50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta regliyim,
onumuzdeki hafta yapmayi dusunuyorum canim.

valla bizim kizlar daha once yaptilar ayran detoksunu, geri almadilar.

ama mesela meyve sebze detoksu yaptik sonra ir gurup; biz aldik o detoksta verdiklerimizi..

haftaya birlikte yapalim canim..

kizlar ben geldim 20dakikam var. tam 4 te calismaya baslamaliyim. ne var ne yok. Bu arada nane kardes lachesis ve spatz posta kutunuza bakin

Ben iflah olmam. Detoks bitti yaa hemen bir tane ferrero rocher ve 5 tane M&M seker yedim...yetmedi ustune bir de tost yapip yedim ogle yemeginden sonra.. gozum donmus iyice... neyse duruldum simdi...cay iciyorum...ah birde kek pisiyor firinda..

ya kızlar bırde bu kıloda kalsammı dıye dusunyrm herkes verme cok kotu olur zaten yuzun ıyıce cokmus falan dıyr ama 2 kılodan bırsey olmaz heralde

boyun kac bilmiyorum ama canim bana göre kilon süper benim olmam gereken kilo, ve bana göre de 2 kilo o kadarda abarti degil verilebilir 2 kilodan dolayi nekadar yüz cökerbilir bilmiyorum

evet bende 5 günde 5 kilo dietini iki hafta yaptim verdigim kilolari haftasonu hemn geri aldim, bosuna iki haftam gecti, ama sanirm 5 günde 5 kilo dietini en az 1 ay yapmalisin ki geri allmayasin.

Son düzenleme:

canım yaa bılmyrm ınan ama dun arkadasım geldı o da aynı tepkıyı verdı daha fazla verme kotu olursun dedı ama 2 kılodan bırsey olmaz tabı ızın verırler ve benı yoldan cıkarmazlarsa

evet hep saglıklı besınler var ıcerısınde sabah kahvaltısı da guzel ınsaallah gerı almayız bızde

tamam canım bırlıkte yapalım benımde bbu hafta bıtecek reglım. bende meyve detoksuyla verdıklerımı aldım hatta cok bırsey veremedım bıle bırde bunu denıyelım.ben bırde kabak çorbası detoksu yapmıstım onudan sonrada almadım kılo ama cok kotuydu

canım yaa bılmyrm ınan ama dun arkadasım geldı o da aynı tepkıyı verdı daha fazla verme kotu olursun dedı ama 2 kılodan bırsey olmaz tabı ızın verırler ve benı yoldan cıkarmazlarsa

waterspider onemli olan senin nasil hissettigin... Beni de elestiriyorlar yuzun coktu soyle oldu boyle oldu diye ama ben kendimi zayif daha iyi hissediyorum.. Hala yediklerime cok dikkate diyorum ve cikolata yesem vicdan azabi duyuyorum. Bu da insanlara tuhaf geliyor. neden bu kadar dikkatlisin diye elestiriyorlar. Ama ben boyle yasam tarzini benimsedim. Saglikli beslenmek ve saglikli yasamak istiyorum. Derdim zayif olmaktan ote guzel beslenmek...Artik diyet yapmasam da hala cok dikkatliyim.Ayda bir detoksumu yapacagim mesela.
gecen ay doktora gittigimde sordum, zayifsin ama sagliklisin.. Bir sakinca yok bu kiloda olman da dedi...Hamile kalana kadar ben zayif kalmak istiyorum.

Son düzenleme:
canım boyum 157 bende 10 fark olsun ısteyenlerdenım ama 9 da yeter dıyrm artık.sende cok guzel kılo vermıssın tebrıkler

istersen fazla siki diyet yapma,

sporuna devam et,

kilonu kntrol altinda tut,

mesela baktin 500 gr almissin hemen kemerleri sik biraz..

;-))

tamam canım tavsıyelerın ıcın tesekkurler ama su detoksu bırlıkte yapalım ondan sonra 2 kılo verırsem korumaya gececegım bende. annem yapmamı ıstemedıgı ıcın evde ne var ne yok cevap vermıyr ben bır baklıyat alısverısıne cıkayımkaydirigubbakcemile3

bende kenıdımı daha ıyı hıssedıyrm ınsanın durusu bıle degısıyr kendıne guvenıyr. ama yuzun cırkınlesmıs bıle dedıler sanırım yuzumu bu kadar zayıf gormeye alısmadıklarındandır alısırlar onlardakaydirigubbakcemile3 daha bız hamıle bıle kalmadık verebıldıgımız kadar vermelıyız sımdı onumuzde cok yol vvar. bende yemeklerde dıkkat edyrm hep aslında mıdede kuculmus ıstesemde cok yıyemıyrm artık. fakat onume konan kacamaklardan da az mıktarda yedım sımdılık artık yemesem ıyı olacak

bence gayet iyi kilion kendini cok zorlama drim canim, benim boy 155, 52 kg cok iyi duruyo bende artik tr den geldikten sonra 50 kilo olabilmek icin tekrar diete baslicam insallah verdiklerimi almiyimda simdilik tek istegim bu.
o kadar cok yiyecek siraladim ki diet sirasinda (5 ay boyunca ) bakalim 1 ayda yiyebilecekmisyim hepsini kaydirigubbakcemile3

evet cok haklisin anchusa ayni tepkileri bende aliyorum suanda yetr bu kadar yüzün cöktü laflari, ki daha olmam gereken ideal kilomda olmadigim halde. ama dedigin bende kendimi zayifken cok iyi hissediyorum

bana da diyorlar yuzun cirkinlesti diye uzulme.. Ben kendimi daha iyi hissediyorum onemli olan bu..:hulya:

waterspider, ok... birlikte ayran detoksunu yapariz onumuzdeki hafta.. 1 kilo versem kalici olarak, cok cok sevinirim vallaa..

anchusa kolay gelsin cnmmm

kim zayıflarsa zayıflasın yüzünde gölgeler artacağından yüzünün aydınlığının azalması normal. ben aydınlatıcı kullanarak çözüyorum bu durumu. ayrıca gölgeli kemikli bir yüz ayrı bir çekicilik katıyor bence.

waterspider, ok... birlikte ayran detoksunu yapariz onumuzdeki hafta.. 1 kilo versem kalici olarak, cok cok sevinirim vallaa..

anchusa kolay gelsin cnmmm

paztsi salı dusunyrm ben sen nezamn uygunsun

bende de var cildi aydınlatıcı öz diye bir krem ama ben kremlerı duzenlı kullanamıyrm 1 senede kucucuk kremı bıtıremedım bende onu kullanayım duzenlı bırde arkadasım göz altı için krem söyledi ona bakacagım

benim dediğim makyaj malzemesi kuzum, krem de kullanıyorum da çok uzun sürede çok az etkiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…