mrb kızlar yemek düzenimi çok fazla değiştirmeden ve akşam yemeğini 6 dan önce yiyerek hergün düzenli bir saat yürüyüş yaparak 25 gnde kilo verebilir miyim, bir de diyetlerde sabahları genelde peynir yazıo ama ben hiç peynir yemiyorum onun yerine nasıl bir kahvaltı yapabilirim ekmek oarak da çavdar ekmeği mi yoksa kepekli ekmek mi yesem hiç yeme demeyin çünkü ekmeği bırakamıyorum
mrb canım,gittigidiyor da da birisi victoria secret satıyo,çok uygun fiyatları ,orjinal olduğunu söylüyo ve yorumlar güzel,bi bak istersen...
Günaydın kızlar 3 gündür giremedim, bu hafta da sanırım böyle geçer malum ay sonu,
hafta sonu diyet namına hiç bişi yokk
Ağbimler dayımlar sürpriz yapıp geldiler, ee yapılan mamaları börekleri geç saatlere kadar oturmaları düşünün siz,
yani yazabileceğim cızzzlarım dolu yazmakta istemiyorum, wc olayı zaten yok çıkamıyorum,
bol bol kayısı çayı vs içiyorum,
Hee bu arada Slim in 6 nın bütün partilerini indiriyorum sıkı bi spor yapmam lazımm
spatz cım ben bazı şeyleri yurtdışından sitelerden getiriyorum şimdiye kadar gümrüğe takılmadı...gümreğe takılmaması için yanılmıyorsam 150 euranın altında olması gerek birde postacıya kalmış yani ogun karısı ile kavga etmişse gümrüğe sokuveriri demişim şaka şaka ama şimdiye kadar biz takılmadık...
bruno banani online store - BASICS FOR WOMEN
burdan parfüm almakk istiyorumm amaa toplam ne kadar oluyooo anlayamadımmm....
birde testerleri daha ucuz oluyo bakarsan ordan
canım sen hangısını kullanıyorsun ben yaz gunu ıcın hafıf ama kalıcı bır parfum ıstıyrm tavsıye edebılecegn varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?