kızlarr ben sabah 52 çıktım .10 gün içinde 2 kilovermem gerekiyor hızlımı olur sizce
merhabalar:),
59 a indim bnde artık buradayaım:)
acilyeti varsa bence olabilir,bendede aynı durum söz konusu çünkü 4 gün içinde 1 kilo vermem lazımeyvahedigeldismilekızlarr ben sabah 52 çıktım .10 gün içinde 2 kilovermem gerekiyor hızlımı olur sizce
plates olarak değilde pack bence ii bi video karın içinGünaydın Kızlar hafta sonuna geldik bence anca yazıyorum, bu hafta yine misafirlervardı, arkadaşım le buluştum bi akşam işleri söylemiyorum çok yoğundu neyseki bugün yoğun geçmez diye umuyorum,
kilo bildirmi yapamadım tartılamdım çünkü,
yarın sabah yapıcam kilo bildirmimi,
epeycede bi fazla çıkacağıma eminim ne spor vardı ne diyett,
bu arada slim 6 pack, start ıt up, ramp ıt up, slim limber videolarını indirdim baktım biraz lakin bunda uzunca bi tane uzyan bişi var ondan temin ettinizmi ne kullanıyosunuz,
ya bi de ben pilates topu ve bandıyla yapılan güzel bi video arıyorum karın kasları içinn var mı bildiğiniz
canım benim çok teş. ederim yaaaolumunekankayizsmileselamss sonunda adapazarındayım..bu hafta bende veremedim ama almadımda sukur .. nutcasecim koclugun icin cok tskler.. bu hafta ins herkes hedefine yaklasmıstır..
zukseddincim bravo 1 kg vermişsin sana tembel diyenler utansın :)))
hoşgeldin:lepi:merhabalar:),
59 a indim bnde artık buradayaım:)
yesacım kuzucum,53 oldumda yavaş veriom ben kilo ya ona canım sıkılıoosempatiksalakcinnimelabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@ZUKSEDINNNNN canimmm ben de 1 gun yapayim dedim burn it up ilk 30 dk yaptim bi de karin hareketlerini yaptim daha da yapamadim gercekten cok zorluyor yaaa ramp it up devam etsem hep ben olmami bu arada afferin canim 53 olmussun bravo valla:))
Biraz geç bir yorum oldu ama:sinifsinif:. Neyse geç olsun güç olmasın diyim, kendime moral vereyim...:çok üzgünüm:nutcase menumu yazayim, yorumlarsan sevinirim.
dun yediklerimi tum ciplakligiyla yaziyorum (diyet bakimindan kayip bir gundu benim icin, bugun telafi edicem )
Kahvaltıya biraz daha çeşit ekle istersen. Domates salatalık gibi, ya da yumurta. Bir de siz çalışıyorsunuz o yüzden kahvaltıyı güzel yapmalısınız, bu lafım buradaki bütün çalışan üyeleresabah
1 kepekli, panini sandwich
(zeytin ezmesi, kasar peynir, 1 ince dilim dana jambon)
ogle
1 kase mercimek corbasi
2 kasik yogurt
z.yagli brokoli
ara
cay,
3-4 mini kurabiye
aksam
1 ad. kabakli sandal sefasi
(haslanmis kabak ve b.peynirle yapiliyor)
2-3 kasil salata
ara
2 catal browni, cay
yesil cayim da bitmis hep normal cay ictim.
hafif yaklasik 200 kalorilik bi spor yaptim.
Böyle durumlarda hiiiiçççç tereddüt etmeden yiyin. Başka yiyecek bir şey yoksa tabi ki pizza yiyeceğiz. Kahvaltıyı da beğendim.sabah
1 k.k. beyaz peynir
1 buyuk dilim karpuz
1 dilim kepek ekmegi yedim
ogle
1 bardak katkisiz meyve suyu
2 dilim etli pizza
:-((
uzgunum,
yemekhanede hic dogru durust yemek yoktu bugun.
25 günde kilo verirsin tabii ki. Ama kaç kilo vermek istiyorsun, şu anda kaç kilosun, biraz daha detaylı yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz. Kahvaltıda yumurta yiyebilirsin, omlet falan...mrb kızlar yemek düzenimi çok fazla değiştirmeden ve akşam yemeğini 6 dan önce yiyerek hergün düzenli bir saat yürüyüş yaparak 25 gnde kilo verebilir miyim, bir de diyetlerde sabahları genelde peynir yazıo ama ben hiç peynir yemiyorum onun yerine nasıl bir kahvaltı yapabilirim ekmek oarak da çavdar ekmeği mi yoksa kepekli ekmek mi yesem hiç yeme demeyin çünkü ekmeği bırakamıyorum
Spor güzel. Yediklerin de güzel de... Kahvaltı göremedim. Çalışmıyorsan sorun yok, canın istemeyince bazen kahvaltı yemeyebilirsin. Ama kendini yememeye zorluyorsan yapma lütfen. Bak ikinci kez kullanıyorum smiley'imimenüm:
sabah:1 /2 yeşil elma
ara:1/2 elma
öğleeynir+1 yumurta+azcık sütlü omlet+1/2parça acılı ekmek(salçalı,baharatlı)
ara:1 türk kahvesi yanında küçük kaseyle leblebi
ara:1top dondurma
akşam:mercimek çorbası+salataa yiyceeeeeeemmm
hareket:tibet21+50 dk yürüyüş+9m2 halı yıkadımmmmm,bol eğilmeliiii...+akşam pack yapcammm
Gayet güzel. Aman aç kalma, doyana kadar ye. Kilon gayet iyi duruyor zaten. Kaç aylık hamilesin bu arada? Meraklandım anidenmenüm
sabah
!/4 patatesli gözleme
kk peynir
domates,salatalık
ara
1 pro.yoğurt
öğle
3 ad 3 lokmalık kızarmış beyaz tavuk eti
akşam(düşünüyorum)
yeşil salata
ara(düşünüyorum)
meyve
Sen hastalanmadan bir gün önce mi ne, bana 50 mekik çek demiştin, ben de onu yanlış okuyup 50 şınav çekmiştim. Ama ondan iki gün sonra 50 şınav ve 50 mekik çektim. Hadi bayram yapkaydirigubbakcemile2. Bugünde yine 50-50 çekeyim en iyisi...melabaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim soran oldu mu beni bu kiz hastaydi oldu mu kaldi mi diyen oldu mu bakalim
Aaaa hamileymişsin amaaaaa...... Yeseydin tatlını, canın bir şey çekince ye lütfen. Hem de cevizliymiş ya, yenmez mi hiçyerimseniben.ya benimde sanki...demin bir işaret buyukluğunde cevizli bir tatlı götürdüm sonra midem yandı 1-2 lokmalık ekmek atıştırdım:kedi:
Kabarık duran elbise daha kilolu gösterebilir ama bol duran giysiler daha zayıf gösterebiliyor. Ufak tefek minnacık bir şey gibi görünüyorsunuz :) . Daracık giysiler de her zaman olmasa da daha kilolu gösterebiliyor. Mesela bir kadın çok zayıf ama sadece göbüşü var biraz, ama gerçekten diğer taraflar zayıf. O dar bir giysi giyince o göbüş de patlayacak gibi durduğu için tombiş bir görüntü olabiliyor. Tabi duruma göre değişebilir. Tadında dar giysi tam aksine zayıflığı meydana çıkarabilir. Ay çok bir halt biliyor gibi öttüm ben debol duran elbiseler nasil zayiflik hissi veriyor yawww nesmecimm anladiysam hehe ama sorun bende de olabilir zor anliyorum burnum tikaliya:)
Aaaaa süper yaaaa. Gaz gaz gaz:dance:. 1,5 aydan kısa sürece 7 cm süper, ki sen kilolu bile değilsinkaydirigubbakcemile2.kızlar hepinize meraba bu arada,raporumu vereyim gene bu sefer sabah kalkar kalkmaz sporumu yaptım,slimlerimi yani,ramp ve pack.ramp aşamasını bitirmiş bulunmaktayım yarın ara günün,yarından sonra burne geçeçem
bu arada 22 mayısta belimi ölçmüştüm,bide şimdi ölçtüm belim tam 7 cm incelmiş,şaka gibi yani bu kadar kısa zamanda çok moral oldu bu bana
Bak üçüncü kez kullanacağım senin yüzünden bu smiley'imerhaba arkadaşlar bugün gene karnım ağrıdı dünkine bakarak iiydim ama sabah gene ağrıodu kalktıgımda sıcak çorba içtim ilaç aldım arada kiraz yedim az bişi öğlede barbunya ve salata arada 2 tane dondurma yedim teki 108 kaloriydi yani 216 kalori aldım:ecrin_bebek: akşamda sadece sıcak çorba içtim 2 litre su içtim 40dk orta tempoda yürüdüm karnımın şişliği geçsin az bişi die bugünlükte bukadar ben yatıorum yarın görüşürüz çıtırlarımmmmzemuszemusopuyorumnanaktan
Aaaa neden kiiii???sevgiglim benim mens dönemi dondurma gibi soğuk şeyler yememmeye çalışş canmmm...
Bak üçüncü kez kullanacağım senin yüzünden bu smiley'ilmaz:. Çünkü genel olarak, sporun kahvaltın dondurman iyi güzel hoş da... Akşam niye sadece çorba içtin? Özellikle regl günlerinde daha sıkı beslenmen gerekmiyor mu? Ablalarım bir şey diyin şuna yaaaaaa... Aslında kahvaltın da pek iyi değil de, ağrın olduğu için yememiş olabilirsin o yüzden bi şi demiyorum. Senin ne zamana kadar kilo vermen gerekiyor, çok mu az vaktin var, bu yüzden mi kendini zorluyorsun bu kadar, derdin ne canım, gel bi konuşalım senlekaydirigubbakcemile.
Aaaaa çok ilgiiinnçç. Dev kampanya neymiş acaba? He he heeekaydirigubbakcemile3kızlar bugun arkadaşın evde otururken resim çekindim:) sizede gösterem dedimmmkaydirigubbakcemile2 keşkem ayağımı bükmeseymişim güzel durmamışkaydirigubbakcemile3
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/2/4588.jpg
Ok o zaman spora çok ağırlık verme. O günlerde sadece yürüyüş yapsan da yeter sanırım.haklısın cnm valla ama regl olunca pek yemek yiyemiorum ben midemi bulandırıo daha çokda yazın neden bilmiorum hatta doktora bile gittim kışın herşeyin normal dediboshayallersmile
Aaaaa çok ilgiiinnçç. Dev kampanya neymiş acaba? He he heeekaydirigubbakcemile3
Kolyelerini ve küpeni beğendim canım. Ben hiç takmam o tarz şeyleri ama yakışana çok güzel duruyor benceyerimseniben. Bu arada yerdeki halıyı da beğendim. Şimdi ne alaka diyebilirsin ama ben halılara meraklıyım. Herneyse, fazla bir kilon yok, çok rahat verirsin vermek istediğin kiloyu. Fazla sıkma kendiniyerimseniben.
Ok o zaman spora çok ağırlık verme. O günlerde sadece yürüyüş yapsan da yeter sanırım.
Benim de aslında hep midem bulanıyordu ama hap alınca mide bulantısını falan da alıyor neyse yoksa çok kötü olup yediklerimi hep çıkarıyordum eskiden zımbırtı günlerindeakannehir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?