kahvenin içine konulan bişeyy limon 1 tatlı kaşığıı tabii bulabilliyosan Türk kahvesine limon sık ve hap gibi yut su iççç...elbise konuusunda haklııyımm aama.....
waterciğim,biixizim dolap tada kayısı,salatalık varr onu yaaplımmmmm...
vallahi bak hakketende etkililer,yalnız ben ramp tan ziyade bu slim packin bu konuda etkili olduğunu düşünmekteyim,onuda yap mutlaka
ayy bu arada detoksa ben varım yarın ara günüm hem sporlarda çok ii olur ya ben hep böle detoks yapacam diom ama yapamıomsizle yaparsam belkim gaza gelirim yapalım ya çok ii olur
teş.ederim canım
iicim canım ya bende seni özledim, kız hasta masta bişiler gözüme çarptı geçmişte,hayırdır ya dikkat et kendine heee,senden başka kimi bulacam yoksa slim kardeşim benimsempatiksalakcinni
ya birak ne haklisi nesmecim yaaa :))
turk kahvem var canim limonu sikip yutucam mi dur ineyim de yiyeyim de geleyim yutuyum yani:)
nesmeeeeeeeeeeeeeee kafandan uydurup uydurup bana bi seyler yedir icir sonra sucu bana at tovbe tovbe heheheh hasta hasta inemem artik yatcam
waterimmmmmmmmm saolasin canim benim babam da- arada ishal olmak iyiymis uzmanlar oyle soyler der hehehe:)
hadi ben yatarim artik
tamam canım aynen bendede kayısı salatalık elma var artık karısık yapsam olur heralde degılmı kalanını da persembe yola çıkarken alırım yoldada yaparm detoks:)))
olur ayy,yoldaa da yapp...
canım ok hemen yesa gıbı lıste yapayım
WATER
NESMEKAYA
ZUKSEDDIN
beni de yazin listeye kabizliktan iyidir
yasemnciigmi de yazin o demisti bana bole bi liste olursa yazdir benim ismimi diye :))
hadi son bye
KUZUUUUUUU naber yaw:) gorusemedik :) sen yazar ben kacar:)
toparlanırsınn misafirlerin gidince...ya benim de en büyük problemim kabızlık bu kayısı çayının nasıl olduğunu bana yazabilir misin?bi de bunu deneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?