50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gunaydinnnnkaydirigubbakcemile3

dün demiştim ya stajyer geldi yanıma diye. o yüzden hiç ilgilenemiyorum sizle, yanımda oturuyor çocuk.

kilom 52.9. 500 gr vermişim.oleyyyy!

öpüyorum sizi çok!

eneeem bilmiyorumkismile korktum valla biraz.. ben daha start it up yaptım dün aksam ilk kez.. hala bacaklarımı toparlayamıyorum yan yan gidiyo bacaklarım çok ağrıyolar filan:S o bölümleri düşünemiyorum bile.. ama bi kaç kez yaptıktan sonra alısırsın canım aynısını eksiksiz yaparsın bende hep öyle olurdu cunku..

gunaydin
ben de almis duruyorum....ama regliyimde. bugun artik spora baslamaliyimmm...

dün demiştim ya stajyer geldi yanıma diye. o yüzden hiç ilgilenemiyorum sizle, yanımda oturuyor çocuk.

öpüyorum sizi çok!

günaydın canımm tebrik ederim seni harikasıınn!=) ben de düşücem umarım en kısa zamanda 52.9 laraa kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydııın şu zumba fitness videolarını indiriyorum bakalım nası olcak.. gerçi 3gün inmezmiş gibi geldi bana..cunku toplamda 74 rapid linki ve 13.22 gb kafamçokkarıştı
9da uyandım 9 bucukta kahvaltımı yaptım.. birazdan duş alıcam sonra su idaresine gidicem suyu açtırmak için.. bi tek su kaldı açılıcak geri kalan her seyi hallettim cok şükür. sonra eve gelirim yemek yerim, evi süpürürüm şöyle bi.oturup ders calısırım sonra da.. aksama bi arkadasım gelicek. umarım vakitli gider. erken uyumak istiyorum cunku yorgunum cok.. paslaşırız yine burdan sizle.. mucuk mucukk Şeniz
şu bacaklarımın agrısı beni öldürecek.. ne fena bişeymiş bu slim in 6 akannehir

nilufert, anchusa, sensewitch+ sizleri görüyorum aşşadaaa mucuk mucuk size ayrıyeteen Şeniz canlarım benim Şeniz

günaydın bebeler

yaa ben de sporu bıraktım ne zamandır.
ya bi başlasam gerisi geliyorda başlayama akdar kendime bahane bahane

way be neymiş burn it up merak ettim bi indireyim bakayım

Günaydınnnnnnnn

100gr karpuz 19 kaloriymiş gençler zemuszemus

Canım 1 kalın dl. nerdeyse 1 kg ama... 150-200 kcal de sen ona...
neredeyse iki ay oldu spor yapmiyorum yaaa. gaza getirin beni.....aynen senin gibi hep bahane buluyorumm yapmamak icin

"Herşey başlayana kadar ...
Başladıktan sonra kendini durduramayacaksın bile..."

inş. alışırım bende öle düşünüyorum ama işte dün zorladı gözüm korktueyvahedigeldismile

öpüyorum sizi çok!
süper ya inş. nice 500 gr lara

canım bibuçuk haftada eeeeeeennn geç geçer ağrın merak etme,bol bol esneme yap

way be neymiş burn it up merak ettim bi indireyim bakayım

ayyy merakta uyandırmışın ne mutlu banakaydirigubbakcemile2 bak şekerim hakketen ii video

Günaydın Kızlar hafta sonuna geldik bence anca yazıyorum, bu hafta yine misafirlervardı, arkadaşım le buluştum bi akşam işleri söylemiyorum çok yoğundu neyseki bugün yoğun geçmez diye umuyorum,
kilo bildirmi yapamadım tartılamdım çünkü,
yarın sabah yapıcam kilo bildirmimi,
epeycede bi fazla çıkacağıma eminim ne spor vardı ne diyett,
bu arada slim 6 pack, start ıt up, ramp ıt up, slim limber videolarını indirdim baktım biraz lakin bunda uzunca bi tane uzyan bişi var ondan temin ettinizmi ne kullanıyosunuz,
ya bi de ben pilates topu ve bandıyla yapılan güzel bi video arıyorum karın kasları içinn var mı bildiğiniz

ne demek cnm hosuna gider umarimmopuyorumnanaktan

tatlım yaa çok güzel bir siteymişvereliniortak sık kullanılanlara ekleyeyim lazım olabilirryerimseniben

bende ekledim valla cnm kaydirigubbakcemile3 bende tesadufen buldum gecen bende bakiorum bazen giydigime uydurmak icin:sm_cool:

selamss sonunda adapazarındayım..bu hafta bende veremedim ama almadımda sukur .. nutcasecim koclugun icin cok tskler.. bu hafta ins herkes hedefine yaklasmıstır..

zukseddincim bravo 1 kg vermişsin sana tembel diyenler utansın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…