50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evt ya,evde rahat rahattt kafa d,nliyorummm,azcık temzilik falan yaptımmm,kitapp ,tv,internetttt geçiyriyorumm zmannııııı....

iyi akşamlar kızlar...

kaç gündür ne zaman gelsem bir ben bir misafir oluyor..

misafir bırak peşimi :))))

şimdi de ben geldimm bir ben,yalnızımm çooooooooook yalnızımmm,kuuzcumm sen de en azından misafir varmış ben de o da yokkkkkkkkkkkk..................

güzel bi kahvaltı yaptım birazdan okula gidicem. ders var 8bucukta. 11de gelicem.sonra 2den 5e kadar var yeniden. çok şükür bugün öğle yemeğimi adam gibi yiyebilicem. gelince yazarım hepinizi öpüyorum koskocaman

çok iyi dasısı başıma....

nesmekaya dun yemek sitelerinde gezindim durdum... Bol bol aci cektim. Canim cok fena kek kurabiye ya da tatli birseyler istedi... Dayanamayip bir avuc kiraz yarim seftali ve biraz leblebi yedim. Peyniri zaten itiraf etmistim.... Kilo fazlam yok aci cekmeye degmez diye dusundum...Tehlikeli seyle ryemedim ama bunlarin hicbiri ayran detoksu listesinde olmayan seyler.... Sonuc itibariyle bu sabah tartildim ve 50.7 yim. baslarken 53.5 tim. Ama cok fazla et ve tatli yedigim icin hazmedemedigimi dusunuyorum su son onbesgun icinde.... Bakalim yarin artacakmi kilom yine cunku bugun tatli yemeyi dusunuyorum.

güzeller nasılsınız bakalım?

giremiyorum pek fazla işler inanılmaz yogun. ama sizde aklım. kilom 52.8, uzun zamandır ihmal ettiğim spora dün tekrar başladım. haftasonları da yazlığa gitmeye başladım. bol bol yürüyor ve yüzüyorum. niyetim hedefimi 50'ye çekmek şimdi de.

öpüyorum hepinizi pek çok!

kolay gelsin ... valla forum bombos.... kimse kimseyi yakalayamiyor....o yuzden pek bir ilerlemiyorda zaten. dun tesadufen peppermint ve nesmekaya ile karsilastim o kadar....
Ne guzel yazlik yakinmis istanbula.. Biz pek bir bunaliyoruz haftasonlari. Biz de bu hafta sonu agvaya gitmeye karar verdik.. Denizi havuzu ozledim.

kilon iyi bence yani kendini çok kısıtlama sonradan patlama daha buyuk olablir canın cok tatlı istediğinde hep meyve ile geçiştirme bazen küçük bir dlm kek sana kilo aldırmaz...yani saplantı haline getirme ki bunları yediğin zamandada kilo almayacağına inansın bedenin..sonuçta hergun yemeyeceksin yada 1 kocaman kek yemeyeceksin...

yok zaten ben goturuyorum kekleri baklavalari o konuda hic bir sikintim yok . Ama dun detokstayim diye kastim. Bugun guzel bir kek yapmayi planliyorum ama kucuk kek kalibim olmadigini fark ettim. Yapinca kocaman kaliplarda bir de bitsin diye 3-5 dilim yemek durumunda kaliyoruz. En mantiklisi az miktarda yapip tuketmek. Zor gelmezse kucuk bir kek kalibi almaya cikacagim bugun... cok fazla baskilayinca en sonunda daha fazla yiyorsun o konuda cok haklisin. Azar azar yiyince en azindan gozun doyuyor...

migrosta kagıt kek kalıplarıda var...:) yada muffin kek kalıplarıda olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…