50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl oluyomuş ki o acaba???

35 kcal a 1 dl. ekmek yok kiiii en az 50-60 kcal

KUZUMMM
tabletop hani şu sırtüstü yatarken bacaklarını dizden kırıp masaya koymuş gibi yapıyon ya o hareket

Son düzenleme:
melebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oncelikle halimi hatrimi soran canim hastaymissin gecmisler olsun diyen bana onerilerde bulunan bak dikkat et diyen herkesleri cani gonulden tebrik eder al yanaklarindan operim

demeyenlerin de neyse :))

kuzucummmmmmmmmm masallah yaaaaaa gercekten de cok yakistirdim ben sizi yaaaa hay masallah ayyy bi de gorseydik hayirlisiyla dugunuzu hehe:))

ben bugun birazcik daha iyiyim 3 gundur bi halt yapmiyorum hadi bi tanesi ara gunumdu digerinde 1 saat kadar badminton oynadim ama videolar tiris o yuzden bugun pack yapsam diyorum ramp pek gozum kesmiyor ama dur bakalim:)

benim 96

:-(((

benim de kucultmem lazin sensee )

80 mi:)) bi damlaymıs ya.. benimde 95 ama kalcam 90dan asagı olsun istemiorum

eskiden beri küçüktür en başta oradan kilo veririm belle eşit olur :)

:)))) herkesin derdi başka benim de belimi küçültmem lazım sempatiksalakcinni..

bende göbeği ((

ay gerçekten herkesin derdi başka başka. benim de göbeği küçültmem lazım. kalçayı küçültmek istemiyorum aslında daha fazla. pantolonları dolduramıyorum hiç güzel durmuyor.

tabletop ne olakisempatiksalakcinni

hehh ben de onu sorcaktım...ki sonra baktım açıklamışsın.ayaklar 90 derecede yarım mekik mi yani?

melebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oncelikle halimi hatrimi soran canim hastaymissin gecmisler olsun diyen bana onerilerde bulunan bak dikkat et diyen herkesleri cani gonulden tebrik eder al yanaklarindan operim

demeyenlerin de neyse :))

ben bugun birazcik daha iyiyim 3 gundur bi halt yapmiyorum hadi bi tanesi ara gunumdu digerinde 1 saat kadar badminton oynadim ama videolar tiris o yuzden bugun pack yapsam diyorum ramp pek gozum kesmiyor ama dur bakalim:)

geçmiş olsun balım yaaa...sana hiç yakışmaz hastalık:kedi:

ayyyyyyyy canim yaaaaa sen ne kadar iyi bi insansin bole sevgilin ne kadar sansli bak degerini bilsin alirim ayagimin altina hehhe:))

benim de kalcam 90dur solemesi ayip tabii bayadir olcu yok ama ic bacak kac canlar sizin su ic ust bacaktan bahsediyorum kac sizin bi diyiverin hele:)

hiç ölçmedim ben üst bacağımı. ama baya ince. daha da inceldi pilatesle birliktekaydirigubbakcemile3

ya benim detoks gene yalan mı oldu acep akşam yemeği olarak barbunya yedim yemeğin suyundan koymadım yanında 1 kaşık yoğurt bozdum mu acep

alalah ben yanlış gördüm dememkki canımcım...maşallah çok güzelsin Allah şansınıda güzel yapsın kuzucum...burdaki kızlar hep güzel yaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkür ederim ulkerkcim

Nasıl oluyomuş ki o acaba???

35 kcal a 1 dl. ekmek yok kiiii en az 50-60 kcal

KUZUMMM
tabletop hani şu sırtüstü yatarken bacaklarını dizden kırıp masaya koymuş gibi yapıyon ya o hareket

tamamdır sensem bugünden itibaren her gece yatmadan 15x5
hatta rapor bilem vericem sana

ayyy soğal cadıcım yaa utandırdın beni :kedi:
inşallah ogünleride görücez

slm kızlar detoks nasıl gıdıyr nesme ve zukseddin benımkı bıraz detoks dısı oldu acık bır cay ıctım aklıma gelmedı ama yemek olarak bozulmadıda cok basım agrıdı carsıdaydım havada sıcaktı

kızlar bugun kendımı alısverıse verdım dugun ıcın fuşya rengi bir elbise aldım dahası da varsa neyse kalsın belkı kendıme gelırsem foto eklerım

mrb,benim ii geçiyoo ben paptes yedim sanıırm o beni tok tutuyo,az önce de teyzemele gittim meyve çeşidini artırdım,şeftali,vişne,kiraz yedimm.evde sefilleri oynadım da gün boyu...
cicileriini bakalımm çek resminiii merak ettim...güle güle kullan....

evde patates falan yok ben kayısı domates salatalık yedım ve basım agrıyr canım cok yogurt cekyr ama bozmayayım zaten cay ıctım canım hıc halım kalmadı bıraz dınlenıp valız hazrlıyacagm vakıt bulursam koyacagım. yaa bırde ben yarın yola cıkacagm bıletı cope atmısım eve geldım copu karstrdım dun balık yapmıstım ve bılet de balık olmus harıka kokuyor napacagım bılmıyrm

yesamm gecmıs olsun canım ama sen daha tam duzelmeden ramp yapma bence bugunde toparlan yarın yaparsn

nesmecim yeni aldıgım elbıse ve ayakkabıları yukledım bakıp bana elbısenın altına nasıl bır ayakkabı ne renk alabılırım yardımcı olursanız sevınırım

Merhaba kızlar

YESACIM CADICIM geçmiş olsun... hasta halinle spor senin neyine, delü müsün yahu kaydirigubbakcemile3

WATERCIM güle güle kullan cicilerini yerimseniben Ayakkabı olarak ince bağlı bişi giyeceğinden ne giysen yakışır gibime geliyo
2. sandaleti çok beğendim buarada :)

canım ince bağcıklı birsey alacagımda ne renk alsam acaba bılmıyrm . 2. ayakkabı benımde cok hosuma gıttı kahverengi diye almayacaktım sonra vitrınden kaldırmıslardı satıldı dıye cok uzuldum bugun satılmadıgını gorunce pişmanlık yasamıyayyım dıye aldım kahverengı cok kullanamam ama olsun dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…