benim dediğim makyaj malzemesi kuzum, krem de kullanıyorum da çok uzun sürede çok az etkiliyorlar.
paztsi salı dusunyrm ben sen nezamn uygunsun
bende de var cildi aydınlatıcı öz diye bir krem ama ben kremlerı duzenlı kullanamıyrm 1 senede kucucuk kremı bıtıremedım bende onu kullanayım duzenlı bırde arkadasım göz altı için krem söyledi ona bakacagım
kizlar siz nasil diet yapiyorsunuz yada hangi dieti
merhaba kızlar,
peppermint nar ekşisini sormuştun sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
eşimin iş yerinde bayan arkadaşı doktora gitmiş sürekli salata yediğim halde kilo veremiyorm demiş.doktor nar ekşili mi yiyorsun demiş.o da ever dmiş.yeme çok kalorili deiş.
ben de nar ekşisini çok seviyorum.daha az koyuyyorum artık .
buyuk ihtimal ben de uygun olurum cnm pzt.-sali.
bir ihtimal izin alma durumum olabilir, boya yaptiricaz eve;
ama boyaciya bagliyiz, o ne zaman musaitse o zaman gelebilecekmis)
cuma belli olur cnm kesin olarak.
:1shok::1shok::1shok:
aaa soktayim su annn
ben de fazla salata yiyemezdim, yani soyle yerdim yemegin yaninda da ogun olmazdi benim icin;
simdi bu nar eksisi sayesinde ogun olarak tuketebiliyorum salatayi..
ee napicam ben simdi
ya yardan gecmem lazim ya serden :uhm: :uhm: :uhm:
:1shok::1shok::1shok:
aaa soktayim su annn
ben de fazla salata yiyemezdim, yani soyle yerdim yemegin yaninda da ogun olmazdi benim icin;
simdi bu nar eksisi sayesinde ogun olarak tuketebiliyorum salatayi..
ee napicam ben simdi
ya yardan gecmem lazim ya serden :uhm: :uhm: :uhm:
Kizlar birde bundan sonra su detoksu birlikte yapalim yaaaa.. yalniz daha zor oluyor....onceden kararlastiralim..
onu bilmyrm tam olarak ne olarak gecyr tum yuz ıcın degılmı goz cevresı ıcın falan degıl
Lachesis bu aydinlatici dedigin ismi ne? ne diye aliyorsun. hangi marka ve nasil kullaniyorsun?
2 HAZIR SOS EKLEMEYİN
Salatanızda hazır soslar kullanmayın. Kendi soslarınızı kendiniz üretin. Limon, sirke, balzamik, nar ekşisi kalorisiz soslardır. Zeytinyağını dökerek değil püskürterek kullanmayı deneyin. Krema ve mayonez kullanmayı hiç düşünmeden reddedin.
nar eksisi kalorisiz diyor--- hurriyette cikan bir haberden alinti.
??
ben vichy'ninkini kullanıyorum cildim hassas olduğu için fondöten olarak geçiyor ama açık renk cildi aydınlatıyor gölgeleri kapatıyor. cilde de zararı yok. toz pudrası da var bildiğim kadarıyla.
göz çevresi için de ayrı bir kapatıcı kullanıyorum benim baya bir koyu çünkü. maybelline'in natural rengini kullanıyorum tenimin rengi hiç anlaşılmıyor.
geçen lorealinkini deniyim dedim. kuru mudur ben mi kullanamadım ne içinden bişey çıkmıyor
makyaj yapıcaksam da umanın aydınlatıcılarını kullanıyorum çoook nadir ama özel günlerde falan. o da göz altına hafif parlak bişi.
Kizlar birde bundan sonra su detoksu birlikte yapalim yaaaa.. yalniz daha zor oluyor....onceden kararlastiralim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?