80 miiiiiiiiii?guclubacismile
aaa minicikmiş beee..benimki 93.
benim 96
:-(((
benim de kucultmem lazin sensee)
eskiden beri küçüktür en başta oradan kilo veririm belle eşit olur :)
:)))) herkesin derdi başka benim de belimi küçültmem lazım sempatiksalakcinni..
bende göbeği((
en iyi sonucu tabletop pozisyonunda yarım mekik çekerek eridi benimki ...
Hala öyle çekiyorum 15 X 5 yetiyo artıyo bile...
Denemende fayda var kuzum
80 mi:)) bi damlaymıs ya.. benimde 95 ama kalcam 90dan asagı olsun istemiorum
eskiden beri küçüktür en başta oradan kilo veririm belle eşit olur :)
:)))) herkesin derdi başka benim de belimi küçültmem lazım sempatiksalakcinni..
doğum yapmadan önce 59 dum şimdi 61,7.60-69 aralığındaki diyet grubuna gircem bugün ama bekleyin en kısa sürede bu gruba geçicem arkadaşlar.umarım yani bana yardım edin.ara ara girip bakıcam neler yapıyorsunuz.herkese ii zayıflamalaar:)
slim limberı indirmedim canım bilmiorum,ama pack süper bişi,start ıt up la başlayıp packle egzersizini bitirsen,süper olur:lepi:züksettin=( şu ev taşıma meselesi yüzünden hep.. yeni cıktıgım evde dogalgaz elektirik su hiçbişiy yoktu ilk baslarda..mecburen hep dısarda yedik=( valla içim acıyo ya:S
dediğin gibi yediklerime dikkat etsem biraz da spor yapsam olucak. üzerime yapışmadan hemen geri veriyim bu kilolaları aman diyim:S az önce slim in 6 videolarına baktım.. cook eglenceli görünüyo. sevdim onu.. daha önce de nivea body yapmıstım ama hatırlamıyorum onu pek.. slim in 6nin pack diye bişiysi varmıs karın için.. start it up ı yaptıktan sonra slim&pack sonra da slim&limber yapsam nası olur?
detokstayım bende canım bu saate kadar bozmadım,ful meyve yedim,bi bardakta ayran içtim,ya ben detokstayken tam aksine wcye çıkamıom,çıkarcak bişi olmadığından olsa gerekdelikafaduldenmrbb, ben geldimmmmm
bugün detostayımmm,listedeielr yapıyosunuzdurr umarımm
sabah:1 normal elma
ara:1 salatalık
öğle:1 haşlanmış patates+marul +maydonozz
ara:6 kayısı yiyorummmm
ara:1 türk kahvesii yanında 1 salaatalıkkkkkk
akşam:1 kase kayısıı yerimmm (aslında kavun ve karpuz var evde ama onları kessemm bitirememm,yarın gitcemm , o yüzden yemiyom onlarıı..
hreket:sadce tibet yaptım+50dk yürüyüş(okula giidp geldimmm.)başa da yapmıycam halsizizmmmm....
ben ilk çıktığında mayokineler almıştım,hakketen çok ii duruo,başlı başına hava bencemayokini kullanan var m ı?ben hep biini giyerim de bu yıl mayokiniler hoşuma gidiyooo,sizce alayım mı?rahat kullanılıyo mu?
ayy süper canım maş. yediklerin çok ölçülü ve güsel:lepi:bugun yediklerim totalde: 1 salatalık,1 elma, 2 kase kiraz,4 yas kayısı, 1 tabak bulgur pilavı...3-5 bardak su 2 bardak yesil cay..yuruyus yani alısveris:) ama eve yurudum
kuzu şekercim evlendinmi ne güzel resimler maşşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nazarlardan korusun Allah
simdiden de gelebilirsin cnm,
sorun degil,
kati kurallarimiz yok.
zaten 59 a ne kalmis ki)
yok canım daha evlenmedim.. bi arkadaşımızın düğünü oldu.
resimler arkadaşının mıydı?
MENÜM
sabah
1,5 dilim kızarmış ekmek(kızarınca dilimi 35 kcal oluyormuş neden düşüyorki değeri bilen var mı?)
1 lop yumurta
kk peynir
öğlen
yağsız yoğrtlu 1 tbk mantı
ara
1 tatlı
akşam
taze fasulye
yoo benim.. gelin resmi yokkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?