ben bulamadım burun albumunu....göremedim yaaaaaaaaa
canım kokusu hafıfmı ben bır bakayım ona bır arkadasda calvin clein in2u ıyı dedıde bu ıkısıne bakayım ben
canlarimmmmmmmmmmmm saolasiniz simdi azicik daha iyiyim de burnum tikali yaw
lachesiscigim elbisen pek guzelmis bu tip elbiselerin bi kotu yani sisman gostermesi ama sen incecik oldugun icin super durmus:))
aaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorum sen de kendine ayni yorumu yapmissin simdi gordum haaaa evet canim bu tipler hamile gibi gosteriyor biraz da kilo varsa bunyede ama sen de ole durmamis bence guzel olmus:)
lachesis canım elbisen guel durmus ama bence kemerden sonrası bırazcık kabarık duruyor fakat sen yakından cekmıssın uzaktan topuklu ayakkabıyla daha zarıf olabılır.
yaa kızlar benım bu aralar iştahım bir açıldı stresden mı yoksa regle az kaldı ondanmı anlamıyrm yemek yıyrm sonra hemen acıkıyrm anlamadım ne oluyor
yaa kızlar benım bu aralar iştahım bir açıldı stresden mı yoksa regle az kaldı ondanmı anlamıyrm yemek yıyrm sonra hemen acıkıyrm anlamadım ne oluyor
lancheismuhteşem elbisen ..bayılırım ben bu elbiselere roma tarzı fln...ve sen çok zyıfsın ne kilolu göstercek ....ayrıca şekercim burnun da çok güzel...
ya benimde sanki...demin bir işaret buyukluğunde cevizli bir tatlı götürdüm sonra midem yandı 1-2 lokmalık ekmek atıştırdım:kedi:
lachessi,elbisen güzel,biraz kabarık olduğu için bol gibi durmuşş sanki,ya da gerçeten biraz boll....
evet ya ben de şişman duruyorum
sağol canım ilk giydiğimde hoşuma gitti de eve gelince gözüme battı. çok rahat bir elbise hiçbir yeri sıkmıyor açılmıyor rengini sevdim bir de ondan ilk gördüğümü aldım ama eve gelince biraz kuşkuya düştüm
evet kabarık kat kat çünkü biraz da bol zaten en küçük bedendi 36 bu sözde nasıl 36'tıysa artık. topuklu ayakkabıyla daha zarif duruyor ama yine de o kadar incelmişim belli olsun istiyor insan.
ben diz altı bişey istiyordum onların modası geçmiş, hiçbir yerde yoktu, kısa da rahat edemem pek ortamam uymaz. uzunlarda hep birbirine benziyordu, ben de bunu aldım ama hatamı ettim bilmem ki
ne yapsam değiştirsem mi acaba?
ya benimde sanki...demin bir işaret buyukluğunde cevizli bir tatlı götürdüm sonra midem yandı 1-2 lokmalık ekmek atıştırdım:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?