50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@slim kardesim tembel zukseddin:)) kuzum hala hastayim yaaa goz kapaklarim nasil agir nasil agir anlatamam bi de yaniyorlar bi de yaniyorlar:) offf benim de hasta halim hic cekilmez ha :)

@waterimmmm saolasin kuzum yaaa patates yiyoruz hergun biz masallah da:) bakayim artik gecer insallah ama bu sefer pek fena:)

merhaba arkadaşlar bugün gene karnım ağrıdı dünkine bakarak iiydim ama sabah gene ağrıodu kalktıgımda sıcak çorba içtim ilaç aldım arada kiraz yedim az bişi öğlede barbunya ve salata arada 2 tane dondurma yedim teki 108 kaloriydi yani 216 kalori aldım:ecrin_bebek: akşamda sadece sıcak çorba içtim 2 litre su içtim 40dk orta tempoda yürüdüm karnımın şişliği geçsin az bişi die bugünlükte bukadar ben yatıorum yarın görüşürüz çıtırlarımmmmzemuszemusopuyorumnanaktan

sevgilim benim 1 dondurma neyine yetmedi canim 2(iki) tane birden goturmussun hay masallah:)

kahvenin içine konulan bişeyy limon 1 tatlı kaşığıı tabii bulabilliyosan Türk kahvesine limon sık ve hap gibi yut su iççç...elbise konuusunda haklııyımm aama.....
waterciğim,biixizim dolap tada kayısı,salatalık varr onu yaaplımmmmm...

ya birak ne haklisi nesmecim yaaa :))

turk kahvem var canim limonu sikip yutucam mi dur ineyim de yiyeyim de geleyim yutuyum yani:)

yuttum ama korktum :) ev sahibim gorurse aciklamam ne olacak diye nasil anlatacagim diye hehe:))

bu arada az yuttum etki eder mi acaba

neyse ben yataim canlarim hadi grousuruzz muah

tamam canım aynen bendede kayısı salatalık elma var artık karısık yapsam olur heralde degılmı kalanını da persembe yola çıkarken alırım yoldada yaparm detoks:)))

canım ok hemen yesa gıbı lıste yapayım
WATER
NESMEKAYA
ZUKSEDDIN

ya birak ne haklisi nesmecim yaaa :))

turk kahvem var canim limonu sikip yutucam mi dur ineyim de yiyeyim de geleyim yutuyum yani:)

ayyy canım ne kadar caresiz gozukuyor. ben genelde ishal olunca sevnırım kılolar gıdıyor dıye tabıkı karnım cok agrıyınca kotu oluyr ama kabızlıkdan ıyıdır

nesmeeeeeeeeeeeeeee kafandan uydurup uydurup bana bi seyler yedir icir sonra sucu bana at tovbe tovbe heheheh hasta hasta inemem artik yatcam

waterimmmmmmmmm saolasin canim benim babam da- arada ishal olmak iyiymis uzmanlar oyle soyler der hehehe:)

hadi ben yatarim artik

beni de yazin listeye kabizliktan iyidir

yasemnciigmi de yazin o demisti bana bole bi liste olursa yazdir benim ismimi diye :))

hadi son bye

KUZUUUUUUU naber yaw:) gorusemedik :) sen yazar ben kacar:)

ıyı geceler canım. kabız oldugunda ıshalın degerını bılırsın hem ne guzel metabolızma calısıyr gıdıyr kılolar bırde bol sıvı al o da cok onemlı

beni de yazin listeye kabizliktan iyidir

yasemnciigmi de yazin o demisti bana bole bi liste olursa yazdir benim ismimi diye :))

hadi son bye

KUZUUUUUUU naber yaw:) gorusemedik :) sen yazar ben kacar:)

geçmiş olsun canım..

şöyle bi bakıp yatayım dedim..

1 çay kaşığı kuru türk kahvesine bir kaç damla limon sıkıp yersen anında keser..

ama bence yapma boşver temizlensinlerkaydirigubbakcemile3

toparlanırsınn misafirlerin gidince...ya benim de en büyük problemim kabızlık bu kayısı çayının nasıl olduğunu bana yazabilir misin?bi de bunu deneyim...

Günaydınlar
Kayısı çayı hem içmesi güzel hemde bağırsakları çalıştırıyo, benim bünye beya bi alıştığı için o kadar faydasını göremiyorum şimdilik,

selam kizlarrr

@lachesis cnm dun elbise fotosu eklemisin, biz goremedik

@spatz naptin bikini isini?

@ulkerk cnm sen hamile halinle benden az yiyosun,
tmm az ye de birazcik meyve ye bir de sut ic yogurt ye cnm... dikkat et kendineee

empatik cnm 20 gunun varmis dugunune kadar, hizli kilo vermen gerek, sok diyetleri onermeyiz sana;
ama 20 gun boyunca hafif beslenirsen, bir de siki biegzersizle kilo verirsin cnm, 2 kilo bile versen kardir.
bence hemen bugun basla...
sana callan ya da pilates onermem, (simdilik) onlari dugunden sonra yaparsin; simdi hizli kilo vermen icin kardiyo yapmalisin.
lslie sansone-walk at home
nivea body ile dinamik sabahlar
pump it up (bunu bilmiyorum arkadaslardan duydum)

bu videolari bi arastir,
bilg.na yukle ve bu aksam baslaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…