50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar!

Ben geldiiimmmmmmm kaydirigubbakcemile2 Yoktum ne zamandır... Diyet falan hak getire... Hiçbir şey yapamadım. Tam bir tatlı canavarı olarak bugün itibari ile dikkat etme kararı aldım. :))

Hiç su içmeyen bir insan olarak yanımdan suyu eksik etmiyorum, faydasınıda gördüm. Bağırsaklarımı iyi çalıştırıyor. kaydirigubbakcemile2

Kahvaltı çok önemlidir benim hayatımda... O yüzden güzel bir kahvaltı yaptım sabah... 1 tane sandviç ekmeği yedim, yanında da biraz sucuk, yeşil zeytin ve peynir... 1 bardakta şekersiz çay içtim. Yarım litrede su içtim, içmeye de devam ediyorum. Kahvaltı günün enerjisi olduğu için yedim bunları... Öğlen ve akşama daha hafif şeyler yemeyi düşünüyorum. cokacimcoook

Birazdan bütün evi süpürcem. Hem anneme yardım olur, hemde bana spor :))) Sonrada omurgam için doktorumun verdiği egzersizleri yapcam. Ardından da cıbı cıbıııııı yaparım. :sm_cool:

3 gibi de bir küçük tabak meyve yicem. Biraz kiraz, biraz erik... cokacimcoook

Herkese bol sağlıklı günleeeeerrrr :))

hala yatakta debeleniyorum laptop kucagımda falan.. amacsızca sırıtıyorum filan 14:30 da ara öğünümü yaptım.. 1muz+1bardak ayran

Egzersizlerimin bir kısmını yaptım. Azıcık kaldı. Devam edicem şimdi... Gerçi benimkiler zayflamak için değil, omurgam için ama olsun. O da hareket :)) Akşama da yeni aldığım pilates topumu şişirip pilates yapmayı düşünüyorum. kaydirigubbakcemile2

Kahvaltıdan sonra 1 avuç kiraz, 1 tanede erik yedim. Tatlı krizim tuttu, form'un çikolata kaplı bisküvisini yedim. Akşamada az miktarda kızarmış tavuk yemeyi düşünüyorum. Tabi ekmeksiz.. Ki ekmek hiiiiçççç sevmem zaten... Problem değil o açıdan... Yanında da domates salatalık falan yerim. Tamamdır.

Oyyhhhhh gitsede kilolar kurtulsak

az önce ben de ara öğünde çikolata kaplı etiform yedim, piştiii :)

Kızarmış derilerini yeme bari :) az da ekmek ye gece acıkma... kaydirigubbakcemile2

iyiyim kuzuuummm sen nasılsın bravo vallaaaa kilolar gidiyordu gitmiyordu derken hedefe tam isabet :lepi:

bende bişeycicik yaptığım yok dünden beri forumda oyun merakı başladı kendimi alamıyomkafamçokkarıştı

evt canım yaa gitti valla şükürrr :)

darısı tüm forumun başına...

ben de bi ara takılmıştım benim şimdiki favorim MUMU ama çok zor yaa 1. olan arkadaşla bi görüşmek isterim şahsen ben yapıyorum 200-250 kendisi yapmış 1250 :)

salak malak gibim hissettim kendimi sempatiksalakcinni

aşkolsun yaaa
bende pek oyun oynanmamda dün bi bakayım dedim adını tam olarak hatırlamıyorunm rekor sahibi 400 kusur bin yapmış ben 110 binde kaldım:sm_confused:
ama önemli olan yarışmaktııııııı:dilcikar:

şakaaaa sırnaşık şey yaa ama çok zevkliiii

:lepi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skorlarım var onda benim de çok oynadım MUMU dan önce çok güzel ama bi yerde tıkanıyo pullar gelmiyince bişiy yapamıyosun

bu arada hiç 110 bin olamadım yaa bravo :)

hadii yaaCADIARZU

şimdi 90 binde kaldım gözümü alamıyorum yaaa aklım oyundaaa-tatlicadiarzu-

az önce ben de ara öğünde çikolata kaplı etiform yedim, piştiii :)

Kızarmış derilerini yeme bari :) az da ekmek ye gece acıkma... kaydirigubbakcemile2

Yok deri sevmem zaten... Midemi bulandırıyor. Ekmek problem olmuyor çünkü çocuklugumdan beri ekmek sevmem ve de kahvaltı dışında neredeyse hiç yemem. :))

selam gencler! eveet sporumu yaptım sütümü içiyorum şimdi de.. saat7-7bucuk arası da aksam yemeğimi yerim. bugunkü menümü yazayım hemen..

sabah11:00 kahvaltı:
-sütlü nesfit

14:30 ara öğün:
-1muz+1bardak ayran

16:30-18:00 arası spor
-start it up&pack&limber
-zumba dansı yaklasık 48 dakika

spordan hemen sonra 1 bardak süt

19:00-19:30 arası aksam yemeği:

-biraz tavuk
-3kasık bulgur pilavı
-bol domates biber. sebze yemeğim yok cunku..onun yerine..
-yoğurt naneli ve kimyonlu

21:30 ara öğün:
-1muz+süt

yatmadan önce de elma sirkesi içerim ballı.

bu zumba dansını cidden herkese tavsiye ediyorum inanılmaz zevkli bisey. cook keyif aldım ayna karsısında yapıyorum bazen gülüyorum kendime filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…