50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

migrosta kagıt kek kalıplarıda var...:) yada muffin kek kalıplarıda olabilir...

ya benim teflon muffin kaliibim var. simdi aklima geldi. ama muffinlerim guzel kabarmiyor pastanedekiler gibi. ya da saga sola dusuyorlar goruntuleri oyle guzel olmuyor diye kaldirmistim yukarilara bir yere.. iyi oldu hatirlattigin

Bu sabah bişey yemeden önce 57 kilo gözüktm
:lepi: daha diyetimin 3 yada 4. günündeym normalde diyete baslamadan ölçtüümde 59 du a caaba ozm şşişlik flnmı vardı ya

kızlarr selam.
ben de çok yoğunum bu aralar .
birde taşınacaz ya.yavaş yavaş eşya toplama işine giriştim.
ama hep aklımdasınızz.

geçmiş olsunn canım,her şeyin başı sağlıkk,umarım önemli bir sorunun yoktur.sağlığını düzelttikten sonra zayıfla sen....

Tşk ederim canım benim :)

Omurgamda bir sorun var. Bu sebeple her 6 ayda bir kontorl ediyrlar beni ilerleme var mı diye...

Bitti doktor günlerim... 28 Aralık'a kadar rahatım :))

O zaaaaamaaaaaaaaaaaaaaan.... :)) Diyet başlasın! zemuszemus

Bu saatte kadar yediklerimi sayayım ben... Kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı. Alelacele çıktım evden... Dışarda poğaça falan yememek için 1 paket form bisküvi yedim. Az öncede küçük bir tabak yoğurt yedim.

Offf! Artık hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Eve gidince spor yapcam bol bol...

Herkese tekrar merb:)
3.gunume geldım hersey gayet guzel cevızlere kayısılarayesıl caya devam:)58.1deyım 1hafta oldugunda tekrar tartılırım:)herkese kolay gelsın:)

selam kizlar;

nasilsiniz dunden beri.

ben dun aksamustu regl oldum,
cok agrim var.

aksam yediklerimi yazayim size;

hellim peynirli; nar eksili karisik salata
(roka, maydonoz, havuc, kirmizi lahana, domates, salatalik)
patates kroket 3 ad.

1 kasik sade dondurma

dun pilates falan yapamadim; yattim oylece.

nilufert yogun, spatz yogun ben yogunnn..

ne olcak kizlar bu halimiz..

nilufert kolay gelsin... biz de boya yaptiricaz bir iki hafta icinde, benim de o gozumde buyuyor cnm.

spatz sana da islerinde kolayliklar cnmmm.

katzi merak ettim, sen nerde ogrencisin;
haftaya vizeler var demissin; sizin okul doneminiz nasil ki??? yaz tatili degil mi simdi??

gecmis olsun.

nedir omurgandaki sorun.

skolyoz falan mi??

benm de belim rahatsiz; subattan beri cekiyorum ;
yeni yni iyilesmeye basladim.

anchusa
nasilsin tatlim??

dun bahsettigim o karmasik is vardi ya; bugun tum gunumu alacagini tahmin ettigim;
nu oglene kadar bitirdim.,

cok mutluyum.

simdi biraz rahatladim;

ama biraz daha islerim var;
simdi onlara doneyim ama forumu kapatmicam, arada bakarimm ;-))

bugun bu ana kadar yediklerimi de yazayim
(kimse yok gerci, kendi kendime takiliyorum )

sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
1 k.k. kasar peynir
1 lokma dil peyniri
1 tutam maydonoz
6 ad. yesil zeytin
limonlu yesil cay

ara
1 tutam maydonoz
1 lokma dil peyniri, cay

ogle
1 dilim karpuz
1 kase nar eksili salata
2 kasik patates puresi

yarim fincan turk kahvesi

simdilik boyle kizlarrr

2 tane agri kesici ictim sabahtan beri :-((( karnim cok agriyorr

lachessiiissss sinva artik son gunler;

yeter artik calismaaa

gel burda takil birazzz

(kafan dagilsin ))

kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile

merhaba kızlar kaç gündür giremedim fransadan akrabalarımız geldi bugun sabah gittiler 4 gün boyunca nasıl beslendiğimi hiç anlatmasam en iisi olcak:kedi:eyvahedigeldismile ekmek pek fazla yemedim ama köfteler sucuklar dondurmaların haddi hesabı yoktu bugun yeniden full başladım sabah yeşil cayımı içtim öğlene kadar işim vardı kahvaltımı yapamadım malesef:1no2: öğlede 2 adet dolma biber küçücük bir kepekli ekmek ydim yeşil çayımı içtim şimdilik bukadarvereliniortak nesmekayacım koç senmişsin bu hafta kolay gelsin canım sanaolumunekankayizsmile yeni gelen arkadaşlarda oldu sanırım sizlerde hoşgeldinizzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…