ben zaten çok su içiyorum
hoşbulduk cnm
1 haftada 3 cm super sonuc cok heycanlandım ayvam gıdermı acaba ..ki hıc sanmam o kalıtsal bır ayva gobekkkksinifsinif:
ben de başlayayım bol su içmeye ama peki kızlar hangi yöntemleri uyguluyorsunuz
canımmm haydı haydı basla :)
kaç kıloydun seker :) herkes dıkkat edıyor az ve sık yıyor yag un seker yok en gecte 8te mama yenıyor yatmadan öncede ya yagsız vs...içilıyor spor yapılıyor...herkesın farklı yontemı var tek tıp dıyet uygulamıyors cokzararlııı dıye seker...ben mamaya gidiyorum gelınce gorusuruz...
evet canım 3 cm ama benim göbek yokki zaten neyse olsun bakalım
Canım bu kflexi falan dene meyveli olanları gayet iyi tadı
elma diyetine gelince zaten çok sağlıksız olduğunu söylemişimdir hep
Olur canım azmet verirsin inşallah yerimseniben
bugün dışarda işlerim var yarın hafif sporlara başlıycam...korkuyorum işte ya hamileysem diye ağır yapamıyorum...yoksa plates yapıyordum
şimdi kahvaltı tabağımı hazırladım bol domates salatalık çayımıda yaptım tvdede tenis maçı var pek güzel oldu acıkırsamda ara öğünde yulaflı ve kepekli kek yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim şekersiz içine pekmez koydum kuru üzüm azıcık ceviz falan güzel diyet bir kek oldu :))
benimde ayva göbeği işte elma tipi olduğum için sırtım dar ama yuvarlak ölçülerim..
kfleksin çikolatalısını denemiştim bir ara eve güzel o yeniden alabilirim..
ama benim sorunum diyet yapmak o psikolojiye girince çok yiyesim geliyor:gitme:
yazın verdim 3 kilo hep yüzerek yoksa gözleme bilene yedim ama çok yüzdüm işte bacakalrım inceldi hep göbeğimde hala biraz fazlalık var..
ben acıkınca az az yiyerek verebilirim sanırım bir listeye baplı kalınca olmuyor yani sabahki lapa olayından beri birşe yemedim 3 saat oldu biraz peynir ekmek falan atıştırabilim bi bakalım dolapta ne varcokacimcoook
boyum 161 47 48 arası idim en son 49 en son 52.9 filan
Bu akşam yürüyüş yapmayı planlıyorum, bundan sonra bunu bir prensip haline getircem inşallah :Saruboceq:
Yasemin haftada kaç gün spora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?