MENÜM
sabah
1,5 dilim kızarmış ekmek(kızarınca dilimi 35 kcal oluyormuş neden düşüyorki değeri bilen var mı?)
1 lop yumurta
kk peynir
öğlen
yağsız yoğrtlu 1 tbk mantı
ara
1 tatlı
akşam
taze fasulye
benim 96
:-(((
benim de kucultmem lazin sensee)
80 mi:)) bi damlaymıs ya.. benimde 95 ama kalcam 90dan asagı olsun istemiorum
eskiden beri küçüktür en başta oradan kilo veririm belle eşit olur :)
:)))) herkesin derdi başka benim de belimi küçültmem lazım sempatiksalakcinni..
bende göbeği((
tabletop ne olakisempatiksalakcinni
melebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oncelikle halimi hatrimi soran canim hastaymissin gecmisler olsun diyen bana onerilerde bulunan bak dikkat et diyen herkesleri cani gonulden tebrik eder al yanaklarindan operim
demeyenlerin de neyse :))
ben bugun birazcik daha iyiyim 3 gundur bi halt yapmiyorum hadi bi tanesi ara gunumdu digerinde 1 saat kadar badminton oynadim ama videolar tiris o yuzden bugun pack yapsam diyorum ramp pek gozum kesmiyor ama dur bakalim:)
ayyyyyyyy canim yaaaaa sen ne kadar iyi bi insansin bole sevgilin ne kadar sansli bak degerini bilsin alirim ayagimin altina hehhe:))
benim de kalcam 90dur solemesi ayip tabii bayadir olcu yok ama ic bacak kac canlar sizin su ic ust bacaktan bahsediyorum kac sizin bi diyiverin hele:)
hahahhaha keşke....
nesmekaya detoks mu yapiyosun, tek basina mi yoksa topikte gurup mu kurdunuz? kimler yapiyor?
keske ben de yapsaydim , bu aralar ihtiyacim var yaa
canım water,zukseddin ve ben yapıyoruzzz.Güzel oluyoo...
[
slim limberı indirmedim canım bilmiorum,ama pack süper bişi,start ıt up la başlayıp packle egzersizini bitirsen,süper olur:lepi:
detokstayım bende canım bu saate kadar bozmadım,ful meyve yedim,bi bardakta ayran içtim,ya ben detokstayken tam aksine wcye çıkamıom,çıkarcak bişi olmadığından olsa gerekdelikafadulden
ben ilk çıktığında mayokineler almıştım,hakketen çok ii duruo,başlı başına hava bence
sağoll fikir içinn,yarın alcamm kararsızdımm,artık kaarrlıyımmmm...
ama detoksta ayrannnn olmaz sanıırmmmm
ayy süper canım maş. yediklerin çok ölçülü ve güsel:lepi:
ya benim detoks gene yalan mı oldu acepakşam yemeği olarak barbunya yedim yemeğin suyundan koymadım yanında 1 kaşık yoğurt bozdum mu acep
yoğurt ta a aynıı hayvansal gıda alınmıycak diye biliyorumm benn...
alalah ben yanlış gördüm dememkki canımcım...maşallah çok güzelsin Allah şansınıda güzel yapsın kuzucum...burdaki kızlar hep güzel yaaaaaaaaaaaaaaa
Nasıl oluyomuş ki o acaba???
35 kcal a 1 dl. ekmek yok kiiii en az 50-60 kcal
KUZUMMM tabletop hani şu sırtüstü yatarken bacaklarını dizden kırıp masaya koymuş gibi yapıyon ya o hareket
melebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oncelikle halimi hatrimi soran canim hastaymissin gecmisler olsun diyen bana onerilerde bulunan bak dikkat et diyen herkesleri cani gonulden tebrik eder al yanaklarindan operim
demeyenlerin de neyse :))
kuzucummmmmmmmmm masallah yaaaaaa gercekten de cok yakistirdim ben sizi yaaaa hay masallah ayyy bi de gorseydik hayirlisiyla dugunuzu hehe:))
mrb,benim ii geçiyoo ben paptes yedim sanıırm o beni tok tutuyo,az önce de teyzemele gittim meyve çeşidini artırdım,şeftali,vişne,kiraz yedimm.evde sefilleri oynadım da gün boyu...
cicileriini bakalımm çek resminiii merak ettim...güle güle kullan....
Merhaba kızlar
YESACIM CADICIM geçmiş olsun... hasta halinle spor senin neyine, delü müsün yahu kaydirigubbakcemile3
WATERCIM güle güle kullan cicilerini yerimseniben Ayakkabı olarak ince bağlı bişi giyeceğinden ne giysen yakışır gibime geliyo
2. sandaleti çok beğendim buarada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?