aaa ben siteye giremiyorum diyorum ama bakiyorum da kimse giremiyor galiba
neden boyle ?????
herkes nerde ?
kahve kokusu,
nilufert
yesa
dulci
lachesis
sptaz (stajyeri vardi)
water
nesmekaya
sense
yasemn
prenses
babymom
huu kizlar nerdesizinz??
anchusa,
ayran detoksunun linkini gonderir misin cnm?
iiyi gezmelr canım sanaa,amann gezmelerde ısrarlara dayanamamazlık etme olur mu?
evevt ya ,kimseciler yokkkk,hihii koç oldum yaaa,beni yormuyolarr arkadaşlar.....
.
evet canımm yesa yaptıı bakalımmm,sizlerdenn gördüğümüü uyguluyorummmmmsempatiksalakcinni.. inş.kiloo verddiiririmmmmmmkaydirigubbakcemile3
zaten aldığın da yağ değildir,verdiğin de..o yüzden nötrlersin....bayanssulusmile ayran detoksuu benii mahvetmiştii,demmeki bünyeye göre değişiyooo etkisi.....
Merhaba kızlar
Demin hastaneden geldim...Bebek hoşcakal dedi bize ....evde yatıyorum d,inleniyorum şu an...sadece paylaşmak istedim...
lachessiiissss sinva artik son gunler;
yeter artik calismaaa
gel burda takil birazzz
(kafan dagilsin ))
kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
geldim geldim ama fazla kalamam herhalde aklım kalıyor sürekli derslerde, bir de baya bir deneme sınavı almıştım onları bitirmeye kasıyorum:)
siz nasılsınız?
Kızlar ben diyet ve spor yapmadığım halde 300 gram zayıflamışım, ya biberiye çayını çok içiyorum bu aralar onun etkisi ya da geç yatmalarımın yoksa yediğim dondurmanın hamurişinin haddi hesabı yok, sağlıklı olmuyor böyle ama napalım az kaldı.
tamam canimcigim,
haklisin ; sen bitir deneme sinavlarini,
biz iyiyiz,
herkeste bi yogunluktur gidiyorr
vay be. ilginc.
sade biberiye cayi mi yoksa karisim mi???
yasasın kızlar gelmıs nasılsınız kızlar lachesis az kaldı canım sabret bıraz cmtsi hersey bıtıyor ınsaallah.
sağol canım,
biberiye çayı karışım, biberiye, yeşil çay, mate, funda, kekik, kiraz sapı, ısırgan, karabiber ve karanfil var içinde.
sağol canım, inşallah bir daha girmeme gerek kalmaz şu sınava
aminn cnm insallah bidaha girmene gerek kalmadan ilk seferde bitireceksin ,
istedigin notu alacaksin;
o kadar calistin; Allah emeklerini karsiliksiz birakmaz
poset cay mi bu tarifin; kendinmi demliypsun yoksa cnm (amma cok sordum diy mi)
selam kizlar,
sevincimi sizlerle paylasmak istedim cunki nihayet 59,2 oldum 5 aydan sonra :)))))) ama hala 5 kilo vermem lazim ve haftaya izne gidiyoruz insallah 3 kilo verebilirim gelecek persembeye kadar.
herkese basarilar.kaydirigubbakcemile3
bir haftada 3 kilo nasıl vereceksin akannehir
ben de burdayimmm waterrr
)
bugun itibariyle SIKTIM biraz mesela bugun sadece protein dieti yapiyorum, yarin yada öbürgün ayran detoxu yapcam, en son ayran detoxu yaptigimda yani iki ay önce 2 günde 2,5 kilo vermistim ona güveniyorum bakalim umarim verebilirim.
bugun itibariyle SIKTIM biraz mesela bugun sadece protein dieti yapiyorum, yarin yada öbürgün ayran detoxu yapcam, en son ayran detoxu yaptigimda yani iki ay önce 2 günde 2,5 kilo vermistim ona güveniyorum bakalim umarim verebilirim.
vaay supermıs yaa bende yapsam 48 olumuyum acaba bırde kızlar bu detoks saglıklımı yanı sonra hemen alırmıyız o verdıgımız kıloyu bende 20 temmuza kadar 2 kılo daha vermek ıstyrm ama sonra hemen alırım dıye de korkuyrm
ya kızlar bırde bu kıloda kalsammı dıye dusunyrm herkes verme cok kotu olur zaten yuzun ıyıce cokmus falan dıyr ama 2 kılodan bırsey olmaz heralde
vaay supermıs yaa bende yapsam 48 olumuyum acaba bırde kızlar bu detoks saglıklımı yanı sonra hemen alırmıyız o verdıgımız kıloyu bende 20 temmuza kadar 2 kılo daha vermek ıstyrm ama sonra hemen alırım dıye de korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?