50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun

sabah
1 k.k. beyaz peynir
1 buyuk dilim karpuz
1 dilim kepek ekmegi yedim

ogle
1 bardak katkisiz meyve suyu
2 dilim etli pizza

:-((

uzgunum,

yemekhanede hic dogru durust yemek yoktu bugun.

Günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan

pepperım çok sağol biraz önce arkadaşla konuştum düzeltmiş hoca gözleriyle görmüş, yine de korkuyorum valla şüphelerim var,
bugün de kpss sınav yerim geldi taaa atışalan, esenler
bir de ben yabancı dil olmadığım halde yabancı dil yazıyor kağıtta ya şimdi ona taktım mafoldumben

kppsye girenler sizin kağıdınızda da öyle bir şey var mı?

çok teşekkür ederim sıcak karşılama için:)
tmm günlük listemi yazıcam ama bugün börek yedim yazmıyım kötü örnek olmasın gruba
kpss'ye girenlere Allah kolaylık versin,işyerinde olanlara Allah sabır versin,Tatilde olanlarada iyi tatiller diliyorum:)

ne demek cnm.

ya zyaz,
boregi de yaz ki koc ona gore cezani versin, cezani ceker hep psikolojik olarak rahatlarsin hem de bedenen )

not: cezalar spor olarak oluyor genelde canim,
50 mekik, 20 sinav vsss ))

canım o y dile hiç kafanı takma
eğer öğretmenlik yada b grubu kadrolara ireceksen yabancı dilin hiçbir etkisi yok.

kızlar naber? çok yogunum bugun yazamadım hiç topic'e.

bişi danışıcam size çok alakasız olucak ama. aranızda hiç Victoria's secret'ın websitesinden alışveriş yapan var mı? becerebilir miyim, çok mu pahalıya patlar acaba bilemiyorum...

akannehir akannehir akannehir
hımm hayırdırrr

bikinimi iç çamaşırımıbayanssulusmile

mrb kızlar yemek düzenimi çok fazla değiştirmeden ve akşam yemeğini 6 dan önce yiyerek hergün düzenli bir saat yürüyüş yaparak 25 gnde kilo verebilir miyim, bir de diyetlerde sabahları genelde peynir yazıo ama ben hiç peynir yemiyorum onun yerine nasıl bir kahvaltı yapabilirim ekmek oarak da çavdar ekmeği mi yoksa kepekli ekmek mi yesem hiç yeme demeyin çünkü ekmeği bırakamıyorum

canım o y dile hiç kafanı takma
eğer öğretmenlik yada b grubu kadrolara ireceksen yabancı dilin hiçbir etkisi yok.

canım yabancı dil olmayacak zaten benim sınavda da, mezun olduğum bölümün yanında ayrıca yabancı dil yazıyor onu çözemedim lisans bilgilerimde sorun mu var diye kuşkulandım

canım yerli sitelerden de alabiliyorsun markafoni de vardı geçen hatta çok da ucuzdu.

biliyorum ama benim istediğim bikiniden yok yerli sitelerde:sinifsinif:

@spatz canim, internetten bikini turu bisey almani tavsiye etmem;
cunku her model herkeste ayni durmaz, vucut tipine gore cok farkli duruyor ayni model farkli kisilerde.
sonra hayal kiriklligi olmasin sende.

git guzelce komda zeki de harika modeller var, dene al bence.

bir de benim bi arkadasim arsenal futbol takiminin sitesinden alisveris yapmis, urunleri gelmedi,
ingilizcesi de yok, bana aratti bikac kez, aradik, yolda dediler gonderdik dediler, ama mallar kayboldu, gelmedi

sonra sikinti yasama cnm geldi gelmedi diyee

mrb,
menüm:
sabah:1 /2 yeşil elma
ara:1/2 elma
öğleeynir+1 yumurta+azcık sütlü omlet+1/2parça acılı ekmek(salçalı,baharatlı)
ara:1 türk kahvesi yanında küçük kaseyle leblebi
ara:1top dondurma
akşam:mercimek çorbası+salataa yiyceeeeeeemmm
hareket:tibet21+50 dk yürüyüş+9m2 halı yıkadımmmmm,bol eğilmeliiii...+akşam pack yapcammm

üstü $38,5, altı $28.5...ama gümrüğü vergisi bilmemnesi olur mu bilemedim...
o kadar zayıfladık, değer dimi opuyorumnanaktan

mrb canım,gittigidiyor da da birisi victoria secret satıyo,çok uygun fiyatları ,orjinal olduğunu söylüyo ve yorumlar güzel,bi bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…