50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar ben geldim,

bugunku menumu yazip, pilatese kacmam lazim

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yarim k.k beyaz peynir
ceyrek salatalik
1 tatli kasigi nutella

ara
--

ogle
1 tavuk schnitzel
1 kasik pure
1 kase cacik

ara
yarim k k beyaz peynir
ceyrek salatalik
cay

aksam
kavun, karpuz
1 k. k. tulum peyniri
1 dilim tam tahilli ekmek

@sakaleynnnnnnnnnn gorur gormezzz anaaaaaaaaaaaa nerdeydi bu deli acaba dedim kendi kendime heheh afferin ama kilonu gorunce heyt beee dedim aslanim benim

@waterimmm ohh ne guzel yaaa dur bakalim ben gidince kilo almissin demesinler de:))

@truffffffffffffffffffffffcannnnnimmmmmmm napion sen yaaa ozledim valla :)

@pepper hic bi sey degismemis kahvaltida mutlaka nutella var 1 kasikta olsa avuc ici kadar da olsa minnacik da olsa var valla napcaz bi seni bilmiom hehe:)

ya kızlar ben şimdi bişey sorcamm boyum 168 kilom 59 bana kilon normal diyolar 10 kilo fln vermek istiyorum . Normal olduğu için hızlı kilo veremezsin diyolar doğrumu_?

1.ara olmaması dışında;menün gayet güzell..çok istikkrrlısınnnnnn...:lepi:

@pepper hic bi sey degismemis kahvaltida mutlaka nutella var 1 kasikta olsa avuc ici kadar da olsa minnacik da olsa var valla napcaz bi seni bilmiom hehe:)

hehe )

ben zaten diyet miyet yapmiyorum ki,

kilomu koruyorum )) cok kilo verdim yaa.

valla isin sakasi hakikaten diyet miyet yapmiyorum ben ya.. biraktim diyeti,
cok sikildim.

sadece pilatesle vucudumu sekillendirmek yeni hedefim )

himmmmmmmmmmm peppercigim o zaman 1 kasik nutelladan bi sey olmaz bi de ustune uludag limonata ictin mi tamamdir hehehhe:)

ohhh ne guzel valla korumaya gecti canlarim yaaa ben senin ilk hallerini bilirim pepperim yaa nerden nereye hehe:)

@DILNNNNNNNNN 168 e 59sun canim normalsin iste kilo vermeye calisma hele cizelge neyim yapma lutfen spor yap vucudun sekle girsin

ya kızlar ben şimdi bişey sorcamm boyum 168 kilom 59 bana kilon normal diyolar 10 kilo fln vermek istiyorum . Normal olduğu için hızlı kilo veremezsin diyolar doğrumu_?

kilo hızlı verilmesii metabolizmanla ilgiliii,+yeme düznei+spor etkiliyoooo+ben de çok yavaş verdimm...yanii bence dediğin şeyle direk ilgili değill..

Bugün tüm günüm doktorda geçti. Sabah 9da bir girdim hastaneye... Akşam 4.30da zor çıktım. Haliyle dışarda yedim bütün öğünlerimi... Tahmin etmek zor olmasa gerek neler yediğimi... Demem o ki ; ipin ucunu bir kaçırdım ki sormayın. :kedi: Sonra battı balık yan gider diyerek akşam eve geldim biraz tatlı, biraz cips yedim. :kedi: Yalan oldu benim diyet...

Yarın telafi etcem. Yine doktordayım öğleden sonra ancak evde yiyip gitmeyi düşünüyorum Akşamada yüzmeye gidicem. 1 saat yüzerim havuzda... Havuzdan sonrada meyve dışında bir şey yemezsem dengelerim sanırım...:kedi:

geçmiş olsunn canım,her şeyin başı sağlıkk,umarım önemli bir sorunun yoktur.sağlığını düzelttikten sonra zayıfla sen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…