bu haftaki is yogunlugum gecsin;
haftaya kesin olarak gidip yaptiriyorum test.
sozz
--
bu arada belim icin doktor bana bi ilac verdi.
dogal bisey, yan etkisizmis;
tavuk kikirdagindan yapiliyormus; eklemler icin;
etkisini 3-4 ayda gosteriyormus.
bugun aldim baslicam.
kilo yapmaz herhalde diy mi?
belim de giderek iyiye gidiyor kizlar;
gecen cmr-pazar-pzt agrimadi; cok mutlu oldum; bugun biraz agriyor ama olsun;
eskiden 1 saat bile dinmiyordu agrisi)
kendiniz e iibakın,1 saatte dönerimm,azcık dışardayımmmm,kır ,bayır dolaşcamm biraz....ağaç sulayacammm.......
yok,peprcimm ne cezasııı güzelce dinlen sen,eve gidince uyuu hemen....
belki pilates etkisini gostermeye basladi...
ne guzel, iyilesiyorsun bak....
ilacin yan etkilerine bak. kilo aldirmaz ama belki odem yapar vucutta onu da biberiye cayiyla atarsin...
kendiniz e iibakın,1 saatte dönerimm,azcık dışardayımmmm,kır ,bayır dolaşcamm biraz....ağaç sulayacammm.......
oh ne guzel....ben de balkondaki feslegenlerimi sulayim bari....
eve gidince salata hazirlicam,
esim icinde biseyler hazirlamam lazim.
dun beyaz camasirlari yikamistim; kurutma makinesinin icindeler, onlari alip katlamaliyim.
renklileri atmaliyim sonra da.
sonra pilates yapmaliyim.
dus almaliyim..
esimle biraz vakit gecirmemiz de lazim, en azindan biraz film izleriz birlikte.
7 gibi evde oluyorum.
sabah 6 da kalkiyorum ..
:-(((((((((8
evet sanirim pilates iyi gelecek insallah.
ilac sifir yan etkiliymis.
oohh ne guzell
ohhh seninki de ne guzell
peppermint geceleri kacta yatiyorsun sen?
12 ya da 12 bucuk da canim.
12den once yattigim hic olmuyor
sen az da uyuyorsun...bes bucuk saat uyku yetiyor mu??
ve ikinci gun detoksumu bir parca eski kasarla bozdum... hic de ac degilim. sirf pisbogazligimdan........simdi de tehlike canlari calmaya basladi cunku yemek sitelerinde geziniyorummmm.
Merhaba kızlar
Demin hastaneden geldim...Bebek hoşcakal dedi bize ....evde yatıyorum d,inleniyorum şu an...sadece paylaşmak istedim...
kirlerinden nasıl arınıyosan artık 400 gr akıyo gidiyo
bi de saçların ıslakkenmi az çıkıyosun
var bu işte bişi suyundanmı artık neden
yeni arkadaslar var,
katzi, tugba;
hosgeldiniz kizlarr
tanistigimiza memnun oldumm
regl olmadan önce 1 tane bitter cikolata kilo yapmaz regl olurkn vücuttan atılıyo diye biliyorm regl olmadan önce yediklerimiz . sen regl'ken yemene dikat et bence
Merhaba kızlar
Demin hastaneden geldim...Bebek hoşcakal dedi bize ....evde yatıyorum d,inleniyorum şu an...sadece paylaşmak istedim...
umarımm en kısa zamnda iileşirsin,prospektüsü incelee ,yan etielrine göre dikkatli kullan..bu haftaki is yogunlugum gecsin;
haftaya kesin olarak gidip yaptiriyorum test.
sozz
--
bu arada belim icin doktor bana bi ilac verdi.
dogal bisey, yan etkisizmis;
tavuk kikirdagindan yapiliyormus; eklemler icin;
etkisini 3-4 ayda gosteriyormus.
bugun aldim baslicam.
kilo yapmaz herhalde diy mi?
belim de giderek iyiye gidiyor kizlar;
gecen cmr-pazar-pzt agrimadi; cok mutlu oldum; bugun biraz agriyor ama olsun;
eskiden 1 saat bile dinmiyordu agrisi)
yaaaaaaaave ikinci gun detoksumu bir parca eski kasarla bozdum... hic de ac degilim. sirf pisbogazligimdan........simdi de tehlike canlari calmaya basladi cunku yemek sitelerinde geziniyorummmm.
En baştan yanlış hatırlamıyosam,bir kaza ürünüydü,2.bir kazayla gitti,olumlu bakarsann,daha hazır değilen olmuştuu,kısa sürelii bir gebelitii,düşünsenee ilerki aylarda böyle bişey daha kötü olurduu,iyi yönlerini görmeye çalış ve HAYIRLISII böylesiiymişşş diye düşün canımm..Ben ayz boyunca burdayımm,takıl burayaa dağıtırsınn kafanı.....Hepinize çok teşşekkür ederim kızlar sağolun...
Bazen içimi bir hüzün kaplamakla beraber Hayırlısı dediğim zaman rahatlıyorum...Hehehe en azından 2 ayda 6-7 kilo vereyimde ...eşimle ikinci cocuk istemeye karar verdiik eylülde takrar deneyecez tabii önce dr la konuşmak lazım şimdi kürtaj sonrası rahmimin dinlenmesi gerek...eğer kend,mi bırakırsam bunalıma girerim o yuzden burda kilo vermeye devam etcem ...
evet gencler.. gelelim bu güne.. dün aksam 12bucuk 1 gibi yattım. sabah10bucukta uyandım ve okula gec kalıyodum. hocadan 2 dakka sonra girdim derse.. kahvaltı yapamadım evden cıkarken sadece 3 tane eti form yedim gittim. bayılıcaktım cok fena oldum sıcakta.. okulda da mecbur bişiyler yemek zorunda kaldım saat 1buçukta...tost yedim. çünkü dersin bitmesine 4 saat daha vardı..aksam 5de bitiyo ders.. bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile senağlama aklıma geldikce içim cız ediyo valla. ama bol bol su içtim.aksam saat 6bucukta aksam yemeğimi yedim. onu yazayım bir de. türlü+2kasık bulgur pilavı+inanılmaz lezzetli maydonozlu domatesli salatalıklı yagsız salata.+semizotlu yogurt ve bol su yine.. ateş basmıs gibi içimi cok susuyorum.. neyse.. sonra kilim gibi biseyler vardı onları attım makineye. dünkü camasırları katladım dolaba yerlestirdim. evi güzelce süpürdüm viledayla sildim bi kac kez falan.. tuvalet banyo ovdum güzelce vs vs.. sonra kilimleri astım kurutmaya falan filan.. erimiştir umarım birazı yediğim tostun.. ayın 19unda vizeler baslıyo.. aksamları hava o kadar güzel ki canım dısarı cıkıp gezmek istiyo ama üşeniyorum ya:S ne serin ne de sıcak bi hava. harika :2:
saat 8de de ara öğün olarak kiraz yedim biraz... 9 gibi falan da start it up&pack&limber&zumba yapıcam yine.. sonra naparım bilmiyorum. yarın sabah8de dersim baslıyo. laelaelaelaelaelaelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
melabaaaaa ben burdayim valla da gunduzleri ekmek derdi calisiyoz ondan yokuz canlarim
waterimmmmmmmmmmmmm hem pack hem de ramp yalan oldu kac gundur yapmiyorum yaaaaaaaaaaaaa offf offffff dun badmintona bile gitmedim bugun biri kaldirsin da beni pack yapayim yaaaaaaaaaa
yazık pperr san da ya,,valla ben çok züülüyorumm siz bu kadar yoğunn yaşıyosunuzz ,zamnn ne kadar değerlii,ben boş boşşş oturuyorumm,zamnn harcamaya çalışıyorum.şimdii ailemde tatilde evde yalnızımmmmm,haliylee zamnnn bolluğum varrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?