50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım bugun erkencısın hayırdır:))) yoksa spor yaptın onları soylemek ıcınmı geldınkaydirigubbakcemile2

Eve erken vardım watercım, o yüzden gelebildim ama öyle bi halsizlik var ki... bi taraftan da canım sıkılıyo... oyun oynamaya geldim biraz, belki açılırım diye... gamyoncuiremsu

Görüşürük sonra

evet ya,,unuttum ben ramazanııı ,ondandır tabiii.beiizm tatil biraz kaçamakkk alanya da da tanııdkk çok ,teşekkürler..hem yakın hem ucuz hem çabuk hem güzelll olsun istiyorum,,tabii hepsi bir arada a olmuyoo,marmaris çok güzell,ben egeyi daha çok seviyorum ama bize çokk uzakk kalıyoo,yol benii hasta ediyooooo.....inş.gidersinn marmarise ....
dulcii sen bu saatte uğrar mıydınn ya?san da ii tatiller....

evet yaa tatıldede tanıdık hıc cekılmez dedıgım yer personelıyle hızmetıyle ve fıyatıylada gayet ıyıydı tabı bu sene durum nedır bılmıyrm ınsallah guzel bır yer bulursun

ya sevgilim benim,senin nick değiştirme noldu?ben de kazen adlı işiye msj attım ama henüz bişey gelmedii,ben de değiştirnek istiyorum daa,bilgilenirsenn bana da haber verrrr olul mu?

nesmekayacım senın sunum noldu bugun yaptınmı sunumu bızım ogretmenler odası tadılatda ve bız 2 saat durup gelıyrz bugunde pıknık vardı bakalım yarın ne yapacaklar

evet yaa tatıldede tanıdık hıc cekılmez dedıgım yer personelıyle hızmetıyle ve fıyatıylada gayet ıyıydı tabı bu sene durum nedır bılmıyrm ınsallah guzel bır yer bulursun

evtt ..inşallah canım,bugün gün boyuu net ve tel deyimmmmm.........alanya merkez değilse,ismini de hatırlarsan,br ara bana msj atar mısın?

öncelikle ayaklarını sıcak tutacaksın ve zararı olmayan etkili ponstan ağrı kesici kullan.. şiddetle önerilir...miyomum olduğu zamanlarda ağrımı kesen bir ilaç aynı zamanda antiflemuarboshayallersmile

nesmekayacım senın sunum noldu bugun yaptınmı sunumu bızım ogretmenler odası tadılatda ve bız 2 saat durup gelıyrz bugunde pıknık vardı bakalım yarın ne yapacaklar

yaptım canımm,güzel geçtii..mdüür ve yrdm.katılmadı onlar olmayınca çok rahat oldu,slaytı okudummm,azcık ta yorumlaıdmmmm...ay ne güzelmişş,biz tam 12ye kadar bekliyoruz ya....

evtt ..inşallah canım,bugün gün boyuu net ve tel deyimmmmm.........alanya merkez değilse,ismini de hatırlarsan,br ara bana msj atar mısın?

canım alanya merkez malesef bız heryerı gezelım dıye ozelllıkle merkezden bulmustuk otogara 15 dakıka yuruyerek bılırsen tahmın edersın oraları ısmı aklımda ama ısıne yaramaz heralde

öncelikle ayaklarını sıcak tutacaksın ve zararı olmayan etkili ponstan ağrı kesici kullan.. şiddetle önerilir...miyomum olduğu zamanlarda ağrımı kesen bir ilaç aynı zamanda antiflemuarboshayallersmile

+ağrı kesiciden ziyade kas gevşetici,spazm çözücü,myeroleksan tercih edebilirşsniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…