eneeem bilmiyorumkismile korktum valla biraz.. ben daha start it up yaptım dün aksam ilk kez.. hala bacaklarımı toparlayamıyorum yan yan gidiyo bacaklarımarkadaşlar bugün burn ıt up a geçtim hani gözünüzü korkutmak gibi olmasın dicem korksun yani,videonun 35,dksında elimde dumble yere çökekaldım yok böle bişi,yüzümden akan terlerin haddi hesabı olmadı,bi ara kalbim dayanmıcak sandım,kalbim sıkıştı resmen,çok yoruo çok terletio çok,yaptığım oda küçük gerçi ama balkon kapısı açıktı terden oda leş gibi oldu,yerler sırılsıklam oldu(sanki poşet bağlamışım gibi)gözüm korktu yani bi daha yapar mıyım bilmiorum,çok zorlandığım artık yeter dediğim aralarda 1 yada 2 dklık aralar verdim bazı hareketleri atıorum 15 kere yapıolarsa 10 kere yaptım ama dayanacaksın sıkacaksın (kendimi rocky filmlerindeki gibi hissettim motive ettim:) ) dişini dedim ve tamamladım arakadaşlar,59 dklık bi video,umarım gün geçtikçe alışırım...
yani bu videoyu debbie ve arkasındaki elemanlar gibi eksiksiz yapanı canı gönülden takdir edip helal olsun demek isterim,tam anlamıyla yapamayanlarda umarım zamanla yapacak konuma geliriz
gunaydin
ben de almis duruyorum....ama regliyimde. bugun artik spora baslamaliyimmm...
kızlar gunaydinnnnkaydirigubbakcemile3
dün demiştim ya stajyer geldi yanıma diye. o yüzden hiç ilgilenemiyorum sizle, yanımda oturuyor çocuk.
kilom 52.9. 500 gr vermişim.oleyyyy!
öpüyorum sizi çok!
arkadaşlar bugün burn ıt up a geçtim hani gözünüzü korkutmak gibi olmasın dicem korksun yani,videonun 35,dksında elimde dumble yere çökekaldım yok böle bişi,yüzümden akan terlerin haddi hesabı olmadı,bi ara kalbim dayanmıcak sandım,kalbim sıkıştı resmen,çok yoruo çok terletio çok,yaptığım oda küçük gerçi ama balkon kapısı açıktı terden oda leş gibi oldu,yerler sırılsıklam oldu(sanki poşet bağlamışım gibi)gözüm korktu yani bi daha yapar mıyım bilmiorum,çok zorlandığım artık yeter dediğim aralarda 1 yada 2 dklık aralar verdim bazı hareketleri atıorum 15 kere yapıolarsa 10 kere yaptım ama dayanacaksın sıkacaksın (kendimi rocky filmlerindeki gibi hissettim motive ettim:) ) dişini dedim ve tamamladım arakadaşlar,59 dklık bi video,umarım gün geçtikçe alışırım...
yani bu videoyu debbie ve arkasındaki elemanlar gibi eksiksiz yapanı canı gönülden takdir edip helal olsun demek isterim,tam anlamıyla yapamayanlarda umarım zamanla yapacak konuma geliriz
günaydın bebeler
yaa ben de sporu bıraktım ne zamandır.
ya bi başlasam gerisi geliyorda başlayama akdar kendime bahane bahane
way be neymiş burn it up merak ettim bi indireyim bakayım
neredeyse iki ay oldu spor yapmiyorum yaaa. gaza getirin beni.....aynen senin gibi hep bahane buluyorumm yapmamak icin
100gr karpuz 19 kaloriymiş gençler zemuszemus
neredeyse iki ay oldu spor yapmiyorum yaaa. gaza getirin beni.....aynen senin gibi hep bahane buluyorumm yapmamak icin
inş. alışırım bende öle düşünüyorum ama işte dün zorladı gözüm korktueyvahedigeldismileeneeem bilmiyorumkismile korktum valla biraz.. ben daha start it up yaptım dün aksam ilk kez.. hala bacaklarımı toparlayamıyorum yan yan gidiyo bacaklarımçok ağrıyolar filan:S o bölümleri düşünemiyorum bile.. ama bi kaç kez yaptıktan sonra alısırsın canım aynısını eksiksiz yaparsın bende hep öyle olurdu cunku..
süper ya inş. nice 500 gr larakızlar gunaydinnnnkaydirigubbakcemile3
dün demiştim ya stajyer geldi yanıma diye. o yüzden hiç ilgilenemiyorum sizle, yanımda oturuyor çocuk.
kilom 52.9. 500 gr vermişim.oleyyyy!
öpüyorum sizi çok!
canım bibuçuk haftada eeeeeeennn geç geçer ağrın merak etme,bol bol esneme yapkızlar günaydııın şu zumba fitness videolarını indiriyorum bakalım nası olcak.. gerçi 3gün inmezmiş gibi geldi bana..cunku toplamda 74 rapid linki ve 13.22 gb kafamçokkarıştı
9da uyandım 9 bucukta kahvaltımı yaptım.. birazdan duş alıcam sonra su idaresine gidicem suyu açtırmak için.. bi tek su kaldı açılıcak geri kalan her seyi hallettim cok şükür. sonra eve gelirim yemek yerim, evi süpürürüm şöyle bi.oturup ders calısırım sonra da.. aksama bi arkadasım gelicek. umarım vakitli gider. erken uyumak istiyorum cunku yorgunum cok.. paslaşırız yine burdan sizle.. mucuk mucukk Şeniz
şu bacaklarımın agrısı beni öldürecek.. ne fena bişeymiş bu slim in 6 akannehir
way be neymiş burn it up merak ettim bi indireyim bakayım
gözüküyor, güzel bir siteymiş çok sağol hayatım inceliyim ben.
şimdi çıkmam lazım dersler beni bekliyor çok öptüm kızlar hepinizi, yarın kilo bildiriminizi özel mesaj yoluyla bana yapmayı unutmayın iyi geceler opuyorumnanaktan
tatlım yaa çok güzel bir siteymişvereliniortak sık kullanılanlara ekleyeyim lazım olabilirryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?