bugun yapamadım start it up.. saglık olsun. şimdi yatıyorum. tatlı rüyalar herkese
@sakaleynnnnnnnnnn gorur gormezzz anaaaaaaaaaaaa nerdeydi bu deli acaba dedim kendi kendime heheh afferin ama kilonu gorunce heyt beee dedim aslanim benim
@waterimmm ohh ne guzel yaaa dur bakalim ben gidince kilo almissin demesinler de:))
@truffffffffffffffffffffffcannnnnimmmmmmm napion sen yaaa ozledim valla :)
truf gelmiss... hosgeldinnn cnmm
yeaa naberr?
sorma valla canım ya:S aksam spor yapamayabilirim. cokfenaym cunku.. gerci belli olmaz ama.. bi de şunnu dicem.. banyodan sonra 300-500 gr daha az cıkıyorum nedenini bilmiyorum.. bu sabah duştan önce tartıldım 56.9dum.. duş aldım bidaha tartıldım 56.5tim. bi kackere tartıldım denemek için.. ama 56.5 görünyodu canlarım
bir sürü hareket ettin ya start it yerine .....iiyi geceler tatlı rüyalar..
ayyy cadıcım yesacım sabahtan beridir burdayım pek bi sessiz buralar
kimse uğramaz olmuş
ben tt net mağduruyum ondan uğrayamıyorum
bugün nöbetçiydim gündüz yanımda stajyer oluyor diye giremiyorum yanımda
hoşbulduk canım
diyete karşı savaş açmışsın ama
yanlış yapıyosun söyleyim
çünkü ben de en son diyeti bıraktım falan filan dediğimde kilo almaya başlamıştım
gerçi senin menülerin süper ama alman imkansıza yakın
seni plates diriltecek
kirlerinden nasıl arınıyosan artık 400 gr akıyo gidiyo
bi de saçların ıslakkenmi az çıkıyosun
var bu işte bişi suyundanmı artık neden
heyt be nesmecim koç olmuş hayırlı uğurlu olsun
aaa,kınıyorumm senii....lmaz:neyse en azındann belirli bir saatt dinlendii midenn.biraz polayanna olalım..kaydirigubbakcemile2
çık baalımm tatile,,,darısı beniem gibii tatili yılan hikayesine dönenlere.....
mrb ve güle güle watercimm,benim de 3 haftadır görüşemediğim sevgilimle bu hafta görüştük ve beni çok zayıflamış ve çıtır bulduu.çok sevindirik oldumm tabiiii...boş ver önemli olann senin zayıf halinel mutlu olman,cevabın süper...olumunekankayizsmile
oo cok sevındım tatlım senın adına ınsan cok mutlu oluyor zayıf kelımesını duyunca:))
kötükedihüso heyyyy,kendine gel,şuna bak bid e kırmızıyla yazmışş,sanki çok güzel bişey yapmışsınnnn..aaaaaalmaz:,hiç yakıştıramadım sana..dilancım;cezanıı çekeceksinnn;hemen 30 mekikk +2 ılık bardak su iççç klava:
harikasın canım
sporun faydaları
bu arada ablan 48 kilomu sempatiksalakcinni
ve çocuklu
ooo menun muhteşem ya sen daha verirsin devam edersen
@sakaleynnnnnnnnnn gorur gormezzz anaaaaaaaaaaaa nerdeydi bu deli acaba dedim kendi kendime heheh afferin ama kilonu gorunce heyt beee dedim aslanim benim
@waterimmm ohh ne guzel yaaa dur bakalim ben gidince kilo almissin demesinler de:))
@truffffffffffffffffffffffcannnnnimmmmmmm napion sen yaaa ozledim valla :)
@pepper hic bi sey degismemis kahvaltida mutlaka nutella var 1 kasikta olsa avuc ici kadar da olsa minnacik da olsa var valla napcaz bi seni bilmiom hehe:)
oo cok sevındım tatlım senın adına ınsan cok mutlu oluyor zayıf kelımesını duyunca:))
canım evet ablam 48 kılo ve cocuklu hamıle kalmadan once 48 dı 60 la doguma gırdı 1 ay ıcerısınde yıne 48 dı bazen 50 olur ama kendılıgınden 48 e duser. bırde ben gıbı soyunup tartılmaz ustunde ne varsa onunla tartılır
canım o kadar ramp yapıyrsn pack yapıyrsn sanada kılo almıssın derlerse artık ınanma canım kılo vermesende sıkılasıyrsn
yaa bu nutella benımde belam oldu evde annem hem fınfık ezmesı hem nutella koyuyor kahvaltıya dıuyrm bunları koyma ben gormıyeyım ama olmuyr ıste.
kızlar sımdı arkadasım gelecek gezmeye cıkacaız opuldunuız ben sonra yıune ugrarım
aaa ben siteye giremiyorum diyorum ama bakiyorum da kimse giremiyor galiba
neden boyle ?????
herkes nerde ?
kahve kokusu,
nilufert
yesa
dulci
lachesis
sptaz (stajyeri vardi)
water
nesmekaya
sense
yasemn
prenses
babymom
huu kizlar nerdesizinz??
anchusa,
ayran detoksunun linkini gonderir misin cnm?
ayyy cadıcım yesacım sabahtan beridir burdayım pek bi sessiz buralar
kimse uğramaz olmuş
ben tt net mağduruyum ondan uğrayamıyorum
bugün nöbetçiydim gündüz yanımda stajyer oluyor diye giremiyorum yanımda
hoşbulduk canım
diyete karşı savaş açmışsın ama
yanlış yapıyosun söyleyim
çünkü ben de en son diyeti bıraktım falan filan dediğimde kilo almaya başlamıştım
gerçi senin menülerin süper ama alman imkansıza yakın
seni plates diriltecek
kirlerinden nasıl arınıyosan artık 400 gr akıyo gidiyo
bi de saçların ıslakkenmi az çıkıyosun
var bu işte bişi suyundanmı artık neden
heyt be nesmecim koç olmuş hayırlı uğurlu olsun
Gunaydin kizlar
Pazar gecesi 53.3
Pazartesi sabah 52.5
Sali sabah 50.9 dum.
Yani ayran detoksu ise yariyor gibi duruyor. Bugun de devam edecegim bakalim..Verdiklerimin yag oldugunu dusunmuyorum. O yuzden sanirim detoks sonrasi yine 51 kiloya demir atarim...
Peppermint resim hakkinda yorumun icin tesekkurler. Gecmisi yine okuyamayacagim...
Kızlar ben birazdan çıkıcam evdeki net düzelmemişse
1 hafta yokum yine
haftaya salıya kadar çalışmıyorum
öpüyorum hepinizi hoşçakalın
hepinizi seviyorum
benim güzel çıtırlarım
Merhaba kızlar
Peppercim işlerin yoğunmuş.. kolay gelsin yerimseniben
Trufcum iyice özlettin kendini yaw :2:
Nesmecim her zamanki gibi, harikasın :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?