50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarimmmmmmmmmmmm saolasiniz simdi azicik daha iyiyim de burnum tikali yaw

lachesiscigim elbisen pek guzelmis bu tip elbiselerin bi kotu yani sisman gostermesi ama sen incecik oldugun icin super durmus:))

aaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorum sen de kendine ayni yorumu yapmissin simdi gordum haaaa evet canim bu tipler hamile gibi gosteriyor biraz da kilo varsa bunyede ama sen de ole durmamis bence guzel olmus:)

lachesis canım elbisen guel durmus ama bence kemerden sonrası bırazcık kabarık duruyor fakat sen yakından cekmıssın uzaktan topuklu ayakkabıyla daha zarıf olabılır.

yaa kızlar benım bu aralar iştahım bir açıldı stresden mı yoksa regle az kaldı ondanmı anlamıyrm yemek yıyrm sonra hemen acıkıyrm anlamadım ne oluyor

lancheismuhteşem elbisen ..bayılırım ben bu elbiselere roma tarzı fln...ve sen çok zyıfsın ne kilolu göstercek ....ayrıca şekercim burnun da çok güzel...

canlarimmmmmmmmmmmm saolasiniz simdi azicik daha iyiyim de burnum tikali yaw

lachesiscigim elbisen pek guzelmis bu tip elbiselerin bi kotu yani sisman gostermesi ama sen incecik oldugun icin super durmus:))

evet ya ben de şişman duruyorum

aaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorum sen de kendine ayni yorumu yapmissin simdi gordum haaaa evet canim bu tipler hamile gibi gosteriyor biraz da kilo varsa bunyede ama sen de ole durmamis bence guzel olmus:)

sağol canım ilk giydiğimde hoşuma gitti de eve gelince gözüme battı. çok rahat bir elbise hiçbir yeri sıkmıyor açılmıyor rengini sevdim bir de ondan ilk gördüğümü aldım ama eve gelince biraz kuşkuya düştüm

lachesis canım elbisen guel durmus ama bence kemerden sonrası bırazcık kabarık duruyor fakat sen yakından cekmıssın uzaktan topuklu ayakkabıyla daha zarıf olabılır.

evet kabarık kat kat çünkü biraz da bol zaten en küçük bedendi 36 bu sözde nasıl 36'tıysa artık. topuklu ayakkabıyla daha zarif duruyor ama yine de o kadar incelmişim belli olsun istiyor insan.

ben diz altı bişey istiyordum onların modası geçmiş, hiçbir yerde yoktu, kısa da rahat edemem pek ortamam uymaz. uzunlarda hep birbirine benziyordu, ben de bunu aldım ama hatamı ettim bilmem ki

ne yapsam değiştirsem mi acaba?

yaa kızlar benım bu aralar iştahım bir açıldı stresden mı yoksa regle az kaldı ondanmı anlamıyrm yemek yıyrm sonra hemen acıkıyrm anlamadım ne oluyor

ya benimde sanki...demin bir işaret buyukluğunde cevizli bir tatlı götürdüm sonra midem yandı 1-2 lokmalık ekmek atıştırdım:kedi:

ikisinden de olabilir ama düşününce daha çok artıyor, ben şimdi diyeti bıraktım ya sınavdan dolayı iştahım azaldı sanki:) o yüzden takma ayda bir dönem artıyor alışmak lazım:)

lancheismuhteşem elbisen ..bayılırım ben bu elbiselere roma tarzı fln...ve sen çok zyıfsın ne kilolu göstercek ....ayrıca şekercim burnun da çok güzel...

çok sağol birtanem çok moral oldun, evet tarzını ben de çok sevdim ama sonra da kilolu gösteriyor diye çekindim, ay kompleksli biri mi oldum ben acaba ya, aman kilolu gösterirse göstersin 100 kilo göstermiycek ya dimi:)

ya benimde sanki...demin bir işaret buyukluğunde cevizli bir tatlı götürdüm sonra midem yandı 1-2 lokmalık ekmek atıştırdım:kedi:

ay hamilesin bir de ceviz büyüklüğündeki tatlıya mı takıyorsun ay ben dünyaları yerim herhalde senin açık olcak iştahın tabi, abartmadıkça ye bence.

lachessi,elbisen güzel,biraz kabarık olduğu için bol gibi durmuşş sanki,ya da gerçeten biraz boll....

evet bol bir de en küçük bedendi, ben gökkuşağı rengini beğenmiştim, onun bir tek 40 bedeni var ama bu size olur kalıpları küçük dediler bir de, 36 bile bol geliyor, kalıpları çok büyük elbiselerin. bir de kat kat tüller de kabarık duruyor tabi.

canım kılo verdıgını bellı etmek ıstıyrsan strec vucudunu saran bırsey olmalı cunku bızler 80 kılodan yada 90 kılodan dusmedık dar bırseyler gıymeyınce kımseler faketmıyr ama elbısen guzel bence uzun modellere gore gordugumun en guzelı dıyebılırım (bende elbıse arayısındayımda)

yaa benım tatlı falan degıl karnım acıkıyor resmen ufak bırseyler yıyrm yok fayda etmıyor şimdi yorutlu bırseyler yıyem barı yıyıp yıyıp aynadan gobegıme bakıyrm gıtmemısse bıraz daha yıyrm canım sıkkın ondan heralde ayyy bırde vıcdan azabıda cekmıyrm ayy benım psıkolojım bozuldu

bol duran elbiselerin en büyük avanatajı bence zayıflık izlenimi veriyooo,zayıf göstermio ama zayıflamışş havası evriyoo,o da hoş bir durummm....renklerr çok hoşş,tam yazlık güle güle kullan canım

hanımlaaaaaaaar..sizleri cook özledim.. nihayet evime tasındım inanılmaz yorucu ve masraflı bisey oldu. ama değdi dogrusu.. bu evde internet baglantısı yoktu. bugun aldım internet giremedim epeydir kusura bakmayın.. diyet miyet yalan oldu hep dısardan abur cubur yedim bu süre içinde.. yarın kaldıgım yerden pes etmeden devam. sizleri coook seviyorum canlarım benm

Lanhesis valla kemiklerin sayılıyo gördüm çıkmış köprücüklerin....hatta bu neyime zayıflayacak resmen sıska dedim(sıska kelimesine kızma ama öylesin)....yani ben beğendim elbiseni duruş tarzını...dar elbselerde fiyoskolar daha cok ortaya cıkar bence...kilona baktım çizelgede 56 yazıyor boyun uzun sanırım senin demi...yada tartın yanlış fazla gösetriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…