50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Saolasın daimi koçum waterspider kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin Hiç öyle deme, müzik aç bavul yaparken, bi de liste tut, bi de göbek at, çok zevkli olur, tatil geldi ayol, işe değil tatile gidiyon, keyfini çıkar :teytey:

kızlarrrrropuyorumnanaktan
geldim ama geçmişi okuyorum yarım saattir.hemmen alıntılarıma dönüyor ve sonra da müsadenizle kaçıyorummmbilmiyorumkismile

victoria's secret bikini pembe puantiye çift ku, #28017296 Gittigidiyor.com
canım biizm aldığımız buyduuuu,hemen geldiii çok lgilii bir satıcııı ...

biz 2 hafta önce aldıkk çok çeşit vardııı bu satıcıda ama şimdii baktım da bişey kalmamaışşş.............

canım teşekkür ederim ilgi ve alakan için.bi sürü yorum olmuş kafam karıştı açıkçasıbilmiyorumkismile

Victoria's Secret - Wireless push-up halter top

spatzcığımm bunun fiyatını ben anlayamadımm,bana yazar mısın?

Orig. $30.50. Clearance $17.99. / yani 30.5 dolar fiyatı+17.99 dolar gümrüğü var tatlım.

bikini takılmaz gümrüğe sanmam ama yani ben 100 ml parfume getirttim takılmadı...ama yinede siz bilrisiniz şekerler

hımm başka başka şeyler söylemişsiniz bilemedim kibilmiyorumkismile
en iyisi ben büttün markaları gezeyim bakayım, içime sinmezse son ihtimal şansımı denerim bu bikini için.

bvlgari-aqua güzel canım..
hugo boss olabilir..
birde armani
üçüde güzel ama ben en çok bvlgari seviyorum.. miss gibi oluyor..

lacoste red hafif ve güzel bir erkek kokusu. çok klasik kokular ama fahrenheit ve rochas man de çok güzel bence.

@yesam çok geçmiş olsun:gitme:

@lachesis bence elbise çok güzel, ama biraz bol durmuş gerçekten de. biraz daha dar ve zayıflığını gösteren bişey daha hoş durur sanki.

kızlar hepinize meraba bu arada,raporumu vereyim gene bu sefer sabah kalkar kalkmaz sporumu yaptım,slimlerimi yani,ramp ve pack.ramp aşamasını bitirmiş bulunmaktayım yarın ara günün,yarından sonra burne geçeçem
bu arada 22 mayısta belimi ölçmüştüm,bide şimdi ölçtüm belim tam 7 cm incelmiş,şaka gibi yani bu kadar kısa zamanda çok moral oldu bu bana

bu arada sen kuzuya acelem yok fılan dıyorsun yıne yemekde salmaya mı basladın bakım

yaa canım ben 10 senedır bavulla gezyrm ve artık nefret edyrm. sevgılımın yanına gıderken kı hazrladıklarımıda sayacak olursam yılda 15 yada 20 kere bavul hazrlyrm aa artık nefret edyrm sımdı eve gıdıp onları bırde dolaba yerlestırıyrm sonra arkadaslarla tatıle gıderken dugunlere gıderken tekrar hazrla topla aaaa yazarken bıle yoruldum

ayy bende 4 gun falan yaptım dehset farkettı gercekten ben psıkolojıktır dıyrdm ama sen 7 cm dıyınce sastım kaldım ben eve gıdınce hergun raamplara devam ederım hatta ben slim az yapmıstım onların yerınde ramp yaparım ayyy gaza getrdın benı dugunlere kadar tığ gıbı kalmalıyım tek kotu sene basında aldıgım pantalonlar bıle olmuyr bugun okula bırını gıydım sureklı pantalonu yukarı cekıyrdm belı dehset bolalmıs bu ramp sayesınde

yarın detoksa ne dersınız kızlar

zuksediinn sevindimms nein adınaa,süper bişey 7 cmmm braavoooo..
detoksa ben varımm watercimmm,evde yiycekk bişey yokk amaaa...meyve sebze varrrr

2spatzcigimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok saolasinnnnn kusum:) guzel gozlu arkadasim benim
'
@deli dulciiiii selam ver bi hayirsiz

@ulkerk cok cilginimdir heheh

@nesmeeeee yaaaa tam su iciodum senin mesajini okudum puskurtuyordum valla ekranima heheh elbise yorumuna bittim

@tembell zukseddin cok ozleidm seni naber:)

detoksa ben varımm watercimmm,evde yiycekk bişey yokk amaaa...meyve sebze varrrr

bende sımdı dolaptakı herseyı cope yolluyrm sadece meyve ve salatalık kaldı fare dusse kafası yarılır yanı:))) babaymoom da bır tane soylemıstı kayısılı olandan onu da yapabılırız salata var onda bırde evde salatalık malzeme yok onu da dısarda yerım dıye dusundum

@herkes

soylemesi ayip cok afedersiniz ben bu sefer fena bi halde ishalim yahu kola mi iceyim bugun muz yedim ama degisen bi sey yok afedersiniz de boyle heheheh tamam tamam sustum:)

@herkes

soylemesi ayip cok afedersiniz ben bu sefer fena bi halde ishalim yahu kola mi iceyim bugun muz yedim ama degisen bi sey yok afedersiniz de boyle heheheh tamam tamam sustum:)

canım haslanmıs patates pırınç lapası gecırır hemen yıne muza saldırmıssın bakıyrm dakaydirigubbakcemile3 gecmezse bırcok altarnatif var kahveyı bırseyle karıstırıp yıyrlardı onu hatrlamadım tam olarak

vallahi bak hakketende etkililer,yalnız ben ramp tan ziyade bu slim packin bu konuda etkili olduğunu düşünmekteyim,onuda yap mutlaka
ayy bu arada detoksa ben varım yarın ara günüm hem sporlarda çok ii olur ya ben hep böle detoks yapacam diom ama yapamıom sizle yaparsam belkim gaza gelirim yapalım ya çok ii olur

teş.ederim canım

iicim canım ya bende seni özledim, kız hasta masta bişiler gözüme çarptı geçmişte,hayırdır ya dikkat et kendine heee,senden başka kimi bulacam yoksa slim kardeşim benimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…