canım benım gordum senıde sen napıyorsun nasılsın. bende 5 day fit plates indiriyrm. bılgısayarın ıcın videolarla doldu bilgisayar yavasladı . pepper sende detoks yapacakmıssın sanırım nasıl olacak bu sıcakda ve tatılde bılmıyrm ama bende yapacagm
vaay supermıs yaa bende yapsam 48 olumuyum acaba bırde kızlar bu detoks saglıklımı yanı sonra hemen alırmıyız o verdıgımız kıloyu bende 20 temmuza kadar 2 kılo daha vermek ıstyrm ama sonra hemen alırım dıye de korkuyrm
ya kızlar bırde bu kıloda kalsammı dıye dusunyrm herkes verme cok kotu olur zaten yuzun ıyıce cokmus falan dıyr ama 2 kılodan bırsey olmaz heralde
ya kızlar bırde bu kıloda kalsammı dıye dusunyrm herkes verme cok kotu olur zaten yuzun ıyıce cokmus falan dıyr ama 2 kılodan bırsey olmaz heralde
ayran detoxu ile kilo değil su atıyorsun genelde canım, tabi bu tatilden önce daha iyi görünmeni sağlar ama kalıcı bir zayıflama olmaz. tatilden önce aman dikkat et ağır diyetlerle hasta olma sonra.
ayran detoxu topiginde tamamen yagdan verildigini yazmislar bunu ölcenler olmus, üstelik bende geri almadim, ki ben diete basladiktan 2 ay sonra bu detoxu yaptim yani o dönemde vucudumda fazla su olacagini sanmiyorum canim
düsüncen ve ilgin icin tesekkür ederim canim, dikkat ediyorum insallah verdigim kilolar kalici olur ve geri almam
su verdiğin için büyük bir kısmını alıyorsun ama vücuttaki suyu atmak için iyi bir şey bence. kalıcı çözüm değil öyle söyliyim.
bu hafta regliyim,
onumuzdeki hafta yapmayi dusunuyorum canim.
valla bizim kizlar daha once yaptilar ayran detoksunu, geri almadilar.
ama mesela meyve sebze detoksu yaptik sonra ir gurup; biz aldik o detoksta verdiklerimizi..
haftaya birlikte yapalim canim..
kizlar ben geldim 20dakikam var. tam 4 te calismaya baslamaliyim. ne var ne yok. Bu arada nane kardes lachesis ve spatz posta kutunuza bakin
diyeti bırakıp sadece spor yap o zaman canım, daha yavaş kilo verirsin ama yüzünde çökme olmaz. ama buna karar verecek olan sensin, yani başkaları hep bişeyler der.
2 kiloyla ne çok kötü olcakmış anlamadım ki ben.
ben ilk yaptigimda yanlis hatirlamiyosam 65 kg civarindaydim ve 2,5 kilo verdim fakat kahvalti ypmadim ben, ama normalde kahvalti yapip 2 er saat arayla iciyorsun ayrani ve oldukca tok tutuyor bence, bana sorarsaniz saglikli cunki yogurt, bulgur yeil mercimek nohut ve salatalik var sizler icinde sagliksiz bisi var mi? ve ben geri almadim tabii ben ara ara sIKI dietler yaptim ve hala da diet yapiyorum 1 Mart tan bu yana diet devam ediyor.
bu hafta regliyim,
onumuzdeki hafta yapmayi dusunuyorum canim.
valla bizim kizlar daha once yaptilar ayran detoksunu, geri almadilar.
ama mesela meyve sebze detoksu yaptik sonra ir gurup; biz aldik o detoksta verdiklerimizi..
haftaya birlikte yapalim canim..
canım yaa bılmyrm ınan ama dun arkadasım geldı o da aynı tepkıyı verdı daha fazla verme kotu olursun dedı ama 2 kılodan bırsey olmaz tabı ızın verırler ve benı yoldan cıkarmazlarsa
canım boyum 157 bende 10 fark olsun ısteyenlerdenım ama 9 da yeter dıyrm artık.sende cok guzel kılo vermıssın tebrıklerboyun kac bilmiyorum ama canim bana göre kilon süper benim olmam gereken kilo, ve bana göre de 2 kilo o kadarda abarti degil verilebilir 2 kilodan dolayi nekadar yüz cökerbilir bilmiyorum
evet bende 5 günde 5 kilo dietini iki hafta yaptim verdigim kilolari haftasonu hemn geri aldim, bosuna iki haftam gecti, ama sanirm 5 günde 5 kilo dietini en az 1 ay yapmalisin ki geri allmayasin.
istersen fazla siki diyet yapma,
sporuna devam et,
kilonu kntrol altinda tut,
mesela baktin 500 gr almissin hemen kemerleri sik biraz..
;-))
waterspider onemli olan senin nasil hissettigin... Beni de elestiriyorlar yuzun coktu soyle oldu boyle oldu diye ama ben kendimi zayif daha iyi hissediyorum.. Hala yediklerime cok dikkate diyorum ve cikolata yesem vicdan azabi duyuyorum. Bu da insanlara tuhaf geliyor. neden bu kadar dikkatlisin diye elestiriyorlar. Ama ben boyle yasam tarzini benimsedim. Saglikli beslenmek ve saglikli yasamak istiyorum. Derdim zayif olmaktan ote guzel beslenmek...Artik diyet yapmasam da hala cok dikkatliyim.Ayda bir detoksumu yapacagim mesela.
gecen ay doktora gittigimde sordum, zayifsin ama sagliklisin.. Bir sakinca yok bu kiloda olman da dedi...Hamile kalana kadar ben zayif kalmak istiyorum.
Saat 4 te ise koyulmam lazim. Hadi ben kactim
bay bay
canım boyum 157 bende 10 fark olsun ısteyenlerdenım ama 9 da yeter dıyrm artık.sende cok guzel kılo vermıssın tebrıkler
tamam canım tavsıyelerın ıcın tesekkurler ama su detoksu bırlıkte yapalım ondan sonra 2 kılo verırsem korumaya gececegım bende. annem yapmamı ıstemedıgı ıcın evde ne var ne yok cevap vermıyr ben bır baklıyat alısverısıne cıkayımkaydirigubbakcemile3
waterspider onemli olan senin nasil hissettigin... Beni de elestiriyorlar yuzun coktu soyle oldu boyle oldu diye ama ben kendimi zayif daha iyi hissediyorum.. Hala yediklerime cok dikkate diyorum ve cikolata yesem vicdan azabi duyuyorum. Bu da insanlara tuhaf geliyor. neden bu kadar dikkatlisin diye elestiriyorlar. Ama ben boyle yasam tarzini benimsedim. Saglikli beslenmek ve saglikli yasamak istiyorum. Derdim zayif olmaktan ote guzel beslenmek...Artik diyet yapmasam da hala cok dikkatliyim.Ayda bir detoksumu yapacagim mesela.
gecen ay doktora gittigimde sordum, zayifsin ama sagliklisin.. Bir sakinca yok bu kiloda olman da dedi...Hamile kalana kadar ben zayif kalmak istiyorum.
bende kenıdımı daha ıyı hıssedıyrm ınsanın durusu bıle degısıyr kendıne guvenıyr. ama yuzun cırkınlesmıs bıle dedıler sanırım yuzumu bu kadar zayıf gormeye alısmadıklarındandır alısırlar onlardakaydirigubbakcemile3 daha bız hamıle bıle kalmadık verebıldıgımız kadar vermelıyız sımdı onumuzde cok yol vvar. bende yemeklerde dıkkat edyrm hep aslında mıdede kuculmus ıstesemde cok yıyemıyrm artık. fakat onume konan kacamaklardan da az mıktarda yedım sımdılık artık yemesem ıyı olacak
Saat 4 te ise koyulmam lazim. Hadi ben kactim
bay bay
bende kenıdımı daha ıyı hıssedıyrm ınsanın durusu bıle degısıyr kendıne guvenıyr. ama yuzun cırkınlesmıs bıle dedıler sanırım yuzumu bu kadar zayıf gormeye alısmadıklarındandır alısırlar onlardakaydirigubbakcemile3 daha bız hamıle bıle kalmadık verebıldıgımız kadar vermelıyız sımdı onumuzde cok yol vvar. bende yemeklerde dıkkat edyrm hep aslında mıdede kuculmus ıstesemde cok yıyemıyrm artık. fakat onume konan kacamaklardan da az mıktarda yedım sımdılık artık yemesem ıyı olacak
waterspider, ok... birlikte ayran detoksunu yapariz onumuzdeki hafta.. 1 kilo versem kalici olarak, cok cok sevinirim vallaa..
anchusa kolay gelsin cnmmm
kim zayıflarsa zayıflasın yüzünde gölgeler artacağından yüzünün aydınlığının azalması normal. ben aydınlatıcı kullanarak çözüyorum bu durumu. ayrıca gölgeli kemikli bir yüz ayrı bir çekicilik katıyor bence.
paztsi salı dusunyrm ben sen nezamn uygunsun
bende de var cildi aydınlatıcı öz diye bir krem ama ben kremlerı duzenlı kullanamıyrm 1 senede kucucuk kremı bıtıremedım bende onu kullanayım duzenlı bırde arkadasım göz altı için krem söyledi ona bakacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?