50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

of cok yakısıklıydı yemyesil gözlü kumral beyaz tenli uzun boylu bi cocuk .. 2si de benim arkadasım yaa gercek gibiydi yine de güzelmiş rüyam merak ettim gercekleşir umarım delikafadulden

Ve haftanın birincisi de 1 kilo ile zukseddin oldu :hooray:

Tebrikler canım vereliniortak

zukseddincim tebriklerrr

sensecim sanada tebbrikler hedefıne ulastın

anaaaaaaaaaaaaammmm tembel zukseddine bak sen operim canim valla al yanaklarindan afferin ayw:)
çok teş.ederim arkadaşlar,valla sizin sayenizde verdim 5 kilo,bu topiğe gelmeden önce 58dim 53 oldum sayenizde:lepi:
yasemincim evet hayatım ben dedim valla ben anlamıom 5 kilo verdim ama her yerimden orantılı gittiği için cidden anlaşılmıo kuzum yaaabilmiyorumkismile
4 gün sonra eşim gelecek yanıma herkes bilio resmen spor yapacam die işkenceler çekiorum,bi de kilo verdiğimi anlamassa moralman çökerim iddiya girdik çünkü,tartıdaki oynama yetmio sadece görüntümden anlasın istiorum,çok heyecanlıyım o yüzdeneyvahedigeldismile
şu son 3 gün şok falan bişiler yapmam lazım 1 aydan fazla zamandır dietteim ve yavaş kilo verdim,artık şu son 3 gün hızlanmak istiorum,3 güncük şoktan bişi çıkmaz herhaldedelikafadulden zaten geldikten 1 gün sonra hemen tatile çıkcaz ordada malum yemekler foraaaa,elimden geldiğince zayıf gitmek istiorum

bu arada arkadaşlar burn ıt up ta 2, günüm bugün biraz daha rahat bitirdim videoyu galiba zaman geçtikçe alışabiliomuş,bakalım görecez...
slim packteyim arkadaşlar görüşmek üzere,sonrada yatar uyurum muhtemelen ii geceler herkese

canlarim hemen gunaydin deyip kaciyorum

HAFTANIN KOCU NESMEKAYACIGIMMMMM

ESKI KOCA TESEKKURLER YENI KOCA BASARILAR

@SENSEEEEEEEEEEEEEE canim nesmenin bu hafta isi neyim olursa sana zahmet bi koc ayarla heheh:)) (babymom olabilir eger musaitse ) aslansin sen :)) nesme cevap vermedi de tam o yuzden emin olmayarak yaziyorum ama yapar buyuk ihtimalle

hadi operim muahh bye

gunaydinnnnnnnn arkadaslarrrrrrrrrrrr bugun tam tamina 61 geldim cok ama cok mutluyummmmmmmmkaydirigubbakcemile2 yeniden 61 gormek cok mutlu etti bana daha cokda yiyerek kilo vermek cok azimlendirio beni simdi yesil cayimi ictim guzel bir kahvalti yapam barimmmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

gunaydin tatli cadiiiiiiiopuyorumnanaktan

Ve haftanın birincisi de 1 kilo ile zukseddin oldu :hooray:

Tebrikler canım vereliniortak

zukkenddin tebrikler canimmmmmmm bende tam tamina 1.3 kilo verdim ben bugun tartilmak zorunda kaldim ama olsun cok mutluyummmmm bu haftanin birincisi sensinnnnnnnnn bende ikinci olam bariii yaakaydirigubbakcemile3 bu topik beni cok mutlu edio saolun arkadaslarrrrrrrrr ins 58e inerde giderim turkiyeye cok istiorummmmmmmkaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile

Günaydınnnnnnnnnnnn a.s.

ne demek canım yaa istediğiniz dondurma olsun tüm KK ya benden dondurmaaaaaaa çek yavrummm :) :icecream: :icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:
:)

ZUKSEDDINNNNN tebrikler tatlımmmmmmmmm :)
zukseddincim tebriklerrr

sensecim sanada tebbrikler hedefıne ulastın

teşekkür ederim canımmm olumunekankayizsmile

Tamam tatlım merak etme sennn :)

goooddd morning girlsssss:)

karnım ağrıooo regli oldum,cnm hiçbişi istemio
spora gitmicem galiba

şimdi nesfit yicem birazcık sonra meyve falan eklerim

teş . ederim canım,hedefine az kalmış ama seninde
inşallah canımmm 11 Ocak 2010 da başladığım maraton bu hafta son buldu...

Şimdi sıra korumada ki o daha zor sanki... :Saruboceq:

sensecim bence senin koruman çok kolay olur kilonu yavaş yavaş vermişin çünkü,giden kiloların yağ olduğu besbelli,bence yesen bile kilo almassın sen kolay kolay artık,benim öle olmuştu çünkü,5-6ayda 13 kilo vermiştim çok sene evvel,bi dahada hiç o en kilolu halim gibi olmadım dana gibi yememe rağmen,3,5 kilo aldım en fazla
bu arada hedefine ulaşmışın bende seni tebrik ederimkaydirigubbakcemile5

tebrik ederim seni böcüğüümm=)
senseeeeeeee seni de öperim koskocamaan Şeniz

ben bugun saat 11de uyandım. kahvaltı hazırlıyasım gelmedi.. nesfit yiyorum.. ve üzerimden tır gecmis gibi.. slim in 6 ve zumba dansı sagolsun oturamıyorum bile oldugum yere:S

evt canım bugün yağ kas ve su oranlarımı ölçtüm % 23 civarıydı sanırım yağ oranıum başladığımda şimdi % 13 :)

Kas da fena değil % 43 gözüküyor...

İnşallah canım yaaa korkuyorum valla biraz spor yapmazsam alıcam diye...

ben de öptm canımmmm nesfitle doyuyo musun yaaa hayatta doymam sempatiksalakcinni

ben de kendime hayret ettim valla ama iştahım yok pek bu ara ondan olabilir.

teşkür ettim canımmmmmmmmmolumunekankayizsmile sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…