papttaes yedimm o tok tutyoo,azz mııı,ama evde başka bişeyy yokkk,bzizimkiler yok,evde de ben yallnızım 3 gündürr,yarın da ben gitcemm o yüzden dolapp boşşş...50 kiloyumm canım.Kilo korumadayımm.detoks benim bağırsakaları hareketlendiiryo ondan yaptımm.geçen cumadan berii tuvalettimi yapamıyommmm....belkii detoksla yaparımmmmm...ayyy ne kadar ayrıntılıı yazdımmm yaa..kuusra bakma............
ben de yerim ama yokluk işte...........ekonomik davranıyorummm
ne kadar acıncdırdımm kendimiiiii.........
hahahhaha keşke....zukseddincim çocuk doğacak az kaldı sırnaşık şey :dance: :roflol: şakaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ayyyyyy nasıl aldın böyle 1.5 kilo??????valla hanımlar..az önce tartıldım ki bir de ne göreyim dövün beni taşlayın filan =( 58kilo olmuşum.. verdiklerimi almışım geri tahmin ettiğim gibi.. ara vermeye gelmiyo yemin ederim ya..öf.. neyse sıkıyorum kemerleri yine.. yalnız nası bi spor yapacagıma karar veremedim.. slim in 6mı yapsaam.. nivea body dinamik sabahlar mı..8min workut mu..pilates mi..yoksa evimde eliptik var onunla mı:S yardımcı olun bana hangisini yapıyım.. 1aydır spor yapmadım bu aradaa..
nesmecim neler yapıyorsun şekercim yolculuk nereye?mrbb, ben geldimmmmm
bugün detostayımmm,listedeielr yapıyosunuzdurr umarımm
sabah:1 normal elma
ara:1 salatalık
öğle:1 haşlanmış patates+marul +maydonozz
ara:6 kayısı yiyorummmm
ara:1 türk kahvesii yanında 1 salaatalıkkkkkk
akşam:1 kase kayısıı yerimmm (aslında kavun ve karpuz var evde ama onları kessemm bitirememm,yarın gitcemm , o yüzden yemiyom onlarıı..
hreket:sadce tibet yaptım+50dk yürüyüş(okula giidp geldimmm.)başa da yapmıycam halsizizmmmm....
aaa anchusa msj yazmis,
cnm nasilsin?
tatilin guzel geciyormus, sevindimmm
men deldiiiimmm..
sıkılıyomuşsunuz.. durun size geçen gittiğim,iz düğünden foto koyuyuyum..
koy kuzum yaaa içim geçti burda coğrafya coğrafya daraldım valaaaaa sempatiksalakcinni
slim bence de güzel. start it up yapıp, üstüne pack yapıyorum ben. güzel oluyor.
sense formundasin bu aralar; sen senlendiriyosun topigi vallaa
kiz o kadar zayiflamaya ugrastin simdi de kalcami buyutmem lazim demissin?? niyekineee ??
men deldiiiimmm..
sıkılıyomuşsunuz.. durun size geçen gittiğim,iz düğünden foto koyuyuyum..
selam kizlar tekrardan..
benim islerim cok yogun bu hafta,
haftaya daha da yogun olacak :-(((
giremiyorum pek, kusuruma bakmayin..
spatzcim soyledigim gibi, islerim yogun cnm benim..
nesmekaya detoks mu yapiyosun, tek basina mi yoksa topikte gurup mu kurdunuz? kimler yapiyor?
keske ben de yapsaydim , bu aralar ihtiyacim var yaa
ulkerk cnm sna yazmistim, gormedin sanirim,
menunu gordum de amile halinle benden az yiyorsun demistim.
ebru salli mi olcan basimiza)) saka bi yana nasil gidiyor hamilelikk
sense formundasin bu aralar; sen senlendiriyosun topigi vallaa
kiz o kadar zayiflamaya ugrastin simdi de kalcami buyutmem lazim demissin?? niyekineee ??
napıyim kimse yok be gülüm benim de hep açık forum :)
canım çok küçüldü kalçam 80 civarı azcık kaldırıyim yukarı da büyüsün ölçüsü boru gibi oluyorum yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?