kuzuucuk aprfümm tavsiyeelrinii ben de dikaktee alsam kızmazsın demi
canım yok hafıf sevyrm ben bunları bır not edeyım tatlım sen ınternetden mı alyrsn aldıgın bır sıte varsa bana da soyle canım
burası bağımlılıkk yapıyooo resmenn...Ne güzell gidiyosunn watercimm ,ben hiç o duyguyu yaşamıyorum yaaa,tatil olsa daa mmelekete gitsem,demiyom,tam tersii azcıkk başka yerelere gitsemm diyorummm...ben d eçok sıkıldımmmm .sık sık ablanlaara uğra bence de....
canım uzun süre sıkı diyet yaptıysan ondandır belki, rahat olsan bu kadar istekli olmazsın çok sıkma kendini. az kalorili şeylerden ye ağzın oyalansın:)
canım tavsiyelerını dıkkate aldım yogurda salatalık dograyıp yedım ben arın detoks yapayım hemen eve gıtmeden once yaptıklarıma bak tam da aaa cok zayıflamıssın sozlerını duyacagımkaydirigubbakcemile3
sağol tatlım ama beni darlar zayıg gösteriyor bollar geniş gösteriyor, aşırı darlar da yağları ortaya çıkarıp kilolu gösterebilir tabi, biraz da kumaşa bağlı.
canım benim üst kısım zayıf zaten kalçalar bacaklar kalın. boyum 1.67.
beğenmene sevindim haklısın darlarda rahat hareket edemeyebilirdim doğru kesin patlatırdım ben bir tarafını gelinliğimi patlatmıştım
çok sağol kuzum Şeniz
neyse tatlılarım ben kaçıyım, dersler beni bekler, çok sağolun hepiniz, yine moral oldunuz bana. çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
ni demek şekerimmbayanssulusmile
waterim ozaman bunlara bayılacaksın..
ben parfüm alışverişimi yılbaşı zamanı tekin acardan alırım çok iyi indirim oluyo..
mesela en son givenchy i aldımm kremi+duş jeli+parfüm 140 almıştım..
dün baktım sadece parfüme 210 diolar..
KUZUCUM tickerına yeni dikkat ettim, eridin maşallah :lepi:
bikini takılmaz gümrüğe sanmam ama yani ben 100 ml parfume getirttim takılmadı...ama yinede siz bilrisiniz şekerler
tamam canım sana guvenıyrm artık arastırırım en uygununu alırım yapacak bırsey yok
sağol dulcim.. az kaldı yetişicem sana kaydirigubbakcemile
dün gelmedin gözüm yollarda kaldı..:gitme:
orjinal almam diosan dolumlarıda var canım..
Canım dün inan hasta gibiydim, oyuna diye gittiğime bakma, yazacak dermanım yoktu hiç, öyle foruma bakındım durdum, geldiğimde kimse yoktu zaten :sm_confused:
Çok istikrarlısın ve kesin beni geçeceksin :lepi: Benim zımbırtı var o yüzden tam kilomu bilmiyorum da 53-54 arası bişiyim.
Neyse ki parfüm sevmiyom hiç, amma pahalıymış yahu sempatiksalakcinni
geçmiycem zuzum beraber ilerliycez..
kız sevilmezmi parfüm yaaaabayanssulusmilebayanssulusmile
ucuzlarıda var..
çok hafif şekercim..ama bende kalıyo...ben buğday tenli saçalrım koyu kahve hesap biç ordan...
orjinal almam diosan dolumlarıda var canım..
Canım dün inan hasta gibiydim, oyuna diye gittiğime bakma, yazacak dermanım yoktu hiç, öyle foruma bakındım durdum, geldiğimde kimse yoktu zaten :sm_confused:
Çok istikrarlısın ve kesin beni geçeceksin :lepi: Benim zımbırtı var o yüzden tam kilomu bilmiyorum da 53-54 arası bişiyim.
a dulcii gelmişşşş,
iiyiim canımm sağol,sen nasılsın?
kuzucuk,bana bi de güzel bir erekk parf.adı verir imiisn?
a dulcii gelmişşşş,
iiyiim canımm sağol,sen nasılsın?
kuzucuk,bana bi de güzel bir erekk parf.adı verir imiisn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?