50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

waterciğim,almanya da falan tanıdığın varsaa,BANANA BRUNı çok hafif,kalıcı ,ucuz ve çekici bir parfümmm..sipariş verebilirsinnn

kızlarr selammmmmmm
unuutuldugunuzu sakın sanmayın canlar epey sancılı ve karısık gunler gecırıorum kosturmacalarımız var dualarınızıa ıhtıyacım var eksık etmeyın olurmuuuu
sızlerı cokk ozledımmm
allaha emanet olun

Bana yardım eden yok mu kıslarrrrrrrrrr, ya hadi ama 20 gün sonra düğünüm var dün tartıldım 59,5 geliyorum sinirden kendimi daha çok emeğe verdim gece saat 12de bardak bardak kola içtim gerçekten uygulayabileceğim bir diyet var mı bana göre

melabaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim soran oldu mu beni bu kiz hastaydi oldu mu kaldi mi diyen oldu mu bakalim

hastaliktan dolayi 2gundur kolumu kaldiramiyorumm zaten dun ara gunumdu bugun de ramp yapamam da pack yapsam acaba nasil olur

waterciğim,almanya da falan tanıdığın varsaa,BANANA BRUNİ çok hafif,kalıcı ,ucuz ve çekici bir parfümmm..sipariş verebilirsinnn

canım yok yaa hıc dısarda tanıdıgım ama netde yokmu ki. sende yaz hazrlıklarına baslamıssın bugun spatzın gosterdıgı bıkınıde harıkaydı

canım spor yap ole gece kolalar ıcme sebze ve meyve agırlıklı beslen ekmegı sabah 1 dılım ye aksam gec saatde yemek yeme kesın sonuc alırsın bence

melabaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim soran oldu mu beni bu kiz hastaydi oldu mu kaldi mi diyen oldu mu bakalim

hastaliktan dolayi 2gundur kolumu kaldiramiyorumm zaten dun ara gunumdu bugun de ramp yapamam da pack yapsam acaba nasil olur

slm canım hosgeldın burda sormadım ama hergun bekledım senı gec saatlere kadar gelmedın hatta ne gıydın topıgıne bıle baktım yesa kıyafet koymusmu dıye ama yoktun gecmıs olsun canım benım spor yapma dınlen tatlım ama spor yaptıktan sonra ya hemen dus al yada ustunu degıstır

waterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmm saolasin kuzum burnum tikali o cok feci bi sey yaa valla bi seyler yapsam iyi olacak gibi ole yigildim kaldim gibiyim

@trufcummm hosgeldin kuzum:)

waterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmm saolasin kuzum burnum tikali o cok feci bi sey yaa valla bi seyler yapsam iyi olacak gibi ole yigildim kaldim gibiyim

@trufcummm hosgeldin kuzum:)

canım benım burun spreyı kullan vicks falan ıyı gelır ama cok kotu kokar burun tıkanması kotu olur nefes alamazsın

kızlar selam, bişey söyliycem ben görümcemin düğünü için bir elbise aldım, baksanıza güzel mi bir de altına gümüş grisi ayakkabı olur mu? burun albümüne ekliyorum.

canım sen hangısını kullanıyorsun ben yaz gunu ıcın hafıf ama kalıcı bır parfum ıstıyrm tavsıye edebılecegn varmı

canımcım ben sarah jesica parker in covetini kullanıyorum..tam yazlık koku 100 lk ten aldım bol bol sıkıyorum...hari arap yağı çok bulunca hesabı:1rolleyes:

yesa hoşgeldin v egeçmiş olsunn,burnuna tuzlu su solüsyonu hazırla ve çekk..bol limonlu sıcak bitki çayalrıı iç...

waterciğimmm kendii çapımda tatil hazırlığımm var baalımm ama dahah yer yokk...

ayyyyyyyy cnmmmmm kıyamam hastamı oldun sen?Şimdi nasılsın?

prensesim Allah yardımcınız olsun canım, yesam sana da çok geçmiş olsun, spor yapıp terli terli soğuk su içme bir daha lmaz: :teselli:

canımcım ben sarah jesica parker in covetini kullanıyorum..tam yazlık koku 100 lk ten aldım bol bol sıkıyorum...hari arap yağı çok bulunca hesabı:1rolleyes:

canım kokusu hafıfmı ben bır bakayım ona bır arkadasda calvin clein in2u ıyı dedıde bu ıkısıne bakayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…