50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kizlar;
cok yoruldum,

2 haftalik bu araliksiz calisma cok yordu beni;

artik rakamlari birbirine karistiriyorumm

yarin da yine kapsamli bi ise baslicam, 1-2 gunumu alabilir.

offfffffff

molaya ihtiyacim vardi, buraya geldmmm

yaa kizlar;
cok yoruldum,

2 haftalik bu araliksiz calisma cok yordu beni;

artik rakamlari birbirine karistiriyorumm

yarin da yine kapsamli bi ise baslicam, 1-2 gunumu alabilir.

offfffffff

molaya ihtiyacim vardi, buraya geldmmm

hosgeldin peppermint. derin derin nefes al. guzel bir kahve ic.....tatli ye (koc okumaz umarim) kendine gelirsin..

heran regl olucam.

cok agrim var,

az once de bitter cikolata yedim :-(((
geçmiş olsun canım,ayakalrını sıcak tut.

Merhaba kızlar
Demin hastaneden geldim...Bebek hoşcakal dedi bize ....evde yatıyorum d,inleniyorum şu an...sadece paylaşmak istedim...
çp geçmiş olsun canımmm,üzüldümmm,peeprin dediği gibii Allah diğer çocuğuna versin ömrünü...

bence de salata ye akşamm..sanırım regl öncesi olduğu için iştahın açık.1 parça bitter de dünkü nutelladan iyii..mafoldumben bak hiç kızmıyomm,yesa kızcak bana.....sempatiksalakcinni mazeretin varrrrr,sen zaten hep düzenli besleniyosunnnnn.kaydirigubbakcemile3

benim de gitmem lazim aslinda disciyee

Karnımı çok şişirdi+ben kabızdım o zaman 3 gün daha devam etti kabızlığımmmm...+aksine 300 gr fazlalaştımmmmmmm......o yüzden sevmiyommmmmmmmm

merhaba kızlar tatildeyim.pek giremiyorum.dikkat edebildiğim ölçüde etmeye çalışıyorum.okuduğum kadarıyla siz tam gaz devam.maşallah size.
ulkerkcim yazını okudum .çok üzldüm canım.ama şu an en önemlisi sensin.böylesi
hayırlıymış canım.

Karnımı çok şişirdi+ben kabızdım o zaman 3 gün daha devam etti kabızlığımmmm...+aksine 300 gr fazlalaştımmmmmmm......o yüzden sevmiyommmmmmmmm

enteresan.. cunku hazmi cok kolaylastiran bir corba.... ben de tuvalete gidebildim. Hazir ayrandan mi yaptin yoksa kendin mi yaptin ayrani??

ulkerk geçmiş olsun canım çok üzüldüm. ama olsun sağlık olsun.sen iyi olda herşeyin hayırlısı.

kızlar saat 17:30 gibi bir kasenin yarısı sütlü dondurma yesem olurmu? acaba ara ögün olarak??

hosgeldin peppermint. derin derin nefes al. guzel bir kahve ic.....tatli ye (koc okumaz umarim) kendine gelirsin..

sagol cnm arkadasim
simdi bisey yemeyeyim cnm;
zaten kepekli tost yedim ya en son cok tokum.

simdi cikis saatine kadar hafif islerle vakit geciricem.
dedigim kapsamli ise yarin sabah baslicam saglam kafayla.

1 saatim kali zaten cikmama.

tesekkur ederim nesmekayacimmm..

aksam yine nar eksili guzel bi salata yaparim.

(bu arada bu nar eksisini ben cok sevmeye basladim son zamanlarda, kalorisi var midir acaba ya ?)

1 saat pilatesimi de yaparsam telafi ederim. diy mi cnm.

verecegin ceza varsa onu da yapayim dicem ama ccookk halsizim.

yğurtta ayran da ev yapımı +tam saatli yedimm,çok dikat ettimmmm+başak bişey de yeemdimmm...

Metabolizmayla alakali demekki... Dur bakalim yarin sabah gorecegiz ne cikacak tartida...beni en cok meyve yiyememek uzdu su 2 gundur...canim sekerli birseyler istiyor...ama onun disinda bu corba o kadar tok tutuyorki, acikmiyorsun.

uf beni bir yakaladilar birakmiyorlar...
sen dis hekiminden once tiroidine ne zaman baktiriyorsun???

bu haftaki is yogunlugum gecsin;

haftaya kesin olarak gidip yaptiriyorum test.

sozz

--

bu arada belim icin doktor bana bi ilac verdi.
dogal bisey, yan etkisizmis;
tavuk kikirdagindan yapiliyormus; eklemler icin;
etkisini 3-4 ayda gosteriyormus.

bugun aldim baslicam.

kilo yapmaz herhalde diy mi?

belim de giderek iyiye gidiyor kizlar;
gecen cmr-pazar-pzt agrimadi; cok mutlu oldum; bugun biraz agriyor ama olsun;

eskiden 1 saat bile dinmiyordu agrisi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…