50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offf yaaa boğasım geldi o hocayı şimdi
yarın inşallah düzeltmiş olur
1 yıllı emek çöpe gidermi yaaa
yazık
alsanaalsanasmile

offf yaaa boğasım geldi o hocayı şimdi
yarın inşallah düzeltmiş olur
1 yıllı emek çöpe gidermi yaaa
yazık
alsanaalsanasmile

ya ben bu okul için işimi bıraktım diyor ki bir de şaka yollu 1 sene daha gelirsiniz ne olcak, şeytan diyor kır boynunu alsanaalsanasmile

hala stresliyim diplomayı almadan içim rahat etmiycek

Umarım düzeltir canım ya, ço uğraştırmaz seni, inş..Ben üni.1.sınıftayken matemakti dersinde hoca final notumu benden sonraki çocuğun notuyla karıştırmış ve ben o dersten kalmıştım,kaldığımı da 2.dönem öğrenmiştim,öğrendiğimde maaleseff yapılcak bişey kalmamıştı,sayemde dieğr arkdaş geçmişti,bana yemek ısmarlamıştı.....bana da hoca onu şikayet etmemm için seneye derslere girme,sınavlardan sonra yanıma gel falan dedi,şikayet etmedim ve 2.yılımda derslere de girmedim,sınavlardan sonra yanına gitmedimm,rahat geçtimm..Sen hocan gelmese de itiraz etme hakkına sahipsinn,kesinlikle ararasın hakını..emeğin boşa gtmez canım....

canım sınav yoruma çok açık ödev gibi bir şeydi notu bu diye kıvırabilir ama en büyük açığı bütlerden sonra açıkladı notları büte de giremedi geçemeyenler yani, böyle bir hakkı olmadığından arayabilirim tabi hakkımı. ama artık uğraşmaktan bıktım bu okulla ya
bezdim resmen.

bu hoca lisans da da beni bırakmıştı bir dersten:) hoca taktı bana yaaaaa esprisi buraya uyar sanırım

Çok alakasız olcak ama,tatil için;antalya -side civarında ev ya da apart otel düşünüyoruz da bilgiis olan varsa ,ya da oralı varsa bana fikir verebilir mi?Çokk alakasız diye kızmayınn olul mu.?

yaptıklarımıda yazayım..

1 saat tempolu yürüyüş + pack

bide öğlen yemeğinde yediğim 3 dilim çavdar ekmeğini yazmayı unutmuşum..

evvet canım güzell ,3 yıldır sideye gidiyoruz ve ekonomik olduğu için apart otelelerde kalıyoduk,şimdii yer bulamadık ta....bir umut belkiii burdaa bilgisi olan vardır diyeee yazdımm işte.............

Dolumu her yer????orda havalar nasıl ki buralar yağmurlu soğuk vs

merabalar,gene bi klasik haber verme yapayım slimlerimi bitirdim banyomu çaktım gene
bi tencere bulgur pilavı yaptım sebzesi çok bol ama bibuçuk kaşık zeytinyağı ile gidip gelip onu yedim başkada bişi yemedim,ne kadar sağlıklı demi
bide çay saatinde çok ufak bidilim 3 ısırıklık kek yedim
valla yeme adına tek sağlıklı şeyler sabahları içtiğim sirkeli su,maydonoz suyu,bide yeşil çay
ben biraz geçmişi okucam

Dolumu her yer????orda havalar nasıl ki buralar yağmurlu soğuk vs

bugün bir sürü apartı aradım hep ağustosa kadar yer yok dedilerr..bilmiyorum ki oralrda nasıl hava.biizm bura da soğuk ve yağmurluuu...ama canım çokk ttail çekiyooo 1indede okul kapapnıyoo ben de hemen gitmek istiyommm...

Çok alakasız olcak ama,tatil için;antalya -side civarında ev ya da apart otel düşünüyoruz da bilgiis olan varsa ,ya da oralı varsa bana fikir verebilir mi?Çokk alakasız diye kızmayınn olul mu.?

canım agustos ramazan oldugu ıcın temmuzda yıgılma olmus demekkı yoksa bulunur apartlarda yer bız 2 sene once alanyada bır apartda kalmıstık havuzlu yarım pansıyon sabah aksam yemegı var ve yemeklerı gayet guzeldı her aksam etı tavugu tatlısı falan oluyordu ıstersen ısmını arastırırım bızde bu sene marmarıse gıdecek gıbıyız tam bellı degıl

evet cnm bende geçen sene trden aldım difloflam 1 senedir onu kullanıorum bu ay bitmişti burdaki ezcaneye giittim adı değişik ama hap aynı dedi buün 1 saat arayla iki tane içtim sora gösterdi etkisini birde sıcacık suyla banyo yaptım 20 dk felan durdum sora hemen çıkıp uyudum geçti sonunda şuan bişiyim yok gerçekten çok zor yaa helede yazın karnımı sıkıca kapıom bu sefer sıcaktan bunalıp terliorum sora midem bulanıo çok kötü oldum ama buda geçti inş bugnki menüm ise cnm 1 dilim kepek ekmek 3 zeytin yağsız omlet arada elma 30 dklık 4 mil yaptım öğle ise bir kase çorba ve sebze yemeği arada bir elma akşamda bir kase gene çorba yedim 4 bardakda yeşil çay içtim şimdilik bugünki sporum yetermi koçum valla hiç hlim yok yarın telafi ederim söz karnım şiş azcık ondan kalkasın yok vallaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…