burası olmasaydı ben de zayıflayamazdım kesinlikle
yaşasın 50-59 topiği
kızlar çok canım sıkılıyor ya...
enayi gibi hissediyorum kendimi. deli gibi çalışıyorum ya...tek başıma o kadar çok şey yuklendim ki anlatamam size...bi haftacık izin vericekler o bile burnumdan geliyor inanın ki. kukla gibi oynatıyorlar, sürekli erteleniyor. gerçekten çok bunaldım. sonra insanların böyle dedikoducu olması iyice batmaya başladı, midemi bulandırıyor.
Ayneeeeennnnnnnnnnn
Az önce bir usta geldi personel yemekhanesinin temizliği ile ilgili sıkıntı olduğunu söyledi bardak çatal bıçağın temiz olmadığını ...
Bu ilk geldiğimden beri böyle çünkü müdürleri kastırmıyo ki ben ne yapıyim kendimi paraladım ilk sene burda tedavi gördüm psikolojim çöktü dengeyi oturtamadım bir tarafta baskın müdürler sen karışamazsın bu departman benim diyenler bir tarafta yapmam gereken mesleğim işim ....
Şimdi de gelmiş şikayet ediyorlar ...
Ben bas bas bağırırken nerdeydinizzz?????
Nasıl böyle yaparsınız dediğimde nerdeydiniz??
Şimdi ben işimi yapmıyo oluyorum
Hıhh çok komik yaaa çok afedersiniz adam bulaşık selesi üzerinde artıklar kalmış halde çatalı bıçağı silip gönül rahatlığıyla temizlerin arasına koyuyorsa ne yapılabilir???
O adam o işten çıkartılmalı başka bi yolu yokkkk e yapmıyosan umursamıyorsan ben bişiy yapmama ne de olsa ben müdür değilim...
Velhasıl Spatz'ım iş hayatı böyle malesefff
Lojmanda kaldığım günler geldi aklıma arabayla akşam saat 10 gibi çıkıyodum lojmandan perde arkasından bakanlar imalı imalı konuşanlar..
Kendilerinin yemediği halt kalmamış kendi gibi biliyolar herkesi...
Ertesi gün nereye gittin o saatte demeler off offff
Geçecek Spatz'ım bir gün umursamıycaz hiççççç :) o günler yakında...
bu arada dun aksam anchusanin verdigi videolardan slim sculpt lastikli pilatesi yaptim;
cok guzel bir program begendim cokk
tavsiye ederim
düşünsene sen izmir gibi bir yerde,bunalrı yaşıyosunn çok şaşırdımm,ben hep bizim buralarda olur zananederdimm,demmeki inssan her yerde aynı......
kimseyle muhatap olma canım..
en iisi öyle gerçekten..
biriyle biraz samimiyeti artırsan senin ağzından çıkan x i
gidip öbürüne 2x+2y+4z+[10000x1000000]
olarak gidio..
Ayneeeeennnnnnnnnnn
Az önce bir usta geldi personel yemekhanesinin temizliği ile ilgili sıkıntı olduğunu söyledi bardak çatal bıçağın temiz olmadığını ...
Bu ilk geldiğimden beri böyle çünkü müdürleri kastırmıyo ki ben ne yapıyim kendimi paraladım ilk sene burda tedavi gördüm psikolojim çöktü dengeyi oturtamadım bir tarafta baskın müdürler sen karışamazsın bu departman benim diyenler bir tarafta yapmam gereken mesleğim işim ....
Şimdi de gelmiş şikayet ediyorlar ...
Ben bas bas bağırırken nerdeydinizzz?????
Nasıl böyle yaparsınız dediğimde nerdeydiniz??
Şimdi ben işimi yapmıyo oluyorum
Hıhh çok komik yaaa çok afedersiniz adam bulaşık selesi üzerinde artıklar kalmış halde çatalı bıçağı silip gönül rahatlığıyla temizlerin arasına koyuyorsa ne yapılabilir???
O adam o işten çıkartılmalı başka bi yolu yokkkk e yapmıyosan umursamıyorsan ben bişiy yapmama ne de olsa ben müdür değilim...
Velhasıl Spatz'ım iş hayatı böyle malesefff
Lojmanda kaldığım günler geldi aklıma arabayla akşam saat 10 gibi çıkıyodum lojmandan perde arkasından bakanlar imalı imalı konuşanlar..
Kendilerinin yemediği halt kalmamış kendi gibi biliyolar herkesi...
Ertesi gün nereye gittin o saatte demeler off offff
Geçecek Spatz'ım bir gün umursamıycaz hiççççç :) o günler yakında...
ben de dun cok memnun oldum, kainvalidemin digital baskulunde tartildim; oglen vaktiydi, kahvaltimi falan yapmistim, giyiniktim. 54,8 geldim.
yani 53,8 gibi bisey olmaliyim.
benim tartim 1 kg fazla tartiyor sanirim.
bir de annemin tartisinda tartilip teyid edicem hangisi dogru ..
spatz nolldu cnm,
kim uzdu seni??
is hayatindaki kisilerse ger hicc canini uzme, malesef ki her isyeri aynii, kisiler degisiyor ama tutumlar degismiyor;
nereye gitsen benzer insanlarla karsilasirsin ..
o yuzden takmamayi ogrenmemiz lazim cnmm.
yuhhhhhh deseydin...sinir olurum böyle hatunlara ben..çökmüşsün fln...senin kelimeler çöktü deseydin...@nutcase kendi cevabına çok güldüm =)
canım tepkilere gelince ben bugüne bugün toplamda 11 kilo verdim..
geçen arkadaşımla görüştük ben çok kilo verdim diip durdu..
be arkadaşım 3-5 kiloda değil benimki 11 kilo farkedilmezmi yaaa ne kendinden bahsedip
duruosun..
geçende nişanlımın arkadaşının düğününe gittik orda eskiden gördüğüm bi kız vardı onla
karşılaştık tepkiyi aynen onun dilinden yazıyorum
"inanmıyorum ne kadar zayıflamışsın.
inanamıyorum ya nasıl verdin yaa
ay çökmüşsün yaaa"
aynen böyle.. genelde farkettiler ama
hehehhee bende çok azimliydim ama seneye artıkınburası olmasaydı ben de zayıflayamazdım kesinlikle
yaşasın 50-59 topiği
yuhhhhhh deseydin...sinir olurum böyle hatunlara ben..çökmüşsün fln...senin kelimeler çöktü deseydin...
hehehhee bende çok azimliydim ama seneye artıkın
Bu mesajı gördüm aniden. cevap yazıp öyle çıkayım.merhaba arkadaşlar yaklaşık bir saat önce regl oldum şuan karnım çok felaket ağrıo napabilirim nolur yardım edin çok kötüyüm ter basıo bunaltıo beni yerimde duramıorum kekik çayı demledim dinnlenio inş geçirir hap içmiştim bir saat önce etki etmedi çok kötüyümmmsenağlama:1no2:
Menü ve sporu beğendim. Bence düğündü misafirlikti kayınvalıdeydi falandı filandı durumları olunca yemek konusunda kasmaya pek gerek yok, hergün hergün olan bir şeyde değil zaten. Hem öyle çok nazlı nazlı yersek Lachesisin arkadaşının kız arkadaşı gibi bir imaj çizeriz.
Okumadıysan Tami Hoag'ın Kuryeyi Öldür kitabını tavsiye ederim, bana da arkadaşım tavsiye etmişti, beğendim heyecanlı bir kitap.
Hoşuna gitmeyen herhangi bir şey olursa aile arasında tekrar düğün yaparsınız. "Yok deve" dediğinizi duyar gibiyim çünkü bir arkadaşım da kendisine bu tavsiyeyi verince aynen böyle demişti sağolsun... Ama rahat olmak lazım yani demek istediğim o
Baban da benim kafadanmış.
Yok benim kafada değilmiş, vazgeçtim :umursamaz:
Hoş bir şeye benziyor salatan. Güzel bir başlangıç olmuş :) .
Hmmmm, yani sen burada gece 2lere kadar oturunca aslında gece 1lere kadar oturmuş oluyorsun. Yani gerçekten yemek yedikten yatmaya kadar 6-7 saat geçmiş sanırım. Bir daha canın yemek istemese de atıştırmalık bir şeyler ye istersen. Hayır yani benim tek derdim seni nişanlının karşısına süzülmüş bir şekilde çıkarmamak, sonra gelip bana kızacak sen ne biçim koçsun diye, o açıdan öğütlüyorum güzelce yemek yemenikaydirigubbakcemile3
Çok güzel yemişsinvereliniortak.
Evet sporları sabahtan yapsak mümkün olduğu kadar daha iyi olur bence de :) . Ve evet, zeytine izin veriyorum, bir ara yararlarını yazalım da fazla tereddüt etmeyelim yerken.
Ben mesela sporumu sabahtan yaptım. Pek spor denecek hali de yok ama neyse. Yesaya yazayım hemen...
50 ŞINAV ÇEKTİM
Ayrıca...
50 MEKİK ÇEKTİM
Mutlu olabildiniz mi Yesa hanım?
Arkadaşlar ya İstanbulda yağmur yağıyor, deminden beri gök gürlüyor, şimşek çakıyor. Aslında gök gürültüsünden korkmam ama bir an çok fazla geldi ses, irkilmemsi bi şi hissettim. Ama hava çok güzel oldu.
Bir de kilo veren arkadaşlarda şunu çok merak ediyorum. Etrafınızdaki insanlar(aile, arkadaşlar, iş...) kilo verdiğinizi farkediyorlar mı? Farkediyorlarsa bu tepkiler sizi daha mı gaza getiriyor, nasıl hissediyorsunuz?
Bu arada hoşgeldin Truf.
diyemedim sevimli sevimli gülümsedim sadece kaydirigubbakcemile3
dişlerimi sıkaraktan
bugün kendime jest yaptım..kilo tickerimi hedef kiloya çektim oraya her baktığımda kendimi o kiloda hissedeceğim bir nevi beyne mesaj...
sabah menüm:
1 dilim uno denge ekmek..
1 yumurta..
1 domates-salatalık..
1 dilim y.yağlı peynir..
1 tane yeşil zyetin..
az maydanoz ve yeşil çay..
Ara. yeşil elma..
Öğle:
5 kaşık kabak yemeği..
yanında yoğurt.1 dilim uno denge..
maydanoz..
Ara.:yeşil çay ve adaçayı..
işte burda film koptu ..bir tane 156 kcl dondo..
Akşam sadece elma yiyeceğim.miğdemde taş dolu sanki.
kızlar çok canım sıkılıyor ya...
enayi gibi hissediyorum kendimi. deli gibi çalışıyorum ya...tek başıma o kadar çok şey yuklendim ki anlatamam size...bi haftacık izin vericekler o bile burnumdan geliyor inanın ki. kukla gibi oynatıyorlar, sürekli erteleniyor. gerçekten çok bunaldım. sonra insanların böyle dedikoducu olması iyice batmaya başladı, midemi bulandırıyor.
nutcase sagol menumu yorumladigin icin.
kocdan iyi puan aldigima da sevindim ayrica.
bugun ki menumu de yarin sabah yazarim.
truf hosgeldinnnn.. cnmm nasilsin gorusmeyeli?
kuzu, sense siz gercekten kiskanilacak kadar zayifladiniz.
ben de dun cok memnun oldum, kainvalidemin digital baskulunde tartildim; oglen vaktiydi, kahvaltimi falan yapmistim, giyiniktim. 54,8 geldim.
yani 53,8 gibi bisey olmaliyim.
benim tartim 1 kg fazla tartiyor sanirim.
bir de annemin tartisinda tartilip teyid edicem hangisi dogru ..
spatz nolldu cnm,
kim uzdu seni??
is hayatindaki kisilerse ger hicc canini uzme, malesef ki her isyeri aynii, kisiler degisiyor ama tutumlar degismiyor;
nereye gitsen benzer insanlarla karsilasirsin ..
o yuzden takmamayi ogrenmemiz lazim cnmm.
şekercim o dişlerini sıksaydı...patavatsız kütük ne olacakaklinialirimsmile..(hahaha banada çok yakışır boyle kelimeler ya)
heyyyyyyyyyyyyyy
hey hey de hey hey
lachesisim naber yaw
nassın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?