50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım her ne yaşıyorsan Allah kolaylık versin güzelim sana,inşallah kısa zamanda düzlüğe çıkarsın

evt işte yaaaa çok beğendim ama seninkinin üstü de süper burgu yapmışlar ya ortadan çok şık duruyo rengine zaten bişiy söylemeye gerek yok :)

Daha çok kavga ederiz erkek arkadaşımla diyosunnn sempatiksalakcinni Şeniz

canım dualarımız seninle ...
sakinliğini korumaya çalış biz burdayız ne zaman istersen...
ulkerk hayırlısı olsun canım hamileymişin geçmişten öğrendim

zukseddincim çocuk doğacak az kaldı sırnaşık şey :dance: :roflol: şakaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

2 kere yollamış mesajı KK başka bişiy yazıyim bari :)

şimdinin gücü isimli kitabı okuyorum kesinlikle herkese tavsiye ederim e book olarak var nette...

Kafamın içinde sürekli biri konuşuyo susturamıyorum diyenlere tavsiye olunur...

Kitabın yazarı der ki;

beynimizdeki düşüncelerin % 80-90 ı sürekli tekrarlanan yararsız ve genellikle olumsuz düşüncelerden oluşur bu da yaşam enerjinizi gün içinde düşürür...

Son düzenleme:
önemli değil canımcım yaaa hakettin hakettiğini de alıyosun hiç sporunu sektirmedin çok disiplinlisin bravo valla olumunekankayizsmile elinden hiçbişiy kurtulmaz senin...

inş. yememede dikkat etsem sağlıklı beslensem tam süper olacak

bu arada bizim bu günkü detokscular heeeeyyy nerdesiniz????? detoks günü kaçtınız mı yoksamakannehir

valla hanımlar..az önce tartıldım ki bir de ne göreyim dövün beni taşlayın filan =( 58kilo olmuşum.. verdiklerimi almışım geri tahmin ettiğim gibi.. ara vermeye gelmiyo yemin ederim ya..öf.. neyse sıkıyorum kemerleri yine.. yalnız nası bi spor yapacagıma karar veremedim.. slim in 6mı yapsaam.. nivea body dinamik sabahlar mı..8min workut mu..pilates mi..yoksa evimde eliptik var onunla mı:S yardımcı olun bana hangisini yapıyım.. 1aydır spor yapmadım bu aradaa..

aboooooklava: tam sopalıksın haaa
bence slimle başla ben faydasını görüorum tavsiye ederim yani,accıkta yediklerine dikat et bitti gitti işte

aboooooklava: tam sopalıksın haaa
bence slimle başla ben faydasını görüorum tavsiye ederim yani,accıkta yediklerine dikat et bitti gitti işte

züksettin=( şu ev taşıma meselesi yüzünden hep.. yeni cıktıgım evde dogalgaz elektirik su hiçbişiy yoktu ilk baslarda..mecburen hep dısarda yedik=( valla içim acıyo ya:S
dediğin gibi yediklerime dikkat etsem biraz da spor yapsam olucak. üzerime yapışmadan hemen geri veriyim bu kilolaları aman diyim:S az önce slim in 6 videolarına baktım.. cook eglenceli görünüyo. sevdim onu.. daha önce de nivea body yapmıstım ama hatırlamıyorum onu pek.. slim in 6nin pack diye bişiysi varmıs karın için.. start it up ı yaptıktan sonra slim&pack sonra da slim&limber yapsam nası olur?

slim bence de güzel. start it up yapıp, üstüne pack yapıyorum ben. güzel oluyor.

mrbb, ben geldimmmmm
bugün detostayımmm,listedeielr yapıyosunuzdurr umarımm
sabah:1 normal elma
ara:1 salatalık
öğle:1 haşlanmış patates+marul +maydonozz
ara:6 kayısı yiyorummmm
ara:1 türk kahvesii yanında 1 salaatalıkkkkkk
akşam:1 kase kayısıı yerimmm (aslında kavun ve karpuz var evde ama onları kessemm bitirememm,yarın gitcemm , o yüzden yemiyom onlarıı..
hreket:sadce tibet yaptım+50dk yürüyüş(okula giidp geldimmm.)başa da yapmıycam halsizizmmmm....

yapma zaten canım yaa detokstasın...

aslında detoksu 15 günde bir ya da ayda 1 yapmak lazımmış,az önce saraçoğluu dedii,sık detoks mide ve bağırsaktaki yararlı bakterilerin girtmesine neden olurmuşş

aslında detoksu 15 günde bir ya da ayda 1 yapmak lazımmış,az önce saraçoğluu dedii,sık detoks mide ve bağırsaktaki yararlı bakterilerin girtmesine neden olurmuşş

evet canım biz de öyle yapıyos zatennnnn kaydirigubbakcemile2

probiyotik içerikli beslenirsin yerine gelir tatlım ...

şşşt napıyonuzzz??

yaa kimseden ses çıkmıyor bugun. sense şenlendir biraz burayı...

canım çok az yemişin yaaa...kiraz filan da ye bari.
sen kaç kilosun 50 mi? tickerin öyle görünüyo?

aaa anchusa msj yazmis,

cnm nasilsin?

tatilin guzel geciyormus, sevindimmm

peppercim çok mu yogunsun sen:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…