Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştireceksiniz demektir. Karşı cinsten birisiyle öpüşmek aşk yaşamak demektir Rüyada öptüğünü veya öpüştüğünü görmek; isteklere kavuşma yolunda ilerlemeye işarettir Rüyada sevdigi birisinin agzmdan öpmek, eline geçecek paraya işarettirkaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmileaklinialirimsmile
kızlar ben yatıorum inş yrın sabah kalktığımda 61 leride görürüm :Saruboceq: biran önce uyyumda uyanıyım herkese ii gecelerrrrrropuyorumnanaktan
işalla bebeğim. tatlı rüyalar
Ve haftanın birincisi de 1 kilo ile zukseddin oldu :hooray:
Tebrikler canım vereliniortak
zukseddincim tebriklerrr
sensecim sanada tebbrikler hedefıne ulastın
lache canım teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
zukzeddin canım tebrikler vereliniortak bide senmi demiştin 1 kilo daha verirmiyim 4 günde diye:uhm:
4 kilo fark edilmiyor demişsin ama fark edilmemesi imkansız benceyerimseniben
çok teş.ederim arkadaşlar,valla sizin sayenizde verdim 5 kilo,bu topiğe gelmeden önce 58dim 53 oldum sayenizde:lepi:anaaaaaaaaaaaaammmm tembel zukseddine bak sen operim canim valla al yanaklarindan afferin ayw:)
gunaydin tatli cadiiiiiiiopuyorumnanaktancanlarim hemen gunaydin deyip kaciyorum
HAFTANIN KOCU NESMEKAYACIGIMMMMM
ESKI KOCA TESEKKURLER YENI KOCA BASARILAR
@SENSEEEEEEEEEEEEEE canim nesmenin bu hafta isi neyim olursa sana zahmet bi koc ayarla heheh:)) (babymom olabilir eger musaitse ) aslansin sen :)) nesme cevap vermedi de tam o yuzden emin olmayarak yaziyorum ama yapar buyuk ihtimalle
hadi operim muahh bye
Ve haftanın birincisi de 1 kilo ile zukseddin oldu :hooray:
Tebrikler canım vereliniortak
ve haftanın listesi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
zukseddin--------53.0--(1 kg vermiş) :hooray: vereliniortak
yasemin----------56.0--(600 gr vermiş)
lachesis----------56.9--(500 gr vermiş)
spatz--------------52.9--(500 gr vermiş)
sensewitch------46.0--(300 gr vermiş) hedefine ulaştı:) dondurmamızı isteriz:) :icecream: vereliniortak
peppermint------54.6---(aynı) boshayallersmile
babymom--------55.7---(aynı) boshayallersmile
tweety------------58.6----(1.6 kg almış)klava: :tomato:
zukseddincim tebriklerrr
sensecim sanada tebbrikler hedefıne ulastın
canlarim hemen gunaydin deyip kaciyorum
HAFTANIN KOCU NESMEKAYACIGIMMMMM
ESKI KOCA TESEKKURLER YENI KOCA BASARILAR
@SENSEEEEEEEEEEEEEE canim nesmenin bu hafta isi neyim olursa sana zahmet bi koc ayarla heheh:)) (babymom olabilir eger musaitse ) aslansin sen :)) nesme cevap vermedi de tam o yuzden emin olmayarak yaziyorum ama yapar buyuk ihtimalle
hadi operim muahh bye
teşekkür ederim canımmm olumunekankayizsmile
aaaaaaa ulastinmi cnm sen hedefine nekadar guzel bisidir yaaaaaa ins bizde senin gibi hedefimize ulasiriz hihoyyytzemuszemus
teş . ederim canım,hedefine az kalmış ama senindezukkenddin tebrikler canimmmmmmm bende tam tamina 1.3 kilo verdim ben bugun tartilmak zorunda kaldim ama olsun cok mutluyummmmm bu haftanin birincisi sensinnnnnnnnn bende ikinci olam bariii yaakaydirigubbakcemile3 bu topik beni cok mutlu edio saolun arkadaslarrrrrrrrr ins 58e inerde giderim turkiyeye cok istiorummmmmmmkaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
inşallah canımmm 11 Ocak 2010 da başladığım maraton bu hafta son buldu...
Şimdi sıra korumada ki o daha zor sanki... :Saruboceq:
gunaydinnnnnnnn arkadaslarrrrrrrrrrrr bugun tam tamina 61 geldim cok ama cok mutluyummmmmmmmkaydirigubbakcemile2 yeniden 61 gormek cok mutlu etti bana daha cokda yiyerek kilo vermek cok azimlendirio beni simdi yesil cayimi ictim guzel bir kahvalti yapam barimmmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
teş . ederim canım,hedefine az kalmış ama seninde
sensecim bence senin koruman çok kolay olur kilonu yavaş yavaş vermişin çünkü,giden kiloların yağ olduğu besbelli,bence yesen bile kilo almassın sen kolay kolay artık,benim öle olmuştu çünkü,5-6ayda 13 kilo vermiştim çok sene evvel,bi dahada hiç o en kilolu halim gibi olmadım dana gibi yememe rağmen,3,5 kilo aldım en fazla
bu arada hedefine ulaşmışın bende seni tebrik ederimkaydirigubbakcemile5
tebrik ederim seni böcüğüümm=)
senseeeeeeee seni de öperim koskocamaan Şeniz
ben bugun saat 11de uyandım. kahvaltı hazırlıyasım gelmedi.. nesfit yiyorum.. ve üzerimden tır gecmis gibi.. slim in 6 ve zumba dansı sagolsunoturamıyorum bile oldugum yere:S
evt canım bugün yağ kas ve su oranlarımı ölçtüm % 23 civarıydı sanırım yağ oranıum başladığımda şimdi % 13 :)
Kas da fena değil % 43 gözüküyor...
İnşallah canım yaaa korkuyorum valla biraz spor yapmazsam alıcam diye...
ben de öptm canımmmm nesfitle doyuyo musun yaaa hayatta doymam sempatiksalakcinni
tebrik ederim seni böcüğüümm=)
senseeeeeeee seni de öperim koskocamaan Şeniz
ben bugun saat 11de uyandım. kahvaltı hazırlıyasım gelmedi.. nesfit yiyorum.. ve üzerimden tır gecmis gibi.. slim in 6 ve zumba dansı sagolsunoturamıyorum bile oldugum yere:S
ben de kendime hayret ettim vallaama iştahım yok pek bu ara ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?