ders,yaz okulu falan mı?
truf ben ayran detoksu yapiyorum bugun ve yarin... tatilden bir geldim iki kilo fazlayim.....hemen start it up ve detoksa basladim....neredeyse iki aydir homini girtlak yiyor ve kilo almiyorum diye ovunuyordum. tatil mahvetti beni...silkinmeme vesile oldu...
truf naber kuzu? kızlar arada gelip gelip gidiyorum kusura bakmayın malum son hafta ondan sonra boş gezenin boş kalfası olaraktan paso burada olacağım, muhtarı olcam başlığın
evet canım koç nesmekaya
o ahmet marankiye hiiiiç ama hiç inanmıyorum yaa.. resmen insanların zaaflarından yararlanıyo Çok üzgünüm çoook
aa iyi kisöyledin canım aklımda olsun Şeniz
spatzcıgım mucuk canım saol sana da Şeniz
süpersin! ben de aksam yapıcam..
gençler bugun öldüm bittim geberdim.sabah4e kadar uyuyamadım 6bucukta uyanmam gerekliydi uyanamadım haliyle. 9da uyandım 1dilim kepek ekmeği ve 1parca peyniri attım agzıma cıktım evden apar toparsaat 10da.. zaten hiç iştahım yok bugunlerde.. öğlen saat 1 de 1paket eti form yedim ve bol su içtim öğle yemeği niyetine.. okulda hamburger, poğaça abur cubur ve tosttan baska bisey yok malesef .. saat 6da da aksam yemeğimi yedim gebericektim aclıktan. bulgur pilavi salatalık ve yogurt yedim. çok fena çook..
saat 11le 5 arası dersim vardı. ordan cıktım pazara markete falan gittim.şimdi kafamı koysam uyurum o derece yorgun ve uykusuzum.. ama uyumıcam gece uyuyamıyorum cunku.. hemen bulasıkları yıkayıp yarına yemek yapıp start it up yapmam lazım.. sonra da ders calısmalıyım. yetişir mi bilmiyorum artık yetiştiği kadar.. :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bir haftadrı doğru düzgün aranıza katılamıyorum oğlum hastaydı..spor yapamıyorum hiç ama bu hafat sonu karbonhidrat diyeti yaptım ve 2 kilo birden gitti ama öncesi hafta boyu diyetimi bozmadım..o iki günde sıkı diyet yaptım işe yaradı..tickerime bakın artık kilo olarakta aranızdayım YESAAAAA..
kızlar slm ben memleketde oldugum ıcın sureklı gıremıyrm nete.bugun sırf sıze bakabılmek ıcın ablama geldım. ne var ne yok degısen bırsey varmı ben bugun spora baslıyabıldım dıger gunlerde sureklı mısafır vardı hiç oturmadım zaten.bugun rampit up yaptım. yemek duzenımı daha tam oturtamadım burda ama cok yememeye dıkkat edyrm su anda regl oldugum ıcın tartılmadımda bakalım tatıl benım ıcın nasıl olacak
bırde kızlar eve gelınce tepkıler superdi. herkes aaa cok kılo vermıssın kemık olmussun dedıler hatta ablam fazla vermıssın ve çirkinlesmıssın aclıkdan cıkmıs gıbısın dedı bende ben boyle mutluyum dedım. ayrıca ben aslında ablamdan 2 kılo fazlayım ama spor yaptıım ıcın sanırım daha zayıf gozukyrm kolların falan ıncecık kalmıs kalcan yok olmus karnın dumduz dedıler ayy cok hosuma gıttı.tabı bıraz saldım bunları duyunca ama bugun spora basladım
bu sabah itibariyle 59.5 ü gördüm :teyteyf ya artık 60lı rakamlardan sıkılmıştım...kafamçokkarıştıdelikafadulden
diyet aynen devam
sabah:iki dilim uno denge light ekmek arası y.yağlı peynr.tost
yarım domates..
1 yeşil biber
form +yeşil çay
ara yok bu hafta sabah öğle arası ara öğün yapmayacağım.
öğle bir tavuk but haşlama yanında kırmız biberli naneli küçük kase y.yağlı yoğurt..
1 adet yeşil biber..
ara ince dilim y.yağlı penir +yarım girisini..
akşam.
iki domatesli tek yumurtalı menemen.
.küçük kase yoğurt..
.akşamda 2 adet erik yiyeceğim..
katzi nasıl yoğunsun öyle
ta ben yoruldum
bu sabah itibariyle 59.5 ü gördüm :teyteyf ya artık 60lı rakamlardan sıkılmıştım...kafamçokkarıştıdelikafadulden
diyet aynen devam
yarım domates..
1 yeşil biber
form +yeşil çay
öğle bir tavuk but haşlama yanında kırmız biberli naneli küçük kase y.yağlı yoğurt..
1 adet yeşil biber..
akşam.
.küçük kase yoğurt..
ben şimdi bir bardak diet kola içiyorumm bişey olmaz diilmi bide açlığımı bastırmak için şekersiz tatlandırıcılı sakzlar cigniyorum?
neden böyle bişey yaptın ki açlıgını bastırmak için. kolanın her türlüsü zararlı. diyette olsan da olmasan da zaten canım benim. kola yerine süt iç mesela.. ayran iç.. olumunekankayizsmile
ooof neden kola içtimki aslında light süt vardı içebilirdim ..aptal kafaam akannehir
diyetim bozulmaz dimi sonuçta kalorisiz:gitme:
aaa,kınıyorumm senii....nesmecim yalan oldu bneim detoks,annemler saolsunsempatiksalakcinni
biletimi aldım çarşamba tatile çıkıorum hayırlısıyla
yarında koçiş gelio:asigim:
kızlar slm ben memleketde oldugum ıcın sureklı gıremıyrm nete.bugun sırf sıze bakabılmek ıcın ablama geldım. ne var ne yok degısen bırsey varmı ben bugun spora baslıyabıldım dıger gunlerde sureklı mısafır vardı hiç oturmadım zaten.bugun rampit up yaptım. yemek duzenımı daha tam oturtamadım burda ama cok yememeye dıkkat edyrm su anda regl oldugum ıcın tartılmadımda bakalım tatıl benım ıcın nasıl olacak
bırde kızlar eve gelınce tepkıler superdi. herkes aaa cok kılo vermıssın kemık olmussun dedıler hatta ablam fazla vermıssın ve çirkinlesmıssın aclıkdan cıkmıs gıbısın dedı bende ben boyle mutluyum dedım. ayrıca ben aslında ablamdan 2 kılo fazlayım ama spor yaptıım ıcın sanırım daha zayıf gozukyrm kolların falan ıncecık kalmıs kalcan yok olmus karnın dumduz dedıler ayy cok hosuma gıttı.tabı bıraz saldım bunları duyunca ama bugun spora basladım
ben şimdi bir bardak diet kola içiyorumm bişey olmaz diilmi bide açlığımı bastırmak için şekersiz tatlandırıcılı sakzlar cigniyorum?
diyet aynen devam
yarım domates..
1 yeşil biber
form +yeşil çay
1 adet yeşil biber..
akşam.
.küçük kase yoğurt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?