50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vücud ölçülerini alırsan(bel, kalça, göbek, göğüs, bilmemne...) daha azimli olursun. Ben de yapıcam bir ara da ne ara yapıcam onu bilmiyorum .
evt cnm bişi yiyemiorum bide mide bulantısı olunca çikarcam bişiyimde olmayınca helede daha bi kötü ediodu beni hastanede iğne vurunup da geldim kaç kezkaydirigubbakcemile3
Üzüldüm ya. Evet, okumuştum bazılarında çok fena oluyormuş bu. Bende artık ağrım çok olunca sızlanmıyorum, "en azından hastanelik olmuyorsun sussana" diye düşünüp dişimi sıkıyorum.

bencede fazla kilon yok ama neden yüzünü karaladın??????

evet cnm doğru sölüosun yarın tartılırken ölçülerimide alıyım bayadır almadımolumunekankayizsmile

selam gencler! ocaga tavuk koydum ocagın altını kıstım bi yandan onu pişiriyorum.. pişince start it up&pack&limber yapıcam.. bugun cok yorucu bi gündü.. sat 16:40-20:00 arası uyumusum.. keske uyumasaydım ama kolumu kaldırcak gücüm yoktu yeminle:S sular idaresine gittim evin suyunu actırmak için. çok acaip bi yerdi oralar:S gezinirken yumurta fırcası-salatalık soyacagı-temizlik bezi falan aldım hazır gözüme carpmısken bişeyler almadan duramıyorum neyse menümü yazayım ben..

09:30 kahvaltı

-1yumurta
-minicik bir parca light peynir
-1tatlı kasıgı cilek receli
-domates,biber
-1 parca ceviz
-2dilim kepek ekmeği.

11:30 ara öğün

-kiraz
-1çay bardagı ayran

15:00 öğle yemeği
-3kasık bulgur pilavi
-8kasık sebze yemeği
-1tatlı kasıgı bal+tahin
-naneli kimyonlu yogurt

saat 16:30-20:00 arası uyumus kalmısım aksam yemeği yalan oldu biraz.. ama hiç bişiy yememiş olmak için saat 20:00da biraz kiraz-biraz kayısı yedim üzerine de 1bardak ayran içtim.
birazdan da sporumu yapıp üstüne sütümü içerim.uykum gelirse uyurum gelmezse de ders calısırım uykum gelene kadar artık..
bugun epey yürüdüm.. işlerimi halletmek için gittiğim yer cook uzaktı.. sıcagın bagrında reglli halimle yürü babam yürü bitmiyo.. bi de oralarda insanlarınböyle carsaflı falan oldugunu bilmiyodum üzerimde diz üstü yazlık bi elbise vardı o halimle caminin önünden gectim falan bana bakıyodu millet hey allam nerden biliyim ben oraların öle oldugunu.. neyse.. ocakta yemeğem var canlarım.. arada sırada yazın bişeyler de topik canlı dursun biraz. mucuk muucuk mucuk hepinizeeee

ve haftanın listesi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

zukseddin--------53.0--(1 kg vermiş)
:hooray: vereliniortak
yasemin----------56.0--(600 gr vermiş)
lachesis----------56.9--(500 gr vermiş)
spatz--------------52.9--(500 gr vermiş)
sensewitch------46.0--(300 gr vermiş) hedefine ulaştı:) dondurmamızı isteriz:)
:icecream: vereliniortak
peppermint------54.6---(aynı) boshayallersmile
babymom--------55.7---(aynı) boshayallersmile
tweety------------58.6----(1.6 kg almış) klava: :tomato:

Son düzenleme:
Ve haftanın birincisi de 1 kilo ile zukseddin oldu :hooray:

Tebrikler canım vereliniortak

lache canım teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

zukzeddin canım tebrikler vereliniortak bide senmi demiştin 1 kilo daha verirmiyim 4 günde diye:uhm:
4 kilo fark edilmiyor demişsin ama fark edilmemesi imkansız benceyerimseniben

Son düzenleme:

lanchesis nekadar hızlısın cnm yaa ben daha yarın tartılıcam reglim daha bugün bittikaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaaaaammmm tembel zukseddine bak sen operim canim valla al yanaklarindan afferin ayw:)

canlarıım hepinizi tebrik ederim harikasınız sositososito Şeniz Şeniz
ben start it up-pack-limber+1 saat de zumba dansı yaptım hayatımda daha önce spor yapmaktan hiiç bu kadar keyif almamıstım yemin ederim bu zumba dansını deneyin canlarım laelaelaelaelae

size bi rüyamı anlatıcam yorumlayın

şimdi... ali ile ayşe sevgililer gercek hayatta... 3yıldır beraberler.. rüyamda onların evlendiğini gördüm. gelin arabasının içindeyiz ali-ayse-ben..
sonra noluyo bilmiyorum.. birden ali ve ben bizim evde oluyoruz. ve cocugu öpüyorum dudagından:S nedir bu rüya:S

Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştireceksiniz demektir. Karşı cinsten birisiyle öpüşmek aşk yaşamak demektir Rüyada öptüğünü veya öpüştüğünü görmek; isteklere kavuşma yolunda ilerlemeye işarettir Rüyada sevdigi birisinin agzmdan öpmek, eline geçecek paraya işarettirkaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmileaklinialirimsmile

kızlar ben yatıorum inş yrın sabah kalktığımda 61 leride görürüm :Saruboceq: biran önce uyyumda uyanıyım herkese ii gecelerrrrrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…