ayy halı yıkadım,azcıkta temzilik yaptımmm,çok yoruldumm çokkk....ay keşke erkek olsaydımmm...detokstayım ya,3 tane ceviz yedimmm enerji versinn diye,sonuçta o da meyve sayılmaz mı?umarım bozulmamıştır detoksummmm..
cemreeylul anladim cnm,
gelinlik giyeceksen durumun ozel tabi.
boyun kac ki cnm 48 olmak istiyorsun ??
kızlar sizi çok özledim! çok işim var ve yanımda stajyer var giremiyorum bir türlü.
hepinizin yanaklarını mıncırıyor , çok hafif günler diliyorummmmkaydirigubbakcemile3
güzelll,ben de devam ediyom canımm,şimdilikk ii gidiyooo..bakalım akşama kadar dayancakmıyız........evevt ya,,kendinziie gelinn kızlarrr zayıflayınnnnn,herkesten ne eksiğimiz varrr.......
canım ben de annemin yanında gitmiştim de kendisinden yardımm istedimm,bana da alman lazımm deiiid.....o nedenlee sana da öyle der,,gitme bencee.....boy-kilo farkı varsa diyetisyenler genelede normal diyolarrr...
off ya benimde yanımda stajyer oluyor ve giremiyorum hiç kk ya
özel şeylerimin başkaları tarafından okunuyor olması rahatsız ediyor beni, sinir oluyorum
ama kk yı çok özledim
onsuz olmuyo
artık anladım
ben bir bağımlıyım
heyy ne detoksu yapıyosunuz siz bakalım
benim yediklerimde hiç ölçü yok
1 aydır sapıttım resmen
biri beni durdursun
tekrarr kilo almaktan korkuyorum
tekrar merhabaaaa
gittim sporuma yaptım sonra misafirliğe gittim roka salatası yedim 1-2 tanede sarma
az öncede kirazzz
akşam kulübün yemeği var bişi yemicemm
kolay gelsinn canım.....kizlar ben start it up imi yapmaya kaciyorum....
ilk günüü için güzel bencee,aralrda yeşil ça falan içsen iyi olur.ben bugün diyete başladım ve neler yediğimi yazıyım size;
08:00: 8adet yeşil zeytin,1yumurta,kibrit kutusu kadar yarım yağlı peynir,yağsız / şekersiz süt 2 dilim kızartılmış uno light ekmek ve domates salatalık
12:00: bir tabak yemeğin yarısı kadar fasulye yemeği ve 1 dilimin yarısı uno light..
15:00: iki dilim karpuz
18:00: bol salata ve bir dilim uno light
bide 1,5 litre su içtmm ..
Herkese mrb bende bugun dıyete basladım:)umarım basarılı olur bende basarı hıkayelerımı paylasırım:)58kıloyum boyum 156 hedef 50 :)
Bugunku menum
sabah:kfleks
Arada 2cevız 2 kayısı
oglen 2 yemek kasıgı semızotu+2 kasık yogurt+sehrıye corbası+1ekmek
Ara 2cevız+2 kayısı
Aksam haslanmıs tavuk yaptım yanınada salata yıcem
yatmadanda 1 adet meyve
2 ay boyle devam edebılırsem hersey super olur eylulde yuksek lısans ıcın yurtdısına cıkıyorum hersey super olmalı:)Daha once bu dıyetı yapan arkadasım 3 ayda 60tan 50ye dustu dıyetısyenın verdıgı tavsıyedır benmle beraber baslayan olursa cok sevınırım :)
off ya benimde yanımda stajyer oluyor ve giremiyorum hiç kk ya
özel şeylerimin başkaları tarafından okunuyor olması rahatsız ediyor beni, sinir oluyorum
ama kk yı çok özledim
onsuz olmuyo
artık anladım
ben bir bağımlıyım
heyy ne detoksu yapıyosunuz siz bakalım
benim yediklerimde hiç ölçü yok
1 aydır sapıttım resmen
biri beni durdursun
tekrarr kilo almaktan korkuyorum
güzelim galiba nesmekaya
asıl koç tatilde olabilir:) bilmiorum
maranki haberlerde şimdi ,3 gün sadece karpuz yiiyin,yeşil çayve kiraz yişyin cildiniz ve bedenniz değişecek dio??????
derse başlamadn ceviz yersen,öğrendielrin akılda kalma süresi uzarmışş.ceviz yeee...............
kızlar sizi çok özledim! çok işim var ve yanımda stajyer var giremiyorum bir türlü.
hepinizin yanaklarını mıncırıyor , çok hafif günler diliyorummmmkaydirigubbakcemile3
süpersin! ben de aksam yapıcam..kizlar ben start it up imi yapmaya kaciyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?