pek iyi değilim ya, haftasonun hocanın yaptığı 3 puanlık bir hatadan okulumun bir sene uzayacağını bütün kpss çalışmalarımın falan boşa gittiğini öğrendim çok kötüydü, sonra itiraz ettim, hoca düzelttim dedi bugün ta okula gittik 2 saatlik yol, baktık düzeltmemiş okula da gelmedi boşuna bekledik yarın düzeltcem dedi ama yine de şüpheliyim öyle yani.
sen nasılsın kuzum sıkılmışsın galiba Ankara'da Ankara yazın pek eğlenceli olmaz zaten:)
offf yaaa boğasım geldi o hocayı şimdi
yarın inşallah düzeltmiş olur
1 yıllı emek çöpe gidermi yaaa
yazık
alsanaalsanasmile
pek iyi değilim ya, haftasonun hocanın yaptığı 3 puanlık bir hatadan okulumun bir sene uzayacağını bütün kpss çalışmalarımın falan boşa gittiğini öğrendim çok kötüydü, sonra itiraz ettim, hoca düzelttim dedi bugün ta okula gittik 2 saatlik yol, baktık düzeltmemiş okula da gelmedi boşuna bekledik yarın düzeltcem dedi ama yine de şüpheliyim öyle yani.
sen nasılsın kuzum sıkılmışsın galiba Ankara'da Ankara yazın pek eğlenceli olmaz zaten:)
Umarım düzeltir canım ya, ço uğraştırmaz seni, inş..Ben üni.1.sınıftayken matemakti dersinde hoca final notumu benden sonraki çocuğun notuyla karıştırmış ve ben o dersten kalmıştım,kaldığımı da 2.dönem öğrenmiştim,öğrendiğimde maaleseff yapılcak bişey kalmamıştı,sayemde dieğr arkdaş geçmişti,bana yemek ısmarlamıştı.....bana da hoca onu şikayet etmemm için seneye derslere girme,sınavlardan sonra yanıma gel falan dedi,şikayet etmedim ve 2.yılımda derslere de girmedim,sınavlardan sonra yanına gitmedimm,rahat geçtimm..Sen hocan gelmese de itiraz etme hakkına sahipsinn,kesinlikle ararasın hakını..emeğin boşa gtmez canım....
bu hoca lisans da da beni bırakmıştı bir dersten:) hoca taktı bana yaaaaa esprisi buraya uyar sanırım
Çok alakasız olcak ama,tatil için;antalya -side civarında ev ya da apart otel düşünüyoruz da bilgiis olan varsa ,ya da oralı varsa bana fikir verebilir mi?Çokk alakasız diye kızmayınn olul mu.?
güzeldir oralar biz hep side alanya kısımlarına iniyoruz ...
evvet canım güzell ,3 yıldır sideye gidiyoruz ve ekonomik olduğu için apart otelelerde kalıyoduk,şimdii yer bulamadık ta....bir umut belkiii burdaa bilgisi olan vardır diyeee yazdımm işte.............
Dolumu her yer????orda havalar nasıl ki buralar yağmurlu soğuk vs
geçen hafta züsediin i ulkerk sanıp msj atmıştım da,,zükseddin ciğimmm geç oldu ama,PARDON....
Çok alakasız olcak ama,tatil için;antalya -side civarında ev ya da apart otel düşünüyoruz da bilgiis olan varsa ,ya da oralı varsa bana fikir verebilir mi?Çokk alakasız diye kızmayınn olul mu.?
İyi tatiller kızlar
Bu mesajı gördüm aniden. cevap yazıp öyle çıkayım.
Ben Minoset Plus diye bir hap kullanıyorum. Ağrı başladıktan sonra bir tane alıyorum bir bardak suyla. 1 saatte ağrıyı kökten geçiriyor. Ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir tabi ki. Yine de söyleyeyim dedim.
Bir de zor ama uyumaya çalış, uyuyabilirsen hiç bir şey kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?