sonuçta tuzluuuu....
yok anam yok ben kim detoks kiiiiimmmm,gene götürdüm malı bu anneler yok mu bu anneler,bugün adına yaptığım tek faydalı şey sabah uyanınca pack yaptım,25 dk sabah yürüdüm sonra biraz evvel 25dk yürüdüm,bide 1 bardak maydonoz suyu içtimcanim zukseddingicim sen su 2 gun spor yapmicaksin ya yediklerine dikkat edeceksin ya iste bu 2 gunden sonra tartiya bi cik o kadar cok sasiracaksin ki aaaaa yesa nerden bildi acaba diyeceksin kilon cok daha az cikacak bak gor :))
aayyyy nesmecim erit beniiiiiii dicem ama kocam geliooooo nası ericem,şimdi onun şerefine neler yapılır,poffffsempatiksalakcinnimrb herese,
koç sanırsam benim 2 gündrü giremedimm,usura bamayın 1 gün rotarlı başlıyorumm,merak etmeyin telafi etcemmm hepinizin eritcem yağlarınızıı..,,geçmişii okuyuummmm...
slim packsiz yaşayamam çok ii çok memnunum,bu arada saydım 370 mekik yada 400de olabilir slimdeki mekikler,üşenmedim saydım yaparkenbu hafta herkes gece yatmadann mutlaka en az 20 mekik çekcekkk bahane üretmek yok....çoğunluğun sorunu göbek çünküü,mekikte göbeğe birebir..ben yıllardıı çekerim ve kilo almamma rağmen göbeğimm olmaz...
evet canım ya az kaldııkaydirigubbakcemile2ayyyyyy tabi az kaldı büyük güne....bak nasıl farkeder...Hadii gözün aydın
wawwwwwwwwww hemencik toparlamışsın aferin kız.....
ay şekercim koç sensin demek
menüm (hafta sonu eşim evde olunca pazar biraz azıyoruzçok üzgünüm: ama yeme yönünde
sabah
2 dlm yumurtalı ekmek
3-4 zeytin
kk peynir
öğlen
4 ızgara köfte
2 kanat
ara
yarım kase sütlaç
akşam
2 pohaça
meyve
şimdi kızlar benim 2 ay kadar kilomu sabit tutmam gerek...dr mda aynı fikirde çok kilo almadan sağlıkla gitmek için o yüzden menülerimi hergün buraya yazıyorumki böylece kontrol altında tutabiliyorum kendimi....öpüldünüz...
ayyy ben ona inanamıorum ya bi damlacık kadın,hamile demeye bin şahit lazım,bende öle olmak istiom:kedi:ben normalde yazın günde 2 şişe içerim ama 4 şişe olmaz ya...bu arada 2 litre suyumu sürekli içiyorum...ebru şallıyı gördünüzmü 6. aynda ayyyyy karnı anca benim karnım kadar yani şu anki hatta ben foto çektirsem ondan fazla bile duabilir:roflol:
slmmm kızlarrrr:hulya:
karnım hala ağrıo
sabah 10:30 gibi uyandım ama 12 de kahvaltı yaptık kocişkom yüzündenolumunekankayizsmile
sabah 1kk kdr ince kaşar(edirne peyniri,ezine falan yiyemem ben),1 salatalık,1 domates,1 dilim kepek ekmeği yedim,ha bi çatada ymurta çaldım kocamdan
sonra türk kahvesi içtim bi tane uzun yıllardır çay-kahve şekersiz içiorum zaten
gün içinde titus tünellerine gittim bi 2-3 km yürüdüm heralde orda bi ice tea içtim ortalama 100 kl olabilir
saat 7 gibi bi kase semiz otuna cacık yaptım yedim
acaba yarın spora gitsemmi reglimin 3.günü olcak ne dersiniz?
tek çarem yarın...umarım 1 güncük detoks yapabilirim
koç olaraktann azcıkk örnek olayımm ve yürüyüşe çıkıyorumm.....
bence aralarda meyve yiyebilirdinnnnn.ICe tea zaten yürüyüşüle gitmiştirr..bazı hareketler mens döneminde tavsiye edilmiyo.spor derken ne tür hareketler?
canim zukseddingicim sen su 2 gun spor yapmicaksin ya yediklerine dikkat edeceksin ya iste bu 2 gunden sonra tartiya bi cik o kadar cok sasiracaksin ki aaaaa yesa nerden bildi acaba diyeceksin kilon cok daha az cikacak bak gor :))
aynen bana oyle oldu 55.7 idim spor yapamadım tibet yaptım sadece sonra bi baktım 55.1 olmusum sonrada 54.9
http://www.*****************/showthread.php?t=10866
bu da zumba dansı katzii ypmışş,reklamını yaptıı.ben de bugün deneyeceğimmm...
zumba dansını 5 dkk yaptım da gerçekten hem eğlenceli,hem yorucuu hareekti,dansıı sevnelr yapabilir...
aynen bana oyle oldu 55.7 idim spor yapamadım tibet yaptım sadece sonra bi baktım 55.1 olmusum sonrada 54.9
tibet neki?:hulya:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket-11.html linkten inceleyebilirsin canım
way wayy wayy boyle koc lazım bize bu hafta super kilolar verilir eminim...
KİLO ÇİZELGESİ ANSIL YAPILIR?yazılı konuyu okuyrak yapabilirisnn..Tugbaaa
ben o çizelge işini beceremedim =))
nesmekaya hoşbulduk =)
kilom 54 boyum 159
gelinlik giyene kadar biraz zayıflamam lazım =))
bugunku menum
sabah: az menemen ,1 lokma simit, biraz peynir,1 etimek ,2 bardak yesil cay
ara: 1 activia
oglen : az ıspanak , mantar sote
ara: kiraz , yarım seftali
aksam: magnum gold ( HAFTAda 1 magnum yiyorum ) onu yıyınce aksam yemegi yok
ara: form cayı
egzersizler: tibet 9lu, pack, callan karın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?