50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben annemlerın yanına geldım ve evde de ınternet yok ablama gıttıkce sızlere katılacagım.

canım öğle yemegı olarak ızgara köfte yedik soda içtik türk kahvesi uzunca bır aradan sonra dondurma yedık ama cok yuruduk heryere yuruyerek gıttık aksam ayaklarım cok kotu agryrdu gunesten yanmısız resmen aksamda ablamlarla sahıle cay ıcmeye gıttık yegenımı bahane ederek zıp zıplarda zıpladım super bırseymıs yaa ama sabah kalcam ve bacaklarım cok kotu agryrdu kılo vermek ıcın super yontem aslında

Merhaba kızlar
Demin hastaneden geldim...Bebek hoşcakal dedi bize ....evde yatıyorum d,inleniyorum şu an...sadece paylaşmak istedim...

canım benım yaa gecmıs olsun cok uzuldum

aaaa ülkerk bebeğinimi kaybetti aaa canımm çok geçmiş olsun allah bidaha verir inş üzülme vardır bundada bir hayır çok üzüldüm cnm kaderde varmış demekkiopuyorumnanaktan

kocum nesmesim burda hıc yemek duzenım yok kılo almamısım daha reglım ve dun 50.8 godterıyrdu fakat çikolata cok yıyrm bole yemeye devam edersem kesın alırım haftaya pztsi salı detoks yapmak ıstyrm tabı burda yapabılırsem mısafır gelıyr annem guzel yemekler yapıyor ınsaallah planladıgım gıbı gıder. en azından sporu bırakmıyrm sureklı yuruyuslere cıkıyrm

lachessiiissss sinva artik son gunler;

yeter artik calismaaa

gel burda takil birazzz

(kafan dagilsin ))

kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile

geldim geldim ama fazla kalamam herhalde aklım kalıyor sürekli derslerde, bir de baya bir deneme sınavı almıştım onları bitirmeye kasıyorum:)
siz nasılsınız?

Kızlar ben diyet ve spor yapmadığım halde 300 gram zayıflamışım, ya biberiye çayını çok içiyorum bu aralar onun etkisi ya da geç yatmalarımın yoksa yediğim dondurmanın hamurişinin haddi hesabı yok, sağlıklı olmuyor böyle ama napalım az kaldı.

geldim geldim ama fazla kalamam herhalde aklım kalıyor sürekli derslerde, bir de baya bir deneme sınavı almıştım onları bitirmeye kasıyorum:)
siz nasılsınız?

tamam canimcigim,
haklisin ; sen bitir deneme sinavlarini,

biz iyiyiz,

herkeste bi yogunluktur gidiyorr

vay be. ilginc.
sade biberiye cayi mi yoksa karisim mi???

tamam canimcigim,
haklisin ; sen bitir deneme sinavlarini,

biz iyiyiz,

herkeste bi yogunluktur gidiyorr

vay be. ilginc.
sade biberiye cayi mi yoksa karisim mi???

sağol canım,
biberiye çayı karışım, biberiye, yeşil çay, mate, funda, kekik, kiraz sapı, ısırgan, karabiber ve karanfil var içinde.

yasasın kızlar gelmıs nasılsınız kızlar lachesis az kaldı canım sabret bıraz cmtsi hersey bıtıyor ınsaallah.

sağol canım, inşallah bir daha girmeme gerek kalmaz şu sınava

aminn cnm insallah bidaha girmene gerek kalmadan ilk seferde bitireceksin ,
istedigin notu alacaksin;

o kadar calistin; Allah emeklerini karsiliksiz birakmaz

poset cay mi bu tarifin; kendinmi demliypsun yoksa cnm (amma cok sordum diy mi)

aminn cnm insallah bidaha girmene gerek kalmadan ilk seferde bitireceksin ,
istedigin notu alacaksin;

o kadar calistin; Allah emeklerini karsiliksiz birakmaz

poset cay mi bu tarifin; kendinmi demliypsun yoksa cnm (amma cok sordum diy mi)

kendim demliyorum canım, hepsinden birer kaşık atıyorum karabiber ve karanfilden den de 4er tane 1 litre kadar kaynar su ekleyip 10 dakika demlendirip içiyorum.

anchusa buna benzer bir karışımı hazır alıyordu aktardan galiba onda da 5 tanesi varmış, ama her aktarda var mıdır bilemiyorum.

selam kizlar,
sevincimi sizlerle paylasmak istedim cunki nihayet 59,2 oldum 5 aydan sonra :)))))) ama hala 5 kilo vermem lazim ve haftaya izne gidiyoruz insallah 3 kilo verebilirim gelecek persembeye kadar.
herkese basarilar.kaydirigubbakcemile3

selam kizlar,
sevincimi sizlerle paylasmak istedim cunki nihayet 59,2 oldum 5 aydan sonra :)))))) ama hala 5 kilo vermem lazim ve haftaya izne gidiyoruz insallah 3 kilo verebilirim gelecek persembeye kadar.
herkese basarilar.kaydirigubbakcemile3

bir haftada 3 kilo nasıl vereceksin akannehir

bir haftada 3 kilo nasıl vereceksin akannehir

bugun itibariyle SIKTIM biraz mesela bugun sadece protein dieti yapiyorum, yarin yada öbürgün ayran detoxu yapcam, en son ayran detoxu yaptigimda yani iki ay önce 2 günde 2,5 kilo vermistim ona güveniyorum bakalim umarim verebilirim.

ben de burdayimmm waterrr

)

canım benım gordum senıde sen napıyorsun nasılsın. bende 5 day fit plates indiriyrm. bılgısayarın ıcın videolarla doldu bilgisayar yavasladı . pepper sende detoks yapacakmıssın sanırım nasıl olacak bu sıcakda ve tatılde bılmıyrm ama bende yapacagm

vaay supermıs yaa bende yapsam 48 olumuyum acaba bırde kızlar bu detoks saglıklımı yanı sonra hemen alırmıyız o verdıgımız kıloyu bende 20 temmuza kadar 2 kılo daha vermek ıstyrm ama sonra hemen alırım dıye de korkuyrm

ya kızlar bırde bu kıloda kalsammı dıye dusunyrm herkes verme cok kotu olur zaten yuzun ıyıce cokmus falan dıyr ama 2 kılodan bırsey olmaz heralde

ayran detoxu ile kilo değil su atıyorsun genelde canım, tabi bu tatilden önce daha iyi görünmeni sağlar ama kalıcı bir zayıflama olmaz. tatilden önce aman dikkat et ağır diyetlerle hasta olma sonra.

su verdiğin için büyük bir kısmını alıyorsun ama vücuttaki suyu atmak için iyi bir şey bence. kalıcı çözüm değil öyle söyliyim.

ya kızlar bırde bu kıloda kalsammı dıye dusunyrm herkes verme cok kotu olur zaten yuzun ıyıce cokmus falan dıyr ama 2 kılodan bırsey olmaz heralde

diyeti bırakıp sadece spor yap o zaman canım, daha yavaş kilo verirsin ama yüzünde çökme olmaz. ama buna karar verecek olan sensin, yani başkaları hep bişeyler der.
2 kiloyla ne çok kötü olcakmış anlamadım ki ben.

ben ilk yaptigimda yanlis hatirlamiyosam 65 kg civarindaydim ve 2,5 kilo verdim fakat kahvalti ypmadim ben, ama normalde kahvalti yapip 2 er saat arayla iciyorsun ayrani ve oldukca tok tutuyor bence, bana sorarsaniz saglikli cunki yogurt, bulgur yeil mercimek nohut ve salatalik var sizler icinde sagliksiz bisi var mi? ve ben geri almadim tabii ben ara ara sIKI dietler yaptim ve hala da diet yapiyorum 1 Mart tan bu yana diet devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…