aaaa hoşgeldin sende cnm inş bizde senin gibi almadan dönerizzzzemuszemus
trufffff hoşgeldin cicim!!!!
gözümüz yollarda kaldıkaydirigubbakcemile2
nası geçti tatilin?
hosgeldın trufcım oohhh mis gıbı tatılını yaptın dınlendın kıloda almamıssın ne mulu sana
sende hosgeldın canım herkesde 3 zeytın dıye belırtyr yesadan korkunca ama koc dedıkı ben bu hafta 4. yede ızın verıyrö:)))) hadı sabahtan yapta sonra tembellık coker uzerıne nisanlını duusun yaparken daha bır hızlı yaparsınkaydirigubbakcemile3 menunde gayet guzel canım
hoşbulduk canım benimmmm gerçektenmi ozaman yarın 4 tane yiyim barikaydirigubbakcemile2 eve cnm valla nie öle oluosa sabahtan sora helede hava sıcaksa hiç çekilmio dimi zaten nişanlımın fotosu tam karşımda duruo cnm düşünmemek elde deilkikaydirigubbakcemile3 ben yapım ozaman görüşürüz sora çıtırlarrrhihoyyyt
canım sen daha değiştirmedinmi nickini
alıştık ama boşver bu da iyi
sen nereye gidiyorsun tatile
benimki yarı tatil
genelde düğün dernekti
sıkıcıydı
ankarayı sevmiyorum zaten
şimdi nefret ediyorum
gezilecek hiç doğru dürüst biyer yok
sürekli avm geziyorsun
iç güveyinden hallice
valizlerle ordan oraya çocuk olunca bide hiç güzel değildi ama
değişiklik her halikarda iyi geldi
valla ben almadığıma seviniyorum ama
kızım sefil oldu yaaa
1 kg vermiş 11kilo 600 gr olmuş
zayıflamış yavrum
canım sen daha değiştirmedinmi nickini
alıştık ama boşver bu da iyi
sen nereye gidiyorsun tatile
benimki yarı tatil
genelde düğün dernekti
sıkıcıydı
ankarayı sevmiyorum zaten
şimdi nefret ediyorum
gezilecek hiç doğru dürüst biyer yok
sürekli avm geziyorsun
benimki de karşımda kendisi foça da
özledimmmm cumartesi geliyo 5 gün kaldı
ahhh cnm 5 gün neki biz 1 sene 1 aydır görüşmüyozkaydirigubbakcemile3 tabi sevince 1 dk bile çok gelio dimi insanakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
hanımlarrrr uzun bir aradan sonra yine döndüm...
kilo durumum buraya her gün girerken baya düşmüştü, 62 den 56 ya düşmüştüm, hedefime ulaşamadım.
şu an 58-59 arasıyım yine
hadi hep beraber verelim şu fazlalıkları artık...
canım yaa cocuklara yolculuga sıcaga gelemıyorlar degılmı neyse sen bu hafta ıyı bakarsın kendıne gelır hasta olmasın yeterkı kılo alınır
Trufcum uzun zamandır yoktun nasılsın????
iyiyim canım
sen nasılsın
ankaradaydım
gördüğüm az zayıf olan kadınları acaba bu ülkerkmi dedim
seni merak ettim
hamileydin nasılsın
ben sanırım değilim
5 gün gecikti ama bilmiyorum özelden anlatırım
Menü ve sporu beğendim. Bence düğündü misafirlikti kayınvalıdeydi falandı filandı durumları olunca yemek konusunda kasmaya pek gerek yok, hergün hergün olan bir şeyde değil zaten. Hem öyle çok nazlı nazlı yersek Lachesisin arkadaşının kız arkadaşı gibi bir imaj çizerizdun sabah,
1,5 dilim kepek ekmegi ile hafif kahvalti
ogle
biraz fazla kacirdim kayibvalidemdeydim.
(kofte-patetes benzeri bir yemek+pilav+salata yedim)
1 dilim pasta yedim
aksam
hellim peynirli salata
spor 40 dk. slim sculpt lastikli pilates
Okumadıysan Tami Hoag'ın Kuryeyi Öldür kitabını tavsiye ederim, bana da arkadaşım tavsiye etmişti, beğendim heyecanlı bir kitap.Ben Grange i severim 1-2 kitabını atlamış okumamıştım şimdi onları okuyorum taş meclisi var şimdi elimde...
Hoşuna gitmeyen herhangi bir şey olursa aile arasında tekrar düğün yaparsınız. "Yok deve" dediğinizi duyar gibiyim çünkü bir arkadaşım da kendisine bu tavsiyeyi verince aynen böyle demişti sağolsun... Ama rahat olmak lazım yani demek istediğim oSevgilim nefret ediyo bu huyumdan..en çok o değişmesi için uğraşıyo. kendisi öyledir. hiç olumsuz düşünmez.bende sevmiyorum ama dediğin gibi kolay değil.. bu annemden geçen bi özellik böyle büyütüldüğüm için kolay atamıyorum.bende geceleri yatarken söylüorum ama yenicem inşallah..
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..
Baban da benim kafadanmışbabam da haftasonu tutturdu sen kendine eziyet ediyorsun çok zayıfladın eridin bittin diye.kızım 1-2 kilo al dedi.baba dedim ben o 1-2 kiloyu verene kadar neler çektim alır mıyım hiç dedim ben dekaydirigubbakcemile3
Yok benim kafada değilmiş, vazgeçtim :umursamaz:ben babam yüzünden kilomu taktım zaten kafama. geçen yaz deniz kenarında anneme demiş ki "bu kızın göbeği çıkmış iyice, bu yaşta böyleyse çocuk doğurunca nasıl olur kimbilir". depresyona soktu beni, şimdi de kalkmış kilo al diyo. yok öyle :umursamaz:
Hoş bir şeye benziyor salatan. Güzel bir başlangıç olmuş :) .sabah
marullu ve yumurtallı safranlı salata( ınan boyle gozuktugfune bakmayın cok guzel oluyor bende ılk once marul ve yumurta aaa olmustum ama lımonla falan super oluyor)
Hmmmm, yani sen burada gece 2lere kadar oturunca aslında gece 1lere kadar oturmuş oluyorsun. Yani gerçekten yemek yedikten yatmaya kadar 6-7 saat geçmiş sanırım. Bir daha canın yemek istemese de atıştırmalık bir şeyler ye istersen. Hayır yani benim tek derdim seni nişanlının karşısına süzülmüş bir şekilde çıkarmamak, sonra gelip bana kızacak sen ne biçim koçsun diye, o açıdan öğütlüyorum güzelce yemek yemenikaydirigubbakcemile3evet cnm yemek yemedim dün evde yanlızdım yemek felan yapasım gelmedi dün çok kurtlanmıştım kurtlarımı döktüm herhalde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 canım türkiyeyle burda 1 saat oynuo yani akşam orda 10 sa burda 9 bir saat erken burda olumunekankayizsmile
Çok güzel yemişsinvereliniortak.Bende sabah 3 zeytin bir dilim kepekli ekmek bir yumurtadanda az yağsız omlet yedim 2 bardak yeşil çay içtim ve bir elma yedimm dünkü 4 milin yarısı kalmıştı onu yapam bari boş durmiyimkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2
Evet sporları sabahtan yapsak mümkün olduğu kadar daha iyi olur bence de :) . Ve evet, zeytine izin veriyorum, bir ara yararlarını yazalım da fazla tereddüt etmeyelim yerken.sende hosgeldın canım herkesde 3 zeytın dıye belırtyr yesadan korkunca ama koc dedıkı ben bu hafta 4. yede ızın verıyrö:)))) hadı sabahtan yapta sonra tembellık coker uzerıne nisanlını duusun yaparken daha bır hızlı yaparsınkaydirigubbakcemile3 menunde gayet guzel canım
Bir de kilo veren arkadaşlarda şunu çok merak ediyorum. Etrafınızdaki insanlar(aile, arkadaşlar, iş...) kilo verdiğinizi farkediyorlar mı? Farkediyorlarsa bu tepkiler sizi daha mı gaza getiriyor, nasıl hissediyorsunuz?
Bu arada hoşgeldin Truf.
mrbb herkese nasılsınız?umarım keyfiniz yerindedir..uğrayamaaıdm 3-4 gündürr evde değildimm,nihayet evime geldimmm...bu sürede spor mpor yapamamdımm,...ben azcık geçmişe baakayım neler olmuşş..çok sayfadır tabiii yarım yamalak bakarım artık....
trufcum hoşgeldin canım.
kimin düğünüydü?
ayyyyy gercekten mi burdaydın...keşke haberim olsaydı ben gezdirirdim seni avm dışında
ben Ankara nın merkezinde oturuyorum sayılır...kavaklıdere ve gop arasındayım...hahahha ben en zayıf değilim keşkeeeeeeee.....ama çok dikkat ediyorum yememe...yememe dikkat etmek içinde buraya takılıyorum iyi oluyo....
Menü ve sporu beğendim. Bence düğündü misafirlikti kayınvalıdeydi falandı filandı durumları olunca yemek konusunda kasmaya pek gerek yok, hergün hergün olan bir şeyde değil zaten. Hem öyle çok nazlı nazlı yersek Lachesisin arkadaşının kız arkadaşı gibi bir imaj çizeriz.
Okumadıysan Tami Hoag'ın Kuryeyi Öldür kitabını tavsiye ederim, bana da arkadaşım tavsiye etmişti, beğendim heyecanlı bir kitap.
Hoşuna gitmeyen herhangi bir şey olursa aile arasında tekrar düğün yaparsınız. "Yok deve" dediğinizi duyar gibiyim çünkü bir arkadaşım da kendisine bu tavsiyeyi verince aynen böyle demişti sağolsun... Ama rahat olmak lazım yani demek istediğim o
Baban da benim kafadanmış.
Yok benim kafada değilmiş, vazgeçtim :umursamaz:
Hoş bir şeye benziyor salatan. Güzel bir başlangıç olmuş :) .
Hmmmm, yani sen burada gece 2lere kadar oturunca aslında gece 1lere kadar oturmuş oluyorsun. Yani gerçekten yemek yedikten yatmaya kadar 6-7 saat geçmiş sanırım. Bir daha canın yemek istemese de atıştırmalık bir şeyler ye istersen. Hayır yani benim tek derdim seni nişanlının karşısına süzülmüş bir şekilde çıkarmamak, sonra gelip bana kızacak sen ne biçim koçsun diye, o açıdan öğütlüyorum güzelce yemek yemenikaydirigubbakcemile3
Çok güzel yemişsinvereliniortak.
Evet sporları sabahtan yapsak mümkün olduğu kadar daha iyi olur bence de :) . Ve evet, zeytine izin veriyorum, bir ara yararlarını yazalım da fazla tereddüt etmeyelim yerken.
Ben mesela sporumu sabahtan yaptım. Pek spor denecek hali de yok ama neyse. Yesaya yazayım hemen...
50 ŞINAV ÇEKTİM
Ayrıca...
50 MEKİK ÇEKTİM
Mutlu olabildiniz mi Yesa hanım?
Arkadaşlar ya İstanbulda yağmur yağıyor, deminden beri gök gürlüyor, şimşek çakıyor. Aslında gök gürültüsünden korkmam ama bir an çok fazla geldi ses, irkilmemsi bi şi hissettim. Ama hava çok güzel oldu.
Bir de kilo veren arkadaşlarda şunu çok merak ediyorum. Etrafınızdaki insanlar(aile, arkadaşlar, iş...) kilo verdiğinizi farkediyorlar mı? Farkediyorlarsa bu tepkiler sizi daha mı gaza getiriyor, nasıl hissediyorsunuz?
Bu arada hoşgeldin Truf.
canım ya ben 5-6 kilo verdim hiç de öle aman aman tepkiler almadım. malesef
bi yazlıkları gimeye başlayınca oldu bi kaç arkadaş o kadar
sense yaa
şimdi hangi kitapalrı okuyosun
kitap arıyorum şöle kafamı dağıtcak
ben yurtdışında yaşıorum nişanlım istanbulda cnm ondan izine gidince görüşebilioruzz saedece:ecrin_bebek:Of tatlım sabah da soracaktım soramadım nası yaniiii????
Neden ayrısınız yahu? Belki anlattın ben yakalayamadım :kedi: pardonsssss
Hmmmm, yani sen burada gece 2lere kadar oturunca aslında gece 1lere kadar oturmuş oluyorsun. Yani gerçekten yemek yedikten yatmaya kadar 6-7 saat geçmiş sanırım. Bir daha canın yemek istemese de atıştırmalık bir şeyler ye istersen. Hayır yani benim tek derdim seni nişanlının karşısına süzülmüş bir şekilde çıkarmamak, sonra gelip bana kızacak sen ne biçim koçsun diye, o açıdan öğütlüyorum güzelce yemek yemenikaydirigubbakcemile3
Çok güzel yemişsinvereliniortak.
ben yurtdışında yaşıorum nişanlım istanbulda cnm ondan izine gidince görüşebilioruzz saedece:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?