hanımlaaaaaaaar..sizleri cook özledim.. nihayet evime tasındım inanılmaz yorucu ve masraflı bisey oldu. ama değdi dogrusu.. bu evde internet baglantısı yoktu. bugun aldım internet giremedim epeydir kusura bakmayın.. diyet miyet yalan oldu hep dısardan abur cubur yedim bu süre içinde.. yarın kaldıgım yerden pes etmeden devam. sizleri coook seviyorum canlarım benm
bol duran elbiseler nasil zayiflik hissi veriyor yawww nesmecimm anladiysam hehe ama sorun bende de olabilir zor anliyorum burnum tikaliya:)
amaninnnnnnn ulkerk ablacim:") hayirli ugurlu olsunn 2incimiydi bu yahuu vaybee bugunleri de gorecektik hehe:)
hoşgeldin yeni evinde mutlu ve güzel otur
@lachesiscigim canim bence guzel elbisen ve de sana gercekten gercekten yakismis degistirme derim
@katziii naber yaw:) hosgeldin bak gitme emi bu sefer:)
ayyyy ulkerkcummm niye utaniyorsun yaw:) ben bi hamile kalayim hergun solerim artik heheh:) demistim demi soylemistim demi diye heheh hatta herkes ayyy keske ben de yesa gibi hamile kalsam der hehhehe
katziiiiiiiiiiiiii ayyy canimmm belki kosturmaktan vermissindir bi seyler haa o yuzden iydiir iyidir hem isleyen demir isildar :))
canım kılo verdıgını bellı etmek ıstıyrsan strec vucudunu saran bırsey olmalı cunku bızler 80 kılodan yada 90 kılodan dusmedık dar bırseyler gıymeyınce kımseler faketmıyrama elbısen guzel bence uzun modellere gore gordugumun en guzelı dıyebılırım (bende elbıse arayısındayımda)
yaa benım tatlı falan degıl karnım acıkıyor resmen ufak bırseyler yıyrm yok fayda etmıyor şimdi yorutlu bırseyler yıyem barı yıyıp yıyıp aynadan gobegıme bakıyrm gıtmemısse bıraz daha yıyrm canım sıkkın ondan heralde ayyy bırde vıcdan azabıda cekmıyrm ayy benım psıkolojım bozuldu
bol duran elbiselerin en büyük avanatajı bence zayıflık izlenimi veriyooo,zayıf göstermio ama zayıflamışş havası evriyoo,o da hoş bir durummm....renklerr çok hoşş,tam yazlık güle güle kullan canım
Lanhesis valla kemiklerin sayılıyo gördüm çıkmış köprücüklerin....hatta bu neyime zayıflayacak resmen sıska dedim(sıska kelimesine kızma ama öylesin)....yani ben beğendim elbiseni duruş tarzını...dar elbselerde fiyoskolar daha cok ortaya cıkar bence...kilona baktım çizelgede 56 yazıyor boyun uzun sanırım senin demi...yada tartın yanlış fazla gösetriyo
@lachesiscigim canim bence guzel elbisen ve de sana gercekten gercekten yakismis degistirme derim
bol duran elbiseler nasil zayiflik hissi veriyor yawww nesmecimm anladiysam hehe ama sorun bende de olabilir zor anliyorum burnum tikaliya:)
amaninnnnnnn ulkerk ablacim:") hayirli ugurlu olsunn 2incimiydi bu yahuu vaybee bugunleri de gorecektik hehe:)
kazii ve baby hoşgeldinizzzzzzzzzzzz
ayyyy ulkerkcummm niye utaniyorsun yaw:) ben bi hamile kalayim hergun solerim artik heheh:) demistim demi soylemistim demi diye heheh hatta herkes ayyy keske ben de yesa gibi hamile kalsam der hehhehe
katziiiiiiiiiiiiii ayyy canimmm belki kosturmaktan vermissindir bi seyler haa o yuzden iydiir iyidir hem isleyen demir isildar :))
@water canım parfümmü dedinn... bir parfüm manyağı olarak cevap vereyim..
kış aylarında JAdore kullanıyorum.. Diorun çok güzel..
yaz aylarında ise dkny be delicious kullanırım.. kokusunu alıpta ismini sormayan tanımam..
amma birde bu yılbaşında bi koku aldımki offff offf..
sarılan bırakmıyor kaydirigubbakcemile3
gerçekten çok hafif ve çekici bi koku..
GIVENCHY-VERY IRRESSIBLE..
bayıldım...
bu arada ben hafif kokuları severim..bunlarda öyle
eğer sen ağır istiyorsan.. Ck ve armani kullanbilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?