bilmiyorumkismile.....YAAAA yapılmalıı o zmannn,koç kaarrr değiştirdi......
kızlar 2 ay icinde napıp edip 6 kilo vermem lazım :bbo:
ama daha önce hic diyet yapmadım
ne dersiniz? olur mu?
bu zumbalar nası ki ay ben 1 hafta spor yapamıcamm ki vicdan oluom bak şimdide ama yapacak bişi yok:kedi:
çokta ii yüzdüğüm sölenems banu alkan gibi yüzüorum sölemesi ayıpdelikafadulden
nası korucam kilomu bilmiom gari
benim uykum geldii,yatcamm,hepinzie ii gceelrrr,kendinize ii bakın.yatmadann lütfenn 20 mekik çekinnnnn...sabah uyanınca yeşil çayy içinn..+dedikelriimii cididiyee alın..........
Bu arada koc kim????
güzelim galiba nesmekaya
asıl koç tatilde olabilir:) bilmiorum
maranki haberlerde şimdi ,3 gün sadece karpuz yiiyin,yeşil çayve kiraz yişyin cildiniz ve bedenniz değişecek dio??????
O amcam cok sey diyor da dediklerini yapinca birsey olmuyor.
Bence en etkili sey duzenli spor ve gunde 6 ogun azar azar yemek..Biz hepimiz bu sekilde verdik kilolari...
tabiki öle ama belkide detoks mantığında sölüodur,bnm bi arkadaşım var eczacı,hiç kilolu olmadı ama biz ünv deyken arada karaciğer için meyve detoksu yapardı,aslında cidden arada lazım detoks ama ben sadece ayranın zararlı olduğunu düşünüoryum,meyveden en azından şeker alıosun
neyse ben bulgurumu ve mercimegimi hasladim. Ama yogurt varmi bakmayi unuttum.... Hazirlayayimde sunu bir an once calismaya koyulayim...
Kizlar evlilik yildonumumuz geliyor... Esinize ne aldiniz siz???? Benim aklima bir sey gelmiyor... Avva da bir gomlek begendi haftasonu onu mu alsam????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?