50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gençler geldim.. valla anam agladı ya ne zor işmiş.. sular idaresi cok uzakmıs.. bi de sölemesi ayıptır herkes carsaflıydı anlamadım neden... benim de üzerimde yazlık askılı bi elbise vardı. işim biter bitmez koşar adımlarlauzaklastım ordan ama cok uzaktı cidden.. geldim öğle yemeğimi yedim 1 bucuk saat rötarlı olarak. siz naptınız

hu huuuu selam kizlarrrrr

cook yogun bi gunu daha geride biraktim,
cok sukur ki yarin tatillll

haftaya yine islerim yogun olacak .

neyse.
optum hepinizi byeeeeeeee

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@ZUKSEDINNNNN canimmm ben de 1 gun yapayim dedim burn it up ilk 30 dk yaptim bi de karin hareketlerini yaptim daha da yapamadim gercekten cok zorluyor yaaa ramp it up devam etsem hep ben olmami bu arada afferin canim 53 olmussun bravo valla:))

kızlarr ben sabah 52 çıktım .10 gün içinde 2 kilovermem gerekiyor hızlımı olur sizce
acilyeti varsa bence olabilir,bendede aynı durum söz konusu çünkü 4 gün içinde 1 kilo vermem lazımeyvahedigeldismile
plates olarak değilde pack bence ii bi video karın için
canım benim çok teş. ederim yaaaolumunekankayizsmile
merhabalar:),

59 a indim bnde artık buradayaım:)
hoşgeldin:lepi:
yesacım kuzucum,53 oldumda yavaş veriom ben kilo ya ona canım sıkılıoosempatiksalakcinni
yok kızım yok bu burn harbiden çok fena du bakalım ama hemen pes etmeyelim,belkim yaparız zamanlakaydirigubbakcemile2

kızlarrrrr:ecrin_bebek:

ben bu haftasonu memlekete gidiyorum ailemin yanına. sizi çok özlicemkaydirigubbakcemile2

canimmmmmmmmmmmmmmmm bizde seni cok ozleyecegiz

zukseddincigim yapariz tabii insallah en kotu ihtimal ilk 30dk yapariz heheh ben ilk 30dk yapabilirim da devami gelmiyor:))

ayyy ben 37 dk yaptım sonra çmktüm 2 dk dinlendim ve devam ettim ama 3-5 kez 2 dklık molalar vererk bitiridim videoyu.ben onlar gibi yapmak istiom yaa
yaa arkadaşlar bu arada koçiş gelecek 4 gün sonra ve kilo verdiğim anlaşılmıo yaaaaa şu 4 günde 1 kilo daha atsam çok ii olacak ya şoksa şok yapacam 4 güncükten bişi çıkmaz dimi,ince görünmek isstiorum,5 kilo verdim o gittiiğinden bu yana ama her yanımdan orantılı gittiği için anlaşılmıo kilo verdiğim

nabersiniz kıslarrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2 detoxsum ii gidio şimdilik hiç açlık hissetmiorum buçukda sonuncusunu yiycem reglimde bugün bitti:kedi: yarın tartılıcam çok meraklıyımmmmmmmmmmm kaç çıkcam acepkaydirigubbakcemile3

nutcase menumu yazayim, yorumlarsan sevinirim.
dun yediklerimi tum ciplakligiyla yaziyorum (diyet bakimindan kayip bir gundu benim icin, bugun telafi edicem )
Biraz geç bir yorum oldu ama:sinifsinif:. Neyse geç olsun güç olmasın diyim, kendime moral vereyim...:çok üzgünüm:
Kahvaltıya biraz daha çeşit ekle istersen. Domates salatalık gibi, ya da yumurta. Bir de siz çalışıyorsunuz o yüzden kahvaltıyı güzel yapmalısınız, bu lafım buradaki bütün çalışan üyelerelmaz:-bu smiley'i de bir kere kullanayım, Yesaya sözüm vardıkaydirigubbakcemile3. Ondan başka menü ve spor gayet güzel.
sabah
1 k.k. beyaz peynir
1 buyuk dilim karpuz
1 dilim kepek ekmegi yedim

ogle
1 bardak katkisiz meyve suyu
2 dilim etli pizza

:-((

uzgunum,

yemekhanede hic dogru durust yemek yoktu bugun.
Böyle durumlarda hiiiiçççç tereddüt etmeden yiyin. Başka yiyecek bir şey yoksa tabi ki pizza yiyeceğiz. Kahvaltıyı da beğendim.
25 günde kilo verirsin tabii ki. Ama kaç kilo vermek istiyorsun, şu anda kaç kilosun, biraz daha detaylı yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz. Kahvaltıda yumurta yiyebilirsin, omlet falan...
Spor güzel. Yediklerin de güzel de... Kahvaltı göremedim. Çalışmıyorsan sorun yok, canın istemeyince bazen kahvaltı yemeyebilirsin. Ama kendini yememeye zorluyorsan yapma lütfen. Bak ikinci kez kullanıyorum smiley'imi lmaz:.
Gayet güzel. Aman aç kalma, doyana kadar ye. Kilon gayet iyi duruyor zaten. Kaç aylık hamilesin bu arada? Meraklandım aniden.
melabaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim soran oldu mu beni bu kiz hastaydi oldu mu kaldi mi diyen oldu mu bakalim
Sen hastalanmadan bir gün önce mi ne, bana 50 mekik çek demiştin, ben de onu yanlış okuyup 50 şınav çekmiştim. Ama ondan iki gün sonra 50 şınav ve 50 mekik çektim. Hadi bayram yapkaydirigubbakcemile2. Bugünde yine 50-50 çekeyim en iyisi...
ya benimde sanki...demin bir işaret buyukluğunde cevizli bir tatlı götürdüm sonra midem yandı 1-2 lokmalık ekmek atıştırdım:kedi:
Aaaa hamileymişsin amaaaaa...... Yeseydin tatlını, canın bir şey çekince ye lütfen. Hem de cevizliymiş ya, yenmez mi hiçyerimseniben.
bol duran elbiseler nasil zayiflik hissi veriyor yawww nesmecimm anladiysam hehe ama sorun bende de olabilir zor anliyorum burnum tikaliya:)
Kabarık duran elbise daha kilolu gösterebilir ama bol duran giysiler daha zayıf gösterebiliyor. Ufak tefek minnacık bir şey gibi görünüyorsunuz :) . Daracık giysiler de her zaman olmasa da daha kilolu gösterebiliyor. Mesela bir kadın çok zayıf ama sadece göbüşü var biraz, ama gerçekten diğer taraflar zayıf. O dar bir giysi giyince o göbüş de patlayacak gibi durduğu için tombiş bir görüntü olabiliyor. Tabi duruma göre değişebilir. Tadında dar giysi tam aksine zayıflığı meydana çıkarabilir. Ay çok bir halt biliyor gibi öttüm ben de...
Aaaaa süper yaaaa. Gaz gaz gaz:dance:. 1,5 aydan kısa sürece 7 cm süper, ki sen kilolu bile değilsinkaydirigubbakcemile2.
Bak üçüncü kez kullanacağım senin yüzünden bu smiley'ilmaz:. Çünkü genel olarak, sporun kahvaltın dondurman iyi güzel hoş da... Akşam niye sadece çorba içtin? Özellikle regl günlerinde daha sıkı beslenmen gerekmiyor mu? Ablalarım bir şey diyin şuna yaaaaaa... Aslında kahvaltın da pek iyi değil de, ağrın olduğu için yememiş olabilirsin o yüzden bi şi demiyorum. Senin ne zamana kadar kilo vermen gerekiyor, çok mu az vaktin var, bu yüzden mi kendini zorluyorsun bu kadar, derdin ne canım, gel bi konuşalım senlekaydirigubbakcemile.
sevgiglim benim mens dönemi dondurma gibi soğuk şeyler yememmeye çalışş canmmm...
Aaaa neden kiiii??? Ben ağrım geçtikten sonra yiyorum bazen, karnımı o kadar rahatlatıyor ki. Zaten benim normal halimdeyken bile karnım sıcacık olur, regl olunca iyice bi sıcak oluyor, dondurma bana iyi geliyor. Neyse ben sustum kötü örnek olmiiim:kedi:. Dondurmanın bu dönemde zararı ne acaba biliyorsanız yazın lütfen?

haklısın cnm valla ama regl olunca pek yemek yiyemiorum ben midemi bulandırıo daha çokda yazın neden bilmiorum hatta doktora bile gittim kışın herşeyin normal dediboshayallersmile

Aaaaa çok ilgiiinnçç. Dev kampanya neymiş acaba? He he heeekaydirigubbakcemile3

Kolyelerini ve küpeni beğendim canım. Ben hiç takmam o tarz şeyleri ama yakışana çok güzel duruyor benceyerimseniben. Bu arada yerdeki halıyı da beğendim. Şimdi ne alaka diyebilirsin ama ben halılara meraklıyım. Herneyse, fazla bir kilon yok, çok rahat verirsin vermek istediğin kiloyu. Fazla sıkma kendiniyerimseniben.

haklısın cnm valla ama regl olunca pek yemek yiyemiorum ben midemi bulandırıo daha çokda yazın neden bilmiorum hatta doktora bile gittim kışın herşeyin normal dediboshayallersmile
Ok o zaman spora çok ağırlık verme. O günlerde sadece yürüyüş yapsan da yeter sanırım.
Benim de aslında hep midem bulanıyordu ama hap alınca mide bulantısını falan da alıyor neyse yoksa çok kötü olup yediklerimi hep çıkarıyordum eskiden zımbırtı günlerindeakannehir.

aa saol cnm bende bilmiomki neydi o dev kampanyakaydirigubbakcemile3 fotodaydı aklım o andakaydirigubbakcemile3 saol cnm bnm ben takılara çok meraklıyım valla hemde aşırı diyimkaydirigubbakcemile2 saol cnm inş zorlanmadan vercem sayenizde verdim zaten saolunnnnnnnn canlarım benimmmmmmmolumunekankayizsmile

evt cnm bişi yiyemiorum bide mide bulantısı olunca çikarcam bişiyimde olmayınca helede daha bi kötü ediodu beni hastanede iğne vurunup da geldim kaç kezkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…