50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@Spatz canım hoşgeldin..

bikiniyi sormuşsun.. bulaşma derim %75 gümrüğe takılır..
3 bikini parası isterler..
benim bikinimin aynısı model.. ben zekiden aldım sadece rengi değişik beyaz üzerine pembe desenli

Son düzenleme:
kuzuucuk aprfümm tavsiyeelrinii ben de dikaktee alsam kızmazsın demi

ni demek şekerimmbayanssulusmile

canım yok hafıf sevyrm ben bunları bır not edeyım tatlım sen ınternetden mı alyrsn aldıgın bır sıte varsa bana da soyle canım

waterim ozaman bunlara bayılacaksın..
ben parfüm alışverişimi yılbaşı zamanı tekin acardan alırım çok iyi indirim oluyo..
mesela en son givenchy i aldımm kremi+duş jeli+parfüm 140 almıştım..
dün baktım sadece parfüme 210 diolar..

canım yaa işte memleketde calısmamanın en buyuk avantajı bu eve gıdınce keyif yapıyorum ben tatildeyım dıyıp yan gelıp yatyrm ama spor yaparım her sabah sahılde yuruyus ardından plates falan yaparım sonra da arkadaslarla tatıl yapyrm super oluyor. canım bende bır yeğen var dunya tatlısı buyuk ıhtımalle ordan zor cıkarım zaten

bikini takılmaz gümrüğe sanmam ama yani ben 100 ml parfume getirttim takılmadı...ama yinede siz bilrisiniz şekerler

tamam canım sana guvenıyrm artık arastırırım en uygununu alırım yapacak bırsey yok

KUZUCUM tickerına yeni dikkat ettim, eridin maşallah :lepi:

sağol dulcim.. az kaldı yetişicem sana kaydirigubbakcemile
dün gelmedin gözüm yollarda kaldı..:gitme:

bikini takılmaz gümrüğe sanmam ama yani ben 100 ml parfume getirttim takılmadı...ama yinede siz bilrisiniz şekerler

canım gümrük memurunun iyi zamanına gelmişsin..
kıllığına geçirmeyedebilirdi..
kesin geçmez demedim zaten..
ama riske atmaya değmez bence..

sağol dulcim.. az kaldı yetişicem sana kaydirigubbakcemile
dün gelmedin gözüm yollarda kaldı..:gitme:

Canım dün inan hasta gibiydim, oyuna diye gittiğime bakma, yazacak dermanım yoktu hiç, öyle foruma bakındım durdum, geldiğimde kimse yoktu zaten :sm_confused:

Çok istikrarlısın ve kesin beni geçeceksin :lepi: Benim zımbırtı var o yüzden tam kilomu bilmiyorum da 53-54 arası bişiyim.

Neyse ki parfüm sevmiyom hiç, amma pahalıymış yahu sempatiksalakcinni

geçmiycem zuzum beraber ilerliycez..
kız sevilmezmi parfüm yaaaabayanssulusmilebayanssulusmile
ucuzlarıda var..

geçmiycem zuzum beraber ilerliycez..
kız sevilmezmi parfüm yaaaabayanssulusmilebayanssulusmile
ucuzlarıda var..

Valla sevmiyom sempatiksalakcinni o tarz yapay kokular bi süre sonra midemi bulandırıyo... eskiden sevmeye çok uğraştım, beğenerek aldığım koku bile bi süre sonra aynı etki yaptı Belki benim de beğeneceğim koku vardır ama o kokuyu bulmak için bi sürü koku koklamam gerekiyo ya, bulamadan midem bulanıp, nefesim daralıp terkediyom mekanı bayanssulusmile

Aynı şekilde erkek arkadaşımın da parfüm kullanmasını istemiyom ama sonunda buldu beni rahatsız etmeyen parfümü :kedi: (o çok meraklıdır )

Benim acelem yok kuzucum, sen geç sonra ben sana yetişirim, canı gönülden destekliyorum opuyorumnanaktan

çok hafif şekercim..ama bende kalıyo...ben buğday tenli saçalrım koyu kahve hesap biç ordan...

bende bugday tenlı koyu kahve saclıyım:)
orjinal almam diosan dolumlarıda var canım..

canım onlarda kalıcı olmuyr artık bakarm

canım gecmıs olsun yesa da hastaymıs kendınıze ıyı bakın hasta olmayın canım

kızlar bende gıdıp bıraz mutfak toparlıyayım bırazda bavul hazrlıyayım ayy hıc sevmem bavul hazrlamayı offf offff

a dulcii gelmişşşş,
iiyiim canımm sağol,sen nasılsın?
kuzucuk,bana bi de güzel bir erekk parf.adı verir imiisn?

Ben de iyiyim kaydirigubbakcemile2

Ben hemen söyleyem: acqua di gio bayanssulusmile

Bi tane de külçe altın şekilde bi parfüm var ama adını bilmiyom sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…