50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bence gitme .....ters mekik karnı zorlarrr+sancın da oluyomuşşş gitmemen daha iyii .

nesmecim yapalım ya,benide gaza getir yaaa salı günü kocam gelecek ne kadar ince görünürsem o kadar kar,hoş 1 günden bişi olmaz amasempatiksalakcinni

bu zumbalar nası ki ay ben 1 hafta spor yapamıcamm ki vicdan oluom bak şimdide ama yapacak bişi yok:kedi:
çokta ii yüzdüğüm sölenems banu alkan gibi yüzüorum sölemesi ayıpdelikafadulden
nası korucam kilomu bilmiom gari

çok zorlanırsın ama olur, sonra geri alma ihtimalin de çok yüksek ama o süre için lazımsa olur.

düğünde şişko olmak istemiyorum :ecrin_bebek:
48e inip 52ye kadar tekrar cıksam sorun yok
tekrar 54 olmiym de yeter bana

en iyisi diyetisyene gitmek sanırım bir an önce

düğünde şişko olmak istemiyorum :ecrin_bebek:
48e inip 52ye kadar tekrar cıksam sorun yok
tekrar 54 olmiym de yeter bana

en iyisi diyetisyene gitmek sanırım bir an önce

ben de kilo vercem derken zaten zayıfken 6 kilo alıp şişko oldum şimdi onları vermek için uğraşıyorum 1 yıldır. diyetisyene gitmek iyidir bu yüzden:) neyse ben kaçtım

Merhaba kızlar

Bu hafta yine arkadaşımdaydım, o yüzden gelemedim buraya... Umarım herşey yolundadır. kaydirigubbakcemile2

kızlar 2 ay icinde napıp edip 6 kilo vermem lazım :bbo:
ama daha önce hic diyet yapmadım
ne dersiniz? olur mu?
elbette verirsin ,ama bence sağlıklı bişey olmaz,geri alma riski de çok yüksek olur..ama verirsinn sonuçtaa.

nesmecim yapalım ya,benide gaza getir yaaa salı günü kocam gelecek ne kadar ince görünürsem o kadar kar,hoş 1 günden bişi olmaz amasempatiksalakcinni

tamam canım ozamnn yarın meyve detoksu yapıyoruz .BAŞKA YAPAN VAR MI?YESA GİBİ LİSTE geliyooo;yarın detoks yapanlar:
1.zükseddin
2.nesmekaya

packteyim ben arkadaşlar ii geceler herkese

ii gecelerrr.....

ben de kilo vercem derken zaten zayıfken 6 kilo alıp şişko oldum şimdi onları vermek için uğraşıyorum 1 yıldır. diyetisyene gitmek iyidir bu yüzden:) neyse ben kaçtım

yaaa,,ne kötü bir durumm,,en sağlıklısıı tabiiiii diyetisyene e gitmek...

Merhaba kızlar

Bu hafta yine arkadaşımdaydım, o yüzden gelemedim buraya... Umarım herşey yolundadır. kaydirigubbakcemile2

hoş geldinn dulci,herşeyy yolunda gezmeci sen de ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…