evt canım bugün yağ kas ve su oranlarımı ölçtüm % 23 civarıydı sanırım yağ oranıum başladığımda şimdi % 13 :)
Kas da fena değil % 43 gözüküyor...
Tatlım nasıl ölçtün kas yağ oranını?
bu hafta koc kim?
bugun slim in 6yı nası yapcam bilmiyorum hiç.. tutmuyo bacaklarım
2-3 mil leslie ile yürü üzerine slim limber yap baby rahatlıycaksın..
kaslarını çok zorlama ağrıyorlarsa içerdeki tamirat tamamlanmamış demektir :)
ahahtamirat sırnaşık şey sırnaşık şey
Egzersizlerimin bir kısmını yaptım. Azıcık kaldı. Devam edicem şimdi... Gerçi benimkiler zayflamak için değil, omurgam için ama olsun. O da hareket :)) Akşama da yeni aldığım pilates topumu şişirip pilates yapmayı düşünüyorum. kaydirigubbakcemile2
Kahvaltıdan sonra 1 avuç kiraz, 1 tanede erik yedim. Tatlı krizim tuttu, form'un çikolata kaplı bisküvisini yedim. Akşamada az miktarda kızarmış tavuk yemeyi düşünüyorum. Tabi ekmeksiz.. Ki ekmek hiiiiçççç sevmem zaten... Problem değil o açıdan... Yanında da domates salatalık falan yerim. Tamamdır.
Oyyhhhhh gitsede kilolar kurtulsak
iyiyim kuzuuummm sen nasılsın bravo vallaaaa kilolar gidiyordu gitmiyordu derken hedefe tam isabet:lepi:
bende bişeycicik yaptığım yok dünden beri forumda oyun merakı başladı kendimi alamıyomkafamçokkarıştı
evt canım yaa gitti valla şükürrr :)
darısı tüm forumun başına...
ben de bi ara takılmıştım benim şimdiki favorim MUMU ama çok zor yaa 1. olan arkadaşla bi görüşmek isterim şahsen ben yapıyorum 200-250 kendisi yapmış 1250 :)
salak malak gibim hissettim kendimi sempatiksalakcinni
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skorlarım var onda benim de çok oynadım MUMU dan önce çok güzel ama bi yerde tıkanıyo pullar gelmiyince bişiy yapamıyosun
bu arada hiç 110 bin olamadım yaa bravo :)
az önce ben de ara öğünde çikolata kaplı etiform yedim, piştiii :)
Kızarmış derilerini yeme bari :) az da ekmek ye gece acıkma... kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?