50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

istersen ve deiklerini uygularsan tabiki verebilirsin.peynir yerine süt iç,yoğurt ye,ekmek olarak ta çavdar çok güzel,kepeğin fazlası kansızlık yapıyo .ben dönüşümlü yiyorumm.tam buğday,kepek,çavdar bunları 1 er hafta yiyebilirsinn.ekkmeği kahvaltı ve öğle yemeelrinde ye.akşamları da az ye ,zamnlaa yememeye başlarsın canımm.birden zorlama kendini...önce inann canımm zayıflayacağına zayıflarsın..

Merhaba güzel hatunlar
Kızlar biraz alakasız ama hamile kalmayı düşünenler için kesinlikle yeşil çay ve papatya çayı içmeyin..yeşil çayda östrojen çok olduğu için bebeğin cinsiyetinde oynama yapıyormuş...yeni erkek bebek olup östrojeni ağır basabilirmiş vs...
menüm
sabah
!/4 patatesli gözleme
kk peynir
domates,salatalık

ara
1 pro.yoğurt

öğle
3 ad 3 lokmalık kızarmış beyaz tavuk eti

akşam(düşünüyorum)
yeşil salata

ara(düşünüyorum)
meyve

toparlanırsınn misafirlerin gidince...ya benim de en büyük problemim kabızlık bu kayısı çayının nasıl olduğunu bana yazabilir misin?bi de bunu deneyim...

canım bursadan vardı, satıcııı yorumlar çok güzeldii,ama adını hatırlamıyom,bi de ist dan vardıııı kuzenime aldık istanbuldakinden,etiketi falan var ama biz daha önce hiç viktoria secret görmediğimiz içinnn orjinal mi değil mii bilmiyoruz ama güzel geldi....kuzenimi ardımm şifresini versinn bakcamm .yazarımm snaaa....

spatz cım ben bazı şeyleri yurtdışından sitelerden getiriyorum şimdiye kadar gümrüğe takılmadı...gümreğe takılmaması için yanılmıyorsam 150 euranın altında olması gerek birde postacıya kalmış yani ogun karısı ile kavga etmişse gümrüğe sokuveriri demişim şaka şaka ama şimdiye kadar biz takılmadık...

ya bende alma istiyom yurt dışındann ama kargo ücreti çok olmuyo mu?ort.ne kadar ödüyosunuzz,mesela 25 euro luk bir parfüm bana ne kadara mal olur?

baktım ,gerçekktenn fiyatlar çok iyiii ya....hafif yaz kokuus istiyom daaa,ne olabilir sencee?tek bildiğim amor onu ço sveerek kullanmıştımmm,bi de estte lauder esttee başka da bilidğimm yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…