50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle ayaklarını sıcak tutacaksın ve zararı olmayan etkili ponstan ağrı kesici kullan.. şiddetle önerilir...miyomum olduğu zamanlarda ağrımı kesen bir ilaç aynı zamanda antiflemuarboshayallersmile
saol cnm bilgilendirdiğin içinnnnnnnopuyorumnanaktan

ya sevgilim benim,senin nick değiştirme noldu?ben de kazen adlı işiye msj attım ama henüz bişey gelmedii,ben de değiştirnek istiyorum daa,bilgilenirsenn bana da haber verrrr olul mu?

cnm değiştirmicem herhalde bu gidişle arkadaşlar felan alıştı bende alıştım nickime artık sevmeye başladımkaydirigubbakcemile3

ii geceler arkadaşlar bende yatmaya gidiorum yarın prinç lapası dieti yapıcam içimdeki şişkinlik gitsin die inş bozmadan yapabilirim kaydirigubbakcemile3zemuszemus

ee kaldık mı yani böle ömür boyu bu nickle mi takılcaz burda:hulya:

maaalesefff ,belkim buluruz bi yolunuuu..........

kızlar hepınıze ıyı geceler tatlı ruyalar yarın gorusmek uzere opuyorumnanaktan

sana da canım..........

ii geceler arkadaşlar bende yatmaya gidiorum yarın prinç lapası dieti yapıcam içimdeki şişkinlik gitsin die inş bozmadan yapabilirim kaydirigubbakcemile3zemuszemus

mens dönemi ii beslen,bence bitince yap+ii geceler..........

gunaydin kizlarr

lachesis cnm gecmis olsun,
umarim hocan duzeltir bugun yaptigi yanlisligi.. diplomani alirsin yakinda eline endiselenme canim..

nutcase menumu yazayim, yorumlarsan sevinirim.
dun yediklerimi tum ciplakligiyla yaziyorum (diyet bakimindan kayip bir gundu benim icin, bugun telafi edicem )

sabah
1 kepekli, panini sandwich
(zeytin ezmesi, kasar peynir, 1 ince dilim dana jambon)

ogle
1 kase mercimek corbasi
2 kasik yogurt
z.yagli brokoli

ara
cay,
3-4 mini kurabiye

aksam
1 ad. kabakli sandal sefasi
(haslanmis kabak ve b.peynirle yapiliyor)
2-3 kasil salata

ara
2 catal browni, cay

yesil cayim da bitmis hep normal cay ictim.

hafif yaklasik 200 kalorilik bi spor yaptim.

Günaydın kızlar 3 gündür giremedim, bu hafta da sanırım böyle geçer malum ay sonu,
hafta sonu diyet namına hiç bişi yokk
Ağbimler dayımlar sürpriz yapıp geldiler, ee yapılan mamaları börekleri geç saatlere kadar oturmaları düşünün siz,
yani yazabileceğim cızzzlarım dolu yazmakta istemiyorum, wc olayı zaten yok çıkamıyorum,
bol bol kayısı çayı vs içiyorum,
Hee bu arada Slim in 6 nın bütün partilerini indiriyorum sıkı bi spor yapmam lazımm

kızlar 60 kiloyum ve 55e geri dönmek istiyorum ve en kısa sürede.Kendimi şişman görüyorum böyle.Bi 5 kiloyu veremedim gitti 2 aydır azmime yenik düştüm sanırım ama sizinle beraber gaza gelicem ve o yapışan kiloları söküp atıcam vücudumdan.Sabahları sağlıklı bir kahvaltıya başlıyorum.Akşamlarıda yürüyüş ve spoara:)

hosgelddin cnmm

burasi super motive edici bir topik. bakma simdi yaz geldi, bazi arkadaslarimiz tatilde,
kimimiz de isyerinde yogunuz,
kimisi kpss ye hazirlaniyor vss,
gunduzleri biraz sessiz kaliyor topik,

ama aksamlari hareketleniyor sanirim, ben pek giremiyorum aksamlari.

cnm gunluk yediklerini not et, buraya yaz;
yaptigin sporlari da yaz;
kocumuz yorumlar.

bu hafta koc: nutcase

cuma gunu de tartil, kilonu lachesis'e ozel msjla bildir cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…