50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yediiimmmm yemeğimi geldim 2 tane dolmabiber yedim, iki kaşıkta yoğurt... kaydirigubbakcemile2 Neredeyse hiç su içemedim bugün.. Yarım litre içebildim sadece... Akşama kadar 1,5 litre içerim.

Ooohhh ooohhh cezalarla falan çok motive olur insan... Sevdim ben bu olayı... kaydirigubbakcemile3

Yürüyüş mümkün değil şu an... Ancak ip atlayabilirim ve de omurgam için egzersizlerim var düzenli yapmam gereken onları yaparım birazdan... Akşama da pilates yapmaya çalışcam.

Tatlım bahsettiğin sporlar nerede? Birkaç kişiden daha duydum ama nerede var ve nasıl yapılıyor bilmiyorum. :kedi:

Hep böyle küçük bir basen hayal etmişimdir ama kilom olmasa bile olmadı hiç... :)))

canım omurga egzersiiszin varsa bu hareketeleri doktoruna danışmadan yapma bence sorun olabilir.SENDE ZAYIFLA sitesine girip üye olursan orda CALLAN,LESLİ(WALK AT HOME),SLİM İN 6 diye arasann ordan indirebilrsin..Rapid OLARK İNİYOO.açabilirsem link veririmm.san ceza konuusnda esnek olucazzz...basenninn senin de küçülürr benim biraz küçüldüüü,senin de olurr,sadece azimli,karrlı ool.....
ben de katılabilir miyim size???

tbai kii hoş geldin....

tuğbacımm bi de suu çok iç,özellikle gün içine yay,ard ardına içmee,gün içinde 2-3 lt içmeye çalış.Yeşil çay iç.Sıcak sevmiyosan,soğuk+limonla iç..çayları şekrsiz iç.nescafe içME.Türk ahvesi,filtre kahve iç..gündüzelri 1 ayran içebilriisnn hem tok tutar...

ayyyyyy tabi az kaldı büyük güne....bak nasıl farkeder...Hadii gözün aydın
günaydın kızlar kilom 56.9a düşmüş.. şükür 1 temmuzda 58.3tüm
wawwwwwwwwww hemencik toparlamışsın aferin kız.....
mrb herese,
koç sanırsam benim 2 gündrü giremedimm,usura bamayın 1 gün rotarlı başlıyorumm,merak etmeyin telafi etcemmm hepinizin eritcem yağlarınızıı..,,geçmişii okuyuummmm...
ay şekercim koç sensin demek
menüm (hafta sonu eşim evde olunca pazar biraz azıyoruzçok üzgünüm: ama yeme yönünde

sabah
2 dlm yumurtalı ekmek
3-4 zeytin
kk peynir

öğlen
4 ızgara köfte
2 kanat

ara
yarım kase sütlaç

akşam
2 pohaça
meyve

şimdi kızlar benim 2 ay kadar kilomu sabit tutmam gerek...dr mda aynı fikirde çok kilo almadan sağlıkla gitmek için o yüzden menülerimi hergün buraya yazıyorumki böylece kontrol altında tutabiliyorum kendimi....öpüldünüz...

yaaa,,,,,ben becrememişimdirrr....biraz net konuusunda eksiğim de.....canım ya,google den sende zayıfla-slim in 6 yazz..zumba dansı yazz ,çıkıyoo oa zamna..

hımmm senii azgın ulkerk seniiikaydirigubbakcemile3,,,,ay ayy aşamm ne o poğaççaa,tamam hamilesinn 2 kişilik yiyosun ama akşamm poğaçaaa olmamışşşş,keşke makarna falan yapsaydınnnn...gündüz güzell amaa,çok azgınlık göremedimm.sütlaçç var ama,sonuçta sütlü ütatlıı ve erken saatte yediğin içinn yakarsınnn..bu günlük affedelimm bebeğin hatrına ama poğaça yı gündüzleri yeee.....
sabitlersinn canım ya korkma.....

maden suyu bebelrin gaz sancısına ii geliyomuşş.6 aydan sonra beblere verilirmiş..annne karnında da kalsiyumu direk bebeğe geçermiş...
günde 1lt mineralli su içme lazımmışş,ama bana çok gibi geldiii.4 şişe.........

ben normalde yazın günde 2 şişe içerim ama 4 şişe olmaz ya...bu arada 2 litre suyumu sürekli içiyorum...ebru şallıyı gördünüzmü 6. aynda ayyyyy karnı anca benim karnım kadar yani şu anki hatta ben foto çektirsem ondan fazla bile duabilir:roflol:

evvt ya,,karının hamile olduğunu bilmiyodum,siyah elbiseliydi ve 6 aylıkmışş çok şaşısrdımm,,,bu ünlülerr hep öyle yaaa,doğum sonrası da,sanki onlar değil de başkası yapmış gibi....soda ben de 1- 2 şişe içerimm.1lt dedi az önce uzman biir de bence çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…