@nutcase kendi cevabına çok güldüm =)
canım tepkilere gelince ben bugüne bugün toplamda 11 kilo verdim..
geçen arkadaşımla görüştük ben çok kilo verdim diip durdu..
be arkadaşım 3-5 kiloda değil benimki 11 kilo farkedilmezmi yaaa ne kendinden bahsedip
duruosun..
geçende nişanlımın arkadaşının düğününe gittik orda eskiden gördüğüm bi kız vardı onla
karşılaştık tepkiyi aynen onun dilinden yazıyorum
"inanmıyorum ne kadar zayıflamışsın.
inanamıyorum ya nasıl verdin yaa
ay çökmüşsün yaaa"
aynen böyle.. genelde farkettiler ama
ay kuzucum yaaaasırnaşık şey çok güldüm valla...
aynen böyle tepkiler veriyor insanlar. "çökmüşsün" allah allah yaaaa!mis gibi manken gibi olduk işte daha ne olsunsositososito
canan tan ın pirayeyi okumadıysan okuyabilirsin tüm sıkıntını alır çünkü çok akıcı hiçbişiy düşünmeden okuyabilirsin...
ekchart tole nin şimdinin gücünü okuyabilirsin hatta e-book olarak indirdim ben sen de indirebilirsin netten hemen (felsefik bi kitap kendi iç gücünü körüklüyo..)
hatta şu elimdeki vatandaşlık tekrarını bitirip bu kitaba devam edicem biraz okuyasım var :)
Sonraaa cengiz erşahin in herhangi bir kitabını okuyabilirsin (süper gaza getiren kitaplara sahip kişisel gelişimci)
Biraz edebi bişiyler okuyim şiir gibi diyosan halil cibranın kum ve köpük kitabı var onu okuyabilirsin
Kendimi ateşliyeyim dersen yine sınırsız gücü okuyabilirsin Anthony robbins in ya da % 100 düşünce gücünü okuyup olumlama yapabilirsin..
ya da polisiye macera okuyim dersen Grange romanları güzeldir ben şu an taş meclisini okuyorum canım klasik bir grange romanı ..
Sana hangisi iyi gelir şu aralar??? :hulya:
@nutcase kendi cevabına çok güldüm =)
canım tepkilere gelince ben bugüne bugün toplamda 11 kilo verdim..
geçen arkadaşımla görüştük ben çok kilo verdim diip durdu..
be arkadaşım 3-5 kiloda değil benimki 11 kilo farkedilmezmi yaaa ne kendinden bahsedip
duruosun..
geçende nişanlımın arkadaşının düğününe gittik orda eskiden gördüğüm bi kız vardı onla
karşılaştık tepkiyi aynen onun dilinden yazıyorum
"inanmıyorum ne kadar zayıflamışsın.
inanamıyorum ya nasıl verdin yaa
ay çökmüşsün yaaa"
aynen böyle.. genelde farkettiler ama
ay kuzucum yaaaasırnaşık şey çok güldüm valla...
aynen böyle tepkiler veriyor insanlar. "çökmüşsün" allah allah yaaaa!mis gibi manken gibi olduk işte daha ne olsunsositososito
sorma spatzcım yaa..
kendide 49 kiloydum evlenirken 8 ay oldu 57 oldum çok kötüyüm diyo
ee bana niye çökmüşsün diosun..
bi git allasen yaa....
ayy canım saol yaa üşenmemiş uzuun uzun yazmış
bi bakayım ben şunlara
sorma spatzcım yaa..
kendide 49 kiloydum evlenirken 8 ay oldu 57 oldum çok kötüyüm diyo
ee bana niye çökmüşsün diosun..
bi git allasen yaa....
aynen yaa bi arkadaşın annesi gördü geçen gün ay çocuk gibi kalmışsın verme artık diyodu ne çocuğu teyze dicektim 90 60 90 a yakınım :))))))
karın kaslarımı gördü tabi o benim ondan kelli etkilendi
Fesat çok yaaa
Ne çökmesi allaha sen süper beslenip süper spor yapıyossss ohh canıma değsin kıskananlar çatlasın bizleriiii sempatiksalakcinni
Burda da bi kız çekememezlikten benle konuşmuyo en son kendi şefine ben mi zayıfım sense mi diye sormuştu ben o zaman 51 kg idim
Artık selam vermiyo
çok gülüyorum yaaa zavallılar...
sormayın kızlar yaa...ben birini zayıflamış bulduysam samimiyetle söylerim. bu çekememezlik nedir yani:sinifsinif:
Aynen yaaa ne güzel azmetmiş vermiş derim hem löp löp götür hem 2 kat inmek için asansör bekle hem de sonra ben mi o mu ince de
Tabiii ki beeeennnn laelaelaelaelae canım çıktı hoplayıp zıplayıp yağları yakana kadar sempatiksalakcinni
evlenince nasıl olacak tatlım??
Ne meraklıyım di mi amaa??
Hımm öğrenciymişsin yeni gördüm pardonsssss :)
ay kıyamam ben sana:kedi:
zor bir süreç gerçekten. ama hepimiz tam ulaşmasak da hedeflerimize daha yakınız artık. birbirimiz sayesinde tabi dimiiiiolumunekankayizsmile
kızlar çok canım sıkılıyor ya...
enayi gibi hissediyorum kendimi. deli gibi çalışıyorum ya...tek başıma o kadar çok şey yuklendim ki anlatamam size...bi haftacık izin vericekler o bile burnumdan geliyor inanın ki. kukla gibi oynatıyorlar, sürekli erteleniyor. gerçekten çok bunaldım. sonra insanların böyle dedikoducu olması iyice batmaya başladı, midemi bulandırıyor.
kızlar çok canım sıkılıyor ya...
enayi gibi hissediyorum kendimi. deli gibi çalışıyorum ya...tek başıma o kadar çok şey yuklendim ki anlatamam size...bi haftacık izin vericekler o bile burnumdan geliyor inanın ki. kukla gibi oynatıyorlar, sürekli erteleniyor. gerçekten çok bunaldım. sonra insanların böyle dedikoducu olması iyice batmaya başladı, midemi bulandırıyor.
kimseyle muhatap olma canım..
en iisi öyle gerçekten..
biriyle biraz samimiyeti artırsan senin ağzından çıkan x i
gidip öbürüne 2x+2y+4z+[10000x1000000]
olarak gidio..
iyiyiz canım sen nasılsın
okul bitti artık dimi
teşşeür ederimm iiim ben de..okul bitti,ama biz 1ine kadar gitcez.Sen de hoş geldinn,kilo almamana da sevindimm..darısı tatile gidenleree....
Bu arada Nutcase nasıl gidiyo koçluk?Alıştınm mı*ben yazmıyorum,yarın yazcaam menümüü,kaç gündür yarım yamalak beslendimm..+sporu ihmal ettimm.yarın tam başlıycamm koruma programıma.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?