Bazı insanlarda kilo daha çok görünmeyen yerlerden, yani göbekten, bacaktan kalçadan falan gidiyor sanırım. Sende de öyle olmuş olabilir. Tam açıklayamadım şimdi ama anlarsınız umarım :) .canım ya ben 5-6 kilo verdim hiç de öle aman aman tepkiler almadım. malesef
bi yazlıkları gimeye başlayınca oldu bi kaç arkadaş o kadar
Mesela ben çok az kilo verince bile annem hemen der yine değnek gibi oldun diye. Sanırım ilk olarak kollarımdan, omzumdan, sırtımdan falan gidiyor, suratım da süzülüyor
Evet ben koçum bu hafta. Hiç ceza vermedim şimdiye kadar iyi koç muyum kötü koç muyum bilmiyorumhoşbulduk canım
sen koçmusun
bu hafta yeni geldim ya bilmiyorum
Sonuçta kaslar falan da ağırlık yapıyor. Önemli olan santim olarak incelmek, yani vücudun böyle iyiyse o dört kiloyu vermesen de olur :) . Yine de siz bilirsiniz ben karışmayayımolumunekankayizsmile.herkes zayıfladığımı farkediyo
güzel tepkiler alıyorum
...
ama bana genelde kilo sana yakışıyodu çirkinleştin eski kilona geri döndün diyolar
ama 4 kilo fazlam var hala diyorum yok daha verme böyle iyisin diyolar
Ben tatlıları da atıştırmalık sayıyorumtmm cnm söz seni dinlicem seni zor durumd bırakmak istememkaydirigubbakcemile3 anneme meye aldırtıyım meyve kalmamış evde meyve olmayıncada atıştıracak bişşi bulamıorum ki:1closedeyes:
Ben ne cevap vermişim ki hatırlayamadım şimdi? Develi olan mı acaba?kaydirigubbakcemile3@nutcase kendi cevabına çok güldüm =)
Ya bu çökmüşsün laflarını anlamıyorum. Hayır evet insan gerçekten çöküyor deli gibi kilo verince. Ama bildiğim kadarıyla hiç biriniz aç kalarak kilo vermiyorsunuz. Ne bileyim, yavaş yavaş veriyorsunuz, meyvanızı sebzenizi yiyorsunuz falan... Bu lafım sana değil bütün arkadaşlara... Eğer gerçekten yorgun falan görünüyorsanız bence onun sebebi kilo değildir, strestir, iştir, uykusuzluktur bilmemnedir...canım tepkilere gelince ben bugüne bugün toplamda 11 kilo verdim.. geçen arkadaşımla görüştük ben çok kilo verdim diip durdu.. be arkadaşım 3-5 kiloda değil benimki 11 kilo farkedilmezmi yaaa ne kendinden bahsedip
duruosun.. geçende nişanlımın arkadaşının düğününe gittik orda eskiden gördüğüm bi kız vardı onla karşılaştık tepkiyi aynen onun dilinden yazıyorum "inanmıyorum ne kadar zayıflamışsın. inanamıyorum ya nasıl verdin yaa ay çökmüşsün yaaa" aynen böyle.. genelde farkettiler ama
Ayrıca benim bildiğim karşındakinin çöktüğünü düşünüyorsan yüzüne söylemezsin ki, adam gibi konuş konuşacaksan, dikkat et kendine sağlığın bozulmasın falan de, ne bileyim...
Neeee??? Ay tek derdi buysa iyi tamam o daha zayıf olsun ya. Sense, sen artık iş yerine filmlerde kullanılan, şişman kostümlerinden giy de git, kız depresyona girecek yoksa:roflol:. Yok sense mi daha zayıfmış o mu, işine baksana yaaaaaaaa.... Gerçekten de işyerinde resmiyeti hiç bozmamak lazım, KK'dan bunu öğrendim ben.Burda da bi kız çekememezlikten benle konuşmuyo en son kendi şefine ben mi zayıfım sense mi diye sormuştu ben o zaman 51 kg idim
Artık selam vermiyo
çok gülüyorum yaaa zavallılar...
Koçluk iyi gidiyordu sen bunu sorduğunda. Çok sevdim koçluğu. Ama sonra iki üç gün mü ne yazamadım ya, afedersiniz.Bu arada Nutcase nasıl gidiyo koçluk?Alıştınm mı*ben yazmıyorum,yarın yazcaam menümüü,kaç gündür yarım yamalak beslendimm..+sporu ihmal ettimm.yarın tam başlıycamm koruma programıma.......
Menünü çok beğendim. Haftada bir magnuma da izin veriyorum zaten :) . Tebrikler.sabah: karışık bitki çayı
kahvaltı:iki dilim çavdar ekmeğine peynirli yağsız tost
ara:2 adet salatalık
öğlen: çok azz yağlı menemen
ara: magnum =)
akşam:bir parça ızgara tavuk bir kaç dilim domates
Ayrıca bu mesajı yazarken yemeği bekliyorum, ızgara tavukları görünce acıktım yahu
Bu menüyü de çok beğendim. Beğenmediğim menü var mıydı hatırlamıyorum zatensabah
1/2 dilim ekmek
kızarmış 1 dlm hellim
3 zeytin
ara
1-2 ceviz
öğlen
hafif acılı makarna üstüne roka doğranmış
ara
domates
salatalık
1/2 kk peynir
akşam
1 tbk tazefasulye
yoğurt
Menüyü beğendim. Dondo'nun da ne olduğunu bilmediğim için ona yorum yapamayacağımbilmiyorumkismile.sabah menüm:
1 dilim uno denge ekmek..
1 yumurta..
1 domates-salatalık..
1 dilim y.yağlı peynir..
1 tane yeşil zyetin..
az maydanoz ve yeşil çay..
Ara. yeşil elma..
Öğle:
5 kaşık kabak yemeği..
yanında yoğurt.1 dilim uno denge..
maydanoz..
Ara.:yeşil çay ve adaçayı..
işte burda film koptu ..bir tane 156 kcl dondo..
Akşam sadece elma yiyeceğim.miğdemde taş dolu sanki.
Afiyet olsun ayranın, tavuk dürümün :) . Spor da iyiymiş zaten. Sorun yok.canım sabah guzel basladım ama ogle yemegı yemedım 5 gıbıde acıktım carsıdaydım eve gelırken tavuk durum ve ayran aldım eve geldım afıyetle yedım ama pişman değilim hiç bu kadar guzel gelmemıstı sımdıye kadar:))))
bırde carsıya yuruyerek gıttım ve cok acıkmıs olmama ragmen yuruyerek gerı geldım 45 dakıka tutmustur
platesde yapmıstım
Tamam o zaman unutmazsan tepkileri yazarsın gelince, merak ediyorum :) .genelde bana gelen tepkıler ben yakası acık badılerı cok severım ve her gorende kemıklerın cıkmıs dıyr cuma gunu memlekete gıdıyrm bakalım asıl tepkıler ordan gelır
Bırak yahu ben koçluğu unuttum:sinifsinif:. Neyse... Sporun iyiymiş zaten, o ekmekleri de görmezden gelelim. Her gün olmadığı sürece sorun yok.yaptıklarımıda yazayım..
1 saat tempolu yürüyüş + pack
bide öğlen yemeğinde yediğim 3 dilim çavdar ekmeğini yazmayı unutmuşum..
Sporun her zamanki gibi güzel :) . Biraz meyve falan yesen menü de çok kötü değil bence.merabalar,gene bi klasik haber verme yapayım slimlerimi bitirdim banyomu çaktım gene
bi tencere bulgur pilavı yaptım sebzesi çok bol ama bibuçuk kaşık zeytinyağı ile gidip gelip onu yedim başkada bişi yemedim,ne kadar sağlıklı demi
bide çay saatinde çok ufak bidilim 3 ısırıklık kek yedim
valla yeme adına tek sağlıklı şeyler sabahları içtiğim sirkeli su,maydonoz suyu,bide yeşil çay
Üzüldüm yaw. Şu bitki çaylarını bir araştıracağım artık, regl ağrısına iyi gelen bir şeyler bulursam buraya yazacağım. Meyvaları da araştırayım bir...evet cnm bende geçen sene trden aldım difloflam 1 senedir onu kullanıorum bu ay bitmişti burdaki ezcaneye giittim adı değişik ama hap aynı dedi buün 1 saat arayla iki tane içtim sora gösterdi etkisini birde sıcacık suyla banyo yaptım 20 dk felan durdum sora hemen çıkıp uyudum geçti sonunda şuan bişiyim yok gerçekten çok zor yaa helede yazın karnımı sıkıca kapıom bu sefer sıcaktan bunalıp terliorum sora midem bulanıo çok kötü oldum ama buda geçti inş
Tabii ki yahu. O halinle hiç spor yapmasaydın da olurdu. Ağrın sızın olunca fazla kasma spor konusunda. Akşam yediğini az buldum açıkçası. Yemek falan yeseydin çorba yanına.bugnki menüm ise cnm 1 dilim kepek ekmek 3 zeytin yağsız omlet arada elma 30 dklık 4 mil yaptım öğle ise bir kase çorba ve sebze yemeği arada bir elma akşamda bir kase gene çorba yedim 4 bardakda yeşil çay içtim şimdilik bugünki sporum yetermi koçum valla hiç hlim yok yarın telafi ederim söz karnım şiş azcık ondan kalkasın yok vallaopuyorumnanaktan
Sen genelde yorgun oluyorsun sanırım. Az mı besleniyorsun acaba? Eğer meyva yemiyorsan 10-15 gün boyu her gün meyva ye. Arada bir fark olur sanırım. Bunu benden sana ceza olarak düşün, koçum benEve erken vardım watercım, o yüzden gelebildim ama öyle bi halsizlik var ki... bi taraftan da canım sıkılıyo...
Nick değiştirme konusunda Dulciye mesaj atın, boynuna çökün, o vaktiyle nickini değiştirmiş, yardımcı olabilir.ya sevgilim benim,senin nick değiştirme noldu?