canım bence gitme .....ters mekik karnı zorlarrr+sancın da oluyomuşşş gitmemen daha iyii .tüm gün dışardaydım o yüzden bu şansım yoktu ama normalde zaten meyve çoook tüketirim
spor derken kondisyon yani.spor salonuna gidiorum
15dk yürüyüş
15 dk bisiklet
15 dk 15 dk elektirikli bisiklet
50 tane eopa
35 mekik
35 ters mekik
arada nabzım çok yükselirse twist yapıorum veya 1er dk dolanıorum,aslında haftada 3 gün gitcektim ama ctesi regl i olunca gitmedim,çok sancılanırım ben çünkü,yrn işte gitsemmi giymesemmi? tereddütteyim
evet ben de danscı oldugum için cook hosuma gitti. ama sen hangilerini yapıyosun onu merak ettim. benim yaptıgım 3 adet video biri bel ve bacak için öbürü göbek için diğeri de kardiyo.. linkverebiliyosam veriyim de yapın siz de. inanılmaz keyifli Şeniz
ben zumba dansı videosunu izle - Eğlence - Mynet - Video burdakinii yaptımm da sadecce 3dk,5dk lık var,bi de sende zayıfladan indirdimm onu yapmadımm amaaa..link için sağolllll
limper ne işe yarıo?? yuklemeye degermi?? ben start it uptan memnunum bi ust kademeye cıkmaya hic niyetim yok takatimde :))
canım bence gitme .....ters mekik karnı zorlarrr+sancın da oluyomuşşş gitmemen daha iyii .
cnm sabahki durumuma göre bakim diorum az değil düşşün 4 gündür bişi yapmamış olcam
belki sadece yürür ve bisiklete biner gelirim sonuçta zorluk derecelerini ayarlayabilirim kaydirigubbakcemile2
kocum 20 mekik yerine tekrar pack yaptım..etimek uyarın icin tskler dikkate alıcam..artık yatayım ii gecelrrr[/Q
süpersinnn babymom,yıldızlıksın........iyi gcelerrr.....
canım bence gitme .....ters mekik karnı zorlarrr+sancın da oluyomuşşş gitmemen daha iyii .
cnm sabahki durumuma göre bakim diorum az değil düşşün 4 gündür bişi yapmamış olcam
belki sadece yürür ve bisiklete biner gelirim sonuçta zorluk derecelerini ayarlayabilirim kaydirigubbakcemile2[/QUOTE
GİT O ZAMANNNN..KOLAY GELSİN.....
canlarım limber dediğimiz şey esneme hareketlri.. streçing yani bi nevi.
kızlar 2 ay icinde napıp edip 6 kilo vermem lazım :bbo:
ama daha önce hic diyet yapmadım
ne dersiniz? olur mu?
çok zorlanırsın ama olur, sonra geri alma ihtimalin de çok yüksek ama o süre için lazımsa olur.
düğünde şişko olmak istemiyorum :ecrin_bebek:
48e inip 52ye kadar tekrar cıksam sorun yok
tekrar 54 olmiym de yeter bana
en iyisi diyetisyene gitmek sanırım bir an önce
elbette verirsin ,ama bence sağlıklı bişey olmaz,geri alma riski de çok yüksek olur..ama verirsinn sonuçtaa.kızlar 2 ay icinde napıp edip 6 kilo vermem lazım :bbo:
ama daha önce hic diyet yapmadım
ne dersiniz? olur mu?
nesmecim yapalım ya,benide gaza getir yaaa salı günü kocam gelecek ne kadar ince görünürsem o kadar kar,hoş 1 günden bişi olmaz amasempatiksalakcinni
packteyim ben arkadaşlar ii geceler herkese
ben de kilo vercem derken zaten zayıfken 6 kilo alıp şişko oldum şimdi onları vermek için uğraşıyorum 1 yıldır. diyetisyene gitmek iyidir bu yüzden:) neyse ben kaçtım
Merhaba kızlar
Bu hafta yine arkadaşımdaydım, o yüzden gelemedim buraya... Umarım herşey yolundadır. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?