çok teş.ederim arkadaşlar,valla sizin sayenizde verdim 5 kilo,bu topiğe gelmeden önce 58dim 53 oldum sayenizde:lepi:
yasemincim evet hayatım ben dedim valla ben anlamıom 5 kilo verdim ama her yerimden orantılı gittiği için cidden anlaşılmıo kuzum yaaabilmiyorumkismile
4 gün sonra eşim gelecek yanıma herkes bilio resmen spor yapacam die işkenceler çekiorum,bi de kilo verdiğimi anlamassa moralman çökerim iddiya girdik çünkü,tartıdaki oynama yetmio sadece görüntümden anlasın istiorum,çok heyecanlıyım o yüzdeneyvahedigeldismile
şu son 3 gün şok falan bişiler yapmam lazım 1 aydan fazla zamandır dietteim ve yavaş kilo verdim,artık şu son 3 gün hızlanmak istiorum,3 güncük şoktan bişi çıkmaz herhaldedelikafadulden zaten geldikten 1 gün sonra hemen tatile çıkcaz ordada malum yemekler foraaaa,elimden geldiğince zayıf gitmek istiorum
topic almış başını yrümüş =) okumak o kadar zor geldiki =) aranıza katılmak istiyorum.vermem lazım kilolarımı.57 kiloyum.boyum 1.60. cokacimcoook abur cubur yemekten kendimi alıkoyamıyorum mirmirmirmir
evet ya sen 58 ben 59 idim ben halen 59 um ama malum sebeplerden ama sen resmen gözümün önünde eridin hatun tebrikler............
canim zukseddingicim sen su 2 gun spor yapmicaksin ya yediklerine dikkat edeceksin ya iste bu 2 gunden sonra tartiya bi cik o kadar cok sasiracaksin ki aaaaa yesa nerden bildi acaba diyeceksin kilon cok daha az cikacak bak gor :))
merhaba ben yeni üyeyim 59,6 ya düştüm bu sabah:1rolleyes: hadefim 55 acaba beni de aranıza alır mısınızyoksa 59.0 ı görmem mi lazım:sm_confused: teşekkür ederimm..
merhaba kızlar,
bende 57.5tim 55 e düştüm. kellogs kflakes 2hafta 2öğün 2kase diyetini yaptım 2,5 kilo onla verdim. hedefim 50ye kadar düşmek. bu diyeti 14günden fazla yapmayın yazıo sitesinde oyüzden ara verdim şuan. ama 1hafta sonra tekrar başlicam aralıklı aralıklı yapıcam. tabii sporda yapıyorum. bakalım umarım bende verebilirim.
tebrikler katzii,,çok iyii vermişinn....darısı herkese...günaydın kızlar kilom 56.9a düşmüş.. şükür1 temmuzda 58.3tüm
hamur işlerini azaltarak başlayabilirsinnn,diyet değil de dengeli ve düzenli beslenerek kilo veriyoruz,sık sık az az yiyoruzz...Slm kızlar ya bugün benim doğum günüm ve artık kilo vermek istiyorum.Eskiden çok zayıftım 44 kilodan 56ya çıktım ve durumdan çok rahatsızım bugün bismillah diyip başlamak istiyorum diyete ama kontrole ihtiyacım var:)bugün sabahtan gün boyu 2 simit ve bisürü yoğurtlu brokoli haşlaması yedim ama hiç spor yapmadım ve kola ve kahve içtim yapmamam gerektiğini bile bile.Bir de şu yarışmalara ben de katılmak istiyorum belki beni azimlendirir.kaydirigubbakcemile2
canim zukseddingicim sen su 2 gun spor yapmicaksin ya yediklerine dikkat edeceksin ya iste bu 2 gunden sonra tartiya bi cik o kadar cok sasiracaksin ki aaaaa yesa nerden bildi acaba diyeceksin kilon cok daha az cikacak bak gor :))
selam gencler!eveet sporumu yaptım sütümü içiyorum şimdi de.. saat7-7bucuk arası da aksam yemeğimi yerim. bugunkü menümü yazayım hemen..
sabah11:00 kahvaltı:
-sütlü nesfit
14:30 ara öğün:
-1muz+1bardak ayran
16:30-18:00 arası spor
-start it up&pack&limber
-zumba dansı yaklasık 48 dakika
spordan hemen sonra 1 bardak süt
19:00-19:30 arası aksam yemeği:
-biraz tavuk
-3kasık bulgur pilavı
-bol domates biber. sebze yemeğim yok cunku..onun yerine..
-yoğurt naneli ve kimyonlu
21:30 ara öğün:
-1muz+süt
yatmadan önce de elma sirkesi içerim ballı.
bu zumba dansını cidden herkese tavsiye ediyorum inanılmaz zevkli bisey. cook keyif aldım ayna karsısında yapıyorum bazen gülüyorum kendime filan
menün gayet güzell canımmmm,besleyiciiii 5 pekiyii sana.....bu hafta pekiyilik öğrencilik bekliyomm herkesten......bende yazayım
sabah
1 dlm kızarmış ekmek
kk peynir
3 zeytin
öğlen
salata 1-2 dilim ekmek
1 tbk bezelye
ara
kiraz
akşam
ızgara et
1 domates
merhaba kızlarrrrr karnım çooook ağrıo
hemde misafiri vardı yemneğe allahtan uçağa bindiler şimdi
ben nesfit yedikten sora sabah akşama kdr küçük bi çukulata yedim regliyim die galiba cnm çok çekti
30 dk öncede 1 but haşlanmış tavuk+bi kaşık pilav+semiz otuna katılmış yoğurt yedimmm
ama karnım ağrıo ve göbeğim şişş mutsuzummmmm sporada gidemedim
hoşgeldinn canımmm,sık sıkk az a zyeee,yediğin herşeyi ve hareketelrinii ayzz...abur cuburdan kurtulmuşş brii olarakkk sana bol meyve yemeni öenririm.....topic almış başını yrümüş =) okumak o kadar zor geldiki =) aranıza katılmak istiyorum.vermem lazım kilolarımı.57 kiloyum.boyum 1.60. cokacimcoook abur cubur yemekten kendimi alıkoyamıyorum mirmirmirmir
beraberr yaaplımm,ben de de acacyip şişlikk var,kilomm çok çıkmıyoo amam karnımm şişş......teş. ederim canım ee tabi artık sen kilo verme derdinden uzaksın
olsun ama seninki çok daha güsel bi heyecan maş. dielim
bu arada ya sporu bıraktım ben artık şu önümüzdeki bi hafta çok heyecanlıyım çünkü hiç spor yapasım gelmio,koçiş gelecek çünkü 2 gün sonra :asigim: bide havalar acaip sıcak pack yaptım ben bugün sadece şu 2 gün anca pack yapabilirim,bide yedikelrime dikkat etsem uff tatile çıkacaz ya şişecem gene die de korkuom bilmiom artık ne yapacam şu 2 gün full detoks takılacam bugün takılmadım artık şu son 2 gün bunu artık yapmam lazım
kirazı kahvaltıdan önce yersen,bağırskalarını hareetlendirir..aaa form üzürünelrindenn uzak durr bencee,,çikolata yediğinde ceza alır spor yapmak zorunda kalırsınn.....tatlı ihtiyacını kuru üzümm,tarçınlı sütt le giderebilirsinn..Egzersizlerimin bir kısmını yaptım. Azıcık kaldı. Devam edicem şimdi... Gerçi benimkiler zayflamak için değil, omurgam için ama olsun. O da hareket :)) Akşama da yeni aldığım pilates topumu şişirip pilates yapmayı düşünüyorum. kaydirigubbakcemile2
Kahvaltıdan sonra 1 avuç kiraz, 1 tanede erik yedim. Tatlı krizim tuttu, form'un çikolata kaplı bisküvisini yedim. Akşamada az miktarda kızarmış tavuk yemeyi düşünüyorum. Tabi ekmeksiz.. Ki ekmek hiiiiçççç sevmem zaten... Problem değil o açıdan... Yanında da domates salatalık falan yerim. Tamamdır.
Oyyhhhhh gitsede kilolar kurtulsak
yağ oranınn süpermiş ya ben 53 kg iken yağ oranım%20ciavrıydııııı........evt canım bugün yağ kas ve su oranlarımı ölçtüm % 23 civarıydı sanırım yağ oranıum başladığımda şimdi % 13 :)
Kas da fena değil % 43 gözüküyor...
İnşallah canım yaaa korkuyorum valla biraz spor yapmazsam alıcam diye...
ben de öptm canımmmm nesfitle doyuyo musun yaaa hayatta doymam sempatiksalakcinni
bu hafta koc kim?
canlarim hemen gunaydin deyip kaciyorum
HAFTANIN KOCU NESMEKAYACIGIMMMMM
ESKI KOCA TESEKKURLER YENI KOCA BASARILAR
@SENSEEEEEEEEEEEEEE canim nesmenin bu hafta isi neyim olursa sana zahmet bi koc ayarla heheh:)) (babymom olabilir eger musaitse ) aslansin sen :)) nesme cevap vermedi de tam o yuzden emin olmayarak yaziyorum ama yapar buyuk ihtimalle
hadi operim muahh bye
çok teş.ederim arkadaşlar,valla sizin sayenizde verdim 5 kilo,bu topiğe gelmeden önce 58dim 53 oldum sayenizde:lepi:
yasemincim evet hayatım ben dedim valla ben anlamıom 5 kilo verdim ama her yerimden orantılı gittiği için cidden anlaşılmıo kuzum yaaabilmiyorumkismile
4 gün sonra eşim gelecek yanıma herkes bilio resmen spor yapacam die işkenceler çekiorum,bi de kilo verdiğimi anlamassa moralman çökerim iddiya girdik çünkü,tartıdaki oynama yetmio sadece görüntümden anlasın istiorum,çok heyecanlıyım o yüzdeneyvahedigeldismile
şu son 3 gün şok falan bişiler yapmam lazım 1 aydan fazla zamandır dietteim ve yavaş kilo verdim,artık şu son 3 gün hızlanmak istiorum,3 güncük şoktan bişi çıkmaz herhaldedelikafadulden zaten geldikten 1 gün sonra hemen tatile çıkcaz ordada malum yemekler foraaaa,elimden geldiğince zayıf gitmek istiorum
bu hafta herkes gece yatmadann mutlaka en az 20 mekik çekcekkk bahane üretmek yok....çoğunluğun sorunu göbek çünküü,mekikte göbeğe birebir..ben yıllardıı çekerim ve kilo almamma rağmen göbeğimm olmaz...
welcome to İstanbul.......melabaaa :)) from istanbul :))
canım maydonzo suyunu içebiliyosan ne mutlu sana,,ben denendimm ve midemi bulandırdı...kahvaltın gayet güzel,yeşil zeytini seviyosan biraz daha yiyebilirsinn,siyah zeytinin yağ oranı ço olduğu için onu kıstlıyoruzz,amam yeşilii yee..4 ten petibeur çokkkk ,muz ve büsüvii resmenn kalori yüklemişinn,sana ceza vercemmm,akşam olmadannn yarım saat yürü,ya da ip atlaa..ya da evde lesli ile yürüyüş yap.walk walk...birazadnn yiyeceğini de yedikten sonbra ayz.....Merhaba kızlaaaarrrr kaydirigubbakcemile2 Ben geldim
Sabah kahvaltıda çeyrek ekmek, roka, beyaz peynir, azıcık reçel ve 2 tanede yeşil zeytin yedim. Yanında da 1 bardak şekersiz çay içtim.
Bir kaç saat sonrasında 1 bardak maydonoz suyu içtim. Rahimle ilgili problemlere bire bir... Pco var da bende... :kedi: Zayıflamayada yardımcı... zemuszemus Limon sıkarak burnumu kapatıp içiyorum. Ben normalde hiç bitkisel çay falan içemem ama limonla tadı gerçekten iyi oluyor.
Ara öğün olarakta 1 tane muz yedim. 4 tanede petibör bisküvi :kedi:
Acıktım şimdi... Birazdan yerim. Bakalım annemciiimmm neler yapmış bugün?
Yapı ile alakalı olabilir. Bende de hiç göbek olmaz ama basen var. Popo değil basen... :S
Basen için ne yapsam kiii? :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?