50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya sen 58 ben 59 idim ben halen 59 um ama malum sebeplerden ama sen resmen gözümün önünde eridin hatun tebrikler............

bende yazayım
sabah
1 dlm kızarmış ekmek
kk peynir
3 zeytin

öğlen
salata 1-2 dilim ekmek
1 tbk bezelye

ara
kiraz

akşam
ızgara et
1 domates

merhaba kızlarrrrr karnım çooook ağrıo

hemde misafiri vardı yemneğe allahtan uçağa bindiler şimdi

ben nesfit yedikten sora sabah akşama kdr küçük bi çukulata yedim regliyim die galiba cnm çok çekti

30 dk öncede 1 but haşlanmış tavuk+bi kaşık pilav+semiz otuna katılmış yoğurt yedimmm

ama karnım ağrıo ve göbeğim şişş mutsuzummmmm sporada gidemedim

topic almış başını yrümüş =) okumak o kadar zor geldiki =) aranıza katılmak istiyorum.vermem lazım kilolarımı.57 kiloyum.boyum 1.60. cokacimcoook abur cubur yemekten kendimi alıkoyamıyorum mirmirmirmir

topic almış başını yrümüş =) okumak o kadar zor geldiki =) aranıza katılmak istiyorum.vermem lazım kilolarımı.57 kiloyum.boyum 1.60. cokacimcoook abur cubur yemekten kendimi alıkoyamıyorum mirmirmirmir

seninle boyumuz ve kilomuz aynı tatlım.. muhakkak ugra topiğe cok faydası oluyor gercekten. ck güzel paylasımlarımız oluyor burda. a.s.

evet ya sen 58 ben 59 idim ben halen 59 um ama malum sebeplerden ama sen resmen gözümün önünde eridin hatun tebrikler............

teş. ederim canım ee tabi artık sen kilo verme derdinden uzaksın
olsun ama seninki çok daha güsel bi heyecan maş. dielim

bu arada ya sporu bıraktım ben artık şu önümüzdeki bi hafta çok heyecanlıyım çünkü hiç spor yapasım gelmio,koçiş gelecek çünkü 2 gün sonra :asigim: bide havalar acaip sıcak pack yaptım ben bugün sadece şu 2 gün anca pack yapabilirim,bide yedikelrime dikkat etsem uff tatile çıkacaz ya şişecem gene die de korkuom bilmiom artık ne yapacam şu 2 gün full detoks takılacam bugün takılmadım artık şu son 2 gün bunu artık yapmam lazım

canim zukseddingicim sen su 2 gun spor yapmicaksin ya yediklerine dikkat edeceksin ya iste bu 2 gunden sonra tartiya bi cik o kadar cok sasiracaksin ki aaaaa yesa nerden bildi acaba diyeceksin kilon cok daha az cikacak bak gor :))

Slm kızlar ya bugün benim doğum günüm ve artık kilo vermek istiyorum.Eskiden çok zayıftım 44 kilodan 56ya çıktım ve durumdan çok rahatsızım bugün bismillah diyip başlamak istiyorum diyete ama kontrole ihtiyacım var:)bugün sabahtan gün boyu 2 simit ve bisürü yoğurtlu brokoli haşlaması yedim ama hiç spor yapmadım ve kola ve kahve içtim yapmamam gerektiğini bile bile.Bir de şu yarışmalara ben de katılmak istiyorum belki beni azimlendirir.kaydirigubbakcemile2

merhabaaaaaaaa

hepinize ferah neşeli huzurlu bir hafta sonu diliyorummopuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldinizz bizi takip edindelikafadulden

merhaba kızlar,
bende 57.5tim 55 e düştüm. kellogs kflakes 2hafta 2öğün 2kase diyetini yaptım 2,5 kilo onla verdim. hedefim 50ye kadar düşmek. bu diyeti 14günden fazla yapmayın yazıo sitesinde oyüzden ara verdim şuan. ama 1hafta sonra tekrar başlicam aralıklı aralıklı yapıcam. tabii sporda yapıyorum. bakalım umarım bende verebilirim.

merhaba ben yeni üyeyim 59,6 ya düştüm bu sabah:1rolleyes: hadefim 55 acaba beni de aranıza alır mısınız yoksa 59.0 ı görmem mi lazım:sm_confused: teşekkür ederimm..

mrb herese,
koç sanırsam benim 2 gündrü giremedimm,usura bamayın 1 gün rotarlı başlıyorumm,merak etmeyin telafi etcemmm hepinizin eritcem yağlarınızıı..,,geçmişii okuyuummmm...

merhaba ben yeni üyeyim 59,6 ya düştüm bu sabah:1rolleyes: hadefim 55 acaba beni de aranıza alır mısınız yoksa 59.0 ı görmem mi lazım:sm_confused: teşekkür ederimm..

hoşgldinn,arammızdasın,dengeli ve düzenli bslen,yedikelrini ve hareketlerini yazz beraberce verriiiiriz....

umarımm canım,istedikten sonra elbet verirsin..
günaydın kızlar kilom 56.9a düşmüş.. şükür 1 temmuzda 58.3tüm
tebrikler katzii,,çok iyii vermişinn....darısı herkese...

hamur işlerini azaltarak başlayabilirsinnn,diyet değil de dengeli ve düzenli beslenerek kilo veriyoruz,sık sık az az yiyoruzz...

canim zukseddingicim sen su 2 gun spor yapmicaksin ya yediklerine dikkat edeceksin ya iste bu 2 gunden sonra tartiya bi cik o kadar cok sasiracaksin ki aaaaa yesa nerden bildi acaba diyeceksin kilon cok daha az cikacak bak gor :))

yesayay katılıyorumm,bizzat tarafımdann denenmiştirr..sürekli sppor yapıyp tartılınca kilo aynı 2 gün yapmayınca bakıyosun kii erimişin....

canım sporun çok çok güzell bence..zumba dansıını deniycemmmm..21.30dai muz bence gereksizmişşş,muz yükse kalorili olduğu içinn akşamm yemei,ki zaten gündüz yemişinnn...genel olrakk güzel menünn..

bende yazayım
sabah
1 dlm kızarmış ekmek
kk peynir
3 zeytin

öğlen
salata 1-2 dilim ekmek
1 tbk bezelye

ara
kiraz

akşam
ızgara et
1 domates
menün gayet güzell canımmmm,besleyiciiii 5 pekiyii sana.....bu hafta pekiyilik öğrencilik bekliyomm herkesten......

canım geçmiş olsun diycemmm geçmiştir zatennçikolta yerine zan tavsiyemm ysanın tarçınlı sütüü gerçektenn tatlı isteğini azaltıoo,ya da kuru üzümm hem sana kan yapar..kaybettikelrini kazandırır...sempatiksalakcinni pilavı 1 kaşık yemenn güzelll..bi de ara öğünn yapppppp....

hoşgeldinn canımmm,sık sıkk az a zyeee,yediğin herşeyi ve hareketelrinii ayzz...abur cuburdan kurtulmuşş brii olarakkk sana bol meyve yemeni öenririm.....
beraberr yaaplımm,ben de de acacyip şişlikk var,kilomm çok çıkmıyoo amam karnımm şişş......

kirazı kahvaltıdan önce yersen,bağırskalarını hareetlendirir..aaa form üzürünelrindenn uzak durr bencee,,çikolata yediğinde ceza alır spor yapmak zorunda kalırsınn.....tatlı ihtiyacını kuru üzümm,tarçınlı sütt le giderebilirsinn..
kızarmışş ürünlerdenn uzak duralımm,ço sağlısızlar ve kilo vermenii güçleştiriler...
yağ oranınn süpermiş ya ben 53 kg iken yağ oranım%20ciavrıydııııı........
bu hafta koc kim?

beeennnnnnnnsempatiksalakcinni

geldimm ama,,geç mi olduuuuuuu....kusura bamayınn girememdimm neteeee,yoğundumm 2 gündürrrr....

şokkk tenn bence uza dur canımm yaa,,geri hemnn alırsınnnnnn....5 kilo çokk iyiii bencee...tatilde de salata ağırlıklıı beslenirsinn,+yüzme falann almzsınn ya korkma............

ben de menümü yazayım:
11:30da güne başlaıdm..sabah:21li tibetimi yaptım+2 bardak karışık form çayı içtimm(çok şişitm+9 gündürr bağırsaklarımm çalışmıyooooooooooo )yarım saat sonra kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmk+peynir+zeytin+domates+yumurta+maydonoz
ara:3 dilim karpuz
ara:1 türk kahvesi içiyormmm..
ara:4 kayısıı yiycemmmmmmmm
akşam:kabak çorbası yapcammmm+yanında yoğurt yerimmmmm
hareketack 11 dlık yaptımm+akşamm yarım saatt pilates yapcammm...+50mekikkkkk

bu hafta herkes gece yatmadann mutlaka en az 20 mekik çekcekkk bahane üretmek yok....çoğunluğun sorunu göbek çünküü,mekikte göbeğe birebir..ben yıllardıı çekerim ve kilo almamma rağmen göbeğimm olmaz...

Merhaba kızlaaaarrrr kaydirigubbakcemile2 Ben geldim

Sabah kahvaltıda çeyrek ekmek, roka, beyaz peynir, azıcık reçel ve 2 tanede yeşil zeytin yedim. Yanında da 1 bardak şekersiz çay içtim.

Bir kaç saat sonrasında 1 bardak maydonoz suyu içtim. Rahimle ilgili problemlere bire bir... Pco var da bende... :kedi: Zayıflamayada yardımcı... zemuszemus Limon sıkarak burnumu kapatıp içiyorum. Ben normalde hiç bitkisel çay falan içemem ama limonla tadı gerçekten iyi oluyor.

Ara öğün olarakta 1 tane muz yedim. 4 tanede petibör bisküvi :kedi:

Acıktım şimdi... Birazdan yerim. Bakalım annemciiimmm neler yapmış bugün?

Yapı ile alakalı olabilir. Bende de hiç göbek olmaz ama basen var. Popo değil basen... :S

Basen için ne yapsam kiii? :kedi:

melabaaa :)) from istanbul :))
welcome to İstanbul.......
canım maydonzo suyunu içebiliyosan ne mutlu sana,,ben denendimm ve midemi bulandırdı...kahvaltın gayet güzel,yeşil zeytini seviyosan biraz daha yiyebilirsinn,siyah zeytinin yağ oranı ço olduğu için onu kıstlıyoruzz,amam yeşilii yee..4 ten petibeur çokkkk ,muz ve büsüvii resmenn kalori yüklemişinn,sana ceza vercemmm,akşam olmadannn yarım saat yürü,ya da ip atlaa..ya da evde lesli ile yürüyüş yap.walk walk...birazadnn yiyeceğini de yedikten sonbra ayz.....
Yapı ile alakalı olabilir. Bende de hiç göbek olmaz ama basen var. Popo değil basen... :S

Basen için ne yapsam kiii? :kedi:

aynnen canım benim de basenelrimm varrr,sporla çok çok azalddı benişmki..burdaki sporlardan callan,,lesli
,slim in 6..falan yaptımm ve ço yararıı oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…