yaaa gördünmüüü.ne zamandır hiç dikkat etmiyordun sen sporda yapmıyordun. bak 2 kilo fazla çıktın.gunaydin kizlar...tatildi, regliydi derken hepsi bitti ve ben 2 kilo fazla cekiyorum tartida.....Galiba acilen detoksa ihtiyacim var. Kilo aldiysam da oturmadan vucuduma geri gondereyim (ki almis olma ihtimalim cok yuksek, bizim kizlara goturdugum 3 kilo baklavanin 1 kilosunu ben yemisimdir 4 gun icinde...)Zaten on gundur her ogun ve hergun istisnasiz disarida yedim.Haftasonu da acik bufe kahvaltiydi,aksam yemegiydi, asmali mescitti derken daha tartiya cikmak bu sabah aklima geldi...Yarim kilo M&M sekeri tek basima bitirdigimi hiiic soylemiyorummmm.....
Bugun start it up a da basliyorum. Su sizin ayranli corba detoksuna da bir bakayim. Evde malzemeler varsa yapayim hemen....sempatiksalakcinni
Allah Allah anlamadim ya biri 2 ayda 6 kilo vermem gerek demis herkes cok zorlanirsin geri alirsin bilmem ne demis 2 ayda 6 kilo normal ki hatta ayda 4-ila 6 kilo arasi bile normal ben mi bi seyleri yanlis okuyorum acaba yaw
niye saglikli olmasin niye geri alsin ki hala anlamiyorum neyse sabah yine okurum:))
neyseeeee melabaaaaaaaaaaaa ben geldim ama hemencik kacaro goruusruzzz
nesmecimmmmmmmmmmm supersin kuzum yaaa gozumuz gonlumuz acildi koc gorduk sayende:))) pepperrrr bu hafta da bi sey demezsin artik hehe:)
neyse ben bulgurumu ve mercimegimi hasladim. Ama yogurt varmi bakmayi unuttum.... Hazirlayayimde sunu bir an once calismaya koyulayim...
rica ederiz canımm,ne demek....bayanssulusmile en güzelini yapmışın canım diyetisyene giderek;benim de kötü bir tecribem var :kötükedihüso ben de 3 ay kadar önc eannemi diyetisyene götürdümde ban da yardımcı olmasını istemiştimmm;bana senin kilo alman lazım demiştii, hiç test ,tahlil yapmadan kendisii balık etliydii;o yüzden Türk Kadınının kendisi gibi olmasından yanaydı........nesmekaya katzi ve babymoon teşekkürler yorumlarınız icinn=)
bende sabah sabah diyetisyene gittim
liste verdi, bide haftada 3 kere 45 dakikalık yürüyüş verdi
listeye baktım iyi yani aç kalmicam eminim
her hafta deişcek yavaş yavaş spor artıcak yemek azalıcak
ama 2 ayda 6 kilo cok rahat verirmişim yaşımdan dolayı, bu gercekten cesaret verdi bana
yaaa gördünmüüü.ne zamandır hiç dikkat etmiyordun sen sporda yapmıyordun. bak 2 kilo fazla çıktın.
canım bence yapma o ayran detoksunu .
yaz geldi meyve sebze bol.
meyve sebze detoksu yap.
ayrala detoksa inanmıyorum ben
yaaa gördünmüüü.ne zamandır hiç dikkat etmiyordun sen sporda yapmıyordun. bak 2 kilo fazla çıktın.
canım bence yapma o ayran detoksunu .
yaz geldi meyve sebze bol.
meyve sebze detoksu yap.
ayrala detoksa inanmıyorum ben
bence kilo değildirr ,bu kadar çabuk alınırmı kii...bilmiyorumkismile.evett bence de meyve sebze....
aynen yaa... tamamen salmistim ben.... kendime geldim bugun tartiyi gorunce.. gozlerim yerinden firladi......bakliyatlari hasladim bari bugun yapayim. umarim tadi guzel olur.....
bu arada niye hediye almiyon sen bakayim hiii????? ya ben haftasonu istanbula yakin bir yerde tatil mi ayarlasam diyorum yildonumu hediyesi olarak??? kiyikoy kefken agva kerpe ye falan bakiyorum .....
Önümüzdeki hafta sonu da bizim yıldönümümüz, biz kpss ye gircez etkinlik olarak
Ben saat almayı düşünüyorum güzel bişey beğenirsem, gerçi saatinden hiç ayrılmıyor ama arada değişiklik yapar herhalde:)
ay yazik sana.....
benimkinin iki saati var. ikisi de yeni sayilir...gomlek te cok banel.... bilemiyorum valla ne yapsam. tatil hediye etmek iyi fikir guzel biryerler bulursam...
Pepper rüyamda seni gördüm, bize geliyordunuz ben de size sütlü irmik tatlısı yapıyordum kalorisi az diye
Pepper rüyamda seni gördüm, bize geliyordunuz ben de size sütlü irmik tatlısı yapıyordum kalorisi az diye
kpss den umarımm istediğin puanı alır,eşine gzüel bir hediye vermiş olursunnnnnn....
o kadar uzun sürede verilen kiloların bu kadar kısa sürede geri alınmasıı ilginçç ve çok gıcık bir durummm ,ben de yaklaşık 1 aydır çok dikakt etmiyorumm,ama almadım hiççç,aksine verdimmm..sen yine dikate dersinn,ama panik yapma,,almamışındır,,ödemdirr....
ben yok muydummmmmmmm???????
bir haftadir giremiyorum foruma diye hemen unutmussunuz beni.....CADIARZU
süpermiş rüyan,beynini ne kadar gzüel yönettiğinin göstergesii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?