welcome to İstanbul.......
canım maydonzo suyunu içebiliyosan ne mutlu sana,,ben denendimm ve midemi bulandırdı...kahvaltın gayet güzel,yeşil zeytini seviyosan biraz daha yiyebilirsinn,siyah zeytinin yağ oranı ço olduğu için onu kıstlıyoruzz,amam yeşilii yee..4 ten petibeur çokkkk ,muz ve büsüvii resmenn kalori yüklemişinn,sana ceza vercemmm,akşam olmadannn yarım saat yürü,ya da ip atlaa..ya da evde lesli ile yürüyüş yap.walk walk...birazadnn yiyeceğini de yedikten sonbra ayz.....
aynnen canım benim de basenelrimm varrr,sporla çok çok azalddı benişmki..burdaki sporlardan callan,,lesli
,slim in 6..falan yaptımm ve ço yararıı oldu....
koç olaraktann azcıkk örnek olayımm ve yürüyüşe çıkıyorumm.....
ben de katılabilir miyim size???
Yediiimmmm yemeğimi geldim2 tane dolmabiber yedim, iki kaşıkta yoğurt... kaydirigubbakcemile2 Neredeyse hiç su içemedim bugün.. Yarım litre içebildim sadece... Akşama kadar 1,5 litre içerim.
Ooohhh ooohhh cezalarla falan çok motive olur insan... Sevdim ben bu olayı... kaydirigubbakcemile3
Yürüyüş mümkün değil şu an... Ancak ip atlayabilirim ve de omurgam için egzersizlerim var düzenli yapmam gereken onları yaparım birazdan... Akşama da pilates yapmaya çalışcam.
Tatlım bahsettiğin sporlar nerede? Birkaç kişiden daha duydum ama nerede var ve nasıl yapılıyor bilmiyorum. :kedi:
Hep böyle küçük bir basen hayal etmişimdir ama kilom olmasa bile olmadı hiç... :)))
ben de katılabilir miyim size???
ayyyyyy tabi az kaldı büyük güne....bak nasıl farkeder...Hadii gözün aydınteş. ederim canım ee tabi artık sen kilo verme derdinden uzaksın
olsun ama seninki çok daha güsel bi heyecan maş. dielim
bu arada ya sporu bıraktım ben artık şu önümüzdeki bi hafta çok heyecanlıyım çünkü hiç spor yapasım gelmio,koçiş gelecek çünkü 2 gün sonra :asigim: bide havalar acaip sıcak pack yaptım ben bugün sadece şu 2 gün anca pack yapabilirim,bide yedikelrime dikkat etsem uff tatile çıkacaz ya şişecem gene die de korkuom bilmiom artık ne yapacam şu 2 gün full detoks takılacam bugün takılmadım artık şu son 2 gün bunu artık yapmam lazım
wawwwwwwwwww hemencik toparlamışsın aferin kız.....günaydın kızlar kilom 56.9a düşmüş.. şükür1 temmuzda 58.3tüm
ay şekercim koç sensin demekmrb herese,
koç sanırsam benim 2 gündrü giremedimm,usura bamayın 1 gün rotarlı başlıyorumm,merak etmeyin telafi etcemmm hepinizin eritcem yağlarınızıı..,,geçmişii okuyuummmm...
ayyyyyy tabi az kaldı büyük güne....bak nasıl farkeder...Hadii gözün aydın
wawwwwwwwwww hemencik toparlamışsın aferin kız.....
ay şekercim koç sensin demek
menüm (hafta sonu eşim evde olunca pazar biraz azıyoruzçok üzgünüm: ama yeme yönünde
sabah
2 dlm yumurtalı ekmek
3-4 zeytin
kk peynir
öğlen
4 ızgara köfte
2 kanat
ara
yarım kase sütlaç
akşam
2 pohaça
meyve
şimdi kızlar benim 2 ay kadar kilomu sabit tutmam gerek...dr mda aynı fikirde çok kilo almadan sağlıkla gitmek için o yüzden menülerimi hergün buraya yazıyorumki böylece kontrol altında tutabiliyorum kendimi....öpüldünüz...
maden suyu bebelrin gaz sancısına ii geliyomuşş.6 aydan sonra beblere verilirmiş..annne karnında da kalsiyumu direk bebeğe geçermiş...
günde 1lt mineralli su içme lazımmışş,ama bana çok gibi geldiii.4 şişe.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?