50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya ben 5-6 kilo verdim hiç de öle aman aman tepkiler almadım. malesef
bi yazlıkları gimeye başlayınca oldu bi kaç arkadaş o kadar
Bazı insanlarda kilo daha çok görünmeyen yerlerden, yani göbekten, bacaktan kalçadan falan gidiyor sanırım. Sende de öyle olmuş olabilir. Tam açıklayamadım şimdi ama anlarsınız umarım :) .
Mesela ben çok az kilo verince bile annem hemen der yine değnek gibi oldun diye. Sanırım ilk olarak kollarımdan, omzumdan, sırtımdan falan gidiyor, suratım da süzülüyor o yüzden belli oluyor herhalde. Ama bence bu daha iyi bir şey değil çünkü benim bacaklar ve karın en sona kalacak gibi görünüyor:bbo:. En azından kalçadan kurtarsam o bile iyidir. Neyse, bakalım...
hoşbulduk canım
sen koçmusun
bu hafta yeni geldim ya bilmiyorum
Evet ben koçum bu hafta. Hiç ceza vermedim şimdiye kadar iyi koç muyum kötü koç muyum bilmiyorum.
Sonuçta kaslar falan da ağırlık yapıyor. Önemli olan santim olarak incelmek, yani vücudun böyle iyiyse o dört kiloyu vermesen de olur :) . Yine de siz bilirsiniz ben karışmayayımolumunekankayizsmile.
tmm cnm söz seni dinlicem seni zor durumd bırakmak istememkaydirigubbakcemile3 anneme meye aldırtıyım meyve kalmamış evde meyve olmayıncada atıştıracak bişşi bulamıorum ki:1closedeyes:
Ben tatlıları da atıştırmalık sayıyorum. Aç kalmaktan iyidir bence. Ama yiyecek hiç bir şey bulamadıysan yapacak bir şey yok tabi ki :) .
@nutcase kendi cevabına çok güldüm =)
Ben ne cevap vermişim ki hatırlayamadım şimdi? Develi olan mı acaba?kaydirigubbakcemile3
Ya bu çökmüşsün laflarını anlamıyorum. Hayır evet insan gerçekten çöküyor deli gibi kilo verince. Ama bildiğim kadarıyla hiç biriniz aç kalarak kilo vermiyorsunuz. Ne bileyim, yavaş yavaş veriyorsunuz, meyvanızı sebzenizi yiyorsunuz falan... Bu lafım sana değil bütün arkadaşlara... Eğer gerçekten yorgun falan görünüyorsanız bence onun sebebi kilo değildir, strestir, iştir, uykusuzluktur bilmemnedir...
Ayrıca benim bildiğim karşındakinin çöktüğünü düşünüyorsan yüzüne söylemezsin ki, adam gibi konuş konuşacaksan, dikkat et kendine sağlığın bozulmasın falan de, ne bileyim.... Ay sinirlendim aniden :) .
Burda da bi kız çekememezlikten benle konuşmuyo en son kendi şefine ben mi zayıfım sense mi diye sormuştu ben o zaman 51 kg idim

Artık selam vermiyo

çok gülüyorum yaaa zavallılar...
Neeee??? Ay tek derdi buysa iyi tamam o daha zayıf olsun ya. Sense, sen artık iş yerine filmlerde kullanılan, şişman kostümlerinden giy de git, kız depresyona girecek yoksa:roflol:. Yok sense mi daha zayıfmış o mu, işine baksana yaaaaaaaa.... Gerçekten de işyerinde resmiyeti hiç bozmamak lazım, KK'dan bunu öğrendim ben.
Bu arada Nutcase nasıl gidiyo koçluk?Alıştınm mı*ben yazmıyorum,yarın yazcaam menümüü,kaç gündür yarım yamalak beslendimm..+sporu ihmal ettimm.yarın tam başlıycamm koruma programıma.......
Koçluk iyi gidiyordu sen bunu sorduğunda. Çok sevdim koçluğu. Ama sonra iki üç gün mü ne yazamadım ya, afedersiniz.
Menünü çok beğendim. Haftada bir magnuma da izin veriyorum zaten :) . Tebrikler.
Ayrıca bu mesajı yazarken yemeği bekliyorum, ızgara tavukları görünce acıktım yahu.
sabah
1/2 dilim ekmek
kızarmış 1 dlm hellim
3 zeytin

ara
1-2 ceviz

öğlen
hafif acılı makarna üstüne roka doğranmış

ara
domates
salatalık
1/2 kk peynir

akşam
1 tbk tazefasulye
yoğurt
Bu menüyü de çok beğendim. Beğenmediğim menü var mıydı hatırlamıyorum zaten . Yok ama gerçekten güzel olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam sen hamileydin zaten, o yüzden canın bir şey çekerse çekinmeden ye. Yanlış hatırlıyorsam da "hamileyim" yaz lütfen, rezil olmayayım:kedi:.
Menüyü beğendim. Dondo'nun da ne olduğunu bilmediğim için ona yorum yapamayacağımbilmiyorumkismile.
Afiyet olsun ayranın, tavuk dürümün :) . Spor da iyiymiş zaten. Sorun yok.
genelde bana gelen tepkıler ben yakası acık badılerı cok severım ve her gorende kemıklerın cıkmıs dıyr cuma gunu memlekete gıdıyrm bakalım asıl tepkıler ordan gelır
Tamam o zaman unutmazsan tepkileri yazarsın gelince, merak ediyorum :) .
yaptıklarımıda yazayım..

1 saat tempolu yürüyüş + pack

bide öğlen yemeğinde yediğim 3 dilim çavdar ekmeğini yazmayı unutmuşum..
Bırak yahu ben koçluğu unuttum:sinifsinif:. Neyse... Sporun iyiymiş zaten, o ekmekleri de görmezden gelelim. Her gün olmadığı sürece sorun yok.
Sporun her zamanki gibi güzel :) . Biraz meyve falan yesen menü de çok kötü değil bence.
Üzüldüm yaw. Şu bitki çaylarını bir araştıracağım artık, regl ağrısına iyi gelen bir şeyler bulursam buraya yazacağım. Meyvaları da araştırayım bir...
Tabii ki yahu. O halinle hiç spor yapmasaydın da olurdu. Ağrın sızın olunca fazla kasma spor konusunda. Akşam yediğini az buldum açıkçası. Yemek falan yeseydin çorba yanına.
Eve erken vardım watercım, o yüzden gelebildim ama öyle bi halsizlik var ki... bi taraftan da canım sıkılıyo...
Sen genelde yorgun oluyorsun sanırım. Az mı besleniyorsun acaba? Eğer meyva yemiyorsan 10-15 gün boyu her gün meyva ye. Arada bir fark olur sanırım. Bunu benden sana ceza olarak düşün, koçum ben .
ya sevgilim benim,senin nick değiştirme noldu?
Nick değiştirme konusunda Dulciye mesaj atın, boynuna çökün, o vaktiyle nickini değiştirmiş, yardımcı olabilir.

Roman yazdım resmen yaaa. 40-45 sayfa var hala . Ehe he he. Önce yanlış saymışım 50 sayfa vardı. Neyse...

Yalnız boşa yazmış olmayayım, görenler görmeyenleri uyarsın, yani sabah takımı yazdıklarımı görmezse, lütfen haber verin bir-iki sayfa öncesini okusunlar. Aslında çok da gerek yok önemli şeyler yazmadım nasıl olsa...

Şeniz Şeniz

yarına bi bulgur pilavı yapsam süper olcak aslında ya:S
yapıveriyim bari hemencik.. iyi oluyo pilav sebze yemeklerinin yanında 2kaşık...

Ehe he he. Muck muckopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan. Islak öpmeyelim yaw, huylanıyorumkaydirigubbakcemile3:roflol:.

Sen pek gelmiyordun değil mi? Ben yanlış hatırlamıyorum. Bir de tango dansı öğrenen sen miydin? Kafam karıştı anidenbilmiyorumkismile

forum konusabilirik artik nutcase ile:)) ellerine saglik ha sole yawwwwwwwwwwww

kocum cevap veriyorum mekik cek demissin birazdan bi 25 tane cekerim senin guzel hatirin icin:)

gözüküyor, güzel bir siteymiş çok sağol hayatım inceliyim ben.

şimdi çıkmam lazım dersler beni bekliyor çok öptüm kızlar hepinizi, yarın kilo bildiriminizi özel mesaj yoluyla bana yapmayı unutmayın iyi geceler opuyorumnanaktan

forum konusabilirik artik nutcase ile:)) ellerine saglik ha sole yawwwwwwwwwwww

kocum cevap veriyorum mekik cek demissin birazdan bi 25 tane cekerim senin guzel hatirin icin:)

Hiiiiççç kıvırma canım. Mekik değil şınav dedim . Ehe he he. Yok yok sen bilirsin, hastalıktan yeni çıktın(çıktın di mi?) zorlama kendini.

Benimle konuştuğunuz için de teşekkürleropuyorumnanaktan.

canım gelmiyodum değil de gelemiyordum daha çok.. çünkü ev taşıdım o yüzden gelemedim netim falan yeni baglandı. ama artık hep burdayım Şeniz bu arada evet tangocu bendim :hulya:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmiyorum mekik demisim yaaaa SINAV CANIM O YUZDEN 10 TANE YA hehehh sinav sinav hani diz kapaklarim yerde olandan :)) 2 kere de pack yaptim bu arada hosgitmissin canim turkiyeye:))

arkadaşlar bugün burn ıt up a geçtim hani gözünüzü korkutmak gibi olmasın dicem korksun yani,videonun 35,dksında elimde dumble yere çökekaldım yok böle bişi,yüzümden akan terlerin haddi hesabı olmadı,bi ara kalbim dayanmıcak sandım,kalbim sıkıştı resmen,çok yoruo çok terletio çok,yaptığım oda küçük gerçi ama balkon kapısı açıktı terden oda leş gibi oldu,yerler sırılsıklam oldu(sanki poşet bağlamışım gibi)gözüm korktu yani bi daha yapar mıyım bilmiorum,çok zorlandığım artık yeter dediğim aralarda 1 yada 2 dklık aralar verdim bazı hareketleri atıorum 15 kere yapıolarsa 10 kere yaptım ama dayanacaksın sıkacaksın (kendimi rocky filmlerindeki gibi hissettim motive ettim:) ) dişini dedim ve tamamladım arakadaşlar,59 dklık bi video,umarım gün geçtikçe alışırım...
yani bu videoyu debbie ve arkasındaki elemanlar gibi eksiksiz yapanı canı gönülden takdir edip helal olsun demek isterim,tam anlamıyla yapamayanlarda umarım zamanla yapacak konuma geliriz

kizlarr gunaydinnn

bakiyorum spor da sinir tanimiyorsunuz..

bravo sizlereee

yedigim ictigim benim olsun;
yaptiklarii anlatayim;

35 dk. pick your level pilates yaptim dun aksam

kiloma gelinceeeeeeeee;

54,6
ayniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…