sağol canım bugun erkencısın hayırdır:))) yoksa spor yaptın onları soylemek ıcınmı geldınkaydirigubbakcemile2
canım agustos ramazan oldugu ıcın temmuzda yıgılma olmus demekkı yoksa bulunur apartlarda yer bız 2 sene once alanyada bır apartda kalmıstık havuzlu yarım pansıyon sabah aksam yemegı var ve yemeklerı gayet guzeldı her aksam etı tavugu tatlısı falan oluyordu ıstersen ısmını arastırırım bızde bu sene marmarıse gıdecek gıbıyız tam bellı degıl
Eve erken vardım watercım, o yüzden gelebildim ama öyle bi halsizlik var ki... bi taraftan da canım sıkılıyo... oyun oynamaya geldim biraz, belki açılırım diye... gamyoncuiremsu
Görüşürük sonra
hoşgeldin dulci..
ben seni 1den sonra gelir diyodum amasempatiksalakcinni
evet ya,,unuttum ben ramazanııı ,ondandır tabiii.beiizm tatil biraz kaçamakkk alanya da da tanııdkk çok ,teşekkürler..hem yakın hem ucuz hem çabuk hem güzelll olsun istiyorum,,tabii hepsi bir arada a olmuyoo,marmaris çok güzell,ben egeyi daha çok seviyorum ama bize çokk uzakk kalıyoo,yol benii hasta ediyooooo.....inş.gidersinn marmarise ....
dulcii sen bu saatte uğrar mıydınn ya?san da ii tatiller....
Hoşbuldum kuzucum, niye öyle diyon yaw :kedi: eve erken gelince pekala da geliyom işte sempatiksalakcinni
Oyun oynucam ama şimdi :ecrin_bebek:
watercım senin branşın neydi?
ingilizce canım
evet yaa tatıldede tanıdık hıc cekılmez dedıgım yer personelıyle hızmetıyle ve fıyatıylada gayet ıyıydı tabı bu sene durum nedır bılmıyrm ınsallah guzel bır yer bulursun
evet cnm bende geçen sene trden aldım difloflam 1 senedir onu kullanıorum bu ay bitmişti burdaki ezcaneye giittim adı değişik ama hap aynı dedi buün 1 saat arayla iki tane içtim sora gösterdi etkisini birde sıcacık suyla banyo yaptım 20 dk felan durdum sora hemen çıkıp uyudum geçti sonunda şuan bişiyim yok gerçekten çok zor yaa helede yazın karnımı sıkıca kapıom bu sefer sıcaktan bunalıp terliorum sora midem bulanıo çok kötü oldum ama buda geçti inş bugnki menüm ise cnm 1 dilim kepek ekmek 3 zeytin yağsız omlet arada elma 30 dklık 4 mil yaptım öğle ise bir kase çorba ve sebze yemeği arada bir elma akşamda bir kase gene çorba yedim 4 bardakda yeşil çay içtim şimdilik bugünki sporum yetermi koçum valla hiç hlim yok yarın telafi ederim söz karnım şiş azcık ondan kalkasın yok vallaopuyorumnanaktan
nesmekayacım senın sunum noldu bugun yaptınmı sunumu bızım ogretmenler odası tadılatda ve bız 2 saat durup gelıyrz bugunde pıknık vardı bakalım yarın ne yapacaklar
evtt ..inşallah canım,bugün gün boyuu net ve tel deyimmmmm.........alanya merkez değilse,ismini de hatırlarsan,br ara bana msj atar mısın?
öncelikle ayaklarını sıcak tutacaksın ve zararı olmayan etkili ponstan ağrı kesici kullan.. şiddetle önerilir...miyomum olduğu zamanlarda ağrımı kesen bir ilaç aynı zamanda antiflemuarboshayallersmile
canım alanya merkez malesef bız heryerı gezelım dıye ozelllıkle merkezden bulmustuk otogara 15 dakıka yuruyerek bılırsen tahmın edersın oraları ısmı aklımda ama ısıne yaramaz heralde[/QUOTE
biz ısısız yerelrr tercih ediyoruz,,gözden uzakkk olmakkk içinn maalesef....evt canımm işime yaramaz,,sağolll....ç
geçmiş olsun sevgilim benimm,,
Ben böyel zamanlarda hep erkek olmak isterim ve ereklerden nefret ederimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?