50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nesmecim yalan oldu bneim detoks,annemler saolsunsempatiksalakcinni
biletimi aldım çarşamba tatile çıkıorum hayırlısıyla
yarında koçiş gelio:asigim:

kızlar slm ben memleketde oldugum ıcın sureklı gıremıyrm nete.bugun sırf sıze bakabılmek ıcın ablama geldım. ne var ne yok degısen bırsey varmı ben bugun spora baslıyabıldım dıger gunlerde sureklı mısafır vardı hiç oturmadım zaten.bugun rampit up yaptım. yemek duzenımı daha tam oturtamadım burda ama cok yememeye dıkkat edyrm su anda regl oldugum ıcın tartılmadımda bakalım tatıl benım ıcın nasıl olacak

bırde kızlar eve gelınce tepkıler superdi. herkes aaa cok kılo vermıssın kemık olmussun dedıler hatta ablam fazla vermıssın ve çirkinlesmıssın aclıkdan cıkmıs gıbısın dedı bende ben boyle mutluyum dedım. ayrıca ben aslında ablamdan 2 kılo fazlayım ama spor yaptıım ıcın sanırım daha zayıf gozukyrm kolların falan ıncecık kalmıs kalcan yok olmus karnın dumduz dedıler ayy cok hosuma gıttı.tabı bıraz saldım bunları duyunca ama bugun spora basladım

bir haftadrı doğru düzgün aranıza katılamıyorum oğlum hastaydı..spor yapamıyorum hiç ama bu hafat sonu karbonhidrat diyeti yaptım ve 2 kilo birden gitti ama öncesi hafta boyu diyetimi bozmadım..o iki günde sıkı diyet yaptım işe yaradı..tickerime bakın artık kilo olarakta aranızdayım YESAAAAA..

bu sabah itibariyle 59.5 ü gördüm :teyteyf ya artık 60lı rakamlardan sıkılmıştım...kafamçokkarıştıdelikafadulden
diyet aynen devam
sabah:iki dilim uno denge light ekmek arası y.yağlı peynr.tost
yarım domates..
1 yeşil biber
form +yeşil çay
ara yok bu hafta sabah öğle arası ara öğün yapmayacağım.
öğle bir tavuk but haşlama yanında kırmız biberli naneli küçük kase y.yağlı yoğurt..
1 adet yeşil biber..
ara ince dilim y.yağlı penir +yarım girisini..
akşam.
iki domatesli tek yumurtalı menemen.
.küçük kase yoğurt..
.akşamda 2 adet erik yiyeceğim..

bir musibet bin nasihatten iyidir derler
2 kg seni kendine getirmeye yetmiş
ben de bu aralar yiyorum ama kilo almıyorum diyorum
benim de bir an önce kendime gelmem lazım

truf naber kuzu? kızlar arada gelip gelip gidiyorum kusura bakmayın malum son hafta ondan sonra boş gezenin boş kalfası olaraktan paso burada olacağım, muhtarı olcam başlığın

ya ben de evde net olmadığından 1 haftadır giremiyorum
boşluktayım sanki ne çok alışmışım sizlere olumunekankayizsmile

katzi nasıl yoğunsun öyle
ta ben yoruldum

harikasın canım

sporun faydaları
bu arada ablan 48 kilomu sempatiksalakcinni
ve çocuklu

ooo menun muhteşem ya sen daha verirsin devam edersen

katzi nasıl yoğunsun öyle
ta ben yoruldum

sorma valla canım ya:S aksam spor yapamayabilirim. cokfenaym cunku.. gerci belli olmaz ama.. bi de şunnu dicem.. banyodan sonra 300-500 gr daha az cıkıyorum nedenini bilmiyorum.. bu sabah duştan önce tartıldım 56.9dum.. duş aldım bidaha tartıldım 56.5tim. bi kackere tartıldım denemek için.. ama 56.5 görünyodu canlarım

ben şimdi bir bardak diet kola içiyorumm bişey olmaz diilmi bide açlığımı bastırmak için şekersiz tatlandırıcılı sakzlar cigniyorum?​

hayırlı olsuun yeni kilon ve grubun..Bu diyeti ne zamndır uyguluyosun ve sana ne kdr zamnda kilo verdirdi? :)

ben şimdi bir bardak diet kola içiyorumm bişey olmaz diilmi bide açlığımı bastırmak için şekersiz tatlandırıcılı sakzlar cigniyorum?​

neden böyle bişey yaptın ki açlıgını bastırmak için. kolanın her türlüsü zararlı. diyette olsan da olmasan da zaten canım benim. kola yerine süt iç mesela.. ayran iç.. olumunekankayizsmile

neden böyle bişey yaptın ki açlıgını bastırmak için. kolanın her türlüsü zararlı. diyette olsan da olmasan da zaten canım benim. kola yerine süt iç mesela.. ayran iç.. olumunekankayizsmile

ooof neden kola içtimki aslında light süt vardı içebilirdim ..aptal kafaam akannehir

diyetim bozulmaz dimi sonuçta kalorisiz:gitme:

ooof neden kola içtimki aslında light süt vardı içebilirdim ..aptal kafaam akannehir

diyetim bozulmaz dimi sonuçta kalorisiz:gitme:

yokyok bozulmaz. diyet sen devam ettirdiğin sürece var. bozulsa bile battı balık yan gider diyip daha cok yemek yerine kaldıgın yerden devam edersin canım benim. süt içersin bundan sonra

nesmecim yalan oldu bneim detoks,annemler saolsunsempatiksalakcinni
biletimi aldım çarşamba tatile çıkıorum hayırlısıyla
yarında koçiş gelio:asigim:
aaa,kınıyorumm senii....lmaz:neyse en azındann belirli bir saatt dinlendii midenn.biraz polayanna olalım..kaydirigubbakcemile2
çık baalımm tatile,,,darısı beniem gibii tatili yılan hikayesine dönenlere.....

mrb ve güle güle watercimm,benim de 3 haftadır görüşemediğim sevgilimle bu hafta görüştük ve beni çok zayıflamış ve çıtır bulduu.çok sevindirik oldumm tabiiii...boş ver önemli olann senin zayıf halinel mutlu olman,cevabın süper...olumunekankayizsmile

kötükedihüso heyyyy,kendine gel,şuna bak bid e kırmızıyla yazmışş,sanki çok güzel bişey yapmışsınnnn..aaaaaalmaz:,hiç yakıştıramadım sana..dilancım;cezanıı çekeceksinnn;hemen 30 mekikk +2 ılık bardak su içççklava:

ne güzelll,sevindmmms enin adınaa....kaydirigubbakcemile2,neden ara yapmıyosun?diyet mi yapıyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…