50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bol duran elbiseler nasil zayiflik hissi veriyor yawww nesmecimm anladiysam hehe ama sorun bende de olabilir zor anliyorum burnum tikaliya:)

amaninnnnnnn ulkerk ablacim:") hayirli ugurlu olsunn 2incimiydi bu yahuu vaybee bugunleri de gorecektik hehe:)

hoşgeldin yeni evinde mutlu ve güzel otur

@lachesiscigim canim bence guzel elbisen ve de sana gercekten gercekten yakismis degistirme derim

@katziii naber yaw:) hosgeldin bak gitme emi bu sefer:)

evet kuzucum bu ikinci(ay utandım)

hoşgeldin yeni evinde mutlu ve güzel otur

@lachesiscigim canim bence guzel elbisen ve de sana gercekten gercekten yakismis degistirme derim

@katziii naber yaw:) hosgeldin bak gitme emi bu sefer:)

saolun canlarıııııııııım :sm_cool: gider miyim yaa kurtuluşunuz yok artık benden Şeniz
valla neler cektim anlatamam ev tasımak cok zor cooook.. eve tasındıktan sonrası da ayrı bi dert.. yok dogal gaz elektirik su internet açılcak yok ikametgah vs vs derken aman gecti gitti vallaa..
nası da özlemişim :gitme: mucuk mucuk :gitme: :gitme: :gitme:

ayyyy ulkerkcummm niye utaniyorsun yaw:) ben bi hamile kalayim hergun solerim artik heheh:) demistim demi soylemistim demi diye heheh hatta herkes ayyy keske ben de yesa gibi hamile kalsam der hehhehe

katziiiiiiiiiiiiii ayyy canimmm belki kosturmaktan vermissindir bi seyler haa o yuzden iydiir iyidir hem isleyen demir isildar :))

ay bebeim valla kilo aldım ama vermedim.. dogalgaz elektirik vs olmayınca evde malesef habire dısardan yedik durduk.. napalım koşar koşar veririm artık hepsini.. benneyaptımki

canım uzun süre sıkı diyet yaptıysan ondandır belki, rahat olsan bu kadar istekli olmazsın çok sıkma kendini. az kalorili şeylerden ye ağzın oyalansın:)

sağol tatlım ama beni darlar zayıg gösteriyor bollar geniş gösteriyor, aşırı darlar da yağları ortaya çıkarıp kilolu gösterebilir tabi, biraz da kumaşa bağlı.

canım benim üst kısım zayıf zaten kalçalar bacaklar kalın. boyum 1.67.
beğenmene sevindim haklısın darlarda rahat hareket edemeyebilirdim doğru kesin patlatırdım ben bir tarafını gelinliğimi patlatmıştım

çok sağol kuzum Şeniz

neyse tatlılarım ben kaçıyım, dersler beni bekler, çok sağolun hepiniz, yine moral oldunuz bana. çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

şöyle ki,bu elbisenin içine sığabilme hakkım varr hissi verirr..aaa ne kadannn zayıflamış,elbisesii bol geliyooo derler......

ayy ne guzel burası kalabalık olmus ayy kızlar sızde olmasanız ne yapacagm bılmem artık evde tek kalmak okulda bos bos otrmak benı cok sıktı sızlerı gorunce rahatlyrm persembe gunude yola cıkıyorum oleeeyyyyy ama artık buraya sık sık takılamam ancak ablamlara gıdınce takılırım sıze ama ablama da sureklı ugrarım artıkkaydirigubbakcemile3

@water canım parfümmü dedinn... bir parfüm manyağı olarak cevap vereyim..

kış aylarında JAdore kullanıyorum.. Diorun çok güzel..
yaz aylarında ise dkny be delicious kullanırım.. kokusunu alıpta ismini sormayan tanımam..
amma birde bu yılbaşında bi koku aldımki offff offf..
sarılan bırakmıyor kaydirigubbakcemile3
gerçekten çok hafif ve çekici bi koku..
GIVENCHY-VERY IRRESSIBLE..
bayıldım...

bu arada ben hafif kokuları severim..bunlarda öyle
eğer sen ağır istiyorsan.. Ck ve armani kullanbilirsin..

hhahhahahha çılgın seni....

burası bağımlılıkk yapıyooo resmenn...Ne güzell gidiyosunn watercimm ,ben hiç o duyguyu yaşamıyorum yaaa,tatil olsa daa mmelekete gitsem,demiyom,tam tersii azcıkk başka yerelere gitsemm diyorummm...ben d eçok sıkıldımmmm .sık sık ablanlaara uğra bence de....

canım yok hafıf sevyrm ben bunları bır not edeyım tatlım sen ınternetden mı alyrsn aldıgın bır sıte varsa bana da soyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…