50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa hoşgeldin sende cnm inş bizde senin gibi almadan dönerizzzzemuszemus

canım sen daha değiştirmedinmi nickini
alıştık ama boşver bu da iyi
sen nereye gidiyorsun tatile
benimki yarı tatil
genelde düğün dernekti
sıkıcıydı
ankarayı sevmiyorum zaten
şimdi nefret ediyorum
gezilecek hiç doğru dürüst biyer yok
sürekli avm geziyorsun

trufffff hoşgeldin cicim!!!!

gözümüz yollarda kaldıkaydirigubbakcemile2

nası geçti tatilin?

iç güveyinden hallice
valizlerle ordan oraya çocuk olunca bide hiç güzel değildi ama
değişiklik her halikarda iyi geldi

valla ben almadığıma seviniyorum ama
kızım sefil oldu yaaa
1 kg vermiş 11kilo 600 gr olmuş
zayıflamış yavrum

benimki de karşımda kendisi foça da

özledimmmm cumartesi geliyo 5 gün kaldı

hanımlarrrr uzun bir aradan sonra yine döndüm...
kilo durumum buraya her gün girerken baya düşmüştü, 62 den 56 ya düşmüştüm, hedefime ulaşamadım.
şu an 58-59 arasıyım yine
hadi hep beraber verelim şu fazlalıkları artık...

canım yaa cocuklara yolculuga sıcaga gelemıyorlar degılmı neyse sen bu hafta ıyı bakarsın kendıne gelır hasta olmasın yeterkı kılo alınır

benimkide pek tatil denmez ama olsun bende yurtdışında olduğum için izine gidiorum cnm 1 aylığına kaydirigubbakcemile2 nickimi değiştirmiom cnm bende sevdim artıkkaydirigubbakcemile3

benimki de karşımda kendisi foça da
özledimmmm cumartesi geliyo 5 gün kaldı

ahhh cnm 5 gün neki biz 1 sene 1 aydır görüşmüyozkaydirigubbakcemile3 tabi sevince 1 dk bile çok gelio dimi insanakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

gel canım gel
ne olursan ol yine gel
birlikte zayıflayalım

canım yaa cocuklara yolculuga sıcaga gelemıyorlar degılmı neyse sen bu hafta ıyı bakarsın kendıne gelır hasta olmasın yeterkı kılo alınır

evet inşallah besiye al dedim anneme
ben 2 gün çalışıyorum bugün ve yarın nöbetteyim

Trufcum uzun zamandır yoktun nasılsın????

iyiyim canım
sen nasılsın
ankaradaydım
gördüğüm az zayıf olan kadınları acaba bu ülkerkmi dedim
seni merak ettim
hamileydin nasılsın
ben sanırım değilim
5 gün gecikti ama bilmiyorum özelden anlatırım

mrbb herkese nasılsınız?umarım keyfiniz yerindedir..uğrayamaaıdm 3-4 gündürr evde değildimm,nihayet evime geldimmm...bu sürede spor mpor yapamamdımm,...ben azcık geçmişe baakayım neler olmuşş..çok sayfadır tabiii yarım yamalak bakarım artık....

ayyyyy gercekten mi burdaydın...keşke haberim olsaydı ben gezdirirdim seni avm dışında
ben Ankara nın merkezinde oturuyorum sayılır...kavaklıdere ve gop arasındayım...hahahha ben en zayıf değilim keşkeeeeeeee.....ama çok dikkat ediyorum yememe...yememe dikkat etmek içinde buraya takılıyorum iyi oluyo....

Menü ve sporu beğendim. Bence düğündü misafirlikti kayınvalıdeydi falandı filandı durumları olunca yemek konusunda kasmaya pek gerek yok, hergün hergün olan bir şeyde değil zaten. Hem öyle çok nazlı nazlı yersek Lachesisin arkadaşının kız arkadaşı gibi bir imaj çizeriz.
Ben Grange i severim 1-2 kitabını atlamış okumamıştım şimdi onları okuyorum taş meclisi var şimdi elimde...
Okumadıysan Tami Hoag'ın Kuryeyi Öldür kitabını tavsiye ederim, bana da arkadaşım tavsiye etmişti, beğendim heyecanlı bir kitap.
Hoşuna gitmeyen herhangi bir şey olursa aile arasında tekrar düğün yaparsınız. "Yok deve" dediğinizi duyar gibiyim çünkü bir arkadaşım da kendisine bu tavsiyeyi verince aynen böyle demişti sağolsun... Ama rahat olmak lazım yani demek istediğim o
babam da haftasonu tutturdu sen kendine eziyet ediyorsun çok zayıfladın eridin bittin diye.kızım 1-2 kilo al dedi.baba dedim ben o 1-2 kiloyu verene kadar neler çektim alır mıyım hiç dedim ben dekaydirigubbakcemile3
Baban da benim kafadanmış.
Yok benim kafada değilmiş, vazgeçtim :umursamaz:
sabah
marullu ve yumurtallı safranlı salata( ınan boyle gozuktugfune bakmayın cok guzel oluyor bende ılk once marul ve yumurta aaa olmustum ama lımonla falan super oluyor)
Hoş bir şeye benziyor salatan. Güzel bir başlangıç olmuş :) .
Hmmmm, yani sen burada gece 2lere kadar oturunca aslında gece 1lere kadar oturmuş oluyorsun. Yani gerçekten yemek yedikten yatmaya kadar 6-7 saat geçmiş sanırım. Bir daha canın yemek istemese de atıştırmalık bir şeyler ye istersen. Hayır yani benim tek derdim seni nişanlının karşısına süzülmüş bir şekilde çıkarmamak, sonra gelip bana kızacak sen ne biçim koçsun diye, o açıdan öğütlüyorum güzelce yemek yemenikaydirigubbakcemile3
Çok güzel yemişsinvereliniortak.
Evet sporları sabahtan yapsak mümkün olduğu kadar daha iyi olur bence de :) . Ve evet, zeytine izin veriyorum, bir ara yararlarını yazalım da fazla tereddüt etmeyelim yerken.

Ben mesela sporumu sabahtan yaptım. Pek spor denecek hali de yok ama neyse. Yesaya yazayım hemen...
50 ŞINAV ÇEKTİM
Ayrıca...
50 MEKİK ÇEKTİM
Mutlu olabildiniz mi Yesa hanım?

Arkadaşlar ya İstanbulda yağmur yağıyor, deminden beri gök gürlüyor, şimşek çakıyor. Aslında gök gürültüsünden korkmam ama bir an çok fazla geldi ses, irkilmemsi bi şi hissettim. Ama hava çok güzel oldu.

Bir de kilo veren arkadaşlarda şunu çok merak ediyorum. Etrafınızdaki insanlar(aile, arkadaşlar, iş...) kilo verdiğinizi farkediyorlar mı? Farkediyorlarsa bu tepkiler sizi daha mı gaza getiriyor, nasıl hissediyorsunuz?

Bu arada hoşgeldin Truf.

canım ya ben 5-6 kilo verdim hiç de öle aman aman tepkiler almadım. malesef
bi yazlıkları gimeye başlayınca oldu bi kaç arkadaş o kadar

iyiyiz canım sen nasılsın
okul bitti artık dimi

trufcum hoşgeldin canım.
kimin düğünüydü?

eşimin ablasının kızı
eşimin abisinin kızı
ikisi de birer hafta arayla evlendiler
o yüzden ben 1 hafta kaldım gel git olmasın diye

oo sevindim iyi gitmesine
herşey çok güzel olacak bak gör

hoşbulduk canım
sen koçmusun
bu hafta yeni geldim ya bilmiyorum
geçen haftanın birincisini
koçunu
filan

herkes zayıfladığımı farkediyo
güzel tepkiler alıyorum
kıskananlar söylemiyo gerçi zayıfladın diye
onun dışında gaza geliyorum zayıfım daha zayıf olucam diye

ama bana genelde kilo sana yakışıyodu çirkinleştin
eski kilona geri döndün
diyolar
ama 4 kilo fazlam var hala diyorum yok daha verme böyle iyisin diyolar

sense yaa
şimdi hangi kitapalrı okuyosun
kitap arıyorum şöle kafamı dağıtcak

canan tan ın pirayeyi okumadıysan okuyabilirsin tüm sıkıntını alır çünkü çok akıcı hiçbişiy düşünmeden okuyabilirsin...
ekchart tole nin şimdinin gücünü okuyabilirsin hatta e-book olarak indirdim ben sen de indirebilirsin netten hemen (felsefik bi kitap kendi iç gücünü körüklüyo..)

hatta şu elimdeki vatandaşlık tekrarını bitirip bu kitaba devam edicem biraz okuyasım var :)

Sonraaa cengiz erşahin in herhangi bir kitabını okuyabilirsin (süper gaza getiren kitaplara sahip kişisel gelişimci)

Biraz edebi bişiyler okuyim şiir gibi diyosan halil cibranın kum ve köpük kitabı var onu okuyabilirsin

Kendimi ateşliyeyim dersen yine sınırsız gücü okuyabilirsin Anthony robbins in ya da % 100 düşünce gücünü okuyup olumlama yapabilirsin..

ya da polisiye macera okuyim dersen Grange romanları güzeldir ben şu an taş meclisini okuyorum canım klasik bir grange romanı ..

Sana hangisi iyi gelir şu aralar??? :hulya:

Son düzenleme:
Of tatlım sabah da soracaktım soramadım nası yaniiii????

Neden ayrısınız yahu? Belki anlattın ben yakalayamadım :kedi: pardonsssss
ben yurtdışında yaşıorum nişanlım istanbulda cnm ondan izine gidince görüşebilioruzz saedece:ecrin_bebek:

tmm cnm söz seni dinlicem seni zor durumd bırakmak istememkaydirigubbakcemile3 anneme meye aldırtıyım meyve kalmamış evde meyve olmayıncada atıştıracak bişşi bulamıorum ki:1closedeyes:

@nutcase kendi cevabına çok güldüm =)

canım tepkilere gelince ben bugüne bugün toplamda 11 kilo verdim..

geçen arkadaşımla görüştük ben çok kilo verdim diip durdu..

be arkadaşım 3-5 kiloda değil benimki 11 kilo farkedilmezmi yaaa ne kendinden bahsedip

duruosun..

geçende nişanlımın arkadaşının düğününe gittik orda eskiden gördüğüm bi kız vardı onla

karşılaştık tepkiyi aynen onun dilinden yazıyorum

"inanmıyorum ne kadar zayıflamışsın.

inanamıyorum ya nasıl verdin yaa

ay çökmüşsün yaaa"

aynen böyle.. genelde farkettiler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…