kızlar hepinize meraba bu arada,raporumu vereyim gene bu sefer sabah kalkar kalkmaz sporumu yaptım,slimlerimi yani,ramp ve pack.ramp aşamasını bitirmiş bulunmaktayım yarın ara günün,yarından sonra burne geçeçem
bu arada 22 mayısta belimi ölçmüştüm,bide şimdi ölçtüm belim tam 7 cm incelmiş,şaka gibi yani bu kadar kısa zamanda çok moral oldu bu bana
@spatz naptin bikini isini?
[
yine cok isim var bugun,
pepper kacar
byeee
;-)
spatz cnm sen pilatese nereye gidiyodun, ozelden yazar misin?
Kızlar günaydınnnnnnn :)
sen bunu çoktan hakettin zukseddincimmmm olumunekankayizsmile
SPATZ bikininin üstü harika ben de zekiden bi mayokini beğendim h,ç beğenmem o kadar güzeldi yanii kendi weeb sitesinde ana sayfada çıkıyo süper bişiy...
kızlar ben bugunu cuma sandım nedensekaydirigubbakcemile3 uyanır uyanmaz koşa koşa tartıldım. hemen gidip bildirim yapayım Lachesis'e diye düşündüm. hey allaaam yaazemuszemus
heee o kadar tartıldım yazayım bari. çok mutlu oldum çünkü, gözlerime inanamadım 3 kere tartıldım hatta:kedi: 52.6'yım:sm_cool:
canım ben de çok beğendim pikiniyi ya..uzun zamandır bu kadar beğenmemiştim bişeyi.
bakayım zeki'de dediğin mayokiniye de...ben de mayokini beğenmezdim ama bazıları gerçekten çok hoş oluyor.
Kizlar selam..
Ne var ne yok. Ben cok guzel 6 gun gecirdim... Henuz donmedim ama yarin sabah Istanbula donuyorum....Yeni fotolar eklerim...
ben de sevmem ama siyah mayokiniye bittim resmen yanınca hiç hoş olmazsın ama çok güzel be kardeşim tam da kilo vermişken iyi giderdi böyle çapraz çapraz açıklıları var nasıl anlatılır ki ?? İşte anasayfasında zekinin :))))
Özledik anchusaaa :)
ayy süperrrrrrrrrrrrr yaa ekle tabi yaa yediklerin senin olsun biz gezdiğin yerleri görelimmm :)
SPATZ ben de bugün tartıya çıktım sevinesim geldi ama kalçamı büyütmem lazım acilen :)
Kizlar selam..
Ne var ne yok. Ben cok guzel 6 gun gecirdim... Henuz donmedim ama yarin sabah Istanbula donuyorum....Yeni fotolar eklerim...
ne guzel. aferin sana sPatz... Ben bu hafta ipin ucunu kacirdim. her gece yemekteydik....tartiya hic cikasim yok yarinnnn..Ama olsun arkadaslarimla vakit gecirmeyi cok ozlemisim...
Bir de bana sarilinca sen sirf kemik kalmissin batiyorsun dediler...
ben de sizi ozledim valla....
fotolar yarin geliyor.bekleyin
bikini mayokini alisverisleri baslamis galiba....ben gecen sene o kadar cok aldim ki bu sene almasam cok iyi olur o yuzden bakmiyorum zeki nin sayfasina....hic dayanamiyorum bikinilere... burada cok giyiyodum havuza gittigim icin ama turkiyede yilda 15 gun kullanabiliyorum maaalesef. dolapta bekliyorlar...
beni arabayla almaya geldiler. kaciyorum.... hoscakalin
ben de sevmem ama siyah mayokiniye bittim resmen yanınca hiç hoş olmazsın ama çok güzel be kardeşim tam da kilo vermişken iyi giderdi böyle çapraz çapraz açıklıları var nasıl anlatılır ki ?? İşte anasayfasında zekinin :))))
Özledik anchusaaa :)
ayy süperrrrrrrrrrrrr yaa ekle tabi yaa yediklerin senin olsun biz gezdiğin yerleri görelimmm :)
SPATZ ben de bugün tartıya çıktım sevinesim geldi ama kalçamı büyütmem lazım acilen :)
ay açılmadı zekinin sayfası. işyerinde flash player mi ne açılmıyor, ondan galiba.akşam bakıcam ama çok merak ettim canım. aslında bu kadar zayıflamışken ve hala gençken ne istersek giymemiz lazım dimi yaaa...
ya benim de bacaklarım çok aşırı inceldi sense. zaten inceydi iyice kuru kaldı. sevgilim dün karşısına aldı ciddi ciddi konuştu benle. bu kadar az yemek olmaz, ben sağlıksız sevgili istemiyorum dedi. ama sağlıklı besleniyorum ki ben dedim. 1 kaşık taze fasulye,2 kirazla sağlık olmaz dedilmaz: şimdi yazın birlikte kalıcaz bi süre, kesin beni bol bol yedirmek için elinden geleni yapıcak:sinifsinif:
Ay açılsın da bak çok tatlı yaaaaaaa
Ay evet giyelim valla yaaa kızın üstünde de süper durmuş bayıldım o yüzden 0 fazlalaık lazım o mayokini için tam bize göreeeeeeeee :)
Canım yemeğinden kesme madem az yiyosan arttır azcık sadece yürüyüş yapıp bölgesel çalış ben çok faydasını gördüm son 2 haftada ...
Sen bilig yine de olumunekankayizsmile Şeniz
ben de mayokini bakayım bari, gaza getirdin benikaydirigubbakcemile3
canım bu aralar pek spor yapamıyorum, yaz geldi gezmeler çoğaldı ya spor salonuna gitmeye vaktim kamıyo:kedi: aslında bir tek karın problemim kaldı benim artık, onu da her gün pack yaparak halledicem inşallah.
yemek o kadar az yemiyorum aslında ya.doyuyorum yani. midem küçüldi galibaaklinialirimsmile
ay bi bakıma iyi bu mide küçüklüğü ama sevgiliye nasıl anlatılır ki yaaa??
Ben böyle çok mutluyum desen yorumlarını kendine saklar mı ki?
tek savunmam o zaten. ben çok mutlu oluyorum kilo verdikçe, kendimi beğeniyorum ,kendime olan güvenim artıyo diyorum. ilk bir kaç kiloda ses çıkarmadı ama bugunlerde kızmaya başladı.
ya mayokininin resmini koysana merak ettim aradım ama bulamadım başka yerdesempatiksalakcinni
canım mayokini bu...
kızlarrr selammmm
gecmıse bakamıorummmm kusura bakmayın uzunda kalamıorumm fazla
bu aralar epey karısık ısler var onları duzeltme halındeyımm dualarınızı esırgemeyın lutfennnn
sızlerı sevıorummmm
allaha emanet olunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?