50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evvtt zumba çok hoş ta ben beceremedimm,biraz odun gibiiiymdirr,dans yeteneğim hiç yok, o yüzdenn yapamadımmmmmmmm............sıckta iştahsızlıkk güzeellll.......

Gündüzleri evde durmuyom ki nesmecim çoğu zaman bi de diyetten kopmuştum, ama artık dönüş yaptım :lepi:

ıdare eder işte.. yuvarlanıp gidiyom, sevgilin seni beğenmiş, çok sevindim ))

Niye beceremeyesin, zamanla alışırsın :dance:

selam kızlarrr:1hug:

ya bişey dicem sabah kahvaltıdan önce tartıldım 58-57 mi ne çıktım diyetimin 2. günündeym :1shok: kahvaltımı yaptım 8 zeytin bi kibrit kutusu kdr yarm yaglı peynir light süt 2 dilim kızarmış uno ligt bir yumurta. sonra karnım cok ağrıyodu gittim yattım kalktığımda bi baktm 2:36 olmuş saat ..tartıldım kilom 57 çıktı. şimdi öğle yemeğimi yiyorm 1 kase corba ve yarım kase light yogurt.. Neden kilom böyle cıktı kızlarr vücuttaki suylamı alakalı hani yiyip yememene göre deişiyor

kilo tabii suyla da alakalı,ama tok karnına daha az çıkman ilginç.sabah su falan çok içtiysen ,o da direk ağırlık yapar..bu arada kahvaltıda 8 zeytin yeşilse iyi ama siyahsa çok olmuşşş..

kilo tabii suyla da alakalı,ama tok karnına daha az çıkman ilginç.sabah su falan çok içtiysen ,o da direk ağırlık yapar..bu arada kahvaltıda 8 zeytin yeşilse iyi ama siyahsa çok olmuşşş..

yok canım sabah su içömedim ama söylle bişeyde var diyetime başlamadn önceki gün çok yemiştim sonra diyetimi 1. günnü sabah tartıldığımda 59 çıktım. acaba çok yediğim içinmi öle çıkmış olabilirim kilom 58mi . bide yeşil zeytin yiyorm cnm evet.

evet aynı sayılır sadece sebzeler ve etler kendı arasında degısıyo:)hedefım 2 ay ama bakalım 1 ayda ıstedgm kıloyu verırsem devam etmeyebılırım:)

Merhaba kızlar
Demin hastaneden geldim...Bebek hoşcakal dedi bize ....evde yatıyorum d,inleniyorum şu an...sadece paylaşmak istedim...

nesmekaya

kocum benim,

bugun astim kendimi

sabah
tam tahilli 2 dilim uno ekmege sandwich
(zeytin ezmesi, 1 dilim kasar, roka )

ara
--

ogle
1 dilim kavun
1 kase nar eksili salata
1 dilim peynirli borek

-- 1 parca bitter cikolata

ara
1 kare kepekli tost

aksam
salata yicem sanirim

pilatesimi de yaparim insallah

rgl oncesi sendromundayim.

regl olmadan önce 1 tane bitter cikolata kilo yapmaz regl olurkn vücuttan atılıyo diye biliyorm regl olmadan önce yediklerimiz . sen regl'ken yemene dikat et bence

aslinda regl zamani metobolizmamiz daha hizli calisiyormus,
ahh o zaman az yemeyi basarabilsek kilo vererek kapatabiliriz o donemi.

ama istah tavan yapiyor ne yazik ki...

heran regl olucam.

cok agrim var,

az once de bitter cikolata yedim :-(((
rr
ama mazeretin varrr..

Merhaba kızlar
Demin hastaneden geldim...Bebek hoşcakal dedi bize ....evde yatıyorum d,inleniyorum şu an...sadece paylaşmak istedim...
cok gecmis olsun.bol bol dinlen. Herseyden onemlisi senin sagligin...

ya iste bende boyleydim.... bir kilo baklavayi tek basima bitirmistim.....Gayet normal.

Kizlar ben de yeni geldim dis hekiminden....anestezi yedim... detoks yapiyoruz sozde.... simdi alt cenem tamamen uyusuk.... birsey yeme dedi doktor...Saat 2 deki ve 4 teki corbami da yiyemedim..... Artacak galiba bu detoks corbasi yarina da.....mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…