mrb kızlar yemek düzenimi çok fazla değiştirmeden ve akşam yemeğini 6 dan önce yiyerek hergün düzenli bir saat yürüyüş yaparak 25 gnde kilo verebilir miyim, bir de diyetlerde sabahları genelde peynir yazıo ama ben hiç peynir yemiyorum onun yerine nasıl bir kahvaltı yapabilirim ekmek oarak da çavdar ekmeği mi yoksa kepekli ekmek mi yesem hiç yeme demeyin çünkü ekmeği bırakamıyorum
kızlarr selammmmmmm
unuutuldugunuzu sakın sanmayın canlar epey sancılı ve karısık gunler gecırıorum kosturmacalarımız var dualarınızıa ıhtıyacım var eksık etmeyın olurmuuuu
sızlerı cokk ozledımmm
allaha emanet olun
waterciğim,almanya da falan tanıdığın varsaa,BANANA BRUNİ çok hafif,kalıcı ,ucuz ve çekici bir parfümmm..sipariş verebilirsinnn
Bana yardım eden yok mu kıslarrrrrrrrrr, ya hadi ama 20 gün sonra düğünüm var dün tartıldım 59,5 geliyorum sinirden kendimi daha çok emeğe verdim gece saat 12de bardak bardak kola içtim gerçekten uygulayabileceğim bir diyet var mı bana göre
melabaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim soran oldu mu beni bu kiz hastaydi oldu mu kaldi mi diyen oldu mu bakalim
hastaliktan dolayi 2gundur kolumu kaldiramiyorumm zaten dun ara gunumdu bugun de ramp yapamam da pack yapsam acaba nasil olur
waterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmm saolasin kuzum burnum tikali o cok feci bi sey yaa valla bi seyler yapsam iyi olacak gibi ole yigildim kaldim gibiyim
@trufcummm hosgeldin kuzum:)
canım sen hangısını kullanıyorsun ben yaz gunu ıcın hafıf ama kalıcı bır parfum ıstıyrm tavsıye edebılecegn varmı
kızlar selam, bişey söyliycem ben görümcemin düğünü için bir elbise aldım, baksanıza güzel mi bir de altına gümüş grisi ayakkabı olur mu? burun albümüne ekliyorum.
burun albumunde ne var....estetikmi???
melabaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim soran oldu mu beni bu kiz hastaydi oldu mu kaldi mi diyen oldu mu bakalim
hastaliktan dolayi 2gundur kolumu kaldiramiyorumm zaten dun ara gunumdu bugun de ramp yapamam da pack yapsam acaba nasil olur
elbise resmi ekledim şimdi ama önceden deviasyon ameliyatı olmuştum düzelttirdim de, burda aynı doktora gitmek isteyenler için koydum resimleri sürekli mesaj atıyorlar çünkü.
canımcım ben sarah jesica parker in covetini kullanıyorum..tam yazlık koku 100 lk ten aldım bol bol sıkıyorum...hari arap yağı çok bulunca hesabı:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?