50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim uykum geldii,yatcamm,hepinzie ii gceelrrr,kendinize ii bakın.yatmadann lütfenn 20 mekik çekinnnnn...sabah uyanınca yeşil çayy içinn..+dedikelriimii cididiyee alın..........

Allah Allah anlamadim ya biri 2 ayda 6 kilo vermem gerek demis herkes cok zorlanirsin geri alirsin bilmem ne demis 2 ayda 6 kilo normal ki hatta ayda 4-ila 6 kilo arasi bile normal ben mi bi seyleri yanlis okuyorum acaba yaw

niye saglikli olmasin niye geri alsin ki hala anlamiyorum neyse sabah yine okurum:))

neyseeeee melabaaaaaaaaaaaa ben geldim ama hemencik kacaro goruusruzzz

nesmecimmmmmmmmmmm supersin kuzum yaaa gozumuz gonlumuz acildi koc gorduk sayende:))) pepperrrr bu hafta da bi sey demezsin artik hehe:)

Son düzenleyen: Moderatör:
@katzi bilirim ben :)))

@tembel zukseddin bi sey kalmadi surda bi kac daha dikkat et de bosa gitmesin kuzum yahu:)

bilmiyorumkismile.....YAAAA yapılmalıı o zmannn,koç kaarrr değiştirdi......

o limber zaten zor bişiy diil ki canım kasları falan esnetiyosun gevşetiyo rahatlatıyo cok güzel ve rahatlatıcı bisey bende ben o yuzden yapıyorum.zorlamıyo yormuyo insanı Şeniz

kızlar 2 ay icinde napıp edip 6 kilo vermem lazım :bbo:
ama daha önce hic diyet yapmadım
ne dersiniz? olur mu?

verirsi tatlım neden veremeyesin 2ayda 6kilo rahatlıkla verilir. ama beslenmene dikkat edersen ve spor yaparsan tabi ki..

zumbalar çoook eğlenceli verdiğm linkleri bi izle istersen ehe ehe Şeniz

benim uykum geldii,yatcamm,hepinzie ii gceelrrr,kendinize ii bakın.yatmadann lütfenn 20 mekik çekinnnnn...sabah uyanınca yeşil çayy içinn..+dedikelriimii cididiyee alın..........

tamamdır sabah yeşil çay Şeniz

2 ayda 6kg rahat verilir spor ve diyet hergun sart olmak sartıyla.. ben 4kg verdim 1 ay 1 haftada..ama azim diyet ve spor sart oglu sart..oturdugun yerde verilmio kilolar

gunaydin kizlar...tatildi, regliydi derken hepsi bitti ve ben 2 kilo fazla cekiyorum tartida.....Galiba acilen detoksa ihtiyacim var. Kilo aldiysam da oturmadan vucuduma geri gondereyim (ki almis olma ihtimalim cok yuksek, bizim kizlara goturdugum 3 kilo baklavanin 1 kilosunu ben yemisimdir 4 gun icinde...)Zaten on gundur her ogun ve hergun istisnasiz disarida yedim.Haftasonu da acik bufe kahvaltiydi,aksam yemegiydi, asmali mescitti derken daha tartiya cikmak bu sabah aklima geldi...Yarim kilo M&M sekeri tek basima bitirdigimi hiiic soylemiyorummmm.....
Bugun start it up a da basliyorum. Su sizin ayranli corba detoksuna da bir bakayim. Evde malzemeler varsa yapayim hemen....sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr

uyandım bi domates+bi salatalık+bi kk kaşar+1 dilm kepek ekmeği yedim açık bi çay içiorum şu an

spora gitsemmi acep? üffff

güzelim galiba nesmekaya

asıl koç tatilde olabilir:) bilmiorum

maranki haberlerde şimdi ,3 gün sadece karpuz yiiyin,yeşil çayve kiraz yişyin cildiniz ve bedenniz değişecek dio??????

O amcam cok sey diyor da dediklerini yapinca birsey olmuyor.
Bence en etkili sey duzenli spor ve gunde 6 ogun azar azar yemek..Biz hepimiz bu sekilde verdik kilolari...

O amcam cok sey diyor da dediklerini yapinca birsey olmuyor.
Bence en etkili sey duzenli spor ve gunde 6 ogun azar azar yemek..Biz hepimiz bu sekilde verdik kilolari...

tabiki öle ama belkide detoks mantığında sölüodur,bnm bi arkadaşım var eczacı,hiç kilolu olmadı ama biz ünv deyken arada karaciğer için meyve detoksu yapardı,aslında cidden arada lazım detoks ama ben sadece ayranın zararlı olduğunu düşünüoryum,meyveden en azından şeker alıosun

hmmm. aslinda seker bakliyatta da var... bir ya da iki gunu asmamak kosuluyla olabilir...
meyve sebze detoksu yapiyoruz arada bir ama bu sefer degisik birsey denemek istiyorum ben..cunku sebzeyide birtek haslama yada bugulama yemen gerek. simdi karnibahar brokoli bulmak zor olabilir ve haslama taze fasulye kabak yiyesim hic yok.... Onceden kabak corbasi detoksu yapmistim o da pek lezzetli degil...
Benimde amacim aslinda kilo vermekten ziyade on gundur yedigim sagliksiz gidalardan aldigim toksinleri atmak.....Cunku bu kadar kisa surede iki kilo aldigimi dusunmuyorum... Bir kismi odem de olabilir belki biraz da almisimdir ama....
bu arada koc nesmekayadir o olmamisti... asil koc diye birsey yok degisiyor her hafta kocumuz...Bu aralar herkes tatilde olunca pek bir durulmus buralar..

neyse ben bulgurumu ve mercimegimi hasladim. Ama yogurt varmi bakmayi unuttum.... Hazirlayayimde sunu bir an once calismaya koyulayim...

Kizlar evlilik yildonumumuz geliyor... Esinize ne aldiniz siz???? Benim aklima bir sey gelmiyor... Avva da bir gomlek begendi haftasonu onu mu alsam????

nesmekaya katzi ve babymoon teşekkürler yorumlarınız icinn=)
bende sabah sabah diyetisyene gittim
liste verdi, bide haftada 3 kere 45 dakikalık yürüyüş verdi
listeye baktım iyi yani aç kalmicam eminim
her hafta deişcek yavaş yavaş spor artıcak yemek azalıcak
ama 2 ayda 6 kilo cok rahat verirmişim yaşımdan dolayı, bu gercekten cesaret verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…