Kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrr..........
canım gecmıs olsun yesa da hastaymıs kendınıze ıyı bakın hasta olmayın canım
kızlar bende gıdıp bıraz mutfak toparlıyayım bırazda bavul hazrlıyayım ayy hıc sevmem bavul hazrlamayı offf offff
bende çıkıyorum kızlar görüşürüz..
victoria's secret bikini pembe puantiye çift ku, #28017296 Gittigidiyor.com
canım biizm aldığımız buyduuuu,hemen geldiii çok lgilii bir satıcııı ...
biz 2 hafta önce aldıkk çok çeşit vardııı bu satıcıda ama şimdii baktım da bişey kalmamaışşş.............
Victoria's Secret - Wireless push-up halter top
spatzcığımm bunun fiyatını ben anlayamadımm,bana yazar mısın?
spatz cım ben bazı şeyleri yurtdışından sitelerden getiriyorum şimdiye kadar gümrüğe takılmadı...gümreğe takılmaması için yanılmıyorsam 150 euranın altında olması gerek birde postacıya kalmış yani ogun karısı ile kavga etmişse gümrüğe sokuveriri demişim şaka şaka ama şimdiye kadar biz takılmadık...
@Spatz canım hoşgeldin..
bikiniyi sormuşsun.. bulaşma derim %75 gümrüğe takılır..
3 bikini parası isterler..
benim bikinimin aynısı model.. ben zekiden aldım sadece rengi değişik beyaz üzerine pembe desenli
bikini takılmaz gümrüğe sanmam ama yani ben 100 ml parfume getirttim takılmadı...ama yinede siz bilrisiniz şekerler
bvlgari-aqua güzel canım..
hugo boss olabilir..
birde armani
üçüde güzel ama ben en çok bvlgari seviyorum.. miss gibi oluyor..
Saolasın daimi koçum waterspider kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsinHiç öyle deme, müzik aç bavul yaparken, bi de liste tut, bi de göbek at, çok zevkli olur, tatil geldi ayol, işe değil tatile gidiyon, keyfini çıkar :teytey:
nesmecim ya senin avatarın çok tatlı ya dicem dicem bi türlü diyemedim,çok beğendim
teşekkür ederimmm,ama bu haksızlık öyl değil mmi??????????
kızlar hepinize meraba bu arada,raporumu vereyim gene bu sefer sabah kalkar kalkmaz sporumu yaptım,slimlerimi yani,ramp ve pack.ramp aşamasını bitirmiş bulunmaktayım yarın ara günün,yarından sonra burne geçeçem
bu arada 22 mayısta belimi ölçmüştüm,bide şimdi ölçtüm belim tam 7 cm incelmiş,şaka gibi yani bu kadar kısa zamanda çok moral oldu bu bana
zuksediinn sevindimms nein adınaa,süper bişey 7 cmmm braavoooo..
detoksa ben varımm watercimmm,evde yiycekk bişey yokk amaaa...meyve sebze varrrr
@herkes
soylemesi ayip cok afedersiniz ben bu sefer fena bi halde ishalim yahu kola mi iceyim bugun muz yedim ama degisen bi sey yok afedersiniz de boyle heheheh tamam tamam sustum:)
vallahi bak hakketende etkililer,yalnız ben ramp tan ziyade bu slim packin bu konuda etkili olduğunu düşünmekteyim,onuda yap mutlakaayy bende 4 gun falan yaptım dehset farkettı gercekten ben psıkolojıktır dıyrdm ama sen 7 cm dıyınce sastım kaldım ben eve gıdınce hergun raamplara devam ederım hatta ben slim az yapmıstım onların yerınde ramp yaparım ayyy gaza getrdın benı dugunlere kadar tığ gıbı kalmalıyım tek kotu sene basında aldıgım pantalonlar bıle olmuyr bugun okula bırını gıydım sureklı pantalonu yukarı cekıyrdm belı dehset bolalmıs bu ramp sayesınde
yarın detoksa ne dersınız kızlar
teş.ederim canımzuksediinn sevindimms nein adınaa,süper bişey 7 cmmm braavoooo..
detoksa ben varımm watercimmm,evde yiycekk bişey yokk amaaa...meyve sebze varrrr
2spatzcigimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok saolasinnnnn kusum:) guzel gozlu arkadasim benim
'
@deli dulciiiii selam ver bi hayirsiz
@ulkerk cok cilginimdir heheh
@nesmeeeee yaaaa tam su iciodum senin mesajini okudum puskurtuyordum valla ekranima heheh elbise yorumuna bittim
@tembell zukseddin cok ozleidm seni naber:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?