50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyet süresince zayıf olduğunuzu düşünün. Ben 75 kiloyken, kendimi 50 kilodaymış, incecikmiş gibi düşünüyordum :) Böylece giydiğim her kıyafetin içinde kendimi mükemmel hissediyordum. Böyle düşünerek hareketlerim ve duruşum bile değişiyordu. Kendinizi zayıflayana kadar böyle motive edin.

--alıntı

ay kuzucum yaaaasırnaşık şey çok güldüm valla...
aynen böyle tepkiler veriyor insanlar. "çökmüşsün" allah allah yaaaa!mis gibi manken gibi olduk işte daha ne olsunsositososito

Hafta sonu güne önce sporla, ardından sağlıklı bir kahvaltıyla merhaba deyin :) Unutmayın açık havada spor yapmak, kapalı bir alandan daha fazla kalori yaktırır.

--alıntı

aynen böyle tepkiler veriyor insanlar. "çökmüşsün" allah allah yaaaa!mis gibi manken gibi olduk işte daha ne olsunsositososito

sorma spatzcım yaa..

kendide 49 kiloydum evlenirken 8 ay oldu 57 oldum çok kötüyüm diyo

ee bana niye çökmüşsün diosun..

bi git allasen yaa....

ayy canım saol yaa üşenmemiş uzuun uzun yazmış
bi bakayım ben şunlara

sorma spatzcım yaa..

bi git allasen yaa....

aynen yaa bi arkadaşın annesi gördü geçen gün ay çocuk gibi kalmışsın verme artık diyodu ne çocuğu teyze dicektim 90 60 90 a yakınım :))))))

karın kaslarımı gördü tabi o benim ondan kelli etkilendi

Fesat çok yaaa

Ne çökmesi allaha sen süper beslenip süper spor yapıyossss ohh canıma değsin kıskananlar çatlasın bizleriiii sempatiksalakcinni

Burda da bi kız çekememezlikten benle konuşmuyo en son kendi şefine ben mi zayıfım sense mi diye sormuştu ben o zaman 51 kg idim

Artık selam vermiyo

çok gülüyorum yaaa zavallılar...
ayy canım saol yaa üşenmemiş uzuun uzun yazmış
bi bakayım ben şunlara

nilüme yazarım tabi o istesin yeter gönderirim bilem yerimseniben

son zamanlarda kargocular KK ya çalışıyo zati :)

sorma spatzcım yaa..

bi git allasen yaa....

sormayın kızlar yaa...ben birini zayıflamış bulduysam samimiyetle söylerim. bu çekememezlik nedir yani:sinifsinif:

sormayın kızlar yaa...ben birini zayıflamış bulduysam samimiyetle söylerim. bu çekememezlik nedir yani:sinifsinif:

Aynen yaaa ne güzel azmetmiş vermiş derim hem löp löp götür hem 2 kat inmek için asansör bekle hem de sonra ben mi o mu ince de

Tabiii ki beeeennnn laelaelaelaelae canım çıktı hoplayıp zıplayıp yağları yakana kadar sempatiksalakcinni

ay kıyamam ben sana:kedi:

zor bir süreç gerçekten. ama hepimiz tam ulaşmasak da hedeflerimize daha yakınız artık. birbirimiz sayesinde tabi dimiiiiolumunekankayizsmile

ay kıyamam ben sana:kedi:

zor bir süreç gerçekten. ama hepimiz tam ulaşmasak da hedeflerimize daha yakınız artık. birbirimiz sayesinde tabi dimiiiiolumunekankayizsmile

Evet canım ya burası olmasa kendi adıma bu kadar kararlı olamazdım ...

Sizin sayenizde kızlarrrr Şeniz

kızlar çok canım sıkılıyor ya...

enayi gibi hissediyorum kendimi. deli gibi çalışıyorum ya...tek başıma o kadar çok şey yuklendim ki anlatamam size...bi haftacık izin vericekler o bile burnumdan geliyor inanın ki. kukla gibi oynatıyorlar, sürekli erteleniyor. gerçekten çok bunaldım. sonra insanların böyle dedikoducu olması iyice batmaya başladı, midemi bulandırıyor.

kimseyle muhatap olma canım..

en iisi öyle gerçekten..

biriyle biraz samimiyeti artırsan senin ağzından çıkan x i

gidip öbürüne 2x+2y+4z+[10000x1000000]

olarak gidio..

Ayneeeeennnnnnnnnnn
Az önce bir usta geldi personel yemekhanesinin temizliği ile ilgili sıkıntı olduğunu söyledi bardak çatal bıçağın temiz olmadığını ...

Bu ilk geldiğimden beri böyle çünkü müdürleri kastırmıyo ki ben ne yapıyim kendimi paraladım ilk sene burda tedavi gördüm psikolojim çöktü dengeyi oturtamadım bir tarafta baskın müdürler sen karışamazsın bu departman benim diyenler bir tarafta yapmam gereken mesleğim işim ....

Şimdi de gelmiş şikayet ediyorlar ...

Ben bas bas bağırırken nerdeydinizzz?????
Nasıl böyle yaparsınız dediğimde nerdeydiniz??

Şimdi ben işimi yapmıyo oluyorum

Hıhh çok komik yaaa çok afedersiniz adam bulaşık selesi üzerinde artıklar kalmış halde çatalı bıçağı silip gönül rahatlığıyla temizlerin arasına koyuyorsa ne yapılabilir???

O adam o işten çıkartılmalı başka bi yolu yokkkk e yapmıyosan umursamıyorsan ben bişiy yapmama ne de olsa ben müdür değilim...

Velhasıl Spatz'ım iş hayatı böyle malesefff

Lojmanda kaldığım günler geldi aklıma arabayla akşam saat 10 gibi çıkıyodum lojmandan perde arkasından bakanlar imalı imalı konuşanlar..

Kendilerinin yemediği halt kalmamış kendi gibi biliyolar herkesi...
Ertesi gün nereye gittin o saatte demeler off offff

Geçecek Spatz'ım bir gün umursamıycaz hiççççç :) o günler yakında...

Son düzenleme:

nutcase sagol menumu yorumladigin icin.

kocdan iyi puan aldigima da sevindim ayrica.

bugun ki menumu de yarin sabah yazarim.

truf hosgeldinnnn.. cnmm nasilsin gorusmeyeli?

kuzu, sense siz gercekten kiskanilacak kadar zayifladiniz.

ben de dun cok memnun oldum, kainvalidemin digital baskulunde tartildim; oglen vaktiydi, kahvaltimi falan yapmistim, giyiniktim. 54,8 geldim.
yani 53,8 gibi bisey olmaliyim.

benim tartim 1 kg fazla tartiyor sanirim.

bir de annemin tartisinda tartilip teyid edicem hangisi dogru ..

spatz nolldu cnm,
kim uzdu seni??

is hayatindaki kisilerse ger hicc canini uzme, malesef ki her isyeri aynii, kisiler degisiyor ama tutumlar degismiyor;
nereye gitsen benzer insanlarla karsilasirsin ..

o yuzden takmamayi ogrenmemiz lazim cnmm.

bu arada dun aksam anchusanin verdigi videolardan slim sculpt lastikli pilatesi yaptim;
cok guzel bir program begendim cokk

tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…