50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim zukseddingicim sen su 2 gun spor yapmicaksin ya yediklerine dikkat edeceksin ya iste bu 2 gunden sonra tartiya bi cik o kadar cok sasiracaksin ki aaaaa yesa nerden bildi acaba diyeceksin kilon cok daha az cikacak bak gor :))
yok anam yok ben kim detoks kiiiiimmmm,gene götürdüm malı bu anneler yok mu bu anneler,bugün adına yaptığım tek faydalı şey sabah uyanınca pack yaptım,25 dk sabah yürüdüm sonra biraz evvel 25dk yürüdüm,bide 1 bardak maydonoz suyu içtim
mrb herese,
koç sanırsam benim 2 gündrü giremedimm,usura bamayın 1 gün rotarlı başlıyorumm,merak etmeyin telafi etcemmm hepinizin eritcem yağlarınızıı..,,geçmişii okuyuummmm...
aayyyy nesmecim erit beniiiiiii dicem ama kocam geliooooo nası ericem,şimdi onun şerefine neler yapılır,poffffsempatiksalakcinni
slim packsiz yaşayamam çok ii çok memnunum,bu arada saydım 370 mekik yada 400de olabilir slimdeki mekikler,üşenmedim saydım yaparken

evet canım ya az kaldııkaydirigubbakcemile2

ayyy ben ona inanamıorum ya bi damlacık kadın,hamile demeye bin şahit lazım,bende öle olmak istiom:kedi:

slmmm kızlarrrr:hulya:

karnım hala ağrıo

sabah 10:30 gibi uyandım ama 12 de kahvaltı yaptık kocişkom yüzündenolumunekankayizsmile

sabah 1kk kdr ince kaşar(edirne peyniri,ezine falan yiyemem ben),1 salatalık,1 domates,1 dilim kepek ekmeği yedim,ha bi çatada ymurta çaldım kocamdan

sonra türk kahvesi içtim bi tane uzun yıllardır çay-kahve şekersiz içiorum zaten

gün içinde titus tünellerine gittim bi 2-3 km yürüdüm heralde orda bi ice tea içtim ortalama 100 kl olabilir

saat 7 gibi bi kase semiz otuna cacık yaptım yedim

acaba yarın spora gitsemmi reglimin 3.günü olcak ne dersiniz?

bence aralarda meyve yiyebilirdinnnnn.ICe tea zaten yürüyüşüle gitmiştirr..bazı hareketler mens döneminde tavsiye edilmiyo.spor derken ne tür hareketler?

tek çarem yarın...umarım 1 güncük detoks yapabilirim

canım evet slim ler zatenn mekikk yönündenn zenginn...detoks ben de yapayımm senlee..

Tugbaaa
ben o çizelge işini beceremedim =))
nesmekaya hoşbulduk =)

kilom 54 boyum 159
gelinlik giyene kadar biraz zayıflamam lazım =))

bugunku menum

sabah: az menemen ,1 lokma simit, biraz peynir,1 etimek ,2 bardak yesil cay

ara: 1 activia

oglen : az ıspanak , mantar sote

ara: kiraz , yarım seftali

aksam: magnum gold ( HAFTAda 1 magnum yiyorum ) onu yıyınce aksam yemegi yok

ara: form cayı

egzersizler: tibet 9lu, pack, callan karın

bence aralarda meyve yiyebilirdinnnnn.ICe tea zaten yürüyüşüle gitmiştirr..bazı hareketler mens döneminde tavsiye edilmiyo.spor derken ne tür hareketler?

tüm gün dışardaydım o yüzden bu şansım yoktu ama normalde zaten meyve çoook tüketirim

spor derken kondisyon yani.spor salonuna gidiorum
15dk yürüyüş
15 dk bisiklet
15 dk 15 dk elektirikli bisiklet
50 tane eopa
35 mekik
35 ters mekik

arada nabzım çok yükselirse twist yapıorum veya 1er dk dolanıorum,aslında haftada 3 gün gitcektim ama ctesi regl i olunca gitmedim,çok sancılanırım ben çünkü,yrn işte gitsemmi giymesemmi? tereddütteyim

canim zukseddingicim sen su 2 gun spor yapmicaksin ya yediklerine dikkat edeceksin ya iste bu 2 gunden sonra tartiya bi cik o kadar cok sasiracaksin ki aaaaa yesa nerden bildi acaba diyeceksin kilon cok daha az cikacak bak gor :))

aynen bana oyle oldu 55.7 idim spor yapamadım tibet yaptım sadece sonra bi baktım 55.1 olmusum sonrada 54.9

http://www.*****************/showthread.php?t=10866

bu da zumba dansı katzii ypmışş,reklamını yaptıı.ben de bugün deneyeceğimmm...

zumba dansını 5 dkk yaptım da gerçekten hem eğlenceli,hem yorucuu hareekti,dansıı sevnelr yapabilir...

evet ben de danscı oldugum için cook hosuma gitti. ama sen hangilerini yapıyosun onu merak ettim. benim yaptıgım 3 adet video biri bel ve bacak için öbürü göbek için diğeri de kardiyo.. linkverebiliyosam veriyim de yapın siz de. inanılmaz keyifli Şeniz

aynen bana oyle oldu 55.7 idim spor yapamadım tibet yaptım sadece sonra bi baktım 55.1 olmusum sonrada 54.9

alla alla nasıl oldu ki süper ya.. nerden bildi yesa acabaa sempatiksalakcinni

sporumu yaptım sütümü içtim.. bugun yeme ve uyku düzenim berbattı utanarak söylüyorum. aksama kadar uyudum.. sadece kahvaltı ve aksam yemeği yedim. ikisinin arasında da 1 ara öğün yaptım. şimdi de süt içiyorum işte..

yine start it up&pack&limber ve 3 adet zumba videosu yaptım.

way wayy wayy boyle koc lazım bize bu hafta super kilolar verilir eminim...

sağoll canım,beraberce verdircez kiloları,,yardımlarınızıı bekliyorum.....

Tugbaaa
ben o çizelge işini beceremedim =))
nesmekaya hoşbulduk =)

kilom 54 boyum 159
gelinlik giyene kadar biraz zayıflamam lazım =))
KİLO ÇİZELGESİ ANSIL YAPILIR?yazılı konuyu okuyrak yapabilirisnn..

.1.Etimekin içinde dayanıklıkı için madde varmış ya onun zararlı olduğunu duymuştum
2.menün gayet güzell canımm sen bu işi biliyosun..........
3.hareketelrin de güzell.5 pekiyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…