babymommm hosgeldin tr.yee
bu hafta ben de ayniyim..
tum kilo verenleri tebrik ediyorummm
Vücud ölçülerini alırsan(bel, kalça, göbek, göğüs, bilmemne...) daha azimli olursun. Ben de yapıcam bir ara da ne ara yapıcam onu bilmiyorumaa saol cnm bende bilmiomki neydi o dev kampanyakaydirigubbakcemile3 fotodaydı aklım o andakaydirigubbakcemile3 saol cnm bnm ben takılara çok meraklıyım valla hemde aşırı diyimkaydirigubbakcemile2 saol cnm inş zorlanmadan vercem sayenizde verdim zaten saolunnnnnnnn canlarım benimmmmmmmolumunekankayizsmile
Üzüldüm ya. Evet, okumuştum bazılarında çok fena oluyormuş bu. Bende artık ağrım çok olunca sızlanmıyorum, "en azından hastanelik olmuyorsun sussana" diye düşünüp dişimi sıkıyorum.evt cnm bişi yiyemiorum bide mide bulantısı olunca çikarcam bişiyimde olmayınca helede daha bi kötü ediodu beni hastanede iğne vurunup da geldim kaç kezkaydirigubbakcemile3
Aaaaa çok ilgiiinnçç. Dev kampanya neymiş acaba? He he heeekaydirigubbakcemile3
Kolyelerini ve küpeni beğendim canım. Ben hiç takmam o tarz şeyleri ama yakışana çok güzel duruyor benceyerimseniben. Bu arada yerdeki halıyı da beğendim. Şimdi ne alaka diyebilirsin ama ben halılara meraklıyım. Herneyse, fazla bir kilon yok, çok rahat verirsin vermek istediğin kiloyu. Fazla sıkma kendiniyerimseniben.
bencede fazla kilon yok ama neden yüzünü karaladın??????
Vücud ölçülerini alırsan(bel, kalça, göbek, göğüs, bilmemne...) daha azimli olursun. Ben de yapıcam bir ara da ne ara yapıcam onu bilmiyorum.
Üzüldüm ya. Evet, okumuştum bazılarında çok fena oluyormuş bu. Bende artık ağrım çok olunca sızlanmıyorum, "en azından hastanelik olmuyorsun sussana" diye düşünüp dişimi sıkıyorum.
ve haftanın listesi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
zukseddin--------53.0--(1 kg vermiş) :hooray: vereliniortak
yasemin----------56.0--(600 gr vermiş)
lachesis----------56.9--(500 gr vermiş)
spatz--------------52.9--(500 gr vermiş)
sensewitch------46.0--(300 gr vermiş) hedefine ulaştı:) dondurmamızı isteriz:) :icecream: vereliniortak
peppermint------54.6---(aynı) boshayallersmile
babymom--------55.7---(aynı) boshayallersmile
tweety------------58.6----(1.6 kg almış)klava: :tomato:
yesaaaaaaaa bizden baska kimse yok forumda ya hayret valla
size bi rüyamı anlatıcam yorumlayın
şimdi... ali ile ayşe sevgililer gercek hayatta... 3yıldır beraberler.. rüyamda onların evlendiğini gördüm. gelin arabasının içindeyiz ali-ayse-ben..
sonra noluyo bilmiyorum.. birden ali ve ben bizim evde oluyoruz. ve cocugu öpüyorum dudagından:S nedir bu rüya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?