50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burası olmasaydı ben de zayıflayamazdım kesinlikle
yaşasın 50-59 topiği

bence de yaşasın 50-59,aç gündür giremiyodum,kendimde eksiklikk hissettim resmen...hepinişze teşekkürler sizlerin sayesinde forma girdimm...

spatzcığım,bir sür mecburen ayı-dayı olayına takılcaksın..ço kafana takıp ta moralini bozma,,biraz duyarsızlaş....duymammaya çalışş bazı şeylerii en güzzelii bu sanıırm....

düşünsene sen izmir gibi bir yerde,bunalrı yaşıyosunn çok şaşırdımm,ben hep bizim buralarda olur zananederdimm,demmeki inssan her yerde aynı......

peperciğim,daha önce fotoalrınızı yorumlayıp,anc.ile lach.se zayıf demiştim ya, sana şişmansın demk istemedimm,sadeec onların zayıflamaya ihtiyacı olmadığını düşünerek,ince durduklarını söylemek istedimm,sen ve spatz şişman değilsiniz ki,onlr çok zayıf görünüyo,siz normalsinizz,kusura bakma güzel ifade edememişimmm....

düşünsene sen izmir gibi bir yerde,bunalrı yaşıyosunn çok şaşırdımm,ben hep bizim buralarda olur zananederdimm,demmeki inssan her yerde aynı......

aynı aynı her yerde pissss
insan kadar pisi var mı ki merak ediyorum kedi köpek bile kirlenince kendini yalayarak temizliyo bizimkiler bi banyo yapmıyo yaaa leş gibiler leşşşşşşşş :sinifsinif: ıııyyy

merhaba arkadaşlar yaklaşık bir saat önce regl oldum şuan karnım çok felaket ağrıo napabilirim nolur yardım edin çok kötüyüm ter basıo bunaltıo beni yerimde duramıorum kekik çayı demledim dinnlenio inş geçirir hap içmiştim bir saat önce etki etmedi çok kötüyümmmsenağlama:1no2:

kimseyle muhatap olma canım..

en iisi öyle gerçekten..

biriyle biraz samimiyeti artırsan senin ağzından çıkan x i

gidip öbürüne 2x+2y+4z+[10000x1000000]

olarak gidio..

dogru söylüyorsun valla canım. laflar sakız gibi uzuyor da uzuyor...en sonunda hayret edilicek bi hal alıyor.

umarım gelir o günler canım. valla böyle bazen gözüm dönüyor. alın işiniz sizin olsun deyip çekip gidesim geliyor.

benim tartım da yarım kilo filan ağır tartıyor canım. sonra dışarda tartılınca çok hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3

haklısın canım o tür insanlar her yerde var. dünya adil değil ki...biri her zaman daha çok çalışıyorohaoldumsmile

eveet günler sonra menü yazıyorum...

sabah: karışık bitki çayı
kahvaltı:iki dilim çavdar ekmeğine peynirli yağsız tost
ara:2 adet salatalık
öğlen: çok azz yağlı menemen
ara: magnum =)
akşam:bir parça ızgara tavuk bir kaç dilim domates

yuhhhhhh deseydin...sinir olurum böyle hatunlara ben..çökmüşsün fln...senin kelimeler çöktü deseydin...

burası olmasaydı ben de zayıflayamazdım kesinlikle
yaşasın 50-59 topiği
hehehhee bende çok azimliydim ama seneye artıkın

menüm
sabah
1/2 dilim ekmek
kızarmış 1 dlm hellim
3 zeytin

ara
1-2 ceviz

öğlen
hafif acılı makarna üstüne roka doğranmış

ara
domates
salatalık
1/2 kk peynir

akşam
1 tbk tazefasulye
yoğurt

bugün kendime jest yaptım..kilo tickerimi hedef kiloya çektim oraya her baktığımda kendimi o kiloda hissedeceğim bir nevi beyne mesaj...
sabah menüm:
1 dilim uno denge ekmek..
1 yumurta..
1 domates-salatalık..
1 dilim y.yağlı peynir..
1 tane yeşil zyetin..
az maydanoz ve yeşil çay..
Ara. yeşil elma..
Öğle:
5 kaşık kabak yemeği..
yanında yoğurt.1 dilim uno denge..
maydanoz..
Ara.:yeşil çay ve adaçayı..
işte burda film koptu ..bir tane 156 kcl dondo..
Akşam sadece elma yiyeceğim.miğdemde taş dolu sanki.

Kızlar yaaaaa. Hepinizin menülerine yorum yazıcam. Deminden beri de hazırlıyordum da şimdi kalkmam lazım. Yazdıklarımı kaydedip kapattım.

Biraz sonra tekrar gelirim :) .

Bu mesajı gördüm aniden. cevap yazıp öyle çıkayım.

Ben Minoset Plus diye bir hap kullanıyorum. Ağrı başladıktan sonra bir tane alıyorum bir bardak suyla. 1 saatte ağrıyı kökten geçiriyor. Ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir tabi ki. Yine de söyleyeyim dedim.

Bir de zor ama uyumaya çalış, uyuyabilirsen hiç bir şey kalmaz.

canım sabah guzel basladım ama ogle yemegı yemedım 5 gıbıde acıktım carsıdaydım eve gelırken tavuk durum ve ayran aldım eve geldım afıyetle yedım ama pişman değilim hiç bu kadar guzel gelmemıstı sımdıye kadar:))))

bırde carsıya yuruyerek gıttım ve cok acıkmıs olmama ragmen yuruyerek gerı geldım 45 dakıka tutmustur
platesde yapmıstım

genelde bana gelen tepkıler ben yakası acık badılerı cok severım ve her gorende kemıklerın cıkmıs dıyr cuma gunu memlekete gıdıyrm bakalım asıl tepkıler ordan gelır ve dırek yemek yedırtmeye aaa sen ne cabuk doydun demeye baslarlar ama allahtan annem bu konuda dah anlayışlı

şuan kilon kaç canım senin

senin iyi bir izne ihtiyacın var belliki...
çok bunalmışsın.
izinden döndüğünde herşey nötr olacak
boşver şimdi hiç bişi kafana
o güzel tatilde neler yapacağına odaklan

iyiyim canım gittik geldik işte ankaraya ama sıkıcıydı
evimde otursaydım daha memnun olacaktım
sen nasılsın
fotolarınızı gördüm güzellik

şekercim o dişlerini sıksaydı...patavatsız kütük ne olacakaklinialirimsmile..(hahaha banada çok yakışır boyle kelimeler ya)

patavatsız kütük laelaelaelaelae :roflol:

hey hey de hey hey
lachesisim naber yaw
nassın bakalım

pek iyi değilim ya, haftasonun hocanın yaptığı 3 puanlık bir hatadan okulumun bir sene uzayacağını bütün kpss çalışmalarımın falan boşa gittiğini öğrendim çok kötüydü, sonra itiraz ettim, hoca düzelttim dedi bugün ta okula gittik 2 saatlik yol, baktık düzeltmemiş okula da gelmedi boşuna bekledik yarın düzeltcem dedi ama yine de şüpheliyim öyle yani.

sen nasılsın kuzum sıkılmışsın galiba Ankara'da Ankara yazın pek eğlenceli olmaz zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…