk kraker yedim
waterrr cicim napıyosunnnn
Geldim hemen başlayayım övmeye-eleştirmeye, öhöm:1closedeyes::
Kahvaltı güzel. Sporlar güzel. Dans iyi. Yediğin şeyler güzel. Ama biraz az sanki. Birincisi "yemek" olarak bir şey göremedim. En azından akşam meyva yeseydin, meyvayı da biraz az buldum. Çok da fazla hareket etmişsin doğal olarak biraz daha fazla yemen gerekirdi. Mesaj saatlerine bakarak da akşam dokuzda yatmadığını anlıyoruz yani yemek için bayağı vaktin vardı. Ama İtalyada olduğun için belki de o mesajları gece değil daha erken bir saatte gönderdin. Kafam karıştı bu konuda, İtalyayla saat farkımız ne? Neyse, işte bir ara bu mesajımı görürsen açıklarsınyerimseniben. Az yemenden başka menün sporun gayet iyi.
herkese gunaydınnnnn kızlaropuyorumnanaktan napayım nilufertcim kalktım ebruyla platesımı yaptım ama sanırım tatıle cıktılar eski programdı sonra kahvaltımı yaptım
sabah
marullu ve yumurtallı safranlı salata( ınan boyle gozuktugfune bakmayın cok guzel oluyor bende ılk once marul ve yumurta aaa olmustum ama lımonla falan super oluyor)
sonra sızlerın sohbetlerını okuyordum herkesde ayrı bır dert ayy ne guzel ama burda bırbırımıze destek oluyoruz ıyıkı varsınız bak sabah sabah duygulandım sımdı:gitme:
sızler naptınız nılufertcim nasıl gıdıyor hayat???
1 hafta sonra...
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
güzeller hepinizi nasıl özledim bilemezsiniz
1 haftalık ankara tatilinden sonra yine aranızdayım
ne almışım ne vermişim diyebilirm
1 hafta sonra...
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
1 hafta sonra...
selaaaaaaaaaaaaaaaaaam
hoşgeldin watercikkkkk:hulya:
Bende sabah 3 zeytin bir dilim kepekli ekmek bir yumurtadanda az yağsız omlet yedim 2 bardak yeşil çay içtim ve bir elma yedimm dünkü 4 milin yarısı kalmıştı onu yapam bari boş durmiyimkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2
sende hosgeldın canım herkesde 3 zeytın dıye belırtyr yesadan korkunca ama koc dedıkı ben bu hafta 4. yede ızın verıyrö:)))) hadı sabahtan yapta sonra tembellık coker uzerıne nisanlını duusun yaparken daha bır hızlı yaparsınkaydirigubbakcemile3 menunde gayet guzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?