50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peppermint umarium kilo degildir . Ama en azindan hepsinin kilo olmadigina eminim...
Ulkuerk benim esim gozluk te kullanmiyor.... Sabahtan beri Istanbula yakininda bir hafta sonu kacamagi ayarlamaya calisiyorum....Bir turlu karar veremedim
sPatz sana da kolay gelsin. yoklugun belli oluyorr
Dun 53.3 tum su anda 51.5 i gosteriyor tarti. Galiba detoks ise yariyor./ Esas yarin sabah gorecegiz bakalim.....

ayy halı yıkadım,azcıkta temzilik yaptımmm,çok yoruldumm çokkk....ay keşke erkek olsaydımmm...detokstayım ya,3 tane ceviz yedimmm enerji versinn diye,sonuçta o da meyve sayılmaz mı?umarım bozulmamıştır detoksummmm..

cok yemedigin surece bir sakincasi yok sanirim. ben de dayanamayip bir tane badem attim agzimaaa....kaydirigubbakcemile3

Herkese mrb bende bugun dıyete basladım:)umarım basarılı olur bende basarı hıkayelerımı paylasırım:)58kıloyum boyum 156 hedef 50 :)
Bugunku menum
sabah:kfleks
Arada 2cevız 2 kayısı
oglen 2 yemek kasıgı semızotu+2 kasık yogurt+sehrıye corbası+1ekmek
Ara 2cevız+2 kayısı
Aksam haslanmıs tavuk yaptım yanınada salata yıcem
yatmadanda 1 adet meyve
2 ay boyle devam edebılırsem hersey super olur eylulde yuksek lısans ıcın yurtdısına cıkıyorum hersey super olmalı:)Daha once bu dıyetı yapan arkadasım 3 ayda 60tan 50ye dustu dıyetısyenın verdıgı tavsıyedır benmle beraber baslayan olursa cok sevınırım :)

ben bugün diyete başladım ve neler yediğimi yazıyım size;

08:00: 8adet yeşil zeytin,1yumurta,kibrit kutusu kadar yarım yağlı peynir,yağsız / şekersiz süt 2 dilim kızartılmış uno light ekmek ve domates salatalık

12:00:
bir tabak yemeğin yarısı kadar fasulye yemeği ve 1 dilimin yarısı uno light..

15:00: iki dilim karpuz

18:00: bol salata ve bir dilim uno light

bide 1,5 litre su içtmm ..

selaaaaaaaaaaaaaam

ben geldiiiiiii

evde adsl de sorun var, net yoktu o yüzden aranızda olamadım hiç 1 haftadır
bugünde nöbetçiyim o yüzden net var

hepinizi özlediiiiiiiiiiim

e ne var ne yok ben yok olalı

tekrar merhabaaaa

gittim sporuma yaptım sonra misafirliğe gittim roka salatası yedim 1-2 tanede sarma

az öncede kirazzz

akşam kulübün yemeği var bişi yemicemm

kızlar sizi çok özledim! çok işim var ve yanımda stajyer var giremiyorum bir türlü.

hepinizin yanaklarını mıncırıyor , çok hafif günler diliyorummmmkaydirigubbakcemile3

off ya benimde yanımda stajyer oluyor ve giremiyorum hiç kk ya
özel şeylerimin başkaları tarafından okunuyor olması rahatsız ediyor beni, sinir oluyorum
ama kk yı çok özledim
onsuz olmuyo
artık anladım
ben bir bağımlıyım

heyy ne detoksu yapıyosunuz siz bakalım
benim yediklerimde hiç ölçü yok
1 aydır sapıttım resmen
biri beni durdursun
tekrarr kilo almaktan korkuyorum

hoş geldinn trufcummm,bu günlerde herekste aynı sorunn varr maaleseff,zükseddinle ben meyve sebze,anchusa ise ayran detıoksu yapıyo,şişiliklerden kurtulmak için.....

tekrar merhabaaaa

gittim sporuma yaptım sonra misafirliğe gittim roka salatası yedim 1-2 tanede sarma

az öncede kirazzz

akşam kulübün yemeği var bişi yemicemm

gzüel yemişin,akşam da en azından salata çorba falan ye bencee,yemezsen kötü olabilirsin....

kizlar ben start it up imi yapmaya kaciyorum....
kolay gelsinn canım.....

ilk günüü için güzel bencee,aralrda yeşil ça falan içsen iyi olur.

canım hoş geldinn,umarım diyetin de baaşrılı olursunnn,hedefine ulaşırsın.aralar hep aynı mı?günlük mü değişiyoo?

truf ben ayran detoksu yapiyorum bugun ve yarin... tatilden bir geldim iki kilo fazlayim.....hemen start it up ve detoksa basladim....neredeyse iki aydir homini girtlak yiyor ve kilo almiyorum diye ovunuyordum. tatil mahvetti beni...silkinmeme vesile oldu...

anchusa ayran detoxunun ilk günü çok süper ikinci günü çok korkunç geçiyor uyarıyım, sabah tartıda normal kilonu görürsen devam etme bence. ben artık onu hep tek gün yapıyorum.

truf naber kuzu? kızlar arada gelip gelip gidiyorum kusura bakmayın malum son hafta ondan sonra boş gezenin boş kalfası olaraktan paso burada olacağım, muhtarı olcam başlığın

güzelim galiba nesmekaya

asıl koç tatilde olabilir:) bilmiorum

maranki haberlerde şimdi ,3 gün sadece karpuz yiiyin,yeşil çayve kiraz yişyin cildiniz ve bedenniz değişecek dio??????

evet canım koç nesmekaya
o ahmet marankiye hiiiiç ama hiç inanmıyorum yaa.. resmen insanların zaaflarından yararlanıyo Çok üzgünüm çoook

derse başlamadn ceviz yersen,öğrendielrin akılda kalma süresi uzarmışş.ceviz yeee...............

aa iyi kisöyledin canım aklımda olsun Şeniz

kızlar sizi çok özledim! çok işim var ve yanımda stajyer var giremiyorum bir türlü.

hepinizin yanaklarını mıncırıyor , çok hafif günler diliyorummmmkaydirigubbakcemile3

spatzcıgım mucuk canım saol sana da Şeniz

kizlar ben start it up imi yapmaya kaciyorum....
süpersin! ben de aksam yapıcam..

gençler bugun öldüm bittim geberdim.sabah4e kadar uyuyamadım 6bucukta uyanmam gerekliydi uyanamadım haliyle. 9da uyandım 1dilim kepek ekmeği ve 1parca peyniri attım agzıma cıktım evden apar toparsaat 10da.. zaten hiç iştahım yok bugunlerde.. öğlen saat 1 de 1paket eti form yedim ve bol su içtim öğle yemeği niyetine.. okulda hamburger, poğaça abur cubur ve tosttan baska bisey yok malesef .. saat 6da da aksam yemeğimi yedim gebericektim aclıktan. bulgur pilavi salatalık ve yogurt yedim. çok fena çook..
saat 11le 5 arası dersim vardı. ordan cıktım pazara markete falan gittim.şimdi kafamı koysam uyurum o derece yorgun ve uykusuzum.. ama uyumıcam gece uyuyamıyorum cunku.. hemen bulasıkları yıkayıp yarına yemek yapıp start it up yapmam lazım.. sonra da ders calısmalıyım. yetişir mi bilmiyorum artık yetiştiği kadar.. :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…