2.gunumm:)
sabah kfleks
Ara 2 cevız 2kayısı
oglen semızotu ve yogurt:)
selam kızlarrr:1hug:
ya bişey dicem sabah kahvaltıdan önce tartıldım 58-57 mi ne çıktım diyetimin 2. günündeym :1shok: kahvaltımı yaptım 8 zeytin bi kibrit kutusu kdr yarm yaglı peynir light süt 2 dilim kızarmış uno ligt bir yumurta. sonra karnım cok ağrıyodu gittim yattım kalktığımda bi baktm 2:36 olmuş saat ..tartıldım kilom 57 çıktı. şimdi öğle yemeğimi yiyorm 1 kase corba ve yarım kase light yogurt.. Neden kilom böyle cıktı kızlarr vücuttaki suylamı alakalı hani yiyip yememene göre deişiyor
kilo tabii suyla da alakalı,ama tok karnına daha az çıkman ilginç.sabah su falan çok içtiysen ,o da direk ağırlık yapar..bu arada kahvaltıda 8 zeytin yeşilse iyi ama siyahsa çok olmuşşş..
heran regl olucam.
cok agrim var,
az once de bitter cikolata yedim :-(((
Merhaba kızlar
Demin hastaneden geldim...Bebek hoşcakal dedi bize ....evde yatıyorum d,inleniyorum şu an...sadece paylaşmak istedim...
teşekkür ederim pepercim..amin...Allah herkese hayırlı sağlıklı cocuklar nasip etsin...canimm,
cok uzuldum,
cok gecmis olsun.
Allah onun omrunu diger cocuguna versin cnmm.
dikkat et kendine..
regl olmadan önce 1 tane bitter cikolata kilo yapmaz regl olurkn vücuttan atılıyo diye biliyorm regl olmadan önce yediklerimiz . sen regl'ken yemene dikat et bence
rrheran regl olucam.
cok agrim var,
az once de bitter cikolata yedim :-(((
cok gecmis olsun.bol bol dinlen. Herseyden onemlisi senin sagligin...Merhaba kızlar
Demin hastaneden geldim...Bebek hoşcakal dedi bize ....evde yatıyorum d,inleniyorum şu an...sadece paylaşmak istedim...
nesmekaya
kocum benim,
bugun astim kendimi
sabah
tam tahilli 2 dilim uno ekmege sandwich
(zeytin ezmesi, 1 dilim kasar, roka )
ara
--
ogle
1 dilim kavun
1 kase nar eksili salata
1 dilim peynirli borek
-- 1 parca bitter cikolata
ara
1 kare kepekli tost
aksam
salata yicem sanirim
pilatesimi de yaparim insallah
rgl oncesi sendromundayim.
aslinda regl zamani metobolizmamiz daha hizli calisiyormus,
ahh o zaman az yemeyi basarabilsek kilo vererek kapatabiliriz o donemi.
ama istah tavan yapiyor ne yazik ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?