50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun yediklerim totalde: 1 salatalık,1 elma, 2 kase kiraz,4 yas kayısı, 1 tabak bulgur pilavı...3-5 bardak su 2 bardak yesil cay..yuruyus yani alısveris:) ama eve yurudum

doğum yapmadan önce 59 dum şimdi 61,7.60-69 aralığındaki diyet grubuna gircem bugün ama bekleyin en kısa sürede bu gruba geçicem arkadaşlar.umarım yani bana yardım edin.ara ara girip bakıcam neler yapıyorsunuz.herkese ii zayıflamalaar:)

80 mi:)) bi damlaymıs ya.. benimde 95 ama kalcam 90dan asagı olsun istemiorum

ben de 90 olsun isterim, daha az istemem sanirim.

eskiden beri küçüktür en başta oradan kilo veririm belle eşit olur :)

:)))) herkesin derdi başka benim de belimi küçültmem lazım sempatiksalakcinni..

yaa cnm bence sen artik hicbiyerini kucultmeye calisma,
yokolup gidicem yakinda..

simdiden de gelebilirsin cnm,
sorun degil,

kati kurallarimiz yok.

zaten 59 a ne kalmis ki )

slim limberı indirmedim canım bilmiorum,ama pack süper bişi,start ıt up la başlayıp packle egzersizini bitirsen,süper olur:lepi:

detokstayım bende canım bu saate kadar bozmadım,ful meyve yedim,bi bardakta ayran içtim,ya ben detokstayken tam aksine wcye çıkamıom,çıkarcak bişi olmadığından olsa gerekdelikafadulden
mayokini kullanan var m ı?ben hep biini giyerim de bu yıl mayokiniler hoşuma gidiyooo,sizce alayım mı?rahat kullanılıyo mu?
ben ilk çıktığında mayokineler almıştım,hakketen çok ii duruo,başlı başına hava bence

bugun yediklerim totalde: 1 salatalık,1 elma, 2 kase kiraz,4 yas kayısı, 1 tabak bulgur pilavı...3-5 bardak su 2 bardak yesil cay..yuruyus yani alısveris:) ama eve yurudum
ayy süper canım maş. yediklerin çok ölçülü ve güsel:lepi:

MENÜM
sabah
1,5 dilim kızarmış ekmek(kızarınca dilimi 35 kcal oluyormuş neden düşüyorki değeri bilen var mı?)
1 lop yumurta
kk peynir

öğlen
yağsız yoğrtlu 1 tbk mantı

ara
1 tatlı

akşam
taze fasulye

cnm kalorisi dusen etimek gibi, ekmek kizartma mak. ya da teflonda yagsiz kizertilan biliyodun diy mi;

sakin yagda kizartmayasinnn

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…