50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa gördünmüüü.ne zamandır hiç dikkat etmiyordun sen sporda yapmıyordun. bak 2 kilo fazla çıktın.
canım bence yapma o ayran detoksunu .
yaz geldi meyve sebze bol.
meyve sebze detoksu yap.
ayrala detoksa inanmıyorum ben

sağoll yesacıkk,el,mden geelni yapcamm yüzünü kara çıkarmamm umarımm.2 ayda 6 kilo ;ben 2 ayda ancak 3 lg verebildiğim için mi bilmem ama bana çok gibi geldi,ama evet şimdi be de araştırdımm normall ayda 4kg ya kadar normalmiş......

neyse ben bulgurumu ve mercimegimi hasladim. Ama yogurt varmi bakmayi unuttum.... Hazirlayayimde sunu bir an once calismaya koyulayim...

bu ayran detoksunu ben de bir kere yapmıştım,hiç aç kalmıyosunn,ama beni çok şişrmiştiiii,karın ağrısı falan olu bn e,bi de kabızlığımı artırdııı...ben sevmedimm,bence meyve sebzee daha güzelll..

rica ederiz canımm,ne demek....bayanssulusmile en güzelini yapmışın canım diyetisyene giderek;benim de kötü bir tecribem var :kötükedihüso ben de 3 ay kadar önc eannemi diyetisyene götürdümde ban da yardımcı olmasını istemiştimmm;bana senin kilo alman lazım demiştii, hiç test ,tahlil yapmadan kendisii balık etliydii;o yüzden Türk Kadınının kendisi gibi olmasından yanaydı........

bence kilo değildirr ,bu kadar çabuk alınırmı kii...bilmiyorumkismile.evett bence de meyve sebze....

aynen yaa... tamamen salmistim ben.... kendime geldim bugun tartiyi gorunce.. gozlerim yerinden firladi......bakliyatlari hasladim bari bugun yapayim. umarim tadi guzel olur.....

bu arada niye hediye almiyon sen bakayim hiii????? ya ben haftasonu istanbula yakin bir yerde tatil mi ayarlasam diyorum yildonumu hediyesi olarak??? kiyikoy kefken agva kerpe ye falan bakiyorum .....

Önümüzdeki hafta sonu da bizim yıldönümümüz, biz kpss ye gircez etkinlik olarak

Ben saat almayı düşünüyorum güzel bişey beğenirsem, gerçi saatinden hiç ayrılmıyor ama arada değişiklik yapar herhalde:)

ay yazik sana.....
benimkinin iki saati var. ikisi de yeni sayilir...gomlek te cok banel.... bilemiyorum valla ne yapsam. tatil hediye etmek iyi fikir guzel biryerler bulursam...

Pepper rüyamda seni gördüm, bize geliyordunuz ben de size sütlü irmik tatlısı yapıyordum kalorisi az diye

kpss den umarımm istediğin puanı alır,eşine gzüel bir hediye vermiş olursunnnnnn....
o kadar uzun sürede verilen kiloların bu kadar kısa sürede geri alınmasıı ilginçç ve çok gıcık bir durummm ,ben de yaklaşık 1 aydır çok dikakt etmiyorumm,ama almadım hiççç,aksine verdimmm..sen yine dikate dersinn,ama panik yapma,,almamışındır,,ödemdirr....

son iki aydir bend ehic dikkat etmiyorum ama. bu hafta regli oldum ve hergun disraida yedik maalesef....Ne olduysa bir haftada oldu.... dur bakalim biberiye cayimi iciyorum detoksumu da yapayim gorecegiz bakalim sonucu

ben yok muydummmmmmmm???????
bir haftadir giremiyorum foruma diye hemen unutmussunuz beni.....CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 ay kıyamam, tamam yarın da seni görürüm olumunekankayizsmile
bu arada ben o tatildeki 3 kiloyu hiçbişey yapmadan verdim sen de verirsin merak etme. biberiyeli çay iyidir evet.

süpermiş rüyan,beynini ne kadar gzüel yönettiğinin göstergesii..

sağol kuzum kpss dileklerin için de opuyorumnanaktan

özel eğitim okularındaki öğrenciler öğrendielrini unutmasın diye,,onların menüüsnde her gün cevzi oluyooo..ordan öğrenmiştim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…