ulkerk hayırlısı olsun canım hamileymişin geçmişten öğrendim
kızlarrr selammmm
gecmıse bakamıorummmm kusura bakmayın uzunda kalamıorumm fazla
bu aralar epey karısık ısler var onları duzeltme halındeyımm dualarınızı esırgemeyın lutfennnn
sızlerı sevıorummmm
allaha emanet olunnnn
vışşşş:kedi: çok güzelmiş gerçektende! ama bunun için çok süper vücut lazım ya, yoksa o deliklerden fışkırır yağlarkaydirigubbakcemile3 benim bi 5 kilo daha vermem lazım bu bikiniyi giymek için.
kızlarrr selammmm
gecmıse bakamıorummmm kusura bakmayın uzunda kalamıorumm fazla
bu aralar epey karısık ısler var onları duzeltme halındeyımm dualarınızı esırgemeyın lutfennnn
sızlerı sevıorummmm
allaha emanet olunnnn
ulkerk hayırlısı olsun canım hamileymişin geçmişten öğrendim
sensecim güsel düşüncen için teş.ederim bu arada sana
önemli değil canımcım yaaa hakettin hakettiğini de alıyosun hiç sporunu sektirmedin çok disiplinlisin bravo valla olumunekankayizsmile elinden hiçbişiy kurtulmaz senin...
valla hanımlar..az önce tartıldım ki bir de ne göreyim dövün beni taşlayın filan =( 58kilo olmuşum.. verdiklerimi almışım geri tahmin ettiğim gibi.. ara vermeye gelmiyo yemin ederim ya..öf.. neyse sıkıyorum kemerleri yine.. yalnız nası bi spor yapacagıma karar veremedim.. slim in 6mı yapsaam.. nivea body dinamik sabahlar mı..8min workut mu..pilates mi..yoksa evimde eliptik var onunla mı:S yardımcı olun bana hangisini yapıyım.. 1aydır spor yapmadım bu aradaa..
aboooooklava: tam sopalıksın haaa
bence slimle başla ben faydasını görüorum tavsiye ederim yani,accıkta yediklerine dikat et bitti gitti işte
züksettin=( şu ev taşıma meselesi yüzünden hep.. yeni cıktıgım evde dogalgaz elektirik su hiçbişiy yoktu ilk baslarda..mecburen hep dısarda yedik=( valla içim acıyo ya:S
dediğin gibi yediklerime dikkat etsem biraz da spor yapsam olucak. üzerime yapışmadan hemen geri veriyim bu kilolaları aman diyim:S az önce slim in 6 videolarına baktım.. cook eglenceli görünüyo. sevdim onu.. daha önce de nivea body yapmıstım ama hatırlamıyorum onu pek.. slim in 6nin pack diye bişiysi varmıs karın için.. start it up ı yaptıktan sonra slim&pack sonra da slim&limber yapsam nası olur?
mrbb, ben geldimmmmm
bugün detostayımmm,listedeielr yapıyosunuzdurr umarımm
sabah:1 normal elma
ara:1 salatalık
öğle:1 haşlanmış patates+marul +maydonozz
ara:6 kayısı yiyorummmm
ara:1 türk kahvesii yanında 1 salaatalıkkkkkk
akşam:1 kase kayısıı yerimmm (aslında kavun ve karpuz var evde ama onları kessemm bitirememm,yarın gitcemm , o yüzden yemiyom onlarıı..
hreket:sadce tibet yaptım+50dk yürüyüş(okula giidp geldimmm.)başa da yapmıycam halsizizmmmm....
aslında detoksu 15 günde bir ya da ayda 1 yapmak lazımmış,az önce saraçoğluu dedii,sık detoks mide ve bağırsaktaki yararlı bakterilerin girtmesine neden olurmuşş
şşşt napıyonuzzz??
mrbb, ben geldimmmmm
bugün detostayımmm,listedeielr yapıyosunuzdurr umarımm
sabah:1 normal elma
ara:1 salatalık
öğle:1 haşlanmış patates+marul +maydonozz
ara:6 kayısı yiyorummmm
ara:1 türk kahvesii yanında 1 salaatalıkkkkkk
akşam:1 kase kayısıı yerimmm (aslında kavun ve karpuz var evde ama onları kessemm bitirememm,yarın gitcemm , o yüzden yemiyom onlarıı..
hreket:sadce tibet yaptım+50dk yürüyüş(okula giidp geldimmm.)başa da yapmıycam halsizizmmmm....
aaa anchusa msj yazmis,
cnm nasilsin?
tatilin guzel geciyormus, sevindimmm
yaa kimseden ses çıkmıyor bugun. sense şenlendir biraz burayı...
canım çok az yemişin yaaa...kiraz filan da ye bari.
sen kaç kilosun 50 mi? tickerin öyle görünüyo?
papttaes yedimm o tok tutyoo,azz mııı,ama evde başka bişeyy yokkk,bzizimkiler yok,evde de ben yallnızım 3 gündürr,yarın da ben gitcemm o yüzden dolapp boşşş...50 kiloyumm canım.Kilo korumadayımm.detoks benim bağırsakaları hareketlendiiryo ondan yaptımm.geçen cumadan berii tuvalettimi yapamıyommmm....belkii detoksla yaparımmmmm...ayyy ne kadar ayrıntılıı yazdımmm yaa..kuusra bakma............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?