saol cnm bilgilendirdiğin içinnnnnnnopuyorumnanaktanöncelikle ayaklarını sıcak tutacaksın ve zararı olmayan etkili ponstan ağrı kesici kullan.. şiddetle önerilir...miyomum olduğu zamanlarda ağrımı kesen bir ilaç aynı zamanda antiflemuarboshayallersmile
ya sevgilim benim,senin nick değiştirme noldu?ben de kazen adlı işiye msj attım ama henüz bişey gelmedii,ben de değiştirnek istiyorum daa,bilgilenirsenn bana da haber verrrr olul mu?
geçen hafta züsediin i ulkerk sanıp msj atmıştım da,,zükseddin ciğimmm geç oldu ama,PARDON....
ya nesme bende nickimi değiştirmek istiorum yaa
ben de amaa olmuyooo becereemdim.......
ee kaldık mı yani böle ömür boyu bu nickle mi takılcaz burda:hulya:
kızlar hepınıze ıyı geceler tatlı ruyalar yarın gorusmek uzere opuyorumnanaktan
ii geceler arkadaşlar bende yatmaya gidiorum yarın prinç lapası dieti yapıcam içimdeki şişkinlik gitsin die inş bozmadan yapabilirim kaydirigubbakcemile3zemuszemus
kızlar 60 kiloyum ve 55e geri dönmek istiyorum ve en kısa sürede.Kendimi şişman görüyorum böyle.Bi 5 kiloyu veremedim gitti 2 aydır azmime yenik düştüm sanırım ama sizinle beraber gaza gelicem ve o yapışan kiloları söküp atıcam vücudumdan.Sabahları sağlıklı bir kahvaltıya başlıyorum.Akşamlarıda yürüyüş ve spoara:)
kızlarr napıyorsunuzz
ayy karnımda bi şişlik varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?